Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Μηνιαίες Προβλέψεις Σκορπιός Ιούνιος 2017

Γενικά

Από τις αρχές του μήνα θα έχεις πολλές συζητήσεις με άτομα της οικογένειας σου και η ασυνεννοησία θα έχει τον κυρίαρχο λόγο. Η Αφροδίτη από τις 6 του μήνα που θα μπει στον Ταύρο θα σε κάνει να είσαι κοντά σε φιλικά σου πρόσωπα και θα μπορούν να σου συμπαρασταθούν σε οτιδήποτε θέλεις αρκεί να τους το ζητήσεις. Ο Ερμής που στις 7 του μήνα θα μπει στους Διδύμους θα φέρει ευκαιρίες που δεν τις περίμενες. Μετά η επικοινωνία με τον περίγυρο σου θα είναι αρκετά καλή και θα κάνεις πολλές δημόσιες σχέσεις. Από τις 24 με την Νέα Σελήνη στον Καρκίνο το πλανητικό σκηνικό αλλάζει και έρχονται και ευχάριστες εξελίξεις στην ζωή σου. Η διάθεση σου θα είναι πολύ καλύτερη και θα αποκτήσεις και πάλι την αισιοδοξία που έχεις για την εξέλιξη των καταστάσεων που αφορούν την ζωή σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στην σχέση σου από την αρχή του μήνα θα θέλεις να αλλάξεις πολλά πράγματα. Με τον Ερμή από τους Διδύμους και από τις 21 στον Καρκίνο φρόντισε να επικοινωνήσεις καλύτερα με το ταίρι σου να περάσεις πολύ καλά και να προσπαθήσεις να ξεχάσεις καταστάσεις που έχουν γίνει στην σχέση σου και σε έχουν στεναχωρήσει. Με την Αφροδίτη από τις 6 στον Ταύρο ποιος σε πιάνει. Ο ερωτισμός σου ο ρομαντισμός σου η γοητεία σου η καλή σου συμπεριφορά θα κάνουν το ταίρι σου να πετάει στα σύννεφα. Είναι καιρός να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα στην σχέση σου και να αλλάξεις σελίδα που θα είναι το καλύτερο για εσένα και το ταίρι σου. Μέχρι τέλος του μήνα θα δεις πως θα αλλάξουν όλα προς το καλύτερο και πως θα είναι όλα ιδανικά για την σχέση σου. Και σε εσένα που ακόμη την πόρτα σου δεν την έχει χτυπήσει ακόμη κάποιο ταίρι με τις καλές επιρροές της Αφροδίτης έφτασε ο καιρός που θα ακούσεις το πραγματικό χτύπημα της πόρτας

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η δουλειά σου θα κινηθεί σε γενικές γραμμές καλά. Από τις πρώτες μέρες θα δεις ότι μπορεί να υπάρχει ασυνεννοησία με τους συνεργάτες σου και μερικά θέματα που θέλεις να κάνεις στην δουλειά σου δεν προχωρούν. Από τις 10 θα δεις τις καταστάσεις να είναι καλύτερες και θα έχεις όλες τις ευκαιρίες να τακτοποιήσεις όλα τα ζητήματα που έχουν αναβληθεί από πριν. Ο δυναμισμός σου θα είναι στα ύψη του και θα μπορέσει να σε βγάλει από πολλές δυσκολίες που έχεις μέχρι τώρα. Στα οικονομικά έχεις πολλές υποχρεώσεις που πρέπει να καλύψεις άμεσα. Βάλε προγραμματισμό και δες τι είναι αυτά που πρέπει να τακτοποιήσεις για να μπορέσεις να ηρεμήσεις από το άγχος που έχεις. Από τις 21 μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα. Γραφειοκρατικά νομικά φορολογικά και ακίνητης περιουσίας θέματα μπορείς να τα κάνεις.

Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφία

Ο Ιούνιος θα είναι πολύ καλός σε σχέση με την φυσική σου κατάσταση και την ομορφιά σου. Ο Ερμής που στις 7 θα μπει στους Διδύμους θα σου φτιάξει πολύ την διάθεση. Οι υποχρεώσεις σου θα είναι πάρα πολλές και το άγχος δεν θα λείπει από την ζωή σου. Από τις 6 του μήνα που η Αφροδίτη θα μπει στον Ταύρο θα σου ανεβάσει πολύ το ηθικό και θα ασχοληθείς με την ομορφιά σου και την εξωτερική σου εμφάνιση. Η γοητεία σου θα είναι στα ύψη της και θα καταπλήξεις τον περίγυρό σου. Μπορείς να επισκεφτείς κάποιο ινστιτούτο ομορφιάς και να αλλάξεις την γκαρνταρόμπα σου για να αισθανθείς καλύτερα ψυχικά. Μέχρι το τέλος του τα πράγματα θα είναι καλά και εσύ θα είσαι σε πολύ καλή ψυχική ισορροπία.
Προσωπική πρόβλεψη Σκορπιού βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Σκορπιός; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Σκορπιού στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.