Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Μηνιαίες Προβλέψεις Ζυγός Ιούνιος 2017

Γενικά

Από τις 5(που ο Άρης θα μπει στον Καρκίνο) η δυναμικότητα σου θα είναι στα ύψη και θα έχεις πολύ όρεξη για να φτιάξεις πολλά θέματα που μέχρι τώρα δεν σου αρέσουν. Από τις 21 του μήνα που ο Ερμής θα μπει στον Καρκίνο σε ευνοεί και θα σε βοηθήσει αρκετά στην επικοινωνία με τους άλλους και θα δεις ότι πολλές καταστάσεις που ήταν σε στασιμότητα θα λυθούν με τον καλύτερο τρόπο. Στις 24 με την Νέα Σελήνη που γίνεται στον Καρκίνο κινήσου με πολύ προγραμματισμό εκείνη την περίοδο χωρίς παρορμητικότητα για να μπορέσεις να πετύχεις τους στόχους που έχεις βάλει. Μέχρι τέλος του μήνα θα μπορείς να αλλάξεις πολλά στην ζωή σου και να κάνεις καινούργια ξεκινήματα σε τομείς που εσύ νομίζεις ότι είναι προβληματικοί. Θα μπορείς να αρχίσεις να υλοποιείς τους στόχους σου και θα βλέπεις τα σχέδια σου να υλοποιούνται με τον καλύτερο τρόπο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Από τις πρώτες μέρες του μήνα θα έχεις την αίσθηση ότι το ταίρι σου δεν μπορεί να σε καταλάβει. Αυτό που σε συμβουλεύσω είναι να κάνεις ψυχραιμία και να μην αρπάζεσαι με το παραμικρό που τις περισσότερες φορές μπορεί να μην έχει και σημασία. Η επικοινωνία σου με το ταίρι σου θα φτιάξει και θα μπορέσεις να πεις τι είναι αυτά που σε πειράζουν και σε ενοχλούν αν κάτσεις και σκεφτείς τι είναι αυτό που μπορεί να κάνεις εσύ και το ενοχλεί. Από τις 25 μπορείς να κάνεις ένα καινούργιο ξεκίνημα στην σχέση σου ώστε να περνάς καλά εσύ αλλά και το ταίρι σου. Μέχρι το τέλος του μήνα θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και να βγάλεις τον ερωτισμό και τον ρομαντισμό σου. Εσύ που είσαι ακόμη με την μοναξιά παρέα θα σε συμβούλευα να φροντίσεις να περνάς όσο καλύτερα μπορείς. Το μόνο που είναι σίγουρο είναι ότι θα έρθει και αυτό που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου τις πρώτες μέρες του μήνα θα πρέπει να κινείσαι με πολύ προσοχή για να μπορέσεις να πετύχεις αυτά που θέλεις. Καθυστερήσεις και κάποια μικρά προβλήματα που θα σου παρουσιαστούν δεν πρέπει να ασχοληθείς καθόλου γιατί έτσι όπως ήρθαν έτσι γρήγορα και θα φύγουν. Από τις 21 θα σου έρθουν ευκαιρίες που δεν θα τις περιμένεις. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες για να μπορέσεις να πετύχεις τους στόχους σου. Τα οικονομικά σου αυτό τον μήνα χρειάζονται αρκετή προσοχή γιατί θα βγουν στην επιφάνεια έξοδα που δεν τα περίμενες. Τις πρώτες μέρες του μήνα φρόντισε να τακτοποιήσεις υποχρεώσεις που έχεις και σε αγχώνουν μέχρι τώρα. Απόφυγε να κάνεις περιττά έξοδα και αγορές γιατί θα έχεις την τάση να βγαίνεις εκτός προϋπολογισμού.

Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφία

Αυτό τον μήνα θα πρέπει να δείξεις ιδιαίτερη προσοχή στην φυσική σου κατάσταση γιατί θα είσαι από τις πρώτες μέρες του μήνα σε έντονο άγχος και θα έχεις και πολλούς εκνευρισμούς. Φρόντισε να προσέξεις αρκετά το διαιτολόγιο σου και την διατροφή σου. Από τις 5 του μήνα που ο Άρης θα μπει στον Καρκίνο η διάθεση σου θα είναι πολύ καλή και θα δώσεις μεγάλη σημασία στην ομορφιά σου και την εξωτερική σου εμφάνιση. Στις 21 που ο Ερμής θα μπει στον Καρκίνο θα κάνει πολύ καλύτερη την επικοινωνία σου. Από τις 24 που γίνεται η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο θα μπορείς να βρεις τις ισορροπίες σου. Μέχρι τέλος του μήνα φρόντισε να έχεις ένα σταθερό πρόγραμμα χαλάρωσης και ξεκούρασης ώστε να μπορείς να αποδώσεις με τον καλύτερο τρόπο στις υπόλοιπες δραστηριότητες σου.
Προσωπική πρόβλεψη Ζυγού βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Ζυγός; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Ζυγού στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.