Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Μηνιαίες Προβλέψεις Ιχθύς Ιούνιος 2017

Γενικά

Από την αρχή του μήνα θα ξεκινήσεις με την τακτοποίηση οικογενειακών υποθέσεων και την εξομάλυνση των σχέσεων σου. Ο Άρης από τις 5 που θα μπει στον Καρκίνο σου δίνει μεγάλη ενεργητικότητα και δυναμικότητα ώστε να ξεπεράσεις πολλά προβλήματα που έχεις. Ο Ερμής που στις 7 θα μπει στους Διδύμους και από τις 21 στον Καρκίνο θα κάνει καλύτερη την επικοινωνία σου με τον περίγυρο σου και θα σε ευνοήσει σε θέματα που θέλεις να ξεκινήσεις. Από τις 24 του μήνα με την Νέα Σελήνη που γίνεται στον Καρκίνο θα αρχίσεις να βλέπεις κάποιες καταστάσεις ποιο ξεκάθαρα και θα θέλεις να πάρεις αποφάσεις για να αλλάξουν πολλά πράγματα στην ζωή σου. Μέχρι τέλος του μήνα φρόντισε να μην βγεις καθόλου από το πρόγραμμα σου και είναι σίγουρο ότι αυτά που έχεις βάλει στο μυαλό σου θα μπορέσεις να τα πετύχεις με πολύ επιτυχία.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Από τις 5 που ο Άρης θα μπει στον Καρκίνο τα πράγματα θα είναι ιδανικά για την σχέση σου. Θα μπορέσεις να μιλήσεις για την πορεία της σχέσης ή την επισημοποίηση της. Με τον Ερμή που θα μπει στους Διδύμους και από τις 21 στον Καρκίνο θα μπορέσεις να ξεπεράσεις οποιοδήποτε πρόβλημα σου παρουσιαστεί. Στις 24 με την Νέα Σελήνη στον Καρκίνο ο ερωτισμός σου και η γοητεία που θα έχεις θα κάνουν το ταίρι σου να περνάει πολύ καλά μαζί σου. Μέχρι το τέλος του μήνα θα περάσεις πολύ καλά και όπως θέλεις αφού το σύμπαν αυτό τον μήνα για άλλη μια φορά είναι με το μέρος σου. Εσύ που ακόμη κρατάς την μοναξιά από το χέρι έφτασε ο καιρός να την αποχωριστείς γιατί με τις καλές επιρροές των πλανητών σε περιμένει καινούργια γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου οι καταστάσεις θα είναι πολύ καλές. Η Πανσέληνος στις 9 στον Τοξότη θα σου δώσει την δυναμικότητα και ενεργητικότητα που θέλεις για να μπορέσεις να ξεπεράσεις κάποια μικρά προβλήματα. Από τις 25 του μήνα μπορείς να κάνεις συζητήσεις και να έχεις επαφές για να κάνεις καινούργια ξεκινήματα που θα σε οδηγήσουν σε μεγάλη επαγγελματική άνοδο. Τα οικονομικά σου είναι σε καλό επίπεδο αλλά θα πρέπει να προσέξεις τις πρώτες μέρες του μήνα να μην κάνεις καθόλου έξοδα γιατί πολύ εύκολα θα βγαίνεις εκτός προϋπολογισμού. Ο Άρης θα σου δώσει πολύ καλές ιδέες για να αυξήσεις τα έσοδα σου και θα έχεις μεγάλη ενεργητικότητα για να τακτοποιήσεις κάποιες υποχρεώσεις που έχεις και σε αγχώνουν μέχρι τώρα. Μέχρι τέλος του μήνα θα δεις ότι τα οικονομικά σου θα κινούνται σε πολύ καλό δρόμο.

Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφία

Από τις πρώτες μέρες του μήνα η αδρεναλίνη σου θα είναι σε υψηλά επίπεδα αφού οι εντάσεις δεν θα λείπουν από τις καθημερινές σου δραστηριότητες. Μην ξεχνάς ότι ο Ερμής από τις 7 θα μπει στους Διδύμους και θα σου φτιάξει την ψυχολογική σου διάθεση και θα λύσεις πολλές υποθέσεις σε καθυστερήσεις που είχες. Η διάθεση σου θα είναι πολύ καλή. Η Πανσέληνος που γίνεται στις 9 στον Τοξότη θα αυξήσει την γοητεία σου και θα σε κάνει να δεις την ομορφιά σου και την φυσική σου κατάσταση. Μέχρι τέλος του μήνα θα έχεις ενδιαφέρον για το σώμα και την φυσική σου κατάσταση και θα φροντίσεις να τακτοποιήσεις ότι ατέλεια μπορεί να έχεις από το παρελθόν.
Προσωπική πρόβλεψη Ιχθύ βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Ιχθύς; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Ιχθύ στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.