Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Μηνιαίες Προβλέψεις Παρθένος Απρίλιος 2017

Γενικά

Ο Ερμής από τις 9 του μήνα θα είναι ανάδρομος και θα φέρει κάποια μικρή ασυνεννοησία. Μπορείς να αρχίσεις να βλέπεις κάποιες καταστάσεις ποιο ξεκάθαρα και θα θέλεις να πάρεις αποφάσεις για να αλλάξουν πολλά πράγματα στην ζωή σου. Ο Άρης που στις 21 θα μπει στους Διδύμους θα σου δώσει αρκετό δυναμισμό θα σου ομορφύνει την καθημερινότητα σου και η γοητεία σου δεν θα μπορέσει να περάσει απαρατήρητη από τον περίγυρό σου. Θα φέρει στην επιφάνεια κάποια οικογενειακά προβλήματα. Φρόντισε να έχεις μεγάλη διαλλακτικότητα να μειώσεις τον εκνευρισμό σου να μην οξύνεις καθόλου τις καταστάσεις και είναι σίγουρο ότι μέχρι τέλος του μήνα αυτά που έχεις βάλει στο μυαλό σου θα μπορέσεις να τα πετύχεις με πολύ επιτυχία.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η σχέση σου θα πάει καλά. Η Αφροδίτη από τις 15 στην ορθή φορά της στους Ιχθείς και ο Άρης από τις 21 στους Διδύμους φουντώνει ακόμη περισσότερο το πάθος σου και θα θέλεις να περάσεις μοναδικά με το ταίρι σου. Θα σε ευνοήσει να κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου και να λύσεις θέματα που σε προβληματίζουν. Ο ερωτισμός σου και η γοητεία σου θα είναι στα ύψη. Σε περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις από το ταίρι σου που θα σου αλλάξουν την καθημερινότητα σου. Μέχρι το τέλος του μήνα θα περάσεις πολύ καλά και όπως θέλεις αφού το σύμπαν αυτό τον μήνα για άλλη μια φορά είναι με το μέρος σου. Εσύ που ακόμη κρατάς την μοναξιά από το χέρι έφτασε ο καιρός να την αποχωριστείς γιατί σε περιμένει να ανταμώσεις το ταίρι που περιμένεις τόσο καιρό για να περάσεις μαζί του όπως ονειρευόσουν εδώ και τόσο καιρό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ο Άρης από τους Διδύμους θα σε βάλει σε πολλές σκέψεις και θα έχεις άγχος σε σχέση με την δουλειά σου. Θα έχεις πολύ δυναμικότητα και ενεργητικότητα που θέλεις για να μπορέσεις να ξεπεράσεις κάποια μικρά προβλήματα που μπορεί να έχεις. Ο Ερμής σε προειδοποιεί να προσέξεις στην επικοινωνία με τους συνεργάτες σου. Μέχρι το τέλος του μήνα θα έχεις πάρα πολύ δουλειά και αρκετό τρέξιμο για να προλάβεις όλα αυτά που σε ενδιαφέρουν. Το ευχάριστο είναι ότι με ότι ασχοληθείς από πίσω θα κρύβεται και μια μεγάλη επιτυχία. Στα οικονομικά πρόσεχε αρκετά γιατί θα έχεις την τάση να κάνεις πολλά έξοδα. Από τις 26 μπορείς να κάνεις συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδα σου και να ασχοληθείς με γραφειοκρατικά και νομικά θέματα. Μέχρι τέλος του μήνα θα έχεις τακτοποιήσει τις υποχρεώσεις που σε άγχωναν και τα οικονομικά σου θα είναι σε καλό επίπεδο.

Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφία

Ο μήνας θα ξεκινήσει με αρκετό άγχος και ένταση με τις τόσες πολλές δραστηριότητες που έχεις. Ο Ερμής από τις 9 θα είναι ανάδρομος. Πρέπει να φροντίσεις να ξεκουράζεσαι περισσότερο και να έχεις την αίσθηση του μέτρου γιατί οι καταχρήσεις που θα κάνεις θα είναι πάρα πολλές. Από τις 15 του μήνα που η Αφροδίτη θα έρθει στην ορθή φορά της στους Ιχθείς θα ασχοληθείς με την ομορφιά σου και την φυσική σου κατάσταση. Φρόντισε να ηρεμήσεις και να κάνεις ένα πολύ καλό πρόγραμμα στην καθημερινότητα σου. Η ενέργεια που έχεις είναι αρκετή αλλά θα πρέπει να καταλάβεις ότι δεν είναι ανεξάντλητη. Μέχρι το τέλος του μπορείς να ασχοληθείς με την ομορφιά σου και την εξωτερική σου εμφάνιση. Η διάθεση σου θα είναι πολύ καλή και θα καταπλήξεις τον περίγυρο σου.
Προσωπική πρόβλεψη Παρθένου βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Παρθένος; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Παρθένου στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.