Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Μηνιαίες Προβλέψεις Καρκίνος Μάρτιος 2017

Γενικά

Από τις πρώτες μέρες του μήνα θα έχεις πολύ άγχος και ένταση στην καθημερινότητα σου. Η Αφροδίτη παρόλο που από τις 4 θα κινείται ανάδρομα θα κάνει καλύτερη την καθημερινότητα σου και θα θέλεις να αλλάξεις ότι δεν σου αρέσει μέχρι σήμερα. Από τις 14 που θα μπει ο Ερμής στον Κριό θα αρχίσεις να βλέπεις κάποιο φως στις υποθέσεις σου. Κάποιες καθυστερήσεις και μπερδέματα που είχες θα βρεις τις καλύτερες λύσεις. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και θα έχεις πολύ καλή επικοινωνία με τον περίγυρο σου. Μέχρι τέλος του μήνα θα έχεις όλες τις ευκαιρίες να τακτοποιήσεις όλες τις υποθέσεις που νομίζεις ότι μπορεί να σε προβληματίζουν. Ξέρεις πολύ καλά ότι έχεις πολλές δυνατότητες να καταφέρεις αλλά τόσα από αυτά που έχεις κάνει μέχρι σήμερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Από τις πρώτες μέρες του μήνα θα έχεις παράπονα από το ταίρι σου ότι δεν θα μπορεί να σε καταλάβει και ότι δεν συμπάσχει σε κάποια προβλήματα που μπορεί να περνάς. Ξέρεις πολύ καλά ότι είναι δίπλα σου και σου συμπαραστέκεται σε ότι χρειαστείς. Άλλωστε ο Ερμής που θα μπει στις 14 στον Κριό θα σου δώσει τις καλύτερες επιρροές του ώστε να μπορέσεις να περάσεις όσο το δυνατόν καλύτερα στην σχέση σου. Ο ρομαντισμός σου και ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη. Θα μπορέσεις μέχρι τέλος του μήνα να περάσεις όμορφες στιγμές με το ταίρι σου και να μιλήσεις για την πορεία της σχέσης σου. Εσύ που ακόμη μιλάς με την μοναξιά σου λέω ότι αυτή η κατάσταση θα πάρει τέλος. Με τον Ερμή στον Κριό να σε ευνοεί θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες για να κάνεις την γνωριμία που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η δουλειά σου από τις 14 θα πάει καλά. Μετά η επικοινωνία με τους συνεργάτες σου θα είναι πολύ καλή και θα πρέπει κάτι να δώσεις και άλλες ιδέες για να μπορέσουν να γίνουν. Πολλές φορές μέσα στον μήνα θα παίρνεις βιαστικές αποφάσεις που θα πρέπει να προσέξεις. Με την ευστροφία σου και τον προγραμματισμό σου θα μπορέσεις να ξεπεράσεις ότι μπορεί να παρουσιαστεί. Μέχρι το τέλος του μήνα καλό θα είναι να μην κάνεις μεγάλα άλματα. Στα οικονομικά σου αυτό τον μήνα από τις πρώτες μέρες του θα πρέπει να κινηθείς με πολύ σύνεση και προσοχή. Έχεις πολλές υποχρεώσεις που πρέπει να καλύψεις και δεν σε πρέπει να κάνεις έξοδα και περιττές αγορές. Ο Ερμής από τις 18 στο ζώδιο σου θα σε ευνοήσει αρκετά στα οικονομικά σου.

Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφία

Ο Μάρτιος θα είναι πολύ καλός σε σχέση με την φυσική σου κατάσταση. Από τις πρώτες μέρες του μήνα θα έχεις πολλές υποχρεώσεις και το άγχος σου θα είναι μεγάλο. Από τις 14 του μήνα που ο Ερμής θα μπει στον Κριό μπορείς να ασχοληθείς με το σώμα σου αλλά και να αλλάξεις την εξωτερική σου εμφάνιση. Σε ευνοεί πολύ στην ομορφιά σου και την εξωτερική σου κατάσταση. Μην ξεχνάς ότι έχεις κουραστεί αρκετά και πρέπει να φροντίσεις να ξεκουράζεσαι παραπάνω όπως και να περνάς πιο χαλαρά τις ώρες σου που δεν έχει πολλές δραστηριότητες. Μέχρι τέλος του μήνα θα στραφείς στα υγιεινά μέσα και μεθόδους. Θα νιώθεις πολύ καλά και η φυσική σου κατάσταση θα σε ευχαριστήσει πάρα πολύ.
Προσωπική πρόβλεψη Καρκίνου βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Καρκίνος; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Καρκίνου στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.