Εορτολόγιο: Β΄Ψυχοσάββατο
Οι αστρολόγοι μας!
Δείτε επίσης !
Love Test Love Test Είστε πλασμένοι ο ένας για τον άλλον; Κάνε το Τεστ Αγάπης του Oroskopos.gr και μάθε αν ταιριάζετε!
Αριθμολογία Αριθμολογία Το Oroskopos.gr σου προσφέρει εντελώς δωρεάν Ανάλυση του Αριθμού Πεπρωμένου σου για να μάθεις όλες τις κρυφές πτυχές του χαρακτήρα σου!
Δίδυμοι Το προφίλ της ημέρας

Αστρολογία & Σεξ

Δίδυμοι (21/5-21/6)
Επιλέξτε Ζώδιο:
Σεξουαλική Προτίμηση Όλα ξεκινούν από την επικοινωνία για τον ερωτικά παιχνιδιάρη Δίδυμο. Για να νιώσει σεξουαλική έλξη για ένα άτομο, θα πρέπει εκείνο να του έχει «εξιτάρει» πρώτα το μυαλό. Λατρεύει τις προκλήσεις και το φλερτ και τρελαίνεται για άτομα που θα «παίξουν» μαζί του πριν οδηγηθούν στο κρεβάτι. Το φλερτ είναι το αγαπημένο του στάδιο στον έρωτα. Κανένας ερωτικός σύντροφος δεν μπορεί να τον κρατήσει απλά και μόνο με ένα καλό κρεβάτι. Στο σεξ του αρέσει να υπάρχει συνομιλία, να μοιράζεται δηλαδή και λεκτικά με το ταίρι του, όλα τα συναισθήματα που νιώθει εκείνη την στιγμή. Τον εξιτάρει να ακούει τη φωνή του συντρόφου του γεμάτη πόθο και ηδονή. Του αρέσει το ασυνήθιστο και η πρόκληση, αλλά βαριέται πολύ εύκολα όταν η σεξουαλική δραστηριότητά του περιλαμβάνει όλο τις ίδιες και τις ίδιες εμπειρίες. Τον εξιτάρει το σεξ από το τηλέφωνο, του αρέσει να ανταλλάζει σεξουαλικές εμπειρίες μέσω του ίντερνετ ή ακόμα και μέσω sms! Έχει αρκετές ερωτικές φαντασιώσεις αλλά και φετίχ που πάντα ικανοποιεί, όταν του δίνεται η ευκαιρία. Σεξουαλική Ταυτότητα Δύσκολα κάποιος μπορεί να αντισταθεί στην παιχνιδιάρικη και ερωτική φύση του Διδύμου, αφού εκείνος έχει τον τρόπο να κερδίζει με το επικοινωνιακό του ταλέντο, όποιο άτομο βάλει στόχο! Το σεξ, η επικοινωνία και η φιλιά συνδέονται μεταξύ τους για τον Δίδυμο, αφού είναι της άποψης ότι «τα καλύτερα γκολ μπαίνουν στα φιλικά γήπεδα»! Το σεξ δεν συνεπάγεται σχέση για τον άτακτο Δίδυμο, όμως φροντίζει πάντα με το άτομο που το κάνει να είναι πάνω από όλα το καλύτερο φιλαράκι! Ακόμα και στο σεξ θέλει να έχει ελευθερία, να κάνει κάθε φαντασίωσή του πραγματικότητα, χωρίς να σκέφτεται ότι μπορεί να «σοκάρει» με τις προτιμήσεις του! Μην προσπαθήσεις να τον κρατήσεις απλά και μόνο με ένα καλό κρεβάτι, γιατί σίγουρα θα αποτύχεις, καθώς εκείνος θα ζητά πάντα πολλά παραπάνω. Ο Δίδυμος θεωρείται από τα ερωτικά άπιστα ζώδια, μην απορήσεις λοιπόν αν κάποια μέρα σου παραδεχτεί ευθέως πως είχε μία παράλληλη με σένα σεξουαλική εμπειρία! Το σεξ είναι για την αέρινη φύση του ανάσα, ανανέωση και μία σωματική ανάγκη που δεν έχει να κάνει με δέσμευση!
Δημοφιλέστερα άρθρα
 
Ήλιος τετράγωνο με Ποσειδώνα: Το πέπλο της αυταπάτης Το τετράγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα την Κυριακή 31 Μαΐου 2015, διαλύει τα προσωπικά μας όρια με πλάνες και ψευδαισθήσεις..... Περισσότερα !
Ήλιος σύνοδο με Ανάδρομο Ερμή: Τα ζώδια με θετική ενέργεια Το Σάββατο στις 30 Μαΐου , ο Ήλιος συναντά τον ανάδρομο Ερμή στους Διδύμους... Μάθε πώς θα σε επηρεάσει αυτή η όψη!  Περισσότερα !
To απόφθεγμα της ημέρας!

Όταν υπάρχει ανάγκη να αποφασίσεις. Το καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις το σωστό. Το δεύτερο καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις λάθος. Το χειρότερο όλων είναι να μην κάνεις τίποτε. Θ Ρούσβελτ

Follow us on Facebook youtube Vrisko.gr