Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Μηνιαίες Προβλέψεις Κριός Απρίλιος 2017

Γενικά

Από τις αρχές του μήνα θα βρίσκεσαι σε μια συνεχή αγωνία για να τακτοποιήσεις όλες τις υποθέσεις που σε απασχολούν. Θα έχεις αρκετή δυναμικότητα και πολύ εξυπνάδα για να μπορέσεις να κινηθείς κατάλληλα ώστε να μπορέσεις να δώσεις τις καλύτερες λύσεις. Θα έχεις πολύ καλή διάθεση και θα περνάς πολύ καλά. Πρόσεξε αρκετά γιατί ο Ερμής από τις 9 θα είναι ανάδρομος. Μπερδέματα -καθυστερήσεις -παρεξηγήσεις και σχέσεις με φίλους θα δεις τα πράγματα να μην είναι καλά. Η Πανσέληνος στις 11 στον Ζυγό θα φέρει πολλές ευκαιρίες. Θα σε κάνει να έχεις πολλές συζητήσεις για να λύσεις θέματα που μέχρι τώρα είναι προβληματικά. Μέχρι τέλος του μήνα θα μπορέσεις να έχεις τακτοποιήσει πολλά ζητήματα που σε απασχολούν και είναι σε στασιμότητα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου θα πρέπει αυτό τον μήνα να δείξεις αρκετή προσοχή γιατί θα δημιουργούνται προβλήματα από εκεί που δεν το περιμένεις. Ο ανάδρομος Ερμής θα σου βγάλει στην επιφάνεια προβλήματα που είχες στην σχέση σου από παλιά. Φρόντισε να έρθεις περισσότερο κοντά στο ταίρι σου και να του μιλάς για όλα αυτά που σε απασχολούν. Η Αφροδίτη που θα μπει στις 29 στο ζώδιο σου θα κάνει να πάρει άλλη τροπή η σχέση σου προς το καλύτερο. Μέχρι τέλος του μήνα θα μπορέσεις να κάνεις το ταίρι σου ευτυχισμένο και να περνάς και εσύ πολύ καλά. Και εσένα που ακόμη η ζωή σου είναι άδεια και δεν έχεις βρει το ταίρι που θέλεις μπορείς να απλώσεις τα δίχτυα σου και να βρεις αυτό το ταίρι που θα σε κάνει να νιώσεις την απόλυτη ευτυχία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου αυτό τον μήνα από την πρώτη μέρα θα πρέπει να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά για να μην γίνουν λάθη. Από τις αρχές του μήνα μπορείς να τακτοποιήσεις θέματα που μέχρι τώρα μπορεί να φέρνουν πίσω τα σχέδια σου και να αρχίζεις να τα υλοποιείς και αυτά που τόσο καιρό τα λες και δεν τα κάνεις. Μην αλλάξεις τίποτε και προπάντων όταν ο Ερμής έρθει ανάδρομος μην διανοηθείς να κάνεις καμιά καινούργια συνεργασία. Στα οικονομικά σου από τις πρώτες μέρες θα πρέπει να προσέχεις γιατί θα σε πιάσουν οι σπατάλες σου και θα βγεις εκτός προϋπολογισμού. Από τις 26 και μετά μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες που θα σου φέρουν κέρδη που δεν τα περιμένεις.

Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφία

Τον Απρίλιο θα πρέπει να προσέχεις αρκετά την φυσική σου κατάσταση αλλά και την ηρεμία σου. Οι πλανήτες από τις πρώτες μέρες του μήνα θα σου δώσουν πολύ ενεργητικότητα και θα θέλεις με ότι ασχοληθείς να το τελειώνεις αμέσως. Θα πρέπει να ελέγχεις περισσότερο την διατροφή σου και φρόντισε να ξεκουράζεσαι περισσότερο γιατί την τελευταία περίοδο σου λείπει και αρκετός ύπνος. Μην ξεχνάς ότι ο Ερμής από τις 9 θα είναι ανάδρομος. Απόφυγε να εκνευρίζεσαι με το παραμικρό και με πράγματα που δεν έχουν μεγάλη σημασία. Από τις 29 του μήνα που θα μπει η Αφροδίτη στο ζώδιο σου και μέχρι τέλος του μήνα θα ασχοληθείς με την ομορφιά σου και την εξωτερική σου εμφάνιση και θα νιώθεις πολύ καλά στην ψυχολογία σου.
Προσωπική πρόβλεψη Κριού βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Κριός; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Κριού στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.