Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Μηνιαίες Προβλέψεις Σκορπιός Απρίλιος 2017

Γενικά

Ο μήνας σου ξεκινάει με ευχάριστες εξελίξεις στα θέματα που μέχρι τώρα σε απασχολούν. Ο Ερμής από τις 9 θα είναι ανάδρομος και θα φέρει καθυστερήσεις και έντονη ασυνεννοησία. Θα φέρει αρκετή ανασφάλεια και καχυποψία. Στο οικογενειακό σου περιβάλλον τα προβλήματα συνεχίζονται να υπάρχουν και για να λυθούν θα πρέπει να δείξεις λίγο παραπάνω διαλλακτικότητα. Στις 26 του μήνα που γίνεται η Νέα Σελήνη στον Ταύρο και μέχρι τέλος του μήνα θα έχεις έντονη δυναμικότητα και ενέργεια για να ξεπεράσεις όλα αυτά που μέχρι τώρα σταματούν την πορεία σου προς στους στόχους σου στην επιτυχία. Κάνε τα πλάνα σου και δεν έχεις να φοβηθείς τίποτε γιατί η επιτυχία είναι σίγουρα δική σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στην σχέση σου από την αρχή του μήνα θα θέλεις να αλλάξεις πολλά πράγματα που δεν σου αρέσουν. Ο Ερμής σε προειδοποιεί να προσέξεις αρκετά στην επικοινωνία με το ταίρι σου. Η Αφροδίτη από τις 15 στην ορθή φορά της στους Ιχθείς σου δίνει τις καλύτερες επιρροές της. Ο ερωτισμός σου, ο ρομαντισμός σου η γοητεία σου η καλή σου συμπεριφορά θα κάνουν το ταίρι σου να περνάει καλά μαζί σου. Μέχρι το τέλος του μήνα θα μπορέσεις να περάσεις πολύ καλά αν προσπαθήσεις να ξεχάσεις καταστάσεις που έχουν γίνει στην σχέση σου και σε έχουν στεναχωρήσει. Είναι καιρός να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα στην σχέση σου και να αλλάξεις σελίδα που θα είναι το καλύτερο για εσένα και το ταίρι σου. Και σε εσένα που ακόμη την πόρτα σου δεν την έχει χτυπήσει ακόμη κάποιο ταίρι και μιλάς με την μοναξιά τώρα με τις καλές επιρροές της Αφροδίτης έφτασε ο καιρός που θα ακούσεις το πραγματικό χτύπημα της πόρτας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η δουλειά σου θα πάει αρκετά καλά αυτό τον μήνα. Πρέπει να κάνεις υπομονή γιατί θα έχεις κάποιες καθυστερήσεις σε θέματα που θέλεις να τελειώνεις για την δουλειά σου. Οι βάσεις που έχεις βάλει είναι πολύ καλές και μην κάνεις καμιά βιαστική κίνηση. Μέχρι τέλος του μήνα θα έχεις πετύχει όλα αυτά που θέλεις και με πολύ μεγάλη επιτυχία. Στα οικονομικά θα έχεις πολλά έξοδα και οικονομικά θέματα που δεν τα περίμενες. Θα έχεις πολύ άγχος για τις υποχρεώσεις που έχεις μέχρι τώρα. Μην εκνευρίζεσαι και προσπάθησε να βάλεις καλό προγραμματισμό. Μέχρι τέλος του μήνα θα έχεις βάλει πολλά θέματα σε μια καλή σειρά.

Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφία

Αυτό τον μήνα θα μπορέσεις να τα πας πολύ καλά και η φυσική σου κατάσταση θα είναι πολύ καλή. Οι εντάσεις δεν θα λείπουν λόγω ότι ο Ερμής θα είναι ανάδρομος από τις 9 για αυτό τον λόγο θα πρέπει να διατηρείς την ψυχραιμία σου. Οι υποχρεώσεις σου θα είναι πάρα πολλές και θα κάνεις και αρκετές καταχρήσεις. Φρόντισε να ξεκουράζεσαι περισσότερο και να προσέχεις λίγο παραπάνω την διατροφή σου. Βέβαια μην ξεχνάς ότι η Αφροδίτη από τις 15 θα έρθει στην ορθή φορά της στους Ιχθείς και είναι θέση που θα σε ευνοήσει στην ομορφιά σου και την εξωτερική σου εμφάνιση. Μπορείς να επισκεφτείς κάποιο ινστιτούτο ομορφιάς ή κάποιο γυμναστήριο και να ασχοληθείς με το σώμα σου. Μέχρι τέλος του μήνα η φυσική σου κατάσταση θα είναι πολύ καλή και θα αισθάνεσαι καλά ψυχικά.
Προσωπική πρόβλεψη Σκορπιού βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Σκορπιός; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Σκορπιού στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.