Εορτολόγιο: Ανδρόνικος
Οι αστρολόγοι μας!
Δείτε επίσης !
Love Test Love Test Είστε πλασμένοι ο ένας για τον άλλον; Κάνε το Τεστ Αγάπης του Oroskopos.gr και μάθε αν ταιριάζετε!
Αριθμολογία Αριθμολογία Το Oroskopos.gr σου προσφέρει εντελώς δωρεάν Ανάλυση του Αριθμού Πεπρωμένου σου για να μάθεις όλες τις κρυφές πτυχές του χαρακτήρα σου!
Λέων Το προφίλ της ημέρας Μην κάνεις προγράμματα χωρίς να υπολογίζεις και τους ανθρώπους που είναι δίπλα σου, γιατί αύριο μπορεί να απογοητευτείς! Η μέρα θέλει προσοχή σε κάθε είδους υπερβολή!

Λέων σήμερα 30/7

Ημερήσια πρόβλεψη – Ωροσκόπος

Επιλέξτε Ζώδιο:
Γενικές
Μια καινούργια ευκαιρία παρουσιάζεται σε κάποιο τομέα της ζωής σου, μετά από πολλές και κοπιαστικές διαπραγματεύσεις. Είναι αλήθεια ότι κουράστηκες πολύ μέχρι να εμφανιστεί αυτή η ευκαιρία, αλλά μην κάνεις το λάθος και χάσεις τον έλεγχο των καταστάσεων από την πολύ χαρά. Συνετά και με μικρά βήματα, προσπάθησε να βρεις τα άτομα που θα έχουν ενεργή συμμετοχή σε αυτό που θέλεις να κάνεις και που πιστεύεις ότι θα είναι άξιοι βοηθοί. Για να μάθεις λεπτομέρειες κάλεσε ΤΩΡΑ από σταθερό ΟΤΕ και όλα τα κινητά στη ΓΡΑΜΜΗ ΛΕΟΝΤΑ στο 9011901605. Από όλα τα υπόλοιπα σταθερά (Wind, Forthnet, Hol κλπ) κάλεσε στο 90 11 00 30 36 Αισθηματικές Η σχέση σου θα πάει πολύ καλά, αλλά εσύ σκέφτεσαι ότι πρέπει να αλλάξουν μερικά πράγματα, για να γίνει ακόμη καλύτερη. Επαγγελματικές - Οικονομικές Η δουλειά σου πάει αρκετά καλά. Θα έχεις πολλές συζητήσεις και επαφές, για αλλαγές που θα γίνουν ή κάποιες συνεργασίες. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Φρόντισε να τακτοποιήσεις κάποιες εκκρεμότητες που έχεις και σε προβληματίζουν μέχρι τώρα.
Δείτε επίσης: Τα χαρακτηριστικά του ΛΕΟΝΤΑ (23/7-23/8) Επιρροή πλανητών αυτή τη στιγμή στο Ωροσκόπιο του ΛΕΟΝΤΑ Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο ΛΕΟΝΤΑ Μηνιαίο Ωροσκόπιο ΛΕΟΝΤΑ Δείτε ζωντανά την πρόβλεψη της Βιργινίας Λεούση
Δημοφιλέστερα άρθρα
 
Αστρολογικές Προβλέψεις Αυγούστου 2014 από τον Κώστα Λεφάκη Ο Κώστας Λεφάκης προβλέπει αναλυτικά πώς θα εξελιχθεί ο Αύγουστος 2014 για κάθε ζώδιο ... Περισσότερα !
Αφροδίτη τετράγωνο με Ουρανό: Έντονα ερωτικά "ρίχτερ" Αυτή την Πέμπτη 31 Ιουλίου, πραγματοποιείται το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό, μάθε από την Χριστίνα Τανταλίδου Περισσότερα !
To απόφθεγμα της ημέρας!

"Ο χρόνος είναι το νόμισμα της ζωής σου. Είναι το μοναδικό νόμισμα που έχεις, και μόνο εσύ μπορείς να αποφασίσεις πώς θα το ξοδεύεις. Πρόσεχε μόνο μην αφήνεις άλλους ανθρώπους να το ξοδεύουν αυτοί για σένα."  Carl Sandburg

Follow us on Facebook youtube Vrisko.gr