Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Τα ζώδια για τον Απρίλιο 2017

Ένας Απρίλιος προκλητικός,  έντονος, δυναμικός αλλά και με αρκετούς προβληματισμούς ανοίγεται μπροστά μας.  Τα φεγγάρια του μήνα φανερώνουν ότι είναι περίοδος που βλέπουμε πολλά νέα πράγματα να ξεκινούν στην ζωή μας, πολλά από αυτά μας τρομάζουν, μας φέρνουν αντιμέτωπους με ξεκαθαρίσματα στις σχέσεις και στις συνεργασίες μας ωστόσο θα μας βοηθήσουν σε ένα καλύτερο αύριο!

Το σημαντικότερο γεγονός του μήνα είναι ότι ο Ερμής και η Αφροδίτη θα κινούνται σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία, αυτό σημαίνει ότι πρέπει να αποφύγουμε τα λάθη και τις βιασύνες. Η Αφροδίτη σε όλη την διάρκεια του μήνα θα βρίσκεται σε δυσαρμονία με τον Κρόνο και είναι φυσικό και επόμενο το χρήμα και ο έρωτας να κινούνται κάτω από δύσκολους ρυθμούς!

Όλα τα ζώδια θα ζήσουν κατά την διάρκεια αυτού του μήνα και τις προκλήσεις τους, αλλά και τις ευκαιρίες τους! Δες το ζώδιο σου για να μάθεις αναλυτικά! 

Διάλεξε  το ζώδιο σου  και διάβασε  τις μηνιαίες προβλέψεις σου!

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.