Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Μηνιαίες Προβλέψεις Καρκίνος Ιούνιος 2017

Γενικά

Από τις πρώτες μέρες του μήνα θα έχεις πολύ άγχος και ένταση στην καθημερινότητα σου. Ο Άρης από τις 5 στο ζώδιο σου θα σε κάνει να μην μπορείς να κάτσεις λεπτό και θα θέλεις να αλλάξεις ότι δεν σου αρέσει μέχρι σήμερα. Από τις 21 που ο Ερμής θα μπει στο ζώδιο σου και θα αρχίσεις να βλέπεις κάποιο φως στις υποθέσεις σου. Στις 24 που γίνεται η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σου μπορείς αυτή την περίοδο να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και θα έχεις πολύ καλή επικοινωνία με τον περίγυρο σου. Μέχρι τέλος του μήνα θα έχεις όλες τις ευκαιρίες να τακτοποιήσεις όλες τις υποθέσεις που νομίζεις ότι μπορεί να σε προβληματίζουν. Ξέρεις πολύ καλά ότι έχεις πολλές δυνατότητες να καταφέρεις αλλά τόσα από αυτά που έχεις κάνει μέχρι σήμερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η κατάσταση στην σχέση σου αυτό τον μήνα θα είναι λίγο αντιφατική. Αφενός θα έχεις πολύ γοητεία και ερωτισμό και αφετέρου ο Άρης στο ζώδιο σου θα σε κάνει να βλέπεις τις καταστάσεις με αρνητικό μάτι και να τα βάζεις με το ταίρι σου χωρίς τις περισσότερες φορές να υπάρχει ιδιαίτερος λόγος. Αυτό που σε συμβουλεύω είναι να κινηθείς με ενδιαφέρον και ερωτισμό στο ταίρι σου και να μην δώσεις σημασία σε καταστάσεις που δεν έχουν σημασία για εσένα και την σχέση σου. Έτσι θα μπορέσεις να περάσεις πολύ καλά μαζί με το ταίρι σου χωρίς φασαρίες και προβλήματα. Μέχρι το τέλος του μήνα κάνε τις προτάσεις σου ώστε να ξεχαστείς τελείως από το άγχος της καθημερινότητας και θα περάσεις πολύ καλά. Και εσένα που ακόμη η μοναξιά δεν λέει να φύγει από δίπλα σου έφτασε ο καιρός που πρέπει να την διώξεις. Θα μπορέσεις να βρεις αυτό που ψάχνεις και μάλιστα πολύ γρήγορα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι εντάσεις και τα προβλήματα δεν θα λείψουν τις πρώτες μέρες από την δουλειά σου. Η επικοινωνία με τους συνεργάτες σου θα είναι καλή και θα κάνεις κινήσεις ώστε να μπορέσεις να πετύχεις αυτά που θέλεις να γίνουν. Με την Νέα Σελήνη στις 24 στο ζώδιο σου και με την ευστροφία σου και τον προγραμματισμό σου θα μπορέσεις να ξεπεράσεις ότι μπορεί να παρουσιαστεί. Ο Άρης πολλές φορές θα σε κάνει να παίρνεις βιαστικές αποφάσεις. Μέχρι το τέλος του μήνα καλό θα είναι να μην κάνεις μεγάλα άλματα. Στα οικονομικά σου αυτό τον μήνα από τις πρώτες μέρες του θα πρέπει να κινηθείς με πολύ σύνεση και προσοχή. Έχεις πολλές υποχρεώσεις που πρέπει να καλύψεις και δεν σε πρέπει να κάνεις έξοδα και περιττές αγορές. Ο Άρης στο ζώδιο σου θα στο υπενθυμίζει αυτό. Από τις 7 του μήνα θα μπορείς να κάνεις συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδα σου αλλά και να κάνεις και καινούργια ξεκινήματα.

Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφία

Ο μήνας θα ξεκινήσει με αρκετό άγχος και ένταση με τις τόσες πολλές δραστηριότητες που έχεις. Ο Άρης στις 5 θα μπει στο ζώδιο σου και θα σου δώσει πολύ δυναμικότητα. Η ενέργεια που έχεις είναι αρκετή αλλά θα πρέπει να καταλάβεις ότι δεν είναι ανεξάντλητη. Πρέπει να φροντίσεις να ξεκουράζεσαι περισσότερο και να έχεις την αίσθηση του μέτρου γιατί οι καταχρήσεις που θα κάνεις θα είναι πάρα πολλές. στις 21 που ο Ερμής θα μπει στο ζώδιο σου φρόντισε να ηρεμήσεις και να κάνεις ένα πολύ καλό πρόγραμμα στην καθημερινότητα σου. Στις 24 που γίνεται η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σου η διάθεση σου θα είναι πολύ καλή και θα καταπλήξεις τον περίγυρο σου. Μέχρι το τέλος του μπορείς να ασχοληθείς με την ομορφιά σου και την εξωτερική σου εμφάνιση.
Προσωπική πρόβλεψη Καρκίνου βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Καρκίνος; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Καρκίνου στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.