Εορτολόγιο: Φοίβος, Φοίβη, Αριστέα,Αρχοντία
Οι αστρολόγοι μας!
Δείτε επίσης !
Love Test Love Test Είστε πλασμένοι ο ένας για τον άλλον; Κάνε το Τεστ Αγάπης του Oroskopos.gr και μάθε αν ταιριάζετε!
Αριθμολογία Αριθμολογία Το Oroskopos.gr σου προσφέρει εντελώς δωρεάν Ανάλυση του Αριθμού Πεπρωμένου σου για να μάθεις όλες τις κρυφές πτυχές του χαρακτήρα σου!
Παρθένος Το προφίλ της ημέρας Ο Ήλιος από την Παρθένο, βρίσκεται σήμερα σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω και μπορούμε πραγματικά, αξιοποιώντας κατάλληλα τις ικανότητές μας, να δούμε σημαντικά αποτελέσματα στις προσπάθειές μας. Οι ευνοημένοι της ημέρας είναι οι Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι που γεννήθηκαν στις αρχές του β΄δεκαημέρου!

Παρθένος σήμερα 3/9

Ημερήσια πρόβλεψη – Ωροσκόπος

Επιλέξτε Ζώδιο:
Γενικές
Νέες ιδέες. Φρέσκιες ιδέες. Σήμερα μέσα από τις ιδέες, προσπαθείς να αναζωογονήσεις τα πάντα στην ζωή σου. Μάλλον όμως πρέπει να επικεντρωθείς περισσότερο, γιατί δεν έχουν το θεμιτό αποτέλεσμα όλες οι νέες ιδέες. Καλό είναι να πειραματίζεσαι - δεν λέω - αλλά με προσοχή κυρίως, γιατί ο χαρακτήρας σου είναι τέτοιος που απογοητεύεσαι πολύ γρήγορα. Και εδώ δεν χωράνε ούτε απογοητεύσεις, ούτε στενοχώριες. Προσπάθησε να εμπνευστείς από απλά πραγματάκια και καθημερινά. Για να μάθεις λεπτομέρειες κάλεσε ΤΩΡΑ από σταθερό ΟΤΕ και όλα τα κινητά στη ΓΡΑΜΜΗ ΠΑΡΘΕΝΟΥ στο 9011901606. Από όλα τα υπόλοιπα σταθερά (Wind, Forthnet, Hol κλπ) κάλεσε στο 90 11 00 30 36 Αισθηματικές Μπορείς να εκφράσεις την αγάπη σου στον σύντροφό σου και είναι σίγουρο ότι θα έχεις την σωστή ανταπόδοση. Μην προσπαθήσεις να λύσεις προβλήματα του παρελθόντος, γιατί αυτή την περίοδο δεν θα καταφέρεις τίποτα. Επαγγελματικές - Οικονομικές Η δουλειά σου πηγαίνει αρκετά καλά και θα κάνεις και κάποιες αλλαγές, που θα σε βοηθήσουν για να υλοποιήσεις τα σχέδια που έχεις στο μυαλό σου εδώ και πολύ καιρό. Για να ισορροπήσουν τα οικονομικά σου πρέπει να είσαι πολύ συγκρατημένος και μην κάνεις καθόλου καινούργια ανοίγματα, που θα σε βγάλουν εκτός προγραμματισμού.
Δείτε επίσης: Τα χαρακτηριστικά του ΠΑΡΘΕΝΟΥ (24/8-22/9) Επιρροή πλανητών αυτή τη στιγμή στο Ωροσκόπιο του ΠΑΡΘΕΝΟΥ Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο ΠΑΡΘΕΝΟΥ Μηνιαίο Ωροσκόπιο ΠΑΡΘΕΝΟΥ Δείτε ζωντανά την πρόβλεψη της Βιργινίας Λεούση
Δημοφιλέστερα άρθρα
 
Τα ζώδια τον Σεπτέμβριο 2014: Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Διάβασε τις μηνιαίες προβλέψεις του ζωδίου σου από την Μαρία - Ντενίζ Διαμαντή .... Περισσότερα !
Ο Ερμής στο Ζυγό: Προβλέψεις ζωδίων ως και τις 27 Σεπτεμβρίου 2014 Διάβασε τώρα το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου και μάθε από την Αθηνά Βαγενά, πώς θα σε επηρεάσει ο Ερμής από το Ζυγό από τι Περισσότερα !
To απόφθεγμα της ημέρας!

Όταν πιστεύουμε σε κάτι ανύπαρκτο με πάθος, τελικά το δημιουργούμε. Ό,τι δεν συνέβη ποτέ, είναι ό,τι δεν ποθήσαμε αρκετά. Ν. Καζαντζάκης

Follow us on Facebook youtube Vrisko.gr