Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Μηνιαίες Προβλέψεις Ταύρος Μάρτιος 2017

Γενικά

Θα μπορέσεις από τις αρχές του μήνα να πάρεις πολλές καλές ανάσες για τα θέματα που σε προβληματίζουν μέχρι τώρα. Με την σταθερότητα που έχεις θα αρχίσουν πολλές καταστάσεις να σου στρώνουν έτσι όπως τις θέλεις εσύ και θα μπορείς να υλοποιήσεις πολλά σχέδια που θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία. Υπάρχουν κάποια θέματα που σε απασχολούν ακόμη αλλά είναι σίγουρο ότι θα τα βάλεις σε σειρά. Από τις 10 που ο Άρης θα μπει στο ζώδιο σου φρόντισε να έχεις κάνεις πολύ καλή οργάνωση και δεν θα κάνεις τίποτε καινούργιο που δεν το γνωρίζεις. Μην λες παραπάνω από αυτά που πρέπει και είναι σίγουρο ότι δεν πρόκειται να σε επηρεάσει τίποτε αρνητικό. Μέχρι τέλος του μήνα θα έχεις καταφέρει όλα αυτά που θέλεις με πολύ μεγάλη επιτυχία.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Από τις αρχές του μήνα θα αρχίσεις να ξαναβρίσκεις τον παλιό καλό εαυτό σου και ο ερωτισμός σου θα καταπλήξει το ταίρι σου. Θα δεις τότε ότι η σχέση σου θα αποκτήσει μεγάλη σταθερότητα και οι συνθήκες θα είναι πολύ καλές. Το πλανητικό σκηνικό σε ευνοεί αρκετά και θα φέρει πολλές και καλές αλλαγές στην σχέση σου. Φρόντισε να περνάς πολλές ώρες με το ταίρι σου να του λες για αυτά που σε προβληματίζουν στην σχέση και να μην έχεις αρνητική στάση σε αυτά που μπορεί να σου λέει. Είναι μια περίοδος που τα πράγματα θα έρχονται σε πολύ γρήγορους ρυθμούς θα σε χαροποιούν θα σε ξαφνιάζουν και όλα θα πάνε πολύ καλά. Εσύ που ακόμη δεν έχεις βρει ταίρι μην κάθεσαι γιατί είναι σίγουρο ότι πολύ γρήγορα κάνεις γνωριμία και με τις συνθήκες που ήθελες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου όλα θα είναι καλά. Από τις αρχές του μήνα οι συναντήσεις και τα καινούργια ξεκινήματα θα έρχονται το ένα μετά το άλλο και δεν χρειάζεται πολύ σκέψη το θέμα ότι όλη η επιτυχία θα είναι δική σου. Θα έρθουν τόσο καλά τα πράγματα που θα κάνεις πολλές αλλαγές των σχεδίων σου που έχεις μέχρι τώρα. Θα θέλεις να κάνεις πολλές συναντήσεις και να λύσεις πολλά θέματα που αφορούν την δουλειά σου. Η συμβουλή μου είναι να μην αφήνεις τίποτε να περνάει χωρίς να το δεις ώστε να τα προλάβεις όλα. Στα οικονομικά πρόσεξε τις συναλλαγές σου και απόφυγε να κάνεις ανοίγματα που αφορούν το μέλλον. Απόφυγε να ξοδεύεις χρήματα γιατί θα βγεις εκτός προϋπολογισμού. Προς το τέλος του μήνα μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και να κλείσεις οικονομικές συμφωνίες που θα σου φέρουν αρκετά κέρδη.

Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφία

Τον Μάρτιο θα πρέπει να προσέχεις αρκετά την φυσική σου κατάσταση αλλά και την ηρεμία σου. Οι πλανήτες από τις πρώτες μέρες του μήνα θα σου δώσουν πολύ ενεργητικότητα και θα θέλεις με ότι ασχοληθείς να το τελειώνεις αμέσως. Από τις 10 που ο Άρης θα μπει στο ζώδιο σου θα πρέπει να ελέγχεις περισσότερο την διατροφή σου και φρόντισε να ξεκουράζεσαι περισσότερο γιατί την τελευταία περίοδο σου λείπει και αρκετός ύπνος. Απόφυγε να εκνευρίζεσαι με το παραμικρό και με πράγματα που δεν έχουν μεγάλη σημασία. Μέχρι το τέλος του μήνα θα αρχίσει να βλέπεις τα πράγματα με περισσότερη ψυχραιμία θα ασχοληθείς με την ομορφιά σου και την εξωτερική σου εμφάνιση και θα νιώθεις πολύ καλά στην ψυχολογία σου.
Προσωπική πρόβλεψη Ταύρου βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Ταύρος; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Ταύρου στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.