Εορτολόγιο: Δεν υπάρχει γνωστή γιορτή
Οι αστρολόγοι μας!
Δείτε επίσης !
Love Test Love Test Είστε πλασμένοι ο ένας για τον άλλον; Κάνε το Τεστ Αγάπης του Oroskopos.gr και μάθε αν ταιριάζετε!
Αριθμολογία Αριθμολογία Το Oroskopos.gr σου προσφέρει εντελώς δωρεάν Ανάλυση του Αριθμού Πεπρωμένου σου για να μάθεις όλες τις κρυφές πτυχές του χαρακτήρα σου!
Τοξότης Το προφίλ της ημέρας Η Αφροδίτη από τον Τοξότη πραγματοποιεί τρίγωνο με τον Ουρανό, φέρνοντας αναπάντεχες εξελίξεις, που θα χαρίσουν ερωτικά χαμόγελα! Οι Κριοί, Λέοντες, Τοξότες του β΄δεκαημέρου είναι οι ευνοημένοι της ημέρας!

Αστρολογία & Σεξ

Τοξότης (23/11-21/12)
Επιλέξτε Ζώδιο:
Σεξουαλική Προτίμηση Μία από τις μεγαλύτερες ερωτικές επιθυμίες του Τοξότη είναι να αποκτήσει έναν μεγάλο αριθμό σεξουαλικών εμπειριών, πριν βρεθεί το... «λιμάνι» που θα αράξει. Έχεις σκεφτεί ποτέ να κάνεις σεξ σε περίεργα δημόσια μέρη, όπως σε κάποιο πάρκο, στη θάλασσα, ή στο αυτοκίνητο; Αν ναι, τότε ο Τοξότης σίγουρα είναι το ταίρι που θα κάνει τη φαντασίωσή σου πραγματικότητα, αφού και εκείνος θέλει να γεύεται το ρίσκο, την περιπέτεια και την πρωτοτυπία στη σεξουαλική του ζωή. Το ερωτικό κυνήγι είναι το αγαπημένο του παιχνίδι στο σεξ, γι αυτό και είναι διατεθειμένος να σε διεκδικήσει, μέχρι να καταφέρει να σε ρίξει στο κρεβάτι του! Του αρέσει να τον αιφνιδιάζουν με σεξουαλικές προκλήσεις- προσκλήσεις και όταν στο σεξ δεν υπάρχει δράση... βαριέται και προτιμά να παίξει Playstation ή να κάνει shopping therapy με τα φιλαράκια του! Σεξουαλική Ταυτότητα Το σεξ είναι ένα διεγερτικό ερωτικό παιχνίδι, που εύκολα το βαριέται, γι αυτό και θέλει να έχει εναλλαγές. Ο παρορμητισμός είναι ένα από τα κυρίαρχα στοιχεία του. Μπορεί να περάσει μία βραδιά σεξ με ένα άτομο χωρίς να σκεφτεί πρώτα, αν η επιλογή του είναι σωστή. Το σεξ δεν συνεπάγεται και ερωτική σχέση για τον φιλελεύθερο Τοξότη που είναι υπέρμαχος της ανεξαρτησίας. Μετά από ένα καλό σεξ συνεχίζει κανονικά όλες του τις δραστηριότητες, σαν να μην είχε γίνει απολύτως τίποτα. Εύκολα μπορεί να ξεχάσει έναν ερωτικό παρτενέρ ή μια φλογερή σεξουαλική βραδιά που τον «εξίταρε». Επιλέγει να κάνει σεξ με άτομα που εκτός από σεξουαλική έλξη έχουν διεγείρει και το μυαλό του. Δεν τον νοιάζει τόσο η εξωτερική εμφάνιση, όσο η προσωπικότητα του ατόμου που θα κάνει σεξ και εκτός από εραστής ή ερωμένη θέλει να είναι και πολύ καλός φίλος!
Δημοφιλέστερα άρθρα
 
Ο Ερμής στον Τοξότη & τα ζώδια λένε τα πράγματα με το όνομα τους! Η Χριστίνα Τανταλίδου μας αναλύει την πορεία του Ερμή στο ζώδιο του Τοξότη μέχρι τις 17 Δεκεμβρίου ... Περισσότερα !
Προβλέψεις Δεκεμβρίου 2014 για όλα τα ζώδια από τον Κώστα Λεφάκη Διάβασε την μηνιαία πρόβλεψη Δεκεμβρίου 2014 από τον αγαπημένο σου αστρολόγο Κώστα Λεφάκη Περισσότερα !
To απόφθεγμα της ημέρας!

Σ’ αυτούς που αγαπάς γίνεσαι θύμα και σ’ αυτούς απ’ τους οποίους αγαπιέσαι γίνεσαι θύτης. Αν αγαπάς κι αγαπιέσαι ταυτόχρονα δεν υπάρχει ούτε εγωισμός ούτε πληγή. Μαχάτμα Γκάντι

Follow us on Facebook youtube Vrisko.gr