Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Μηνιαίες Προβλέψεις Κριός Ιούνιος 2017

Γενικά

Από τις αρχές του μήνα θα βρίσκεσαι σε συνεχή κίνηση για να προλάβεις όλες τις υποθέσεις που θα έχεις. Ο Άρης (κυβερνήτης σου από τις 5 στον Καρκίνο)θα σε κάνει να έχεις πολλές συζητήσεις για να λύσεις θέματα που μέχρι τώρα είναι προβληματικά. Η Πανσέληνος στις 9 στον Τοξότη θα φέρει πολλές ιδέες σε θέματα που σε αγχώνουν. Από τις 24 που γίνεται η Νέα σελήνη στον Καρκίνο τα πράγματα θα είναι πολύ καλύτερα. Ετοιμάσου να απολαύσεις πράγματα που ούτε καν τα έχεις σκεφτεί. Θα έχεις πολύ καλή διάθεση και θα περνάς πολύ καλά. Πρόσεξε αρκετά γιατί θα σε ωθήσει να παίρνεις γρήγορες αποφάσεις για θέματα που τις περισσότερες φορές θα χρειάζονται αρκετή σκέψη. Στόχους που θέλεις να υλοποιήσεις μέχρι τέλος του μήνα μπορείς να τους πετύχεις με επιτυχία.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου θα σε παρακαλέσω να κρατήσεις την ψυχραιμία σου στην σχέση σου γιατί θα περπατάς σε αναμμένα κάρβουνα και θα σε πιάσουν πάλι τα νεύρα σου και οι ανασφάλειες σου. Ο Άρης από τις 5 στον Καρκίνο θα σου βγάλει στην επιφάνεια προβλήματα που είχες στην σχέση σου από παλιά. Φρόντισε να έρθεις περισσότερο κοντά στο ταίρι σου και να του μιλάς για όλα αυτά που σε απασχολούν. Θα κάνει να πάρει άλλη τροπή η σχέση σου προς το καλύτερο. Μέχρι τέλος του μήνα ότι σχέδια έχεις κάνει για την σχέση σου θα μπορέσεις να τα υλοποιήσεις. Και εσένα που ακόμη η ζωή σου είναι άδεια και δεν έχεις βρει το ταίρι που θέλεις σε συμβουλεύω να κάνεις λίγο υπομονή. Από τις 5 του μήνα με την εύνοια του Άρη μπορείς να απλώσεις τα δίχτυα σου και να βρεις αυτό το ταίρι που θα σε κάνει να νιώσεις την απόλυτη ευτυχία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου αυτό τον μήνα σε γενικές γραμμές θα πας πολύ καλά αν κάνεις τους σωστούς χειρισμούς που πρέπει. Μην αλλάξεις τίποτε και προπάντων προσπάθησε να τελειώνεις θέματα που είναι σε στασιμότητα. Από τις 22 του μήνα και μετά μπορείς να τακτοποιήσεις θέματα που μέχρι τώρα μπορεί να φέρνουν πίσω τα σχέδια σου και να αρχίζεις να τα υλοποιείς και αυτά που τόσο καιρό τα λες και δεν τα κάνεις. Στα οικονομικά σου από τις πρώτες μέρες θα πρέπει να προσέχεις γιατί θα σε πιάσουν οι σπατάλες σου και θα βγεις εκτός προϋπολογισμού. Από τις 10 του μήνα και μετά μπορείς να κάνεις συζητήσεις για να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες που θα σου φέρουν κέρδη που δεν τα περιμένεις.

Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφία

Τον Ιούνιο θα πρέπει να προσέχεις αρκετά την φυσική σου κατάσταση αλλά και την ηρεμία σου. Μην ξεχνάς ότι ο πολλές φορές αισθάνεσαι αρκετά την κούραση. Ο Άρης από τις 5 που θα μπει στον Καρκίνο θα σου δώσει πολύ ενεργητικότητα και θα θέλεις με ότι ασχοληθείς να το τελειώνεις αμέσως. Στις 9 του μήνα η πανσέληνος που γίνεται στον Τοξότη σε ευνοεί να ασχοληθείς με την ομορφιά σου και την εξωτερική σου εμφάνιση. Στις 21 του μήνα που ο Ερμής θα μπει στον Καρκίνο θα πρέπει να ελέγχεις περισσότερο την διατροφή σου και φρόντισε να ξεκουράζεσαι περισσότερο γιατί την τελευταία περίοδο σου λείπει και αρκετός ύπνος. Απόφυγε να εκνευρίζεσαι με το παραμικρό και με πράγματα που δεν έχουν μεγάλη σημασία. Μέχρι το τέλος του μήνα θα νιώθεις πολύ καλά στην ψυχολογία σου.
Προσωπική πρόβλεψη Κριού βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Κριός; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Κριού στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.