Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Μηνιαίες Προβλέψεις Δίδυμος Μάρτιος 2017

Γενικά

Από τις αρχές του μήνα πολλές καταστάσεις θα πηγαίνουν καλά. Στις 12 που γίνεται η Πανσέληνος στην Παρθένο θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες που πρέπει να τις αρπάξεις για να πας πολύ καλά στις υποθέσεις που σε προβληματίζουν. Οι υποχρεώσεις σου θα είναι πάλι πάρα πολλές και πρέπει να έχεις ψυχραιμία σε ότι κάνεις. Θέματα που θέλεις να τελειώνεις θα τελειώσουν έτσι όπως τα θέλεις. Ταξίδια που δεν περίμενες θα βγουν στην επιφάνεια και θα θέλεις να λύσεις και κάποια οικογενειακά θέματα που σε προβληματίζουν. Την δραστηριότητα την έχεις μέσα σου και την εξυπνάδα. Είναι στο χέρι σου μέχρι τέλος του μήνα να κινήσεις έτσι να νήματα για να φτάσεις για άλλη μια φορά στην επιτυχία.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η κατάσταση στην σχέση σου αυτό τον μήνα θα είναι λίγο αντιφατική. Αφενός θα έχεις πολύ γοητεία και ερωτισμό και αφετέρου θα βλέπεις τις καταστάσεις με αρνητικό μάτι και να τα βάζεις με το ταίρι σου χωρίς τις περισσότερες φορές να υπάρχει ιδιαίτερος λόγος. Από τις 12 που γίνεται η Πανσέληνος στην Παρθένο θα δεις την σχέση σου να παίρνει άλλη τροπή και θα παίρνεις πολύ χαρά από το ταίρι σου. Αυτό που σε συμβουλεύω είναι να κινηθείς με ενδιαφέρον και ερωτισμό στο ταίρι σου και να μην δώσεις σημασία σε καταστάσεις που δεν έχουν σημασία για εσένα και την σχέση σου. Μέχρι το τέλος του μήνα κάνε τις προτάσεις σου ώστε να ξεχαστείς τελείως από το άγχος της καθημερινότητας και θα περάσεις πολύ καλά. Και εσένα που ακόμη η μοναξιά δεν λέει να φύγει από δίπλα σου έφτασε ο καιρός που πρέπει να την διώξεις. Με το πλανητικό σκηνικό να σε ευνοεί θα μπορέσεις να βρεις αυτό που ψάχνεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου από τις πρώτες μέρες του μήνα θα επικρατεί μια κατάσταση που θα σε αγχώνει και θα σε προβληματίζει. Από τις 12 θα δεις ότι η επικοινωνία με τους συνεργάτες σου θα είναι πιο εύκολη. Πολλά θέματα που θα θέλεις να τα βάλεις σε σειρά θα τα κάνεις. Προς το τέλος του μήνα μπορείς να κάνεις συναντήσεις που θα σε βοηθήσουν να αναδείξεις τα τόσα πολλά ταλέντα που έχεις. Τα οικονομικά προβλήματα συνεχίζονται και εσύ είσαι σε ένα συνεχές τρέξιμο για να μπορέσεις να προλάβεις τις υποχρεώσεις. Από τις πρώτες μέρες του μήνα φρόντισε να μπορέσεις να τακτοποιήσεις κάποιες παλιές υποθέσεις που σε προβληματίζουν. Μην κάνεις αρνητικές σκέψεις γιατί είσαι από τα ζώδια που στο τέλος πάντα πετυχαίνεις αυτό που θέλεις.

Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφία

Αυτό τον μήνα θα πρέπει να δείξεις ιδιαίτερη προσοχή στην φυσική σου κατάσταση γιατί θα είσαι από τις πρώτες μέρες του μήνα σε έντονο άγχος και θα έχεις και πολλούς εκνευρισμούς. Η διάθεση σου θα είναι πολύ καλή και θα δώσεις μεγάλη σημασία στην ομορφιά σου και την εξωτερική σου εμφάνιση. Στις 12 που γίνεται η Πανσέληνος στην Παρθένο φρόντισε να προσέξεις αρκετά το διαιτολόγιο σου και την διατροφή σου. Απόφυγε τις υπερβολές γιατί την τελευταία περίοδο λόγω των ωραρίων που έχεις δεν κάνεις τα πράγματα όπως πρέπει. Μέχρι τέλος του μήνα φρόντισε να έχεις ένα σταθερό πρόγραμμα χαλάρωσης και ξεκούρασης ώστε να μπορείς να αποδώσεις με τον καλύτερο τρόπο στις υπόλοιπες δραστηριότητες σου.
Προσωπική πρόβλεψη Διδύμου βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Δίδυμος; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Διδύμου στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.