Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Μηνιαίες Προβλέψεις Ιχθύς Μάρτιος 2017

Γενικά

Αυτό τον μήνα θα μπορέσεις να πετύχεις πολλά πράγματα. Από τις 12 με την Πανσέληνο που γίνεται στην Παρθένο θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες που πρέπει να εκμεταλλευτείς γιατί θα φέρουν πολύ καλά αποτελέσματα στην πορεία. Θα έχεις πολλές ευκαιρίες η καθημερινότητα σου θα γλυκάνει κάποια πράγματα και οι εξελίξεις που θα έχεις θα είναι καλές. Οι καταστάσεις που θέλεις να τελειώνεις θα είναι στρωτές και θα έχεις πολύ καλή επικοινωνία με τον περίγυρό σου. Από τις 28 με την Νέα Σελήνη που γίνεται στον Κριό θα συμβούν κάποια γεγονότα που θα σε χαροποιήσουν πάρα πολύ. Μέχρι τέλος του μήνα η διάθεση σου θα είναι καλή και θα έχεις την ψυχραιμία να μπορέσεις να υλοποιήσεις τους στόχους σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Από την αρχή του μήνα θα βλέπεις την σχέση σου να πηγαίνει πολύ καλά. Η Πανσέληνος που γίνεται στις 12 στην Παρθένο σου δίνει τις καλύτερες επιρροές της. Σε ευνοεί και η γοητεία και ο ερωτισμός σου θα ξεχειλίζουν και η καλή σου διάθεση θα κάνουν το ταίρι σου να μην μπορεί να φύγει λεπτό από δίπλα σου. Θα μπορέσεις να περάσεις στιγμές γεμάτες πάθους και ρομαντισμού. Όπως καταλαβαίνεις θα μπορέσεις να κάνεις πάρα πολλά για την σχέση σου αλλά και το ταίρι σου. Ο ευκαιρίες θα είναι μέσα στα χέρια σου αρκεί να τις χρησιμοποιήσεις. Μέχρι τέλος του μήνα τα πράγματα θα είναι έτσι όπως τα θέλεις και εσύ θα πλέεις σε πελάγη ευτυχίας. Εσύ που έχεις ακόμη μοναξιά σου εγγυώμαι ότι θα την διώξεις και γρήγορα μάλιστα. Με τους πλανήτες να σε ευνοούν σε περιμένουν στιγμές με το ταίρι που θα γνωρίσεις που θα είναι αξέχαστες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Από τις πρώτες μέρες του μήνα θα έχεις μεγάλη δυναμικότητα και πολύ καλές ιδέες για την καλυτέρευση της δουλειάς σου. Από τις 12 και μετά θα μπορέσεις να κινηθείς καλύτερα και οι συνθήκες θα είναι πιο πρόσφορες για να πετύχεις αυτά που θέλεις. Μπορείς να κάνεις αλλαγές αλλά και να προσπαθήσεις να βάλεις κάποιο σχέδιο σου σε εφαρμογή γιατί έχεις την επιτυχία που θέλεις. Τα οικονομικά σου είναι σε καλό δρόμο αλλά αυτό τον μήνα θα πρέπει να τα προσέξεις περισσότερο. Έχεις κάποιες υποχρεώσεις που πρέπει να καλύψεις άμεσα. Πρόσεξε προτάσεις που μπορεί να σου κάνουν γιατί μπορεί να κρύβουν παγίδες. Από τις 12 μπορείς να κάνεις τις επαφές σου και να συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδα σου.

Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφία

Από τις πρώτες μέρες του Μαρτίου η αδρεναλίνη σου θα είναι σε υψηλά επίπεδα αφού οι εντάσεις δεν θα λείπουν από τις καθημερινές σου δραστηριότητες. Από τις 12 του μήνα που γίνεται η Πανσέληνος στην Παρθένο θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες για να περάσεις καλά φρόντισε να μην τις αφήσεις ανεκμετάλλευτες. Θα αυξήσει την γοητεία σου και θα σε κάνει να δεις την ομορφιά σου και την φυσική σου κατάσταση. Θέματα που μπορεί μέχρι τώρα να σε προβλημάτιζαν θα δεις να λύνονται με πολύ εύκολο τρόπο. Μέχρι τέλος του μήνα η διάθεση σου θα είναι πολύ καλή θα έχεις ενδιαφέρον για το σώμα και την φυσική σου κατάσταση και θα φροντίσεις να τακτοποιήσεις ότι ατέλεια μπορεί να έχεις από το παρελθόν.
Προσωπική πρόβλεψη Ιχθύ βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Ιχθύς; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Ιχθύ στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.