Εορτολόγιο: Ιωσήφ, Ιωσηφίνα
Οι αστρολόγοι μας!
Δείτε επίσης !
Love Test Love Test Είστε πλασμένοι ο ένας για τον άλλον; Κάνε το Τεστ Αγάπης του Oroskopos.gr και μάθε αν ταιριάζετε!
Αριθμολογία Αριθμολογία Το Oroskopos.gr σου προσφέρει εντελώς δωρεάν Ανάλυση του Αριθμού Πεπρωμένου σου για να μάθεις όλες τις κρυφές πτυχές του χαρακτήρα σου!
Λέων Το προφίλ της ημέρας Ο Ιούλιος μας αποχαιρετά με μία εντυπωσιακή και άκρως αιφνιδιαστική Πανσέληνο στο ζώδιο του Υδροχόου! Οι αλλαγές και οι αποκαλύψεις θα προκαλέσουν έκπληξη και θα γεμίσουν ενθουσιασμό! Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι είστε τα ζώδια που θα βιώσετε πιο έντονα αυτό το φεγγάρι.

Λέων σήμερα 31/7

Ημερήσια πρόβλεψη – Ωροσκόπος

Επιλέξτε Ζώδιο:
Γενικές
Πολλές εκκρεμότητες από το παρελθόν χρειάζονται άμεση τακτοποίηση, ώστε να αποφύγεις ενδεχόμενα προβλήματα στο μέλλον. Μην εκνευριστείς για θέματα που μπορεί να έχουν μηδαμινή σημασία για σένα. Αντί να ξοδεύεις τις δυνάμεις σου άσκοπα, θέσε τους στόχους σου για το μέλλον. Η Πανσέληνος σήμερα στον Υδροχόο ενισχύει τον δυναμισμό του ζωδίου σου και θα μπορείς πολύ εύκολα να φτάσεις στην επιτυχία. Για να μάθεις λεπτομέρειες κάλεσε ΤΩΡΑ από σταθερό ΟΤΕ και όλα τα κινητά στη ΓΡΑΜΜΗ ΛΕΟΝΤΑ στο 9011901605. Από όλα τα υπόλοιπα σταθερά (Wind, Forthnet, Hol κλπ) κάλεσε στο 90 11 00 30 36 Αισθηματικές Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, μπορείς να προσπαθήσεις να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου, ώστε να νιώσετε και οι δύο καλύτερα. Μην βλέπεις εγωιστικά τα πράγματα. Επαγγελματικές - Οικονομικές Θα καταφέρεις πάρα πολλά στον επαγγελματικό σου τομέα. Ζητήματα που καθυστερούσαν, τώρα θα δεις να προχωράνε. Απόφυγε αντιθέσεις με συνεργάτες σου. Τα οικονομικά σου θα είναι στάσιμα από πλευράς εσόδων, ενώ τα έξοδα θα είναι πάρα πολλά. Πρέπει να δείξεις αυτοσυγκράτηση ως προς αγορές και περιττά έξοδα.
Δείτε επίσης: Τα χαρακτηριστικά του ΛΕΟΝΤΑ (23/7-23/8) Επιρροή πλανητών αυτή τη στιγμή στο Ωροσκόπιο του ΛΕΟΝΤΑ Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο ΛΕΟΝΤΑ Μηνιαίο Ωροσκόπιο ΛΕΟΝΤΑ Δείτε ζωντανά την πρόβλεψη της Βιργινίας Λεούση
Δημοφιλέστερα άρθρα
 
Σύνοδος Ήλιου-Αφροδίτης: Ταινία η ζωή μας και ο έρωτας ο πρωταγωνιστής Το Σάββατο 15 Αυγούστου ο Ήλιος και η Αφροδίτη σχηματίζουν Σύνοδο και ο έρωτας πρωταγωνιστεί και εκφράζεται με όλο μας τ Περισσότερα !
Τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα: Ωφέλιμες αποκαλύψεις και πληροφορίες Στις 15 Αυγούστου Ο Ερμής σχηματίζει Τρίγωνο με τον Πλούτωνα και η αντίληψη μας γίνεται διαπεραστική και οι συζητήσεις μ Περισσότερα !
To απόφθεγμα της ημέρας!

Τους δούλους δεν τους παρασκευάζει  μόνο το δόρυ του κατακτητή αλλά και των καταδυναστευομένων η αμάθεια.

Ρήγας Φεραίος

Follow us on Facebook youtube Vrisko.gr