Εορτολόγιο: Γεράσιμος, Αρτέμιος
Οι αστρολόγοι μας!
Δείτε επίσης !
Love Test Love Test Είστε πλασμένοι ο ένας για τον άλλον; Κάνε το Τεστ Αγάπης του Oroskopos.gr και μάθε αν ταιριάζετε!
Αριθμολογία Αριθμολογία Το Oroskopos.gr σου προσφέρει εντελώς δωρεάν Ανάλυση του Αριθμού Πεπρωμένου σου για να μάθεις όλες τις κρυφές πτυχές του χαρακτήρα σου!
Ζυγός Το προφίλ της ημέρας Η εβδομάδα μας ξεκινά με τον ανάδρομο Ερμή να βρίσκεται σε εξάγωνο με τον Δία! Θα υπάρξουν οι συζητήσεις, οι προτάσεις και οι ειδήσεις γεγονότων που βρίσκονταν σε εκκρεμότητα από το παρελθόν και τώρα θα μπορούν να έχουν θετική έκβαση!

Ζυγός σήμερα 20/10

Ημερήσια πρόβλεψη – Ωροσκόπος

Επιλέξτε Ζώδιο:
Γενικές
Περίοδος που θα συμβούν πολλά ευχάριστα γεγονότα και θα σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα. Έχεις συσσωρευμένες πολλές υποχρεώσεις από το παρελθόν, που σε αγχώνουν. Θα καταφέρεις να τα εξομαλύνεις όλα και μάλιστα όσο πιο ικανοποιητικά γίνεται. Αγαπημένα άτομα θα σε βοηθήσουν. Αρκεί βέβαια κι εσύ να μοιραστείς μαζί τους τις ανησυχίες σου. Για να μάθεις λεπτομέρειες κάλεσε ΤΩΡΑ από σταθερό ΟΤΕ και όλα τα κινητά στη ΓΡΑΜΜΗ ΖΥΓΟΥ στο 9011901607. Από όλα τα υπόλοιπα σταθερά (Wind, Forthnet, Hol κλπ) κάλεσε στο 90 11 00 30 36 Αισθηματικές Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου, θα σου δώσει πολλές ιδέες για να κάνεις την σχέση σου ακόμη καλύτερη. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, έχεις αρχίσει και κάνεις βήματα που θα σου φέρουν μια πολύ καλή γνωριμία. Επαγγελματικές - Οικονομικές Στην δουλειά σου θα δεις πολλούς στόχους που έχεις βάλει να αρχίζουν να υλοποιούνται. Αν σου κάνουν καινούργιες προτάσεις πρέπει να σκεφτείς καλά, αν θα έχουν επιτυχία. Στα οικονομικά τα έξοδα συνεχίζουν να υπάρχουν και εσύ προσπαθείς να ισορροπήσεις τις καταστάσεις. Είσαι σε περίοδο που θα είναι καλύτερη για τα οικονομικά σου.
Δείτε επίσης: Τα χαρακτηριστικά του ΖΥΓΟΥ (23/9-22/10) Επιρροή πλανητών αυτή τη στιγμή στο Ωροσκόπιο του ΖΥΓΟΥ Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο ΖΥΓΟΥ Μηνιαίο Ωροσκόπιο ΖΥΓΟΥ Δείτε ζωντανά την πρόβλεψη της Βιργινίας Λεούση
Δημοφιλέστερα άρθρα
 
Τα αστρολογικά μυστικά της εβδομάδας 20-26 Οκτωβρίου Μάθε όλα τα αστρολογικά μυστικά της εβδομάδας 20-26 Οκτωβρίου από την Μαρία -Ντενίζ Διαμαντή ... Περισσότερα !
Τα ζώδια της εβδομάδας 20-26 Οκτωβρίου από τον Πέρρη Κρητικό Διάβασε την πρόβλεψη του ζωδίου σου από τον δημοφιλή αστρολόγο Πέρρη Κρητικό! Μάθε τις προβλέψεις σου για την εβδομάδα 2 Περισσότερα !
To απόφθεγμα της ημέρας!

Αν πραγματικά ψάχνεις την αλήθεια, τότε θα πρέπει τουλάχιστον μια φορά στη ζωή σου να αμφισβητήσεις όσο γίνεται όλα τα πράγματα.

RENE DESCARTES

Follow us on Facebook youtube Vrisko.gr