Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Μηνιαίες Προβλέψεις Καρκίνος Απρίλιος 2017

Γενικά

Από τις 9 του μήνα που ο Ερμής θα είναι ανάδρομος θα έχεις πολύ άγχος και ένταση για να μπορέσεις να προλάβεις όλες σου τις υποχρεώσεις. Θα θέλεις να αλλάξεις ότι δεν σου αρέσει μέχρι σήμερα. Πρόσεξε αρκετά το φιλικό σου περιβάλλον γιατί θα δημιουργηθούν προβλήματα που δεν θα τα ήθελες. Απόφυγε αυτή την περίοδο να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και πρόσεχε πολύ την επικοινωνία σου με τον περίγυρο σου. Από τις 11 που γίνεται η Πανσέληνος στον Ζυγό θα παρουσιαστούν ευκαιρίες που δεν τις περίμενες. Θα έχεις όλες τις ευκαιρίες να τακτοποιήσεις όλες τις υποθέσεις που νομίζεις ότι μπορεί να σε προβληματίζουν. Ξέρεις πολύ καλά τι θέλεις και θα καταφέρεις αλλά τόσα από αυτά που έχεις κάνει μέχρι σήμερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Από τις πρώτες μέρες του μήνα φρόντισε να κινηθείς με ενδιαφέρον και ερωτισμό στο ταίρι σου και να μην δώσεις σημασία σε καταστάσεις που δεν έχουν μεγάλη σημασία για εσένα και την σχέση σου. Είσαι από τα ζώδια που έχουν πολύ συναισθηματισμό μέσα τους μην αφήσεις λοιπόν κάποιες προσωρινές καταστάσεις να χαλάσουν αυτό το υπέροχο χάρισμα σου. Απόφυγε να δώσεις σημασία σε κάποιες προσωρινές καταστάσεις άλλωστε από τις 29 του μήνα που θα μπει η Αφροδίτη στον Κριό σε ευνοεί αρκετά. Μέχρι το τέλος του μήνα κάνε τις προτάσεις σου ώστε να ξεχαστείς τελείως από το άγχος της καθημερινότητας. Και εσένα που ακόμη η μοναξιά δεν λέει να φύγει από δίπλα σου έφτασε ο καιρός με την Αφροδίτη στον Κριό να σε ευνοεί θα μπορέσεις να βρεις αυτό που ψάχνεις και σου λέω ότι θα είναι κάτι πολύ ενδιαφέρον.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η δουλειά σου δεν θα πάει άσχημα σε γενικές γραμμές. Στις 9 του μήνα που ο Ερμής θα έρθει ανάδρομος θα βγουν κάποια προβλήματα που δεν τα περίμενες και θα πρέπει να δώσεις άμεσες λύσεις χωρίς καθυστερήσεις. Την περίοδο αυτή μην υπογράψεις κανένα συμβόλαιο και απόφυγε να εκνευρίζεσαι. Μέχρι τέλος του μήνα με την ευστροφία σου και τον προγραμματισμό σου θα μπορέσεις να ξεπεράσεις ότι μπορεί να παρουσιαστεί. Στα οικονομικά σου αυτό τον μήνα από τις πρώτες μέρες του θα πρέπει να κινηθείς με πολύ σύνεση και προσοχή. Έχεις πολλές υποχρεώσεις που πρέπει να καλύψεις και δεν πρέπει να κάνεις έξοδα. Από τις 26 του μήνα και μετά θα μπορείς να κάνεις συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδα σου αλλά και καινούργια ξεκινήματα. Απόφυγε να ασχοληθείς με γραφειοκρατικά νομικά και ακίνητης περιουσίας θέματα.

Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφία

Ο Απρίλιος θα είναι πολύ καλός σε σχέση με την φυσική σου κατάσταση. Από τις πρώτες μέρες του μήνα θα έχεις πολλές υποχρεώσεις και το άγχος σου θα είναι μεγάλο. Μην ξεχνάς ότι ο Ερμής από τις 9 θα είναι ανάδρομος και οι καθυστερήσεις θα δίνουν και θα παίρνουν. Η Αφροδίτη που από τις 15 θα έρθει στην ορθή φορά της στους Ιχθείς σε ευνοεί πολύ στην ομορφιά σου και την εξωτερική σου κατάσταση. Μπορείς να ασχοληθείς με το σώμα σου αλλά και να αλλάξεις την εξωτερική σου εμφάνιση. Μέχρι τέλος του μήνα θα στραφείς στα υγιεινά μέσα και μεθόδους. Θα νιώθεις πολύ καλά και η φυσική σου κατάσταση θα σε ευχαριστήσει πάρα πολύ.
Προσωπική πρόβλεψη Καρκίνου βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Καρκίνος; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Καρκίνου στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.