Εορτολόγιο: Φοίβος, Φοίβη, Αριστέα,Αρχοντία
Οι αστρολόγοι μας!
Δείτε επίσης !
Love Test Love Test Είστε πλασμένοι ο ένας για τον άλλον; Κάνε το Τεστ Αγάπης του Oroskopos.gr και μάθε αν ταιριάζετε!
Αριθμολογία Αριθμολογία Το Oroskopos.gr σου προσφέρει εντελώς δωρεάν Ανάλυση του Αριθμού Πεπρωμένου σου για να μάθεις όλες τις κρυφές πτυχές του χαρακτήρα σου!
Παρθένος Το προφίλ της ημέρας Η Σελήνη σήμερα από το ζώδιο του Ταύρου μας δίνει την ώθηση να πάρουμε σοβαρές και σταθερές αποφάσεις αλλά και να απολαύσουμε όλα αυτά που υπάρχουν δίπλα μας και μας ανήκουν! Ας περιορίσουμε τις υπερβολές με το φαγητό καθώς και τα πείσματα!

Παρθένος σήμερα 3/9

Ημερήσια πρόβλεψη – Ωροσκόπος

Επιλέξτε Ζώδιο:
Γενικές
Σήμερα, αγαπητέ Παρθένε, η ατμόσφαιρα στο κοντινό σου περιβάλλον φαίνεται να είναι κάπως ηλεκτρισμένη. Μην δώσεις ιδιαίτερη σημασία και δεν είναι ανάγκη να αναλάβεις εσύ να δώσεις λύση. Μείνε ουδέτερος και απλώς παρατήρησε τις καταστάσεις που δεν σε αφορούν άμεσα. Απομακρύνσου διακριτικά και χαλάρωσε. Για να μάθεις λεπτομέρειες κάλεσε ΤΩΡΑ από σταθερό ΟΤΕ και όλα τα κινητά στη ΓΡΑΜΜΗ ΠΑΡΘΕΝΟΥ στο 9011901606. Από όλα τα υπόλοιπα σταθερά (Wind, Forthnet, Hol κλπ) κάλεσε στο 90 11 00 30 36 Αισθηματικές Αισθηματικά, πρέπει να προσέξεις γενικότερα τι θα πεις στο ταίρι σου. Είσαι σε έναν συνεχή εκνευρισμό και έχεις μια επικριτική στάση απέναντί του. Καλό θα είναι να δεις τη θετική πλευρά των πραγμάτων. Επαγγελματικές - Οικονομικές Μπορείς στα επαγγελματικά σου να υλοποιήσεις αυτά που θέλεις εδώ και πάρα πολύ καιρό. Τακτοποίησε εκκρεμότητες του παρελθόντος και μίλα με τους συνεργάτες σου. Τα οικονομικά σου δεν θα πάνε άσχημα, αλλά μπορούν να πάνε και καλύτερα αν δεν κάνεις καθόλου άσκοπα έξοδα και αν αποφύγεις να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες που αφορούν το μέλλον.
Δείτε επίσης: Τα χαρακτηριστικά του ΠΑΡΘΕΝΟΥ (24/8-22/9) Επιρροή πλανητών αυτή τη στιγμή στο Ωροσκόπιο του ΠΑΡΘΕΝΟΥ Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο ΠΑΡΘΕΝΟΥ Μηνιαίο Ωροσκόπιο ΠΑΡΘΕΝΟΥ Δείτε ζωντανά την πρόβλεψη της Βιργινίας Λεούση
Δημοφιλέστερα άρθρα
 
Εκλείψεις : Πρέπει να φοβόμαστε την επιρροή τους ή όχι; Ο Πέρρης Κρητικός μας πότε και αν πρέπει να φοβόμαστε μία Έκλειψη! Με την γνώση και την εμπειρία του δίνει απαντήσεις σε Περισσότερα !
Οι προβλέψεις των ζωδίων για τον Σεπτέμβριο 2015 από την Β. Λεούση Δες την μηνιαία πρόβλεψη Σεπτεμβρίου 2015 από την Βιργινία Λεούση! Περισσότερα !
To απόφθεγμα της ημέρας!

Σοφός είναι εκείνος που ξέρει, αλλά κάνει πως δεν ξέρει. Ανόητος είναι εκείνος που δεν ξέρει, αλλά κάνει πως ξέρει. ΛΑΟ ΤΖΙ

Follow us on Facebook youtube Vrisko.gr