Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Μηνιαίες Προβλέψεις Τοξότης Απρίλιος 2017

Γενικά

Από τις 9 του μήνα που ο Ερμής θα είναι ανάδρομος πρόσεξε αρκετά την επικοινωνία σου με τον περίγυρό σου. Απόφυγε να έχεις κάποιες τάσεις απαισιοδοξίας. Πρέπει να προσέξεις αρκετά άτομα που είναι δίπλα σου γιατί θα υπάρχουν παρασκηνιακές καταστάσεις. Θα δοκιμαστεί πολλές φορές το νευρικό σου σύστημα. Θα σου φέρει έντονη αναστάτωση στις σχέσεις σου και θα θέλεις να τακτοποιήσεις ότι δεν σου αρέσει μέχρι τώρα. Ο Άρης από τις 21 που θα μπει στους Διδύμους θα σου δώσει πολύ δυναμισμό. Μέχρι τέλος του μήνα δείξε αρκετή αγάπη στο φιλικό σου περιβάλλον να έχεις περισσότερη διαλλακτικότητα και να προσέχεις τις επιλογές σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Από τις πρώτες μέρες του μήνα θα σου δοθούν πολλές ευκαιρίες να διορθώσεις πολλά λάθη που έχουν γίνει στην σχέση σου από πριν. Λόγω ότι ο Ερμής θα είναι ανάδρομος φρόντισε η επικοινωνία με το ταίρι σου να είναι πολύ καλή και θα έχεις και την συμπαράστασή του σε ότι χρειαστείς. Από τις 15 που η Αφροδίτη θα έρθει στην ορθή φορά της στους Ιχθείς σε ευνοεί και η διάθεση σου θα είναι πολύ καλή θα θέλεις να διασκεδάζεις με το ταίρι σου και ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη. Μέχρι το τέλος του μήνα κάνε τις προτάσεις σου στο ταίρι σου για να αλλάξεις μερικά πράγματα στην σχέση που θα νιώσεις και εσύ καλά αλλά και εκείνο. Ένα ταξίδι ή μια εκδρομή θα σε έφερνε ακόμα πιο κοντά στο ταίρι σου από ότι φαντάζεσαι. Εσύ που ακόμη είσαι με την μοναξιά αγκαλιά έφτασε ο καιρός που θα την διώξεις. Σου εγγυώμαι ότι σε λίγο καιρό θα πάρεις αγκαλιά το ταίρι που περίμενες εδώ και καιρό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η δουλειά σου θα κινηθεί σε γενικές γραμμές καλά. Θα έχεις όλες τις ευκαιρίες να τακτοποιήσεις όλα τα ζητήματα που έχουν αναβληθεί από πριν. Οι επαφές οι συναντήσεις και οι πολλές συζητήσεις δεν θα λείπουν κάθε μέρα. Ο δυναμισμός σου που θα είναι στα ύψη του και θα μπορέσει να σε βγάλει από πολλές δυσκολίες που έχεις μέχρι τώρα. Μέχρι τέλος του μήνα να αποφύγεις να κάνεις πολλά πράγματα μαζί αν δεν έχεις ξεκαθαρίσει άλλες υποθέσεις που ακόμη είναι σε εκκρεμότητα. Στα οικονομικά θα σου δοθούν πολλές ευκαιρίες να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδα σου και θα σου κάνουν προτάσεις με πολλά κέρδη. Αυτό που οφείλω να σε προειδοποιήσω είναι μην κάνεις πολλά έξοδα. Μέχρι τέλος του μήνα αν κινηθείς με αρκετή σύνεση σου εγγυώμαι ότι θα έχεις αρκετή ικανοποίηση από την πορεία τους.

Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφία

Αυτό τον μήνα θα έχεις πολλές εντάσεις αφού οι δραστηριότητες σου θα είναι πάρα πολλές. Μην ξεχνάς ότι ο Ερμής από τις 9 θα είναι ανάδρομος. Θα πρέπει πάντα να κρατάς την ψυχραιμία σου γιατί τις περισσότερες φορές θα φτάνεις τις καταστάσεις στα άκρα. Φρόντισε να ξεκουράζεσαι περισσότερο και να κοιμάσαι όσο πρέπει. Την τελευταία περίοδο έχεις παραμελήσει αρκετά τον εαυτό σου και θα πρέπει κάτι να κάνεις άμεσα. Από τις 21 του μήνα που θα μπει ο Άρης στους Διδύμους θα νιώθεις καλά και ειδικότερα από τις 29 που η Αφροδίτη θα μπει στον Κριό θα μπορείς να ασχοληθείς με την ομορφιά σου και την εξωτερική σου εμφάνιση. Φρόντισε να ψυχαγωγείσαι όσο πρέπει ώστε μερικές φορές να μπορείς να βρεις την ψυχική σου ηρεμία. Μέχρι τέλος του μήνα οι καταστάσεις γύρω σου θα είναι αρκετά καλές και η δική σου φυσική κατάσταση τέλεια.
Προσωπική πρόβλεψη Τοξότη βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Τοξότης; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Τοξότη στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.