Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Μηνιαίες Προβλέψεις Λέων Μάιος 2017

Γενικά

Στις 10 Μαΐου που γίνεται η Πανσέληνος στον Σκορπιό ότι έχεις σκεφτεί να κάνεις μέχρι τώρα θα μπορείς να το πετύχεις με απόλυτη επιτυχία. Θα σου ανοίξουν καινούργιοι ορίζοντες με καινούργιες δραστηριότητες. Από τις 3 που ο Ερμής θα έρθει στην ορθή φορά του στον Κριό και από τις 16 του μήνα που ο Ερμής θα μπει στον Ταύρο θα αρχίσουν να φαίνονται οι πρώτες ακτίνες επιτυχίας που θα έχεις στην ζωή σου. Θα πάρει τέλος ότι σε άγχωνε και σε προβλημάτιζε γιατί τώρα αρχίζει μια καινούργια περίοδος που θα είναι αρκετά ευχάριστη. Θα έχεις αυτοπεποίθηση δυναμισμό και σιγουριά για το δρόμο που θέλεις να τραβήξεις από εδώ και πέρα. Όπως κατάλαβες προβλέπεται ένας υπέροχος μήνας και μέχρι το τέλος του θα έχεις πολύ μεγάλη ικανοποίηση από την εξέλιξη των καταστάσεων.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Από τις πρώτες μέρες του μήνα θα δεις τα αισθηματικά σου να αρχίσουν να καλυτερεύουν. Από τις 16 που ο Ερμής θα μπει στον Ταύρο και η Αφροδίτη που συνεχίζει την πορεία της στον Κριό θα ξεχάσεις ότι έχει γίνει πριν και θα κάνεις καινούργια αρχή στην σχέση σου και θα περνάς πολύ καλά με το ταίρι σου. Η επικοινωνία σου θα είναι πολύ καλή και η διάθεση σου ανεβασμένη. Ετοίμασε τις επόμενες ερωτικές νύχτες βγάλε τον ρομαντισμό σου και θα περάσεις πολύ καλά εσύ και θα κάνεις ευτυχισμένο και το ταίρι σου. Με τις καλές επιρροές της Αφροδίτης θα ισορροπήσει πολύ την καθημερινότητα της σχέσης σου. Αν η μοναξιά πια σου προκαλεί ανία μην κάθεσαι γιατί ήρθε ο καιρός για να βρεις το κατάλληλο ταίρι που ήθελες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου από τις 10 με την Πανσέληνο στον Σκορπιό μπορείς να κάνεις καινούργιες συνεργασίες και ξεκινήματα γιατί στην πορεία θα φανούν πολύ συμφέρουσες. Πολλά θέματα που ήταν σε στασιμότητα από τις 16 που θα μπει ο Ερμής στον Ταύρο θα σε ευνοήσει και θα πάρουν τον δρόμο τους. Θα έχεις πολύ δουλειά και θα αγχώνεσαι με το παραμικρό. Μερικά προβλήματα που μπορεί να προκύψουν φρόντισε με ηρεμία και προγραμματισμό να βρεις τις καλύτερες λύσεις. Τα οικονομικά σου δεν θα πάνε άσχημα. Από τις 16 που θα μπει ο Ερμής στον Ταύρο θα έχεις τις ευκαιρίες για να κάνεις συζητήσεις ώστε να αυξήσεις τα έσοδα σου. Μέχρι τέλος του μήνα μπορείς να τακτοποιήσεις νομικά ακίνητης περιουσίας και φορολογικά ζητήματα.

Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφία

Όλος ο Μάιος θα είναι πολύ καλός αρκεί να αποφύγεις να κάνεις υπερβολές και βιαστικές κινήσεις. Τις πρώτες μέρες του μήνα απόφυγε να εκνευριστείς και να χαλάσεις την ψυχολογία σου με πράγματα που δεν έχουν μεγάλη σημασία. Η Πανσέληνος στις 10 του μήνα που γίνεται στον Σκορπιό θα σου φτιάξει την διάθεση και θα νιώθεις αρκετά καλά. Από τις 16 που ο Ερμής θα μπει στον Ταύρο και η Αφροδίτη στον Κριό φρόντισε να περάσεις με δικά σου άτομα να χαλαρώσεις και να κάνεις σκέψεις που σε ηρεμούν και σε χαλαρώνουν. Ασχολήσου λίγο με την εξωτερική σου εμφάνιση και την ομορφιά σου. Μέχρι τέλος του μήνα θα μπορέσεις να καταφέρεις ότι έχεις βάλει στο μυαλό σου θα έχεις αρκετή ηρεμία και θα είσαι σε πολύ καλή φυσική κατάσταση.
Προσωπική πρόβλεψη Λέοντα βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Λέων; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Λέοντα στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.