Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Μηνιαίες Προβλέψεις Παρθένος Μάρτιος 2017

Γενικά

Από τις πρώτες μέρες του μήνα θα έχεις να τακτοποιήσεις πολλές υποθέσεις. Μέσα σε όλο αυτό τον κυκεώνα η Πανσέληνος στις 12 στο ζώδιο σου θα σου γλυκάνει τόσο την ζωή όσο δεν μπορείς να το φανταστείς. Στην καθημερινότητα σου θα δεις ότι πολλές καταστάσεις θα καλυτερεύσουν πολύ. Θα έχεις πολλές ευκαιρίες και μεγάλη ευκολία στην επικοινωνία με τον περίγυρό σου θα προκύπτουν καταστάσεις που αν τις υλοποιήσεις θα είναι πολύ καλές για εσένα και θα έχεις και πολλά θέματα που θέλεις να τελειώνεις. Εσύ είσαι όμως από τα ζώδια που με τον προγραμματισμό που έχεις και την σχολαστικότητα και με την λίγο παραπάνω προσοχή που θα δείξεις δεν πρόκειται να έχεις κανένα προβλήματα. Μέχρι τέλος του μήνα όλα θα πάνε καλά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Από τις πρώτες μέρες του μήνα θα θέλεις να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου. Από τις 11 με την Πανσέληνο που γίνεται στο ζώδιο σου μπορείς να κάνεις ένα καινούργιο ξεκίνημα στην σχέση σου ώστε να περνάς καλά εσύ αλλά και το ταίρι σου. Η επικοινωνία σου με το ταίρι σου θα φτιάξει και θα μπορέσεις να πεις τι είναι αυτά που σε πειράζουν και σε ενοχλούν αν κάτσεις και σκεφτείς τι είναι αυτό που μπορεί να κάνεις εσύ και το ενοχλεί. Θα έρθουν έτσι οι καταστάσεις που θα περνάς πολύ καλά με το ταίρι σου. Μέχρι το τέλος του μήνα θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες και θα βγάλεις τον ερωτισμό και τον ρομαντισμό σου. Εσύ που είσαι ακόμη με την μοναξιά παρέα θα σε συμβούλευα να φροντίσεις να περνάς όσο καλύτερα μπορείς. Το μόνο που είναι σίγουρο είναι ότι θα έρθει και αυτό που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Την δουλειά σου την έχεις φέρει στο σημείο που θέλεις εσύ και κάθε μέρα πας όλο και καλύτερα. Από τις 12 με την Πανσέληνο στο ζώδιο σου θα έχεις πολύ δυναμικότητα και ενεργητικότητα για να ξεπεράσεις πολλά λάθη στην δουλειά σου. Θα έχεις καλή επικοινωνία με τους συνεργάτες σου και θα μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα που θέλεις να κάνεις. Μέχρι το τέλος του μήνα θα τα καταφέρεις πολύ καλά και θα μπορείς να έχεις ηρεμία. Στα οικονομικά πρέπει να προσέχεις αρκετά γιατί θα έχεις την τάση να κάνεις πολλά έξοδα και περιττές αγορές. Θα βγουν στην επιφάνεια κάποια έξοδα που δεν τα περίμενες και θα πρέπει να τα τακτοποιήσεις άμεσα. Το ευχάριστο είναι ότι μέχρι τέλος του μήνα θα έχεις τακτοποιήσει τις υποχρεώσεις που σε άγχωναν.

Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφία

Ο μήνας θα ξεκινήσει με αρκετό άγχος και ένταση με τις τόσες πολλές δραστηριότητες που έχεις. Στις 12 του μήνα που γίνεται η Πανσέληνος στο ζώδιο σου φρόντισε να ηρεμήσεις και να κάνεις ένα πολύ καλό πρόγραμμα στην καθημερινότητα σου. Θα ομορφαίνει την καθημερινότητα σου. Πρέπει να φροντίσεις να ξεκουράζεσαι περισσότερο και να έχεις την αίσθηση του μέτρου γιατί οι καταχρήσεις που θα κάνεις θα είναι πάρα πολλές. Η ενέργεια που έχεις είναι αρκετή αλλά θα πρέπει να καταλάβεις ότι δεν είναι ανεξάντλητη. Μέχρι το τέλος του μπορείς να ασχοληθείς με την ομορφιά σου και την εξωτερική σου εμφάνιση. Η διάθεση σου θα είναι πολύ καλή και θα καταπλήξεις τον περίγυρο σου.
Προσωπική πρόβλεψη Παρθένου βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Παρθένος; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Παρθένου στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.