Εορτολόγιο: Διεθνής Ημέρα Μνήμης για τα Θύματα του Ολοκαυτώματος
Οι αστρολόγοι μας!
Δείτε επίσης !
Love Test Love Test Είστε πλασμένοι ο ένας για τον άλλον; Κάνε το Τεστ Αγάπης του Oroskopos.gr και μάθε αν ταιριάζετε!
Αριθμολογία Αριθμολογία Το Oroskopos.gr σου προσφέρει εντελώς δωρεάν Ανάλυση του Αριθμού Πεπρωμένου σου για να μάθεις όλες τις κρυφές πτυχές του χαρακτήρα σου!
Υδροχόος Το προφίλ της ημέρας Η Αφροδίτη σήμερα, κάνει το πέρασμά της στο ζώδιο των Ιχθύων, όπου και θα χαρίσει στις σχέσεις μας συναίσθημα, τρυφερότητα και ζεστασιά! Τα ζώδια που δέχονται άμεσα την εύνοιά της είναι οι Καρκίνοι, οι Σκορπιοί και οι Ιχθύες! Ευχάριστες θα είναι οι εξελίξεις και για τους Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους!

Υδροχόος σήμερα 27/1

Ημερήσια πρόβλεψη – Ωροσκόπος

Επιλέξτε Ζώδιο:
Γενικές
Λόγια, λόγια, λόγια. Κρίσεις, συγκρίσεις, μηνύματα, τηλέφωνα, παράπονα, υποσχέσεις. Πάρε ένα κόσκινο και ψιλοκοσκίνισε ότι ακούς. Τώρα μπορεί τα μικρά πράγματα, οι μικρές διαφορές, τα μικρά προβλήματα να γίνουν μεγάλα. Προσπάθησε να απογυμνώσεις το καθετί από τα περιττά, για να βρεις την ουσία και να βασιστείς σε αυτήν. Άλλαξε τρόπο συμπεριφοράς και διώξε ότι συναισθηματικότητα μπορεί να σε δένει με καταστάσεις και πράγματα. Κινήσου με ρεαλισμό και αποφασιστικότητα και θα δεις ότι στο τέλος θα κινείσαι πιο ανάλαφρα και θα έχεις και περισσότερη ηρεμία. Για να μάθεις λεπτομέρειες κάλεσε ΤΩΡΑ από σταθερό ΟΤΕ και όλα τα κινητά στη ΓΡΑΜΜΗ ΥΔΡΟΧΟΟΥ στο 9011901611. Από όλα τα υπόλοιπα σταθερά (Wind, Forthnet, Hol κλπ) κάλεσε στο 90 11 00 30 36 Αισθηματικές Η περίοδος είναι αρκετά θετική για την σχέση σου και μπορείς να κάνεις τα ξεκαθαρίσματα που θέλεις, σε ότι μπορεί να σε πειράζει στην συμπεριφορά που έχει το ταίρι σου. Επαγγελματικές - Οικονομικές Οι υποχρεώσεις και πάλι θα είναι πάρα πολλές και εσύ θα πνίγεσαι μέσα στο άγχος σου. Προσπάθησε να βάλεις προτεραιότητες, ώστε να νιώσεις καλύτερα ψυχικά. Στα οικονομικά σου φρόντισε να λύσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος και μην κάνεις αυτή την περίοδο καινούργια ανοίγματα, που θα σε οδηγήσουν σε έξοδα.
Δείτε επίσης: Τα χαρακτηριστικά του ΥΔΡΟΧΟΟΥ (20/1-19/2) Επιρροή πλανητών αυτή τη στιγμή στο Ωροσκόπιο του ΥΔΡΟΧΟΟΥ Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο ΥΔΡΟΧΟΟΥ Μηνιαίο Ωροσκόπιο ΥΔΡΟΧΟΟΥ Δείτε ζωντανά την πρόβλεψη της Βιργινίας Λεούση
Δημοφιλέστερα άρθρα
 
Τα ζώδια της εβδομάδας από τον Κώστα Λεφάκη (26/1-1/2) Ο Κώστας Λεφάκης δίνει τις προβλέψεις των ζωδίων για την εβδομάδα 26/1 - 1/02 Περισσότερα !
Τα αστρολογικά μυστικά της εβδομάδας 26 Ιανουαρίου εως 1 Φεβρουαρίου Η Μαρία Ντενίζ Διαμαντή μας αποκαλύπτει τα αστρολογικά μυστικά της εβδομάδας 26 Ιανουαρίου εως 1 Φεβρουαρίου Περισσότερα !
To απόφθεγμα της ημέρας!

Να κάνεις χωρίς να ελέγχεις. Να δίνεις χωρίς να απαιτείς. Να καθοδηγείς χωρίς να επεμβαίνεις. Να βοηθάς χωρίς να επωφελείσαι. Αυτό είναι Αγάπη.  Από τη Διδασκαλία ΤΑΟ

Follow us on Facebook youtube Vrisko.gr