Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Μηνιαίες Προβλέψεις Αιγόκερως Μάρτιος 2017

Γενικά

Ο μήνας σου ξεκινάει με πολύ καλές προοπτικές. Στις 14 που θα μπει ο Ερμής στον Κριό θα σου δώσει πολύ καλές επιρροές. Οι καταστάσεις στην ζωή σου θα δεις να αλλάζουν ριζικά και θα έχεις πολύ μεγάλη ικανοποίηση από τις εξελίξεις που θα έχεις. Οι καταστάσεις θα είναι πολύ καλύτερες και η δυναμικότητα σου στα ύψη. Θα μπορέσεις να ξεπεράσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις που μέχρι τώρα σε άγχωναν και σε έβαζαν σε σκέψεις. Στις 28 που γίνεται η Νέα Σελήνη στον Κριό θα έχεις πολλές επαφές με φιλικά σου πρόσωπα. Η επικοινωνία σου θα είναι στα ύψη και θα αισθάνεσαι πολύ καλά. Μέχρι τέλος του μήνα θα έχεις πολύ καλή διάθεση και θα θέλεις να κάνεις καινούργια πράγματα που σε ευχαριστούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στην σχέση σου θα τα πας πολύ καλά. Ο Ερμής από τις 14 που θα μπει στον Κριό θα σου δώσει τις καλύτερες επιρροές του. Θα σου δοθούν πολλές ευκαιρίες να διορθώσεις πολλά λάθη που έχουν γίνει στην σχέση σου από πριν. Ο ερωτισμός και ο ρομαντισμός σου θα είναι στα ύψη. Η διάθεση σου θα είναι πολύ καλή και θα θέλεις να διασκεδάζεις με το ταίρι σου. Παρόλο που μπορεί να υπάρχουν κάποια προβλήματα από παλιά όλα θα περάσουν και θα τα λύσεις μια χαρά. Μέχρι το τέλος του μήνα κάνε τις προτάσεις σου στο ταίρι σου για να αλλάξεις μερικά πράγματα στην σχέση που θα νιώσεις και εσύ καλά αλλά και εκείνο. Εσύ που ακόμη είσαι με την μοναξιά αγκαλιά έφτασε ο καιρός που θα την διώξεις. Με τον Ερμή που είναι στον Κριό και σε ευνοεί σου εγγυώμαι ότι έφτασε ο καιρός που θα κάνεις μια πολύ καλή γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η δουλειά σου αυτό τον μήνα σου επιφυλάσσει πολλές ευχάριστες εκπλήξεις. Στις 14 που θα μπει ο Ερμής στον Κριό θα μπορέσεις να κάνεις τις επαφές σου που θα σου φέρουν πολύ καλά αποτελέσματα στην δουλειά σου. Θα έχεις μεγάλο δυναμισμό και ενεργητικότητα και θα μπορείς να κάνεις πολλά. Μέχρι το τέλος του μήνα όλα αυτά που θέλεις να υλοποιήσεις στην δουλειά σου θα μπορέσεις να τα κάνεις με αρκετή ευκολία. Στα οικονομικά σου αυτό τον μήνα θα πρέπει να προσέχεις πάρα πολύ γιατί πολύ εύκολα θα βγαίνεις εκτός προϋπολογισμού. Φρόντισε από τις πρώτες μέρες του μήνα να τακτοποιήσεις υποχρεώσεις που έχεις για να αποφύγεις προβλήματα. Ο Ερμής από τις 14 που θα μπει στον Κριό θα σε ευνοήσει αρκετά. Θα μπορέσεις να ισορροπήσεις τα οικονομικά σου στο σημείο που θα σε ικανοποιούν.

Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφία

Τον Μάρτιο θα μπορείς να τα πας πολύ καλά. Από τις πρώτες μέρες του μήνα θα είσαι αρκετά καλά. Από τις 14 του μήνα που ο Ερμής θα μπει στον Κριό θα φροντίζεις την φυσική σου κατάσταση και την ομορφιά σου. Η διάθεση σου θα είναι πολύ ανεβασμένη και θα προσέχεις πολύ την ομορφιά σου. Θα έχεις αρκετό άγχος και θα εκνευρίζεσαι αρκετά τακτικά. Από τις 28 που γίνεται η Νέα Σελήνη στον Κριό φρόντισε να τρέφεσαι καλύτερα και να ξεκουράζεσαι περισσότερο. Απόφυγε να κουράζεις τον οργανισμό σου. Η καθημερινή άσκηση και το μεγαλύτερο ενδιαφέρον στον εαυτό σου θα φέρει πολύ καλά αποτελέσματα. Μέχρι τέλος του μήνα θα είσαι και θα νιώθεις καλά.
Προσωπική πρόβλεψη Αιγόκερω βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Αιγόκερως; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Αιγόκερω στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.