Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Μηνιαίες Προβλέψεις Παρθένος Ιούνιος 2017

Γενικά

Από τις πρώτες μέρες του μήνα θα δεις ότι πολλές καταστάσεις θα είναι αρκετά μπερδεμένες και για άλλη μια φορά εσύ θα πρέπει να λύνεις τα άλυτα. Ο Ερμής που στις 7 του μήνα θα μπει στους Διδύμους θα φτιάξει την επικοινωνία σου με τον περίγυρό σου. Θα έρθουν πολλές ευκαιρίες για να τακτοποιήσεις υποθέσεις που μέχρι τώρα ήταν σε στασιμότητα. Στις 9 με την Πανσέληνο που γίνεται στον Τοξότη θα έχεις παραπάνω προγραμματισμό και επιτυχία. Και με την σχολαστικότητα που έχεις και με την λίγο παραπάνω προσοχή που θα δείξεις δεν πρόκειται να κάνεις το χατίρι κανενός για την μεγάλη σου επιτυχία. Μέχρι τέλος του μήνα θα σου γλυκάνει τόσο την ζωή όσο δεν μπορείς να το φανταστείς και όλα θα πάνε καλά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο Ερμής που θα σε ευνοήσει από τους Διδύμους θα σε φέρει πιο κοντά στο ταίρι σου. Αφέσου στην δίνη των αισθημάτων σου και βγάλε τον ρομαντισμό σου και την τρυφερότητα που έχεις προς τα έξω ώστε να περνάς καλά εσύ και το ταίρι σου. Η σχέση σου θα πάει πολύ καλά. Στις 9 με την Πανσέληνο που γίνεται στον Τοξότη θα έχεις καλές επιρροές. Ο ερωτισμός σου και η γοητεία σου θα είναι τόσο ανεβασμένα που θα περνάς πολύ καλά με το ταίρι σου. Η σχέση σου θα ομορφύνει όλη την υπόλοιπη ζωή σου και έτσι η καθημερινότητα σου θα γίνει πιο ευχάριστη και πιο ξεκούραστη. Εσύ που ακόμη δεν έχεις βρει το ταίρι που ψάχνεις ήρθε ο καιρός για να κουνήσεις λίγο το δακτυλάκι σου. Με το πλανητικό σκηνικό να σε ευνοεί σου εγγυώμαι ότι με το πρώτο κούνημα του το ταίρι που ψάχνεις θα είναι στα πόδια σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Την δουλειά σου την έχεις φέρει στο σημείο που θέλεις εσύ και κάθε μέρα πας όλο και καλύτερα. Μέχρι τις 9 του μήνα θα πρέπει να προσέχεις σε σχέση με καινούργια ξεκινήματα που θέλεις να κάνεις. Ο Ερμής από τους Διδύμους θα φέρει καλή συνεργασία με τους συνεργάτες σου. Από τις 10 θα έχεις δυναμικότητα και ενεργητικότητα για να ξεπεράσεις πολλά λάθη στην δουλειά σου. Μέχρι το τέλος του μήνα θα τα καταφέρεις πολύ καλά και θα μπορείς να κάνεις και συνεργασίες. Στα οικονομικά πρέπει να προσέχεις αρκετά γιατί θα έχεις την τάση να κάνεις πολλά έξοδα και περιττές αγορές. Θα έρθουν στην επιφάνεια κάποια έξοδα που δεν τα περίμενες και θα πρέπει να τα τακτοποιήσεις άμεσα. Το ευχάριστο είναι ότι μέχρι τέλος του μήνα θα έχεις τακτοποιήσει τις υποχρεώσεις που σε άγχωναν και τα οικονομικά σου θα είναι σε καλό επίπεδο.

Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφία

Αυτό τον μήνα θα μπορέσεις να τα πας πολύ καλά και η φυσική σου κατάσταση θα είναι πολύ καλή. Στις 7 που ο Ερμής θα μπει στους Διδύμους θα νιώθεις πολύ καλά και θα κινείσαι πολύ όμορφα στον περίγυρό σου. Οι υποχρεώσεις σου θα είναι πάρα πολλές και θα κάνεις και αρκετές καταχρήσεις. Φρόντισε να ξεκουράζεσαι περισσότερο και να προσέχεις λίγο παραπάνω την διατροφή σου. Από τις 9 του μήνα που γίνεται η Πανσέληνος στον Τοξότη είναι θέση που θα σε ευνοήσει στην ομορφιά σου και την εξωτερική σου εμφάνιση. Μπορείς να επισκεφτείς κάποιο ινστιτούτο ομορφιάς ή κάποιο γυμναστήριο και να ασχοληθείς με το σώμα σου. Μέχρι τέλος του μήνα η φυσική σου κατάσταση θα είναι πολύ καλή και θα αισθάνεσαι καλά ψυχικά.
Προσωπική πρόβλεψη Παρθένου βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Παρθένος; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Παρθένου στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.