Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Τοξότης σήμερα 28/3 - Ημερήσιες προβλέψεις

Γενικά

Ένα πρόσωπο, αγαπητέ Τοξότη, από το φιλικό σου περιβάλλον που σε πλήγωσε πολύ στο παρελθόν, έχει καταλάβει την απαράδεκτη στάση του και προσπαθεί εδώ και καιρό να επανορθώσει. Με τη Νέα Σελήνη που γίνεται σήμερα στον Κριό, εκτίμησε τις προθέσεις του και μην αφήσεις περιθώρια για μεγαλύτερη συναναστροφή πέραν της τυπικής. Οτιδήποτε άλλο θα ενέχει τον κίνδυνο να επανέλθετε στα ίδια.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Όλο το άγχος και τη φόρτιση της ημέρας θα τα πληρώσει για άλλη μια φορά το ταίρι σου. Μπορεί να σε ακούσει και να σου συμπαρασταθεί, αλλά μην ξεχνάς ότι και τα αισθηματικά σου χρειάζονται φροντίδα. Ίσως έχεις παραμελήσει λίγο τη σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Πολύ άγχος και πολύ τρέξιμο προβλέπεται σήμερα κι εσύ θα προσπαθείς να τα προλάβεις όλα και να τα τακτοποιήσεις όσο το δυνατόν καλύτερα. Άλλαξε τακτική, γιατί η μέρα δεν ευνοεί την υλοποίηση επαγγελματικών σχεδίων. Δεν είναι καλή μέρα η σημερινή για τα οικονομικά σου. Θα βγουν στη επιφάνεια έξοδα που δεν περίμενες. Θα τακτοποιηθούν βέβαια, όσο το δυνατόν καλύτερα.
Προσωπική πρόβλεψη Τοξότη βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Τοξότης; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Τοξότη στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.