Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Μηνιαίες Προβλέψεις Ταύρος Ιούνιος 2017

Γενικά

Θα μπορέσεις από τις αρχές του μήνα να πάρεις πολλές καλές ανάσες για τα θέματα που σε προβληματίζουν μέχρι τώρα. Από τις αρχές του μήνα θα μπορέσεις να λύσεις πολλά θέματα που σε έχουν καθυστερήσει μέχρι τώρα. Φρόντισε να έχεις κάνεις πολύ καλή οργάνωση και δεν θα κάνεις τίποτε καινούργιο που δεν το γνωρίζεις. Μην λες παραπάνω από αυτά που πρέπει και είναι σίγουρο ότι δεν πρόκειται να σε επηρεάσει τίποτε αρνητικό. Από τις 6 του μήνα με την Αφροδίτη που θα μπει στο ζώδιο σου θα αρχίσουν πολλές καταστάσεις να σου στρώνουν έτσι όπως τις θέλεις εσύ και θα μπορείς να υλοποιήσεις πολλά σχέδια που θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία. Μέχρι τέλος του μήνα θα έχεις καταφέρει τόσα που στο πρώτο μισό του μήνα δεν μπόρεσες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Από τις πρώτες μέρες του μήνα θα έχεις παράπονα από το ταίρι σου ότι δεν θα μπορεί να σε καταλάβει και ότι δεν συμπάσχει σε κάποια προβλήματα που μπορεί να περνάς. Ξέρεις πολύ καλά ότι είναι δίπλα σου και σου συμπαραστέκεται σε ότι χρειαστείς. Άλλωστε η Αφροδίτη από τις 6 που θα μπει στο ζώδιο σου θα σου δώσει τις καλύτερες επιρροές της ώστε να μπορέσεις να περάσεις όσο το δυνατόν καλύτερα στην σχέση σου. Ο ρομαντισμός σου και ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη. Θα μπορέσεις μέχρι τέλος του μήνα να περάσεις όμορφες στιγμές με το ταίρι σου και να μιλήσεις για την πορεία της σχέσης σου. Εσύ που ακόμη μιλάς με την μοναξιά σου λέω ότι αυτή η κατάσταση θα πάρει τέλος. Με την Αφροδίτη στο ζώδιο σου θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες για να κάνεις την γνωριμία που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Για την δουλειά σου από την αρχή του μήνα θα έχεις πολλά μπερδέματα καθυστερήσεις και αλλαγή των σχεδίων σου που έχεις μέχρι τώρα. Θα μπορέσεις να καταπιαστείς με πάρα πολλά θέματα και μερικές φορές θα χάνεσαι από τις πολλές υποθέσεις που θα έχεις. Η συμβουλή μου είναι να μην αφήνεις τίποτε να περνάει χωρίς να το δεις ώστε να προλαβαίνεις κάτι πριν γίνει. Από τις 10 του μήνα και μετά οι συναντήσεις και τα καινούργια ξεκινήματα θα έρχονται το ένα μετά το άλλο και θα χρειάζεται πολύ σκέψη το θέμα ότι όλη η επιτυχία θα είναι δική σου. Στα οικονομικά τις πρώτες μέρες του μήνα πρόσεξε τις συναλλαγές σου και απόφυγε να κάνεις ανοίγματα που αφορούν το μέλλον. Απόφυγε να ξοδεύεις χρήματα γιατί θα βγεις εκτός προϋπολογισμού. Από τις 10 και μετά μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και να κλείσεις οικονομικές συμφωνίες που θα σου φέρουν αρκετά κέρδη.

Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφία

Τον Ιούνιο θα πρέπει να προσέξεις αρκετά το άγχος και τον εκνευρισμό σου γιατί θα είσαι σε συνεχόμενη πίεση και θα αντιμετωπίσεις πρόβλημα. Πάντα μπορείς και κοντρολάρεις τον εαυτό σου αυτό θα πρέπει να κάνεις και αυτό τον μήνα. Η Αφροδίτη από τις 6 που θα μπει στο ζώδιο σου θα σου φτιάξει την διάθεση. Φρόντισε να ανανεωθείς για να νιώσεις μεγάλη ανακούφιση. Πρόσεξε αρκετά την διατροφή σου και να αποφεύγεις τις καταχρήσεις. Το πλανητικό σκηνικό σε ευνοεί και η διάθεση σου θα είναι πολύ καλή και θα ασχοληθείς με την εξωτερική σου εμφάνιση. Μπορείς και να ξεκινήσεις και κάποια δίαιτα. Μέχρι τέλος του μήνα θα βρίσκεσαι σε καλή ψυχολογική κατάσταση και θα αισθάνεσαι πολύ καλά.
Προσωπική πρόβλεψη Ταύρου βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Ταύρος; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Ταύρου στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.