Εορτολόγιο: Παγκόσμια Ημέρα κατά της Ηπατίτιδας
Οι αστρολόγοι μας!
Δείτε επίσης !
Love Test Love Test Είστε πλασμένοι ο ένας για τον άλλον; Κάνε το Τεστ Αγάπης του Oroskopos.gr και μάθε αν ταιριάζετε!
Αριθμολογία Αριθμολογία Το Oroskopos.gr σου προσφέρει εντελώς δωρεάν Ανάλυση του Αριθμού Πεπρωμένου σου για να μάθεις όλες τις κρυφές πτυχές του χαρακτήρα σου!
Λέων Το προφίλ της ημέρας Οι προκλήσεις και τα εμπόδια κάνουν σήμερα την εμφάνιση τους στον τομέα των αισθηματικών και των οικονομικών δίνοντας μας το εξής μήνυμα: Τίποτα δεν μας ανήκει, κάθε μέρα απαιτεί αγώνα για να κρατήσουμε κάτι στο πλάι μας. Η αντίθεση Αφροδίτης - Πλούτωνα, επηρεάζει τους Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς,Αιγόκερους του α΄δεκαημέρου!

Λέων σήμερα 28/7

Ημερήσια πρόβλεψη – Ωροσκόπος

Επιλέξτε Ζώδιο:
Γενικές
Η γνώμη των άλλων αποτελεί ισχυρό στοιχείο, στο να πάρεις μια απόφαση. Αν δεν ακούσεις το τι λέει ο περίγυρός σου για θέματα που σε απασχολούν, συνήθως δεν παίρνεις απόφαση. Σήμερα είναι μια μέρα που θα έχεις τα αυτιά σου ανοικτά σε ότι λένε, αφού παρουσιάζονται πολλές ευκαιρίες να λύσεις θέματα που σε απασχολούν τον τελευταίο καιρό και με τον καλύτερο τρόπο. Άκου λίγο τους φίλους σου και την γνώμη τους και μην έχεις άγχος ότι μπορεί να σε παραπλανήσουν και να πάρεις λάθος αποφάσεις. Ποιος σου εγγυάται άλλωστε ότι αν στηρίξεις μια απόφαση καθαρά πάνω στην δική σου γνώμη, ότι θα είναι και σωστή η απόφαση. Για να μάθεις λεπτομέρειες κάλεσε ΤΩΡΑ από σταθερό ΟΤΕ και όλα τα κινητά στη ΓΡΑΜΜΗ ΛΕΟΝΤΑ στο 9011901605. Από όλα τα υπόλοιπα σταθερά (Wind, Forthnet, Hol κλπ) κάλεσε στο 90 11 00 30 36 Αισθηματικές Έχεις κάποια προβλήματα στην σχέση σου που πρέπει να τα λύσεις άμεσα και μην τα αφήνεις να διαιωνίζονται. Επαγγελματικές - Οικονομικές Ότι και να κάνεις στον χώρο της εργασίας σου, πρέπει να κινηθείς με απόλυτη μυστικότητα. Μην ανακοινώσεις ακόμη τα σχέδιά σου που έχεις για την δουλειά σου. Στα οικονομικά σου θα είσαι σε στασιμότητα. Θέλεις να αυξήσεις τα έσοδα σου, αλλά αυτή η περίοδος θα φέρνει καθυστερήσεις και πολλά έξοδα.
Δείτε επίσης: Τα χαρακτηριστικά του ΛΕΟΝΤΑ (23/7-23/8) Επιρροή πλανητών αυτή τη στιγμή στο Ωροσκόπιο του ΛΕΟΝΤΑ Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο ΛΕΟΝΤΑ Μηνιαίο Ωροσκόπιο ΛΕΟΝΤΑ Δείτε ζωντανά την πρόβλεψη της Βιργινίας Λεούση
Δημοφιλέστερα άρθρα
 
Τα ζώδια της εβδομάδας 28 Ιουλίου ως 3 Αυγούστου Διάβασε το ωροσκόπιο σου για την εβδομάδα 28 Ιουλίου ως  3 Αυγούστου από την Μαρία - Ντενίζ Διαμαντή  Περισσότερα !
Το αστροσκόπιο της εβδομάδας 28 Ιουλίου ως 3 Αυγούστου Ο Πέρρης Κρητικός σου δίνει τις προβλέψεις σου για την εβδομάδα 28 Ιουλίου ως 3 Αυγούστου Περισσότερα !
To απόφθεγμα της ημέρας!

Αντί να δίνεις καλές συμβουλές, δώσε το καλό παράδειγμα.

Φ. Σαμπέο

Follow us on Facebook youtube Vrisko.gr