Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Μηνιαίες Προβλέψεις Υδροχόος Απρίλιος 2017

Γενικά

Από τις 9 του μήνα που ο Ερμής θα είναι ανάδρομος θα έχεις αρκετή ασυνεννοησία με τον περίγυρό σου. Πρόσεξε τι στόχους βάζεις και πως θα τους υλοποιήσεις γιατί χρειάζεται μεγάλη προσοχή. Θα έχεις έντονο άγχος και εκνευρισμό και θα θέλεις να τα τελειώνεις όλα εδώ και τώρα. Πριν αρχίζεις να νευριάζεις θα πρέπει να σκεφτείς πριν μιλήσεις και προπάντων να μην κάνεις καμιά βιαστική κίνηση μέσα στον παρορμητισμό σου. Στις 26 που γίνεται η Νέα Σελήνη στον Ταύρο σε ευνοεί και θα έρθουν ευκαιρίες που δεν τις περιμένεις. Μέχρι τέλος του μήνα θα μπορέσεις να ξεπεράσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις που μέχρι τώρα σε άγχωναν και σε έβαζαν σε σκέψεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η σχέση σου θα πάει πολύ καλά αυτό τον μήνα πιο καλά από ότι περίμενες. Μπορεί ο μήνας να μην έχει καλό πλανητικό σκηνικό αλλά αυτό εσένα δεν σε πτοεί γιατί οι βάσεις που έχεις βάλει στην σχέση σου είναι καλές και έχουν και προοπτικές. Με την Νέα Σελήνη που γίνεται στον Ταύρο θα μπορέσεις να περάσεις αξέχαστα. Να σου πω από τον ερωτισμό σου να σου πω από τον ρομαντισμό από την γοητεία σου. Θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και να μιλήσεις για την πορεία της σχέσης σου. Μέχρι τέλος του μήνα σε περιμένουν όμορφες στιγμές γεμάτες ρομαντισμό έρωτα και πάθος έτσι για να ξεχνιέσαι λίγο και από την καθημερινότητα. Εσύ που ακόμη δεν έχεις βρει το ταίρι της ζωής σου μην κάθεσαι καθόλου. Το σύμπαν σε ευνοεί και η σχέση που περίμενες έρχεται και πολύ γρήγορα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η δουλειά σου αυτό τον μήνα σου επιφυλάσσει πολλές ευχάριστες εκπλήξεις. Οι πλανήτες σου δίνουν μεγάλο δυναμισμό και ενεργητικότητα να μπορείς να αντιλαμβάνεσαι τα λάθη πριν ακόμη γίνουν. Οι ιδέες που θα έχεις για κάποιες αλλαγές που θέλεις να κάνεις στην δουλειά σου θα είναι πολύ καλές. Μέχρι το τέλος του μήνα θα βρίσκεσαι σε μια συνεχείς κίνηση για να μπορέσεις να προλάβεις όλες τις υποχρεώσεις που θα έχεις στην δουλειά σου για να φτάσεις τους στόχους σου. Τα οικονομικά σου αυτό τον μήνα χρειάζονται αρκετή προσοχή γιατί θα βγουν στην επιφάνεια έξοδα που δεν τα περιμένεις. Τις πρώτες μέρες του μήνα φρόντισε να τακτοποιήσεις υποχρεώσεις που έχεις και σε αγχώνουν μέχρι τώρα. Από τις 27 του μήνα και μετά θα μπορείς να κάνεις κινήσεις για να αυξήσεις τα έσοδα σου.

Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφία

Ο Απρίλιος θα είναι πολύ καλός μήνας σε σχέση με την φυσική σου κατάσταση. Μπορεί ο Ερμής από τις 9 να είναι ανάδρομος αλλά εσένα δεν θα σε πτοήσει καθόλου. Θα έχεις δυναμικότητα και ενεργητικότητα για να ξεπεράσεις ότι μπορεί να σε προβληματίσει. Μπορείς από τις 26 του μήνα που γίνεται η Νέα Σελήνη στον Ταύρο να ασχοληθείς με την ομορφιά σου την φυσική σου κατάσταση και η γοητεία σου θα καταπλήξει τον περίγυρό σου. Μπορείς να ξεκινήσεις κάποια δίαιτα να επισκεφτείς κάποιο ινστιτούτο ομορφιάς και να ασχοληθείς με την εξωτερική σου εμφάνιση. Μέχρι τέλος του μήνα θα φροντίζεις να είναι πάντα προσεγμένη η εξωτερική σου εμφάνιση και θα είσαι σε πολύ καλή ψυχολογική κατάσταση.
Προσωπική πρόβλεψη Υδροχόου βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Υδροχόος; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Υδροχόου στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.