Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Μηνιαίες Προβλέψεις Ιχθύς Απρίλιος 2017

Γενικά

Αυτό τον μήνα μερικά πράγματα δεν θα έρθουν όπως τα θέλεις. Ο Ερμής από τις 9 που θα είναι ανάδρομος θα φέρει έντονη ασυνεννοησία. Η καθημερινότητα σου θα είναι καλή παρόλο που το άγχος δεν θα σου λείπει. Θα έχεις έντονο εκνευρισμό και θα νομίζεις ότι μερικά σχέδια σου σταματούν. Από τις 21 που ο Άρης θα μπει στους Διδύμους σε ευνοεί και μπορώ να σου πω ότι τα πράγματα θα είναι ιδανικά για εσένα. Η έντονη καθημερινότητα σου και η επικοινωνία που θα έχεις θα τα φέρνουν όλα έτσι όπως τα θέλεις. Μέχρι τέλος του μήνα θα μπορείς να απολαμβάνεις τις καλές καταστάσεις που θα υπάρχουν γύρω στην ζωή σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η σχέση σου αυτό τον μήνα θα πάει πολύ καλά. Ο Ερμής ανάδρομος θα φέρει μερικές καθυστερήσεις. Αλλά η Αφροδίτη από τις 15 που θα έρθει στην ορθή φορά της στο ζώδιο σου θα σου δώσει τις καλύτερες επιρροές της. Η επικοινωνία με το ταίρι σου θα φτιάξει και θα μπορέσεις να πεις τι είναι αυτά που σε πειράζουν και σε ενοχλούν στην σχέση σου. Μπορείς να κάνεις ένα καινούργιο ξεκίνημα στην σχέση σου και να βρεις την χρυσή τομή με το ταίρι σου ώστε να περνάς καλά εσύ αλλά και εκείνο. Ο Άρης από τις 21 στους Διδύμους θα ανεβάσει τον ερωτισμό σου στα ύψη. Μέχρι το τέλος του μήνα θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και να βγάλεις τον ερωτισμό και τον ρομαντισμό σου που σου περισσεύουν και να περάσεις καλά. Εσύ που είσαι ακόμη με την μοναξιά παρέα θα σε συμβούλευα να κινηθείς όσο καλύτερα μπορείς. Ο Άρης και η Αφροδίτη θα σε ευνοήσουν ώστε να βρεις το ταίρι που αναζητάς εδώ και καιρό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η δουλειά σου θα πάει πολύ καλά. Κάνε πολύ καλό προγραμματισμό και μην πτοηθείς από κάποιες καταστάσεις που μπορεί να θέλουν να σε επηρεάσουν. Ο Άρης από τους Διδύμους σου χαρίζει μεγάλη δυναμικότητα και σε κάνει να έχεις πολύ καλές ιδέες για την καλυτέρευση της δουλειάς σου. Μέχρι το τέλος του μήνα όλα στην δουλειά σου θα έχουν πάρει τον δρόμο τους και δεν θα υπάρχει κανένα πρόβλημα. Τα οικονομικά σου είναι σε καλό δρόμο αλλά αυτό τον μήνα θα πρέπει να τα προσέξεις περισσότερο. Έχεις κάποιες υποχρεώσεις που πρέπει να καλύψεις άμεσα. Μέχρι τέλος του μήνα τα οικονομικά σου θα είναι ισορροπημένα και θα προχωράς προς την αύξηση τους.

Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφία

Από τις πρώτες μέρες του μήνα η αδρεναλίνη σου θα είναι σε υψηλά επίπεδα αφού οι εντάσεις δεν θα λείπουν από τις καθημερινές σου δραστηριότητες. Μην ξεχνάς ότι ο Ερμής από τις 9 θα είναι ανάδρομος οπότε απόφυγε να εκνευριστείς και να χαλάσεις την ψυχολογική σου διάθεση με κάποιες αναβολές και καθυστερήσεις που μπορεί να υπάρχουν. Γιατί σε βεβαιώνω ότι θα είναι τελείως προσωρινές. Η Αφροδίτη από τις 15 που θα έρθει στην ορθή φορά της στο ζώδιο σου θα αυξήσει την γοητεία σου και θα σε κάνει να δεις την ομορφιά σου και την φυσική σου κατάσταση. Μέχρι τέλος του μήνα η διάθεση σου θα είναι πολύ καλή θα έχεις ενδιαφέρον για το σώμα και την φυσική σου κατάσταση και θα φροντίσεις να τακτοποιήσεις ότι ατέλεια μπορεί να έχεις από το παρελθόν.
Προσωπική πρόβλεψη Ιχθύ βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Ιχθύς; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Ιχθύ στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.