Εορτολόγιο: Ανανίας, Ρωμανός
Οι αστρολόγοι μας!
Δείτε επίσης !
Love Test Love Test Είστε πλασμένοι ο ένας για τον άλλον; Κάνε το Τεστ Αγάπης του Oroskopos.gr και μάθε αν ταιριάζετε!
Αριθμολογία Αριθμολογία Το Oroskopos.gr σου προσφέρει εντελώς δωρεάν Ανάλυση του Αριθμού Πεπρωμένου σου για να μάθεις όλες τις κρυφές πτυχές του χαρακτήρα σου!
Ζυγός Το προφίλ της ημέρας Ο Οκτώβριος ξεκινά γεμάτος προκλήσεις και με ισχυρό το αίσθημα της ευθύνης! Η Σελήνη σήμερα από το ζώδιο του Αιγόκερω μας παρακινεί να δουλέψουμε σκληρά για όλα όσα έχουμε αναλάβει και μας πιέζει σημαντικά να δούμε τις καταστάσεις γύρω μας με έναν τρόπο πιο σοβαρό!

Ζυγός σήμερα 1/10

Ημερήσια πρόβλεψη – Ωροσκόπος

Επιλέξτε Ζώδιο:
Γενικές
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ! ! ! Η τελειομανία που σε έχει πιάσει σήμερα, έχει και επιπτώσεις στην πνευματική σου κατάσταση. Δεν συντρέχει κανένας ιδιαίτερος λόγος που έχεις πέσει με τα μούτρα να τα τελειώνεις όλα σήμερα. Δεν τελειώνει εδώ στην σημερινή μέρα η ζωή. Υπάρχει και η αυριανή μέρα. Το μόνο που θα καταφέρεις είναι να κουραστείς και να εξαντλήσεις τον εαυτό σου. Το αποτέλεσμα θα είναι να μην σκέφτεσαι με καθαρό μυαλό και να κάνεις λάθη, τα οποία δεν ξέρεις τι αποτέλεσμα θα έχουν. Για να μάθεις λεπτομέρειες κάλεσε ΤΩΡΑ από σταθερό ΟΤΕ και όλα τα κινητά στη ΓΡΑΜΜΗ ΖΥΓΟΥ στο 9011901607. Από όλα τα υπόλοιπα σταθερά (Wind, Forthnet, Hol κλπ) κάλεσε στο 90 11 00 30 36 Αισθηματικές Η σχέση σου θα πάει πολύ καλά, αρκεί να δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον στο ταίρι σου και να μην απορροφηθείς με άλλες καταστάσεις, που μπορεί να σε προβληματίζουν. Επαγγελματικές - Οικονομικές Σε προτάσεις που μπορεί να δεχτείς, καλό θα είναι πριν δώσεις απάντηση να σκεφτείς πάρα πολύ καλά. Μην πάρεις κανένα οικονομικό ρίσκο. Σε οικονομικές συναλλαγές που μπορεί να προκύψουν, καλό θα είναι να δείξεις αρκετή προσοχή.
Δείτε επίσης: Τα χαρακτηριστικά του ΖΥΓΟΥ (23/9-22/10) Επιρροή πλανητών αυτή τη στιγμή στο Ωροσκόπιο του ΖΥΓΟΥ Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο ΖΥΓΟΥ Μηνιαίο Ωροσκόπιο ΖΥΓΟΥ Δείτε ζωντανά την πρόβλεψη της Βιργινίας Λεούση
Δημοφιλέστερα άρθρα
 
Η Αστρολογική ατζέντα του Οκτωβρίου 2014 Ο M.Sc Αστρολόγος Χρήστος Άρχος μας αναλύει μέρα προς μέρα, την επιρροή των αστρολογικών όψεων του Οκτωβρίου 2014 Περισσότερα !
Μηνιαίες Προβλέψεις Οκτωβρίου 2014 από τον Χρήστο Άρχο Διάβασε την μηνιαία πρόβλεψη  σου και μάθε από τον Χρήστο Άρχο πώς θα εξελιχθεί ο Οκτώβριος 2014 για το ζώδιο σου Περισσότερα !
To απόφθεγμα της ημέρας!
Οι άνθρωποι ονόμασαν τον έρωτα φτερωτό επειδή έχει φτερά. Οι θεοί τον ονόμασαν έτσι επειδή έχει την δύναμη να δίνει φτερά. Πλάτων


Follow us on Facebook youtube Vrisko.gr