Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Μηνιαίες Προβλέψεις Λέων Απρίλιος 2017

Γενικά

Ο μήνας σου θα ξεκινήσει με πολλές υποχρεώσεις. Από τις 9 του μήνα που ο Ερμής θα είναι ανάδρομος θα φέρει τις προβλεπόμενες καθυστερήσεις. Θα έχεις πολλά νεύρα και θα τα βάζεις με όλα τα άτομα γύρω σου που μπορεί να μην φταίνε σε τίποτε. Πρόσεξε αρκετά το φιλικό σου περιβάλλον γιατί θα δημιουργηθούν προβλήματα που δεν θα τα ήθελες. Στις 26 του μήνα που γίνεται η Νέα Σελήνη στον Ταύρο θα σε ωθήσει να δεις με άλλο τρόπο τα πράγματα μέσα στην οικογένεια και πως να τα αντιμετωπίσεις. Θα καταλάβεις πολύ καλά πως αν δεν κινηθείς εσύ σε κάποιες περιπτώσεις δεν θα μπορούν να δοθούν οι λύσεις που θέλεις. Μπορείς να καλυτερεύσεις τις συνθήκες της ζωής σου και να διώξεις μακριά άτομα και καταστάσεις που μέχρι τώρα μπορεί να σταματούν την πορεία σου στους τομείς που θέλεις να έχεις επιτυχία.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η σχέση σου έχει καλές βάσεις και είναι σε καλό δρόμο παρόλο που εσύ θέλεις πάντα και κάτι περισσότερο. Αυτό τον μήνα θα πρέπει να δείξεις αρκετή υπομονή και διαλλακτικότητα σε κάποιες καταστάσεις που μπορεί να έρθουν και δεν έχουν μεγάλη σημασία. Απόφυγε να νευριάσεις και να πεις λόγια στο ταίρι σου που θα φέρουν αντιπαραθέσεις. Έλα πιο κοντά στο ταίρι σου δείξε του το ενδιαφέρον σου άφησε τους εγωισμούς και μίλησε του ξεκάθαρα για το τι πιστεύεις για την σχέση σου. Μέχρι τέλος του μήνα σε περιμένουν ατελείωτες ερωτικές νύχτες αλλά και την πολύ καλή ισορροπία στην σχέση σου. Εσύ που ακόμη δεν έχεις βρει κάτι στην ζωή σου που να σε γεμίζει μην απογοητεύεσαι. Με την θετικότητα που θα έχεις είναι σίγουρο ότι πολύ σύντομα θα κάνεις την γνωριμία που ήθελες εδώ και τόσο καιρό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου από τις πρώτες μέρες του μήνα θα πρέπει να δείξεις ιδιαίτερο ενδιαφέρον γιατί έχεις να λύσεις πολλά θέματα που σε προβληματίζουν. Μέχρι τέλος του μήνα θα έχεις πολλές συναντήσεις – συζητήσεις – ταξίδια και γενικότερα επαφές με το εξωτερικό για να αλλάξεις κάποιες καταστάσεις στην δουλειά σου και να τις κάνεις καλύτερες. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε πολύ καλό δρόμο. Από τις πρώτες μέρες του μήνα θα έχεις πολλές υποχρεώσεις που θα πρέπει άμεσα να τακτοποιήσεις. Από τις 26 του μήνα και μετά μπορείς να κάνεις τις επαφές σου για να αυξήσεις τα έσοδα σου όπως και να κάνεις και καινούργια ξεκινήματα που θα φέρουν αύξηση των οικονομικών σου στην πορεία.

Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφία

Αυτό τον μήνα θα βρίσκεσαι σε εγρήγορση και σε συνεχής κίνηση. Θα μπορέσεις να ξεπερνάς μερικές καταστάσεις με περισσότερη δυναμικότητα. Με τον Ερμή ανάδρομο από τις 9 θα πρέπει να μειώσεις το άγχος και τον εκνευρισμό σου που θα είναι στα ύψη τους. Φρόντισε περισσότερο την διατροφή σου και απόφυγε να κάνεις πράγματα που επιβαρύνουν την φυσική σου κατάσταση. Από τις 26 του μήνα που γίνεται η Νέα Σελήνη στον Ταύρο η διάθεση σου θα είναι πολύ καλή και θα προσέχεις πολύ την εξωτερική σου εμφάνιση. Από τις 29 που η Αφροδίτη θα μπει στον Κριό μπορείς να αλλάξεις την γκαρνταρόμπα σου και να ασχοληθείς και με την ομορφιά σου. Μέχρι τέλος του μήνα θα είσαι πολύ καλά ψυχικά και θα κάνεις πράγματα που σε ευχαριστούν.
Προσωπική πρόβλεψη Λέοντα βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Λέων; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Λέοντα στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.