Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Μηνιαίες Προβλέψεις Ταύρος Απρίλιος 2017

Γενικά

Αυτό τον μήνα έτσι όπως θα είναι οι συνθήκες θα σε κάνουν να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για την ζωή σου που θα είναι καθοριστικές ώστε να μπορέσεις να κινηθείς με τον πολύ ωραίο τρόπο τον δικό σου. Εκμεταλλεύσου τις ευκαιρίες που θα έρθουν για να μπορέσεις να πετύχεις αυτά που την προηγούμενη περίοδο δεν μπορούσες. Ο Ερμής βέβαια από τις 9 θα είναι ανάδρομος και μπερδέματα και καθυστερήσεις θα είναι το χαρακτηριστικό εκείνων των ημερών. Από τις 26 (που γίνεται η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σου) θα αρχίσεις να κινείσαι με τον κυριαρχικό και δυναμικό τρόπο τον δικό σου και ότι θέλεις θα το κερδίζεις με ευκολία. Θα αναθεωρήσεις αποφάσεις που είχες πάρει που μπορεί να ήταν και λάθος. Μέχρι τέλος του μήνα θα σου δοθούν ευκαιρίες να τακτοποιήσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις που σε άγχωναν μέχρι τώρα αλλά δεν μπορούσες να κάνεις κάτι να τις αλλάξεις γιατί θα τα έκανες χειρότερα τα πράγματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Από τις αρχές του μήνα θα αρχίσεις να ξαναβρίσκεις τον παλιό καλό εαυτό σου και ο ερωτισμός σου θα καταπλήξει το ταίρι σου. Θα δεις τότε ότι η σχέση σου θα αποκτήσει μεγάλη σταθερότητα και οι συνθήκες θα είναι πολύ καλές. Με τον Ερμή ανάδρομο που φέρνει ασυνεννοησία και παρεξηγήσεις χωρίς λόγο φρόντισε να περνάς πολλές ώρες με το ταίρι σου να του λες για αυτά που σε προβληματίζουν στην σχέση και να μην έχεις αρνητική στάση σε αυτά που μπορεί να σου λέει. Είναι μια περίοδος που τα πράγματα μπορεί να τα βλέπεις άσχημα αλλά σε βεβαιώνω ότι θα περάσει πολύ γρήγορα και με την Νέα Σελήνη που γίνεται στις 26 στο ζώδιο σου όλα θα πάνε πολύ καλά. Εσύ που ακόμη δεν έχεις βρει ταίρι μην κάθεσαι γιατί είναι σίγουρο ότι πολύ γρήγορα κάνεις γνωριμία και με τις συνθήκες που ήθελες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου με τον Ερμή ανάδρομο θα έχεις πολλά μπερδέματα καθυστερήσεις και αλλαγή των σχεδίων σου που έχεις μέχρι τώρα. Θα θέλεις να κάνεις μια συνάντηση και δεν θα γίνεται θα στέλνεις ένα μήνυμα και δεν θα φτάνει και θα έχεις εκνευρισμό. Η συμβουλή μου είναι να μην αφήνεις τίποτε να περνάει χωρίς να το δεις ώστε να προλαβαίνεις κάτι πριν γίνει. Στα οικονομικά πρόσεξε τις συναλλαγές σου και απόφυγε να κάνεις ανοίγματα που αφορούν το μέλλον. Απόφυγε να ξοδεύεις χρήματα γιατί θα βγεις εκτός προϋπολογισμού. Προς το τέλος του μήνα μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και να κλείσεις οικονομικές συμφωνίες που θα σου φέρουν αρκετά κέρδη.

Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφία

Τον Απρίλιο θα πρέπει να προσέξεις αρκετά το άγχος και τον εκνευρισμό σου γιατί θα είσαι σε συνεχόμενη πίεση και θα αντιμετωπίσεις πρόβλημα. Φρόντισε μερικά πράγματα να τα βλέπεις με αρκετή χαλαρότητα. Ο Ερμής από τις 9 θα είναι ανάδρομος. Φρόντισε να ανανεωθείς για να νιώσεις μεγάλη ανακούφιση. Πρόσεξε αρκετά την διατροφή σου και να αποφεύγεις τις καταχρήσεις. Από τις 26 που γίνεται η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σου η διάθεση σου θα είναι πολύ καλή και θα ασχοληθείς με την εξωτερική σου εμφάνιση. Μπορείς και να ξεκινήσεις και κάποια δίαιτα. Μέχρι τέλος του μήνα θα βρίσκεσαι σε καλή ψυχολογική κατάσταση και θα αισθάνεσαι πολύ καλά.
Προσωπική πρόβλεψη Ταύρου βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Ταύρος; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Ταύρου στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.