Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Μηνιαίες Προβλέψεις Υδροχόος Μάρτιος 2017

Γενικά

Από την αρχή του μήνα θα ξεκινήσεις με την τακτοποίηση οικογενειακών υποθέσεων και την εξομάλυνση των σχέσεων σου. Θα αρχίσεις να βλέπεις κάποιες καταστάσεις ποιο ξεκάθαρα και θα θέλεις να πάρεις αποφάσεις για να αλλάξουν πολλά πράγματα στην ζωή σου. Από τις 10 που ο Άρης θα μπει στον Ταύρο σου δίνει μεγάλη ενεργητικότητα και δυναμικότητα ώστε να ξεπεράσεις πολλά προβλήματα που έχεις. Θα έχεις καλή επικοινωνία με τον περίγυρό σου και θα μπορέσεις να υλοποιήσεις πολλά θέματα που θέλεις να ξεκινήσεις. Μέχρι τέλος του μήνα φρόντισε να μην βγεις καθόλου από το πρόγραμμα σου και είναι σίγουρο ότι αυτά που έχεις βάλει στο μυαλό σου θα μπορέσεις να τα πετύχεις με πολύ επιτυχία.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η σχέση σου θα πάει καλά σε γενικές γραμμές. Μπορεί να θέλεις να λύσεις κάποια θέματα που σε προβληματίζουν με το ταίρι σου αλλά με την σταθερότητα που έχεις θα μπορέσεις να ξεπεράσεις οποιοδήποτε πρόβλημα σου παρουσιαστεί. Από τις 10 που ο Άρης θα μπει στον Ταύρο τα πράγματα θα είναι ιδανικά για την σχέση σου. Ο ερωτισμός σου και η γοητεία που θα έχεις θα κάνουν το ταίρι σου να περνάει πολύ καλά μαζί σου. Θα μπορέσεις να μιλήσεις για την πορεία της σχέσης ή την επισημοποίηση της. Μέχρι το τέλος του μήνα θα περάσεις πολύ καλά και όπως θέλεις αφού το σύμπαν αυτό τον μήνα για άλλη μια φορά είναι με το μέρος σου. Εσύ που ακόμη κρατάς την μοναξιά από το χέρι έφτασε ο καιρός να την αποχωριστείς γιατί σε περιμένει καινούργια γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου οι καταστάσεις θα είναι πολύ καλές Θα έχεις δυναμικότητα και ενεργητικότητα για να μπορέσεις να ξεπεράσεις κάποια μικρά προβλήματα. Απόφυγε να νευριάζεις αν βλέπεις ότι μερικές φορές οι συνεργάτες σου δεν θα μπορούν να καταλάβουν αυτό που τους λες. Προς το τέλος του μήνα μπορείς να κάνεις συζητήσεις και να έχεις επαφές που θα σε οδηγήσουν σε μεγάλη επαγγελματική άνοδο. Τα οικονομικά σου είναι σε καλό επίπεδο αλλά θα πρέπει να προσέξεις από τις πρώτες μέρες του μήνα να μην κάνεις καθόλου έξοδα γιατί πολύ εύκολα θα βγαίνεις εκτός προϋπολογισμού. Θα έχεις πολύ καλές ιδέες για να αυξήσεις τα έσοδα σου και θα έχεις μεγάλη ενεργητικότητα για να τακτοποιήσεις κάποιες υποχρεώσεις που έχεις και σε αγχώνουν μέχρι τώρα. Μέχρι τέλος του μήνα θα δεις ότι τα οικονομικά σου θα κινούνται σε πολύ καλό δρόμο.

Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφία

Ο Μάρτιος θα είναι πολύ καλός μήνας σε σχέση με την φυσική σου κατάσταση. Θα έχεις δυναμικότητα και ενεργητικότητα για να ξεπεράσεις ότι μπορεί να σε προβληματίσει. Μπορείς από τις 10 του μήνα που ο Άρης θα μπει στον Ταύρο να ασχοληθείς με την ομορφιά σου την φυσική σου κατάσταση και η γοητεία σου θα καταπλήξει τον περίγυρό σου. Μπορείς να ξεκινήσεις κάποια δίαιτα να επισκεφτείς κάποιο ινστιτούτο ομορφιάς και να ασχοληθείς με την εξωτερική σου εμφάνιση. Μέχρι τέλος του μήνα θα φροντίζεις να είναι πάντα προσεγμένη η εξωτερική σου εμφάνιση και θα είσαι σε πολύ καλή ψυχολογική κατάσταση.
Προσωπική πρόβλεψη Υδροχόου βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Υδροχόος; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Υδροχόου στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.