Εορτολόγιο: Καμία γνωστή γιορτή
Οι αστρολόγοι μας!
Δείτε επίσης !
Love Test Love Test Είστε πλασμένοι ο ένας για τον άλλον; Κάνε το Τεστ Αγάπης του Oroskopos.gr και μάθε αν ταιριάζετε!
Αριθμολογία Αριθμολογία Το Oroskopos.gr σου προσφέρει εντελώς δωρεάν Ανάλυση του Αριθμού Πεπρωμένου σου για να μάθεις όλες τις κρυφές πτυχές του χαρακτήρα σου!
Ιχθείς Το προφίλ της ημέρας Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ουρανό και το τετράγωνο της με τον Πλούτωνα, ενεργοποιεί μοιραία ερωτικά πάθη, εντάσεις και χωρισμούς σε σταθερές σχέσεις και ένα εκρηκτικό κλίμα στις συνεργασίες! Προσοχή οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι του β΄δεκαημέρου!

Αστρολογία & Σεξ

Ιχθείς (20/2-20/3)
Επιλέξτε Ζώδιο:
Σεξουαλική Προτίμηση Μία ρομαντική βόλτα στην παραλία, κάτω από το φως των αστεριών είναι η ιδανική πρόταση αν θέλεις να αποπλανήσεις σεξουαλικά τον ρομαντικό και ευαίσθητο Ιχθύ. Του αρέσει πολύ το σεξ, εφόσον τηρούνται κάποιες συναισθηματικές προϋποθέσεις, που τον κάνουν να αισθάνεται ασφάλεια και σιγουριά. Στο σεξ του αρέσουν πολύ τα χάδια, τα φιλιά και όλες οι ζεστές στιγμές οικειότητας που του προσφέρουν συναισθηματική πληρότητα. Του αρέσει να κάνει σεξ σε ρομαντικά μέρη, με ερωτική μουσική, αναμμένα κεράκια και ερωτικές εξομολογήσεις. Προτιμά το τρυφερό σεξ, από ότι το παθιασμένο και τον ερεθίζει πολύ το πολύωρο «λεκτικό» παιχνίδι που γίνεται πριν καταλήξει στο κρεβάτι με το άτομο που ποθεί! Σεξουαλική Ταυτότητα Το σεξ είναι για τον Ιχθύ μία συναισθηματική επιβεβαίωση, μία στιγμή που ενώνεται σώμα και ψυχή με το άτομο που αγαπά και κάνει όνειρα! Δεν μπορεί να λειτουργήσει σεξουαλικά αν δεν τρέφει βαθιά συναισθήματα για το ταίρι του. Μπορεί στο ξεκίνημα μίας σεξουαλικής δραστηριότητας, ο Ιχθύς να είναι ντροπαλός, «μαζεμένος» και αρκετά συνεσταλμένος, αυτό όμως συμβαίνει μέχρι να «πάρει τον αέρα του». Όταν ξεπεράσει όλες τις αναστολές του γίνεται ένας ερωτικός σύντροφος γεμάτος τρυφερότητα, συναίσθημα και πλούσια ερωτική φαντασία! Αποφεύγει το σεξ της μιας βραδιάς ή οτιδήποτε δεν στηρίζεται στο συναίσθημα. Διαγράφει από τη ζωή του ανθρώπους που λειτουργούν στον έρωτα με χυδαιότητα. Θέλει πολύ λεπτούς χειρισμούς για να μπορέσει να ανοιχτεί σεξουαλικά. Διαθέτει όμως φαντασία, ρομαντισμό και έχει την ικανότητα να διεισδύει στην ψυχοσύνθεση του ερωτικού του παρτενέρ και να του προσφέρει την υπέρτατη ερωτική ικανοποίηση.
Δημοφιλέστερα άρθρα
 
Πανσέληνος και σχέσεις στην αστρολογία Με ποιο τρόπο επηρεάζει η πανσέληνος τις σχέσεις μας; Μάθε με λεπτομέρεια στο άρθρο που ακολουθεί ... Περισσότερα !
Πανσέληνος Μαρτίου 2015 : Προβλέψεις ζωδίων Έχουμε Πανσέληνο, στο ζώδιο της Παρθένο (στις 5/3)! Δες πώς θα επηρεάσει το ζώδιο σου .... Περισσότερα !
To απόφθεγμα της ημέρας!

Τον άνθρωπο που δε χαρίζει, νίκησέ τον με δώρα: τον ύπουλο κατάκτησε με την πίστη, δάμασε τον οργισμένο με την ηπιότητα, αλλά τον κακό άνθρωπο να υποτάξεις με την καλοσύνη .  Ινδική παροιμία

Follow us on Facebook youtube Vrisko.gr