Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Μηνιαίες Προβλέψεις Αιγόκερως Ιούνιος 2017

Γενικά

Στις 5 (που θα μπει ο Άρης στον Καρκίνο) σε ευνοεί και οι καταστάσεις θα είναι πολύ καλύτερες και η δυναμικότητα σου στα ύψη. Από τις 9 του μήνα με την Πανσέληνο στις 9 στον Τοξότη οι καταστάσεις στην ζωή σου θα δεις να αλλάζουν ριζικά και θα έχεις πολύ μεγάλη ικανοποίηση από τις εξελίξεις που θα έχεις. Ο Ερμής που θα μπει στις 21 του μήνα στον Καρκίνο η επικοινωνία με τον περίγυρό σου θα είναι άριστη και θα έχεις πολλές επαφές με φιλικά σου πρόσωπα. Στις 24 που γίνεται η Νέα σελήνη στον Καρκίνο θα μπορέσεις να ξεπεράσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις που μέχρι τώρα σε άγχωναν και σε έβαζαν σε σκέψεις. Μέχρι τέλος του μήνα θα έχεις πολύ καλή διάθεση και θα θέλεις να κάνεις καινούργια πράγματα που σε ευχαριστούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η σχέση σου θα πάει πολύ καλά. Ο Άρης θα σου δώσει τις καλύτερες επιρροές του για να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου. Μπορεί να υπήρχαν κάποια προβλήματα αλλά αυτό εσένα δεν σε πτοεί γιατί οι βάσεις που έχεις βάλει στην σχέση σου είναι καλές. Η διάθεση σου θα είναι πολύ καλή και η σχέση σου θα μπορεί να είναι ιδανική. Αρκεί να εξωτερικεύσεις να συναισθήματα που έχεις στο ταίρι σου. Από τις 21 που ο Ερμής θα μπει στον Καρκίνο Θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και να μιλήσεις για την πορεία της σχέσης. Μέχρι τέλος του μήνα σε περιμένουν όμορφες στιγμές γεμάτες ρομαντισμό έρωτα και πάθους έτσι για να ξεχνιέσαι λίγο και από αυτά που σε αγχώνουν. Αν δεν έχεις ταίρι η μοναξιά τώρα θα πάρει τέλος. Με τις καλές επιρροές του Άρη και του Ερμή ευχάριστες εκπλήξεις σε περιμένουν πολύ γρήγορα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η δουλειά σου αυτό τον μήνα σου επιφυλάσσει πολλές ευχάριστες εκπλήξεις. Ο Άρης σου δίνει μεγάλο δυναμισμό και ενεργητικότητα και θα μπορείς να κάνεις πολλά. Θα μπορέσεις να κάνεις τις επαφές σου να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες που θα σου φέρουν πολύ καλά αποτελέσματα στην δουλειά σου. Η Νέα σελήνη στον Καρκίνο θα φέρει ευκαιρίες που δεν περίμενες. Στα οικονομικά σου αυτό τον μήνα θα πρέπει να προσέχεις πάρα πολύ γιατί πολύ εύκολα θα βγαίνεις εκτός προϋπολογισμού. Φρόντισε από τις πρώτες μέρες του μήνα να τακτοποιήσεις υποχρεώσεις που έχεις για να αποφύγεις προβλήματα. Μέχρι τέλος του μήνα αυτό που θα πρέπει να σκέφτεσαι είναι το συγκρατούμαι ώστε να μπορέσεις να ισορροπήσεις τα οικονομικά σου στο σημείο που θα σε ικανοποιούν.

Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφία

Αυτό τον μήνα θα έχεις πολλές εντάσεις αφού οι δραστηριότητες σου θα είναι πάρα πολλές. Φρόντισε να ξεκουράζεσαι περισσότερο και να κοιμάσαι όσο πρέπει. Από 5 του μήνα που θα μπει ο Άρης στον Καρκίνο θα πρέπει πάντα να κρατάς την ψυχραιμία σου γιατί τις περισσότερες φορές θα φτάνεις τις καταστάσεις στα άκρα. Την τελευταία περίοδο έχεις παραμελήσει αρκετά τον εαυτό σου και θα πρέπει κάτι να κάνεις άμεσα. Στις 21 του μήνα που ο Ερμής θα μπει στον Καρκίνο φρόντισε να ψυχαγωγείσαι όσο πρέπει ώστε μερικές φορές να μπορείς να βρεις την ψυχική σου ηρεμία. Στις 24 του μήνα που γίνεται η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο μπορείς να ασχοληθείς με την ομορφιά σου και την εξωτερική σου εμφάνιση. Μέχρι τέλος του μήνα οι καταστάσεις γύρω σου θα είναι αρκετά καλές και η φυσική κατάσταση η δική σου τέλεια.
Προσωπική πρόβλεψη Αιγόκερω βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Αιγόκερως; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Αιγόκερω στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.