Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Μηνιαίες Προβλέψεις Ζυγός Μάρτιος 2017

Γενικά

Από τις αρχές του μήνα η δυναμικότητα σου θα είναι στα ύψη και θα έχεις πολύ όρεξη για να φτιάξεις πολλά θέματα που μέχρι τώρα δεν σου αρέσουν. Από τις 14 του μήνα που ο Ερμής θα μπει στον Κριό θα μπορείς να αλλάξεις πολλά στην ζωή σου και να κάνεις καινούργια ξεκινήματα σε τομείς που εσύ νομίζεις ότι είναι προβληματικοί. Θα φέρει πολλές ευκαιρίες και θα σε βοηθήσει αρκετά στην επικοινωνία με τους άλλους και θα δεις ότι πολλές καταστάσεις που θα είναι σε στασιμότητα να τελειώνουν με επιτυχία. Στις 28 που γίνεται η Νέα Σελήνη στον Κριό κινήσου με πολύ προγραμματισμό για να μπορέσεις να πετύχεις τους στόχους που έχεις βάλει. Μέχρι τέλος του μήνα θα μπορείς να αρχίσεις να υλοποιείς τους στόχους σου και θα βλέπεις τα σχέδια σου να υλοποιούνται.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η σχέση σου θα πάει πολύ καλά. Από τις πρώτες μέρες του μήνα ο ερωτισμός σου και η γοητεία σου θα είναι τόσο ανεβασμένα που θα περνάς πολύ καλά με το ταίρι σου. Ο πλανήτης της επικοινωνίας (ο Ερμής που στις 14 θα μπει στον Κριό)σου δίνει της καλύτερες επιρροές του. Η σχέση σου θα ομορφύνει όλη την υπόλοιπη ζωή σου και έτσι η καθημερινότητα σου θα γίνει πιο ευχάριστη και πιο ξεκούραστη. Αφέσου στην δίνη των αισθημάτων σου και βγάλε τον ρομαντισμό σου και την τρυφερότητα που έχεις προς τα έξω ώστε να περνάς καλά εσύ και το ταίρι σου. Εσύ που ακόμη δεν έχεις βρει το ταίρι που ψάχνεις ήρθε ο καιρός για να κάνεις τις κινήσεις που πρέπει. Με τον Ερμή στον Κριό σου εγγυώμαι ότι το ταίρι που ψάχνεις θα είναι στα πόδια σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου σε γενικές γραμμές θα τα πας πολύ καλά. Με τον Ερμή να σε ευνοεί η καλή επικοινωνία με τους συνεργάτες σου θα είναι καθημερινό φαινόμενο. Κάποια μικρά προβλήματα που θα σου παρουσιαστούν δεν πρέπει να ασχοληθείς καθόλου γιατί έτσι όπως ήρθαν έτσι γρήγορα και θα φύγουν. Προς το τέλος του μήνα θα σου έρθουν ευκαιρίες που δεν θα τις περιμένεις. Τα οικονομικά σου αυτό τον μήνα χρειάζονται αρκετή προσοχή γιατί θα βγουν στην επιφάνεια έξοδα που δεν τα περίμενες. Τις πρώτες μέρες του μήνα φρόντισε να τακτοποιήσεις υποχρεώσεις που έχεις και σε αγχώνουν μέχρι τώρα. Ο Ερμής από τις 14 στον Κριό θα ευνοήσει τα οικονομικά σου. Απόφυγε να κάνεις περιττά έξοδα και αγορές γιατί θα έχεις την τάση να βγαίνεις εκτός προϋπολογισμού.

Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφία

Αυτό τον μήνα θα μπορέσεις να τα πας πολύ καλά και η φυσική σου κατάσταση θα είναι πολύ καλή. Βέβαια μην ξεχνάς ότι από τις 14 ο Ερμής θα μπει στον Κριό και είναι θέση που θα σε ευνοήσει στην ομορφιά σου και την εξωτερική σου εμφάνιση. Μπορείς να επισκεφτείς κάποιο ινστιτούτο ομορφιάς ή κάποιο γυμναστήριο και να ασχοληθείς με το σώμα σου. Οι εντάσεις δεν θα λείπουν και για αυτό τον λόγο θα πρέπει να διατηρείς την ψυχραιμία σου. Οι υποχρεώσεις σου θα είναι πάρα πολλές και θα κάνεις και αρκετές καταχρήσεις. Στις 28 του μήνα που γίνεται η Νέα Σελήνη στον Κριό φρόντισε να ξεκουράζεσαι περισσότερο και να προσέχεις λίγο παραπάνω την διατροφή σου. Μέχρι τέλος του μήνα η φυσική σου κατάσταση θα είναι πολύ καλή και θα αισθάνεσαι καλά ψυχικά.
Προσωπική πρόβλεψη Ζυγού βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Ζυγός; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Ζυγού στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.