Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Μηνιαίες Προβλέψεις Δίδυμος Απρίλιος 2017

Γενικά

Αυτό τον μήνα πρέπει να έχεις αρκετή ψυχραιμία για ότι θα γίνει. Θα έρθουν κάποιες καταστάσεις που δεν τις περίμενες και θα σε ξαφνιάσουν. Ο Ερμής κυβερνήτης σου από τις 9 θα είναι ανάδρομος και πρέπει να έχεις ψυχραιμία για ότι θα γίνει. Θέματα που θέλεις να τελειώνεις θα καθυστερούν η επικοινωνία με τους άλλους θα είναι δύσκολη και θα σε πιάνουν τα νεύρα σου. Ταξίδια που μπορεί να ήθελες να πας θα αναβάλλονται την τελευταία στιγμή και θα υπάρχουν αρκετές εντάσεις μέσα στην οικογένεια. Αυτό που έχω να σου πω είναι και μην χάνεις την ψυχραιμία σου. Την δραστηριότητα την έχεις μέσα σου και την εξυπνάδα. Οι ευκαιρίες θα είναι πάντα στα πόδια σου. Είναι στο χέρι σου μέχρι τέλος του μήνα να κινήσεις έτσι να νήματα για να φτάσεις για άλλη μια φορά στην επιτυχία.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Από τις πρώτες μέρες του μήνα(λόγω του Ερμή του ανάδρομου) θα έχεις παράπονα από το ταίρι σου ότι δεν θα μπορεί να σε καταλάβει και ότι δεν συμπάσχει σε κάποια προβλήματα που μπορεί να περνάς. Ξέρεις πολύ καλά ότι είναι δίπλα σου και σου συμπαραστέκεται σε ότι χρειαστείς. Άλλωστε η Αφροδίτη που στις 15 θα έρθει στην ορθή φορά της στους Ιχθείς θα σου δώσει τις καλύτερες επιρροές της ώστε να μπορέσεις να περάσεις όσο το δυνατόν καλύτερα στην σχέση σου. Ο ρομαντισμός σου και ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη. Θα μπορέσεις μέχρι τέλος του μήνα να περάσεις όμορφες στιγμές με το ταίρι σου και να μιλήσεις για την πορεία της σχέσης σου. Εσύ που ακόμη μιλάς με την μοναξιά σου λέω ότι αυτή η κατάσταση θα πάρει τέλος. Με την Αφροδίτη στους Ιχθείς θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες για να κάνεις την γνωριμία που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου από τις πρώτες μέρες του μήνα θα επικρατεί μια κατάσταση που θα σε αγχώνει και θα σε προβληματίζει. Από τις 9 θα δεις ότι η επικοινωνία με τους συνεργάτες σου θα είναι λίγο δύσκολη. Πολλά θέματα που θα θέλεις να τα βάλεις σε σειρά δεν θα μπορέσεις. Προς το τέλος του μήνα μπορείς να κάνεις συναντήσεις που θα σε βοηθήσουν να πετύχεις όλα αυτά που θέλεις. Τα οικονομικά προβλήματα συνεχίζονται και εσύ είσαι σε αρκετή αγωνία για να μπορέσεις να τα φέρεις όλα εις πέρας. Φρόντισε να μπορέσεις να τακτοποιήσεις κάποιες παλιές υποθέσεις που σε προβληματίζουν. Νομικά και φορολογικά θέματα φρόντισε να τα τελειώνεις.

Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφία

Αυτό τον μήνα θα πρέπει να δείξεις ιδιαίτερη προσοχή στην φυσική σου κατάσταση γιατί θα είσαι από τις πρώτες μέρες του μήνα σε έντονο άγχος και θα έχεις και πολλούς εκνευρισμούς. Από τις 9 ο Ερμής θα είναι ανάδρομος. Φρόντισε να προσέξεις αρκετά το διαιτολόγιο σου και την διατροφή σου. Απόφυγε τις υπερβολές γιατί την τελευταία περίοδο λόγω των ωραρίων που έχεις δεν κάνεις τα πράγματα όπως πρέπει. Από τις 15 του μήνα που η Αφροδίτη θα έρθει στην ορθή φορά της στους Ιχθείς η διάθεση σου θα είναι πολύ καλή και θα δώσεις μεγάλη σημασία στην ομορφιά σου και την εξωτερική σου εμφάνιση. Μέχρι τέλος του μήνα φρόντισε να έχεις ένα σταθερό πρόγραμμα χαλάρωσης και ξεκούρασης ώστε να μπορείς να αποδώσεις με τον καλύτερο τρόπο στις υπόλοιπες δραστηριότητες σου.
Προσωπική πρόβλεψη Διδύμου βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Δίδυμος; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Διδύμου στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.