Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Μηνιαίες Προβλέψεις Σκορπιός Μάρτιος 2017

Γενικά

Από τις αρχές του μήνα θα έχεις πολλές συζητήσεις με άτομα της οικογένειας σου. Από τις 10 που ο Άρης θα μπει στον Ταύρο θα έρθουν πολλές ευκαιρίες. Θα φέρει εξελίξεις για να λύσεις πολλά θέματα που είναι σε στασιμότητα μέχρι τώρα. Στις 12 που γίνεται η Πανσέληνος στην Παρθένο θα έρχονται ευχάριστες εξελίξεις σε θέματα που σε αφορούν. Η διάθεση σου θα είναι καλή και θα αποκτήσεις και πάλι την αισιοδοξία που έχεις για την εξέλιξη των καταστάσεων που αφορούν την ζωή σου. Η επικοινωνία με τον περίγυρο σου θα είναι αρκετά καλή και αυτό είναι κάτι που θα φέρει πολύ εξέλιξη. Μέχρι το τέλος του μήνα φρόντισε να είσαι κοντά σε φιλικά σου πρόσωπα που θα μπορούν να σου συμπαρασταθούν σε οτιδήποτε θέλεις αρκεί να τους το ζητήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στην σχέση σου από την αρχή του μήνα θα θέλεις να αλλάξεις πολλά πράγματα. Ο ερωτισμός σου ο ρομαντισμός σου η γοητεία σου η καλή σου συμπεριφορά θα κάνουν το ταίρι σου να πετάει στα σύννεφα. Είναι καιρός να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα στην σχέση σου και να αλλάξεις σελίδα που θα είναι το καλύτερο για εσένα και το ταίρι σου. Με το πλανητικό σκηνικό να σε ευνοεί φρόντισε να επικοινωνήσεις καλύτερα με το ταίρι σου να περάσεις πολύ καλά και να προσπαθήσεις να ξεχάσεις καταστάσεις που έχουν γίνει στην σχέση σου και σε έχουν στεναχωρήσει. Μέχρι τέλος του μήνα θα δεις πως θα αλλάξουν όλα προς το καλύτερο και πως θα είναι όλα ιδανικά για την σχέση σου. Και σε εσένα που ακόμη την πόρτα σου δεν την έχει χτυπήσει ακόμη κάποιο ταίρι κάνε λίγο υπομονή και θα έρθει ο καιρός που θα ακούσεις το πραγματικό χτύπημα της πόρτας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η δουλειά σου θα κινηθεί σε γενικές γραμμές καλά. Ο δυναμισμός σου θα είναι στα ύψη του και θα μπορέσει να σε βγάλει από πολλές δυσκολίες που έχεις μέχρι τώρα. Από τις 12 θα δεις ότι θα έρθουν έτσι οι συνθήκες για να πας καλύτερα στην δουλειά σου. Προς το τέλος του μήνα θα δεις τις καταστάσεις να είναι καλύτερες και θα έχεις όλες τις ευκαιρίες να τακτοποιήσεις όλα τα ζητήματα που σε προβληματίζουν από πριν. Στα οικονομικά έχεις πολλές υποχρεώσεις που πρέπει να καλύψεις άμεσα. Βάλε προγραμματισμό και δες τι είναι αυτά που πρέπει να τακτοποιήσεις για να μπορέσεις να ηρεμήσεις από το άγχος που έχεις. Γραφειοκρατικά νομικά φορολογικά και ακίνητης περιουσίας θέματα ευνοούνται.

Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφία

Ο Μάρτιος θα είναι πολύ καλός σε σχέση με την φυσική σου κατάσταση και την ομορφιά σου. Από τις αρχές του μήνα μπορείς να ασχοληθείς με την ομορφιά σου και την εξωτερική σου εμφάνιση. Η επικοινωνία που θα έχεις με τον περίγυρό σου θα είναι πολύ καλή και θα αισθάνεσαι πολύ όμορφα. Από τις 10 που ο Άρης θα μπει στον Ταύρο η γοητεία σου θα είναι στα ύψη της και θα καταπλήξεις τον περίγυρό σου. Μπορείς να επισκεφτείς κάποιο ινστιτούτο ομορφιάς και να αλλάξεις την γκαρνταρόμπα σου για να αισθανθείς καλύτερα ψυχικά. Οι υποχρεώσεις σου θα είναι πάρα πολλές και το άγχος δεν θα λείπει από την ζωή σου. Μέχρι το τέλος του τα πράγματα θα είναι καλά και εσύ θα είσαι σε πολύ καλή ψυχική ισορροπία.
Προσωπική πρόβλεψη Σκορπιού βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Σκορπιός; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Σκορπιού στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.