Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Μηνιαίες Προβλέψεις Λέων Ιούνιος 2017

Γενικά

Από τις αρχές του μήνα πρόσεξε την επικοινωνία σου γιατί θα βλέπεις ότι οι άλλοι δεν θα μπορούν να πιάσουν το πνεύμα σου και θα νευριάζεις την κάθε στιγμή. Έχε τα μάτια σου ανοιχτά και πρόσεχε αυτά που σου λένε για να μην πάρεις αποφάσεις που δεν είναι καλές για εσένα. Από τις 9 με την Πανσέληνο στον Τοξότη η καθημερινή σου ζωή θα είναι πολύ καλή και η γοητεία που θα έχεις θα κάνει τους άλλους να πέφτουν στα πόδια σου. Μπορείς να καλυτερεύσεις τις συνθήκες της ζωής σου και να διώξεις μακριά καταστάσεις που μέχρι τώρα μπορεί να σταματούν την πορεία σου στους τομείς που θέλεις να έχεις επιτυχία. Μέχρι το τέλος του μήνα δεν πρόκειται να κάτσεις λεπτό γιατί τα θέματα που θα σε απασχολούν θα μονοπωλούν το ενδιαφέρον σου και θα περνάς πολύ καλά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η σχέση σου έχει καλές βάσεις και είναι σε καλό δρόμο. Αυτό τον μήνα θα πρέπει να δείξεις αρκετή υπομονή και διαλλακτικότητα γιατί οι καταστάσεις δεν θα έρχονται όπως τις θέλεις. Η Αφροδίτη από τις 6 του μήνα που θα μπει στον Ταύρο σου δυναμώνει τον ερωτισμό και τον ρομαντισμό σου. Από τις 9 με την Πανσέληνο στον Τοξότη θα βλέπεις να έρχονται πολλές ευκαιρίες στην σχέση σου. Εσύ πρέπει να αντεπεξέρχεσαι σε οποιαδήποτε περίσταση αυτό θα πρέπει να κάνεις και τώρα. Μέχρι τέλος του μήνα το σύμπαν έχει φροντίσει να σου χαρίσει την στοργή την διασκέδαση την καλή επικοινωνία με το ταίρι σου τις ατελείωτες ερωτικές νύχτες αλλά και την πολύ καλή ισορροπία στην σχέση σου. Αν πάλι δεν έχεις κάποια σχέση και δεν μπορείς να ανεχτείς άλλο τη μοναξιά σου θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες για να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου από τις πρώτες μέρες του μήνα θα πρέπει να δείξεις ιδιαίτερο ενδιαφέρον γιατί τα πράγματα δεν θα έρχονται όπως τα θέλεις. Μέχρι τις 9 θα δεις ότι θα έχεις καθυστερήσεις μπερδέματα και μια δυσκολία στην επικοινωνία με τους συνεργάτες σου. Το μήνυμα που σου δίνω είναι Δουλειά – Υπευθυνότητα – και καθόλου χαλαρότητα. Έτσι θα μπορέσεις να τα κάνεις όλα χωρίς κανένα πρόβλημα. Από τις 10 θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες που δεν πρέπει να αφήσεις να περάσουν γιατί είναι καλές για το μέλλον της δουλειάς σου. Τα οικονομικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο αλλά αυτό τον μήνα θα πρέπει να τα προσέξεις λίγο παραπάνω. Από τις πρώτες μέρες του μήνα θα έχεις πολλές υποχρεώσεις που θα πρέπει να τακτοποιήσεις και θα βγεις λίγο εκτός προϋπολογισμού. Από τις 10 του μήνα μπορείς να κάνεις τις επαφές σου για να αυξήσεις τα έσοδα σου όπως και να κάνεις και καινούργια ξεκινήματα που θα φέρουν αύξηση των οικονομικών σου. στην πορεία.

Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφία

Αυτό τον μήνα θα βρίσκεσαι σε εγρήγορση και σε συνεχής κίνηση. Πρέπει να μειώσεις το άγχος και τον εκνευρισμό σου που θα είναι στα ύψη τους. Από τις 6 που θα μπει η Αφροδίτη στον Ταύρο θα σου δίνει πολύ καλές επιρροές και η διάθεση σου θα είναι πολύ καλή και θα προσέχεις πολύ την εξωτερική σου εμφάνιση. Μπορείς να αλλάξεις την γκαρνταρόμπα σου και να ασχοληθείς και με την ομορφιά σου. Στις 9 που γίνεται η Πανσέληνος στον Τοξότη θα μπορέσεις να ξεπερνάς μερικές καταστάσεις με περισσότερη δυναμικότητα. Φρόντισε περισσότερο την διατροφή σου και απόφυγε να κάνεις πράγματα που επιβαρύνουν την φυσική σου κατάσταση. Μέχρι τέλος του μήνα θα είσαι πολύ καλά ψυχικά και θα κάνεις πράγματα που σε ευχαριστούν.
Προσωπική πρόβλεψη Λέοντα βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Λέων; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Λέοντα στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.