Εορτολόγιο: Δεν υπάρχει γνωστή γιορτή
Οι αστρολόγοι μας!
Δείτε επίσης !
Love Test Love Test Είστε πλασμένοι ο ένας για τον άλλον; Κάνε το Τεστ Αγάπης του Oroskopos.gr και μάθε αν ταιριάζετε!
Αριθμολογία Αριθμολογία Το Oroskopos.gr σου προσφέρει εντελώς δωρεάν Ανάλυση του Αριθμού Πεπρωμένου σου για να μάθεις όλες τις κρυφές πτυχές του χαρακτήρα σου!
Αιγόκερως Το προφίλ της ημέρας Μέρες γιορτινές, γεμάτη αγάπη και συναίσθημα και με την επιθυμία σήμερα να κάνουμε έναν απολογισμό και να σκεφτούμε τα λάθη μας, κάνοντας προσπάθεια για να επανορθώσουμε! Ο Κρόνος εγκαταλείπει σήμερα το ζώδιο του Σκορπιού και οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι μπορούν να προσμένουν καλύτερες μέρες!

Αστρολογία & Σεξ

Αιγόκερως (22/12-19/1)
Επιλέξτε Ζώδιο:
Σεξουαλική Προτίμηση Του αρέσει το δύσκολο ερωτικό κυνήγι, θέλει να κατακτά το άτομο που ποθεί και τον ερεθίζει η ιδέα ότι πρέπει να δώσει σκληρή μάχη για να πετύχει τον ερωτικό του σκοπό. Δεν του αρέσουν οι υπερβολικές ερωτικές εκδηλώσεις ούτε και τα λεγόμενα «σαλιαρίσματα». Προσπαθεί πάντα με τη δύναμη του μυαλού του να φέρει κάθε ερωτική υπόθεση στα μέτρα και τα σταθμά του. Ο άνδρας Αιγόκερως θέλει να έχει στο πλάι του μία σεξουαλική σύντροφο που θα είναι μαζεμένη και θα γίνει ο δάσκαλός της. Δεν του αρέσουν οι γυναίκες που προσπαθούν να επιδείξουν τις σεξουαλικές τους ικανότητες ή που είναι αρκετά τολμηρές. Η γυναίκα Αιγόκερως έλκεται σεξουαλικά από άντρες ισχυρούς και διεκδικητικούς, αν δεν είναι έτοιμη για μία σταθερή ερωτική σχέση τότε αρέσκεται σε μία ελεύθερη, σεξουαλική σχέση που θα ανεβάζει τον ερωτισμό της στα ύψη. Το «ευαίσθητο» σημείο τόσο του άνδρα όσο και της γυναίκας Αιγόκερω είναι η περιοχή γύρω από τα γόνατα. Τα χάδια γύρω από εκείνη την περιοχή είναι μία καλή αρχή για να συνεχίσει ένα ερωτικό παιχνίδι που θα ανεβάσει τη λίμπιντό τους στα ύψη! Σεξουαλική Ταυτότητα Ο λογικός και συντηρητικός Αιγόκερως ακόμα και στο σεξ δεν αφήνει τον εαυτό του ελεύθερο, αν δεν έχει καταφέρει να νιώσει εμπιστοσύνη και ασφάλεια με έναν ερωτικό σύντροφο! Στην αρχή μιας γνωριμίας δίνει την εντύπωση ότι είναι ένας ψυχρός και αρκετά σκληρός ερωτικός σύντροφος, χωρίς ίχνος ευαισθησίας ή τρυφερότητας. Στην πορεία όμως, με το εύστοχο χιούμορ του αλλά και τον διεκδικητικό του χαρακτήρα καταφέρνει να σπάει τον πάγο και αποδεικνύεται ότι είναι ένας εραστής/ερωμένη με δυναμισμό και μεγάλη ερωτική λίμπιντο! Θέλει το άτομο που έχει στο πλάι του και με το οποίο μοιράζεται ερωτικές στιγμές, να το ορίζει και να το χαίρεται μόνο ο ίδιος. Γι αυτό δεν προτιμά να συνάπτει εφήμερες ερωτικές σχέσεις, αλλά επιδιώκει τις πιο σταθερές. Δεν είναι ανοιχτός σε νέες εμπειρίες και η φαντασία του είναι σχετικά περιορισμένη, διαθέτει όμως αντοχές και ορμητικότητα που σίγουρα θα σε γοητεύσει!
Δημοφιλέστερα άρθρα
 
Τα άστρα των Χριστουγέννων: Προβλέψεις ζωδίων από τον Κώστα Λεφάκη Διάβασε το ζώδιο σου και μάθε από τον Κώστα Λεφάκη όλες σου τις προβλέψεις για τα φετινά Χριστούγεννα Περισσότερα !
Τα αστρολογικά μυστικά των ζωδίων για τα Χριστούγεννα Μάθε όλα τα αστρολογικά μυστικά της εβδομάδας των Χριστουγέννων από την M.D Διαμαντή Περισσότερα !
To απόφθεγμα της ημέρας!

Συχνά τη μεγάλη τόλμη τη γεννά η αμάθεια, ενώ το δισταγμό τον γεννά η γνώση.

ΘΟΥΚΙΔΙΔΗΣ

Follow us on Facebook youtube Vrisko.gr