Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Μηνιαίες Προβλέψεις Αιγόκερως Απρίλιος 2017

Γενικά

Από τις 9 που ο Ερμής θα είναι ανάδρομος οι μέρες σου θα είναι αρκετά επεισοδιακές και θα έρχονται καλά γεγονότα που δεν τα περιμένεις. Θα υπάρχουν κάποιες παρασκηνιακές καταστάσεις. Θα έχεις πολλά νεύρα και άγχος. Ευτυχώς που γίνεται η Πανσέληνος στις 11 στον Ζυγό και θα κάνει καλύτερη την καθημερινότητα σου. Η συμβουλή μου που θα σε βγάλει από το αδιέξοδο είναι ψυχραιμία. Πριν κάνεις κάποια κίνηση πριν πεις κάτι και προπάντων μην αλλάξεις τίποτε που δεν σου αρέσει. Τουλάχιστον με αυτό τον τρόπο δεν θα μπορείς να κάνεις λάθη. Είσαι από τα ζώδια που αναζητούν την αρμονία και αυτό το κλίμα δεν σου αρέσει καθόλου. Μέχρι το τέλος του μήνα θα έρθουν πολύ καλές ευκαιρίες που δεν τις περιμένεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Από την αρχή του μήνα θα πρέπει να έχεις μεγάλη υπομονή για να μπορέσεις να αντέξεις κάποια θέματα που μπορεί να γίνονται στην σχέση σου. Η γοητεία και ο ερωτισμός σου θα ξεχειλίζουν και η καλή σου διάθεση θα κάνουν το ταίρι σου να μην μπορεί να φύγει λεπτό από δίπλα σου. Η Αφροδίτη που στις 29 θα μπει στον Κριό σε ευνοεί και η σχέση σου θα είναι σε άριστη κατάσταση. Θα περάσεις στιγμές γεμάτες έρωτα πάθους και ρομαντισμού. Μέχρι τέλος του μήνα τα πράγματα θα είναι έτσι όπως τα θέλεις και θα περνάς πολύ καλά. Εσύ που έχεις την μοναξιά επάνω σου και δεν σου φεύγει σου εγγυώμαι ότι θα την διώξεις. Με το καλό πλανητικό σκηνικό σε περιμένουν στιγμές με το ταίρι που θα γνωρίσεις που θα είναι αξέχαστες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου από τις 9 του μήνα θα πρέπει να κινείσαι με πολύ προσοχή γιατί η ασυνεννοησία με τους συνεργάτες σου θα είναι καθημερινό φαινόμενο. Καθυστερήσεις και κάποια μικρά προβλήματα που θα σου παρουσιαστούν δεν πρέπει να ασχοληθείς καθόλου γιατί έτσι όπως ήρθαν έτσι γρήγορα και θα φύγουν. Μέχρι τέλος του μήνα θα συμβούν πολλά ευχάριστα γεγονότα που θα σε ικανοποιήσουν αρκετά. Στα οικονομικά σου αυτό τον μήνα θα πρέπει να προσέχεις πάρα πολύ γιατί πολύ εύκολα θα βγαίνεις εκτός προϋπολογισμού. Μέχρι τέλος του μήνα αυτό που θα πρέπει να σκέφτεσαι είναι το συγκρατούμαι ώστε να μπορέσεις να ισορροπήσεις τα οικονομικά σου στο σημείο που θα σε ικανοποιούν.

Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφία

Τον Απρίλιο θα μπορείς να τα πας πολύ καλά. Θα έχεις αρκετό άγχος και θα εκνευρίζεσαι αρκετά τακτικά. Αυτό θα οφείλεται στον Ερμή που από τις 9 θα είναι ανάδρομος και θα φέρει καθυστερήσεις. Φρόντισε να τρέφεσαι καλύτερα και να ξεκουράζεσαι περισσότερο. Απόφυγε να κουράζεις τον οργανισμό σου. Η καθημερινή άσκηση και το μεγαλύτερο ενδιαφέρον στον εαυτό σου θα φέρει πολύ καλά αποτελέσματα. Από τις 11 του μήνα που γίνεται η Πανσέληνος στον Ζυγό η διάθεση σου θα είναι πολύ ανεβασμένη και θα προσέχεις πολύ την ομορφιά σου. Από τις 29 του μήνα που η Αφροδίτη θα μπει στον Κριό θα φροντίζεις την φυσική σου κατάσταση και την ομορφιά σου. Μέχρι τέλος του μήνα θα είσαι και θα νιώθεις καλά.
Προσωπική πρόβλεψη Αιγόκερω βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Αιγόκερως; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Αιγόκερω στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.