Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Μηνιαίες Προβλέψεις Λέων Μάρτιος 2017

Γενικά

Από την αρχή του μήνα η καθημερινή σου ζωή θα είναι πολύ καλή και η γοητεία που θα έχεις θα κάνει τους άλλους να πέφτουν στα πόδια σου. Από τις 14 που θα μπει ο Ερμής στον Κριό μπορείς να κάνεις τις αλλαγές που ήθελες για να καλυτερεύσεις τις συνθήκες της ζωής σου και να διώξεις μακριά καταστάσεις που μέχρι τώρα μπορεί να σταματούν την πορεία σου στους τομείς που θέλεις να έχεις επιτυχία. Θα γίνει καλύτερη η επικοινωνία σου και θα βλέπεις ότι οι άλλοι θα μπορούν να πιάσουν το πνεύμα σου θα καταφέρεις όλα αυτά που θέλεις. Από τις 28 που γίνεται η Νέα Σελήνη στον Κριό έχε τα μάτια σου ανοιχτά και πρόσεχε αυτά που σου λένε για να μην πάρεις αποφάσεις που δεν είναι καλές για εσένα. Μέχρι το τέλος του μήνα δεν πρόκειται να κάτσεις λεπτό γιατί τα θέματα που θα σε απασχολούν θα μονοπωλούν το ενδιαφέρον σου και θα περνάς πολύ καλά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η σχέση σου έχει καλές βάσεις και είναι σε καλό δρόμο. Αυτό τον μήνα θα πρέπει να δείξεις αρκετή υπομονή και διαλλακτικότητα γιατί οι καταστάσεις δεν θα έρχονται όπως τις θέλεις. Θα βλέπεις μερικές καταστάσεις ότι θα καθυστερούν. Εσύ όμως μπορείς και αντεπεξέρχεσαι σε οποιαδήποτε περίσταση αυτό θα πρέπει να κάνεις και τώρα. Από τις 28 που γίνεται η Νέα Σελήνη στον Κριό θα ανεβάσει τον ερωτισμό και τον ρομαντισμό σου. Το σύμπαν έχει φροντίσει να σου χαρίσει την στοργή και την διασκέδαση με το ταίρι σου τις ατελείωτες ερωτικές νύχτες αλλά και την πολύ καλή ισορροπία στην σχέση σου. Αν πάλι δεν έχεις κάποια σχέση και δεν μπορείς να ανεχτείς άλλο τη μοναξιά σου θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες για να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου από τις πρώτες μέρες του μήνα θα πρέπει να δείξεις ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις αλλαγές που θέλεις να κάνεις. Από τις 14 θα δεις ότι θα έχεις πολλές υποχρεώσεις αρκετό τρέξιμό πολλές υποθέσεις και άριστη επικοινωνία με τους συνεργάτες σου. Το μήνυμα που σου δίνω είναι υπευθυνότητα και καθόλου χαλαρότητα. Έτσι θα μπορέσεις να τα κάνεις όλα χωρίς κανένα πρόβλημα. Προς το τέλος του μήνα θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες που δεν πρέπει να αφήσεις να περάσουν γιατί είναι καλές για το μέλλον της δουλειάς σου. Τα οικονομικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο αλλά αυτό τον μήνα θα πρέπει να τα προσέξεις λίγο παραπάνω. Από τις πρώτες μέρες του μήνα θα έχεις πολλές υποχρεώσεις που θα πρέπει να τακτοποιήσεις και θα βγεις λίγο εκτός προϋπολογισμού.

Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφία

Αυτό τον μήνα θα βρίσκεσαι σε εγρήγορση και σε συνεχής κίνηση. Θα μπορέσεις να ξεπερνάς μερικές καταστάσεις με περισσότερη δυναμικότητα. Από τις 10 που ο Άρης θα μπει στον Ταύρο θα πρέπει να μειώσεις το άγχος και τον εκνευρισμό σου που θα είναι στα ύψη τους. Φρόντισε περισσότερο την διατροφή σου και απόφυγε να κάνεις πράγματα που επιβαρύνουν την φυσική σου κατάσταση. Από τις 28 του μήνα που γίνεται η Νέα Σελήνη στον Κριό η διάθεση σου θα είναι πολύ καλή και θα προσέχεις πολύ την εξωτερική σου εμφάνιση. Μπορείς να αλλάξεις την γκαρνταρόμπα σου και να ασχοληθείς και με την ομορφιά σου. Μέχρι τέλος του μήνα θα είσαι πολύ καλά ψυχικά και θα κάνεις πράγματα που σε ευχαριστούν.
Προσωπική πρόβλεψη Λέοντα βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Λέων; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Λέοντα στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.