Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Μηνιαίες Προβλέψεις Κριός Μάρτιος 2017

Γενικά

Από τις αρχές του μήνα θα βρίσκεσαι σε συνεχή κίνηση για να προλάβεις όλες τις υποθέσεις που θα έχεις. Ο Ερμής στις 14 που θα μπει στο ζώδιο σου θα σε ευνοήσει και η καθημερινότητα θα είναι πολύ καλύτερη. Ετοιμάσου να απολαύσεις πράγματα που ούτε καν τα έχεις σκεφτεί. Θα έχεις πολύ καλή διάθεση και θα περνάς πολύ καλά. Η Νέα Σελήνη στις 28 στο ζώδιο σου θα φέρει πολλές ευκαιρίες. Πολλές καταστάσεις που μπορεί να ήταν σε στασιμότητα μέχρι τώρα θα δεις ότι θα βρουν τις καλύτερες λύσεις. Μέχρι τέλος του μήνα στόχους που θέλεις να υλοποιήσεις μπορείς να τους πετύχεις με επιτυχία.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου θα σε παρακαλέσω να κρατήσεις την ψυχραιμία σου στην σχέση σου γιατί θα περπατάς σε αναμμένα κάρβουνα και θα σε πιάσουν πάλι τα νεύρα σου και οι ανασφάλειες σου. Ο Ερμής που στις 14 θα μπει στο ζώδιο σου θα κάνει να πάρει άλλη τροπή η σχέση σου προς το καλύτερο. Θα φέρει μεγάλη ηρεμία στην σχέση σου και θα σε προικίσει με πολύ ερωτισμό. Φρόντισε να έρθεις περισσότερο κοντά στο ταίρι σου και να του μιλάς για όλα αυτά που σε απασχολούν. Μέχρι τέλος του μήνα ότι σχέδια έχεις κάνει για την σχέση σου θα μπορέσεις να τα υλοποιήσεις. Και εσένα που ακόμη η ζωή σου είναι άδεια και δεν έχεις βρει το ταίρι που θέλεις σε συμβουλεύω να κάνεις λίγο υπομονή. Με την εύνοια του Ερμή που θα είναι στο ζώδιο σου θα μπορέσεις να βρεις αυτό το ταίρι που θα σε κάνει να νιώσεις την απόλυτη ευτυχία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου αυτό τον μήνα σε γενικές γραμμές θα πας πολύ καλά αν κάνεις τους σωστούς χειρισμούς που πρέπει. Από τις 14 του μήνα που θα μπει ο Ερμής στο ζώδιο σου μπορείς να τακτοποιήσεις θέματα που μέχρι τώρα μπορεί να φέρνουν πίσω τα σχέδια σου και να αρχίζεις να τα υλοποιείς και αυτά που τόσο καιρό τα λες και δεν τα κάνεις. Μπορείς να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις και να κάνεις και καινούργιες συνεργασίες. Στα οικονομικά σου από τις πρώτες μέρες θα πρέπει να προσέχεις γιατί θα σε πιάσουν οι σπατάλες σου και θα βγεις εκτός προϋπολογισμού. Από τις 28 με την Νέα Σελήνη στο ζώδιο σου και μετά μπορείς να κάνεις συζητήσεις για να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες που θα σου φέρουν κέρδη που δεν τα περιμένεις.

Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφία

Τον Μάρτιο θα πρέπει να προσέξεις αρκετά το άγχος και τον εκνευρισμό σου γιατί θα είσαι σε συνεχόμενη πίεση και θα αντιμετωπίσεις πρόβλημα. Φρόντισε μερικά πράγματα να τα βλέπεις με αρκετή χαλαρότητα. Από τις 14 που ο Ερμής θα μπει στον Κριό η διάθεση σου θα είναι πολύ καλή και θα ασχοληθείς με την εξωτερική σου εμφάνιση. Μπορείς και να ξεκινήσεις και κάποια δίαιτα. Στις 28 η Νέα Σελήνη που γίνεται στο ζώδιο σου θα σου φτιάξει πολύ την διάθεση. Φρόντισε να ανανεωθείς για να νιώσεις μεγάλη ανακούφιση. Πρόσεξε αρκετά την διατροφή σου και να αποφεύγεις τις καταχρήσεις. Μέχρι τέλος του μήνα θα βρίσκεσαι σε καλή ψυχολογική κατάσταση και θα αισθάνεσαι πολύ καλά.
Προσωπική πρόβλεψη Κριού βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Κριός; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Κριού στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.