Εορτολόγιο: Δεν υπάρχει γνωστή γιορτή
Οι αστρολόγοι μας!
Δείτε επίσης !
Love Test Love Test Είστε πλασμένοι ο ένας για τον άλλον; Κάνε το Τεστ Αγάπης του Oroskopos.gr και μάθε αν ταιριάζετε!
Αριθμολογία Αριθμολογία Το Oroskopos.gr σου προσφέρει εντελώς δωρεάν Ανάλυση του Αριθμού Πεπρωμένου σου για να μάθεις όλες τις κρυφές πτυχές του χαρακτήρα σου!
Λέων Το προφίλ της ημέρας Η σημερινή σύνοδος του Ερμή με τον Δία, από το ζώδιο του Λέοντα, φέρνει μία τυχερή εξέλιξη, μία πρόταση, μία συμφωνία ή μία είδηση έκπληξη, στα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) και στα ζώδια του Αέρα (Δίδυμους, Ζυγούς, Υδροχόους) που γεννήθηκαν τις 2 πρώτες ημέρες του ζωδίου τους!

Λέων σήμερα 2/8

Ημερήσια πρόβλεψη – Ωροσκόπος

Επιλέξτε Ζώδιο:
Γενικές
Η ζωή σου προκειμένου να αποκτήσει ασφάλεια και σιγουριά, πρέπει να οργανωθεί λίγο καλύτερα. Ξεκίνησε σήμερα οργανώνοντας όχι το υπόλοιπο της ζωής σου, αλλά την σημερινή μέρα. Με αυτό τον τρόπο - οργανώνοντας δηλαδή την κάθε μέρα – θα ανακαλύψεις ότι στο τέλος βάζοντας μικρούς και σύντομους στόχους, θα έχεις στην πραγματικότητα προγραμματίσει μεγάλο μέρος της ζωής σου γενικά. Ξεκίνησε από τις λεπτομέρειες, γιατί αυτές κάνουν και την διαφορά. Για να μάθεις λεπτομέρειες κάλεσε ΤΩΡΑ από σταθερό ΟΤΕ και όλα τα κινητά στη ΓΡΑΜΜΗ ΛΕΟΝΤΑ στο 9011901605. Από όλα τα υπόλοιπα σταθερά (Wind, Forthnet, Hol κλπ) κάλεσε στο 90 11 00 30 36 Αισθηματικές Η σχέση σου δεν πάει άσχημα, αλλά φρόντισε να μην δυσκολέψεις τα πράγματα. Δέξου τις προτάσεις που θα σου κάνει το ταίρι σου και σε βεβαιώνω ότι θα περάσεις πολύ καλά. Επαγγελματικές - Οικονομικές Τα επαγγελματικά σου αρχίζουν και πηγαίνουν πολύ καλά και μπορείς να αρχίσεις να υλοποιείς τα σχέδια που έχεις στο μυαλό σου. Τα οικονομικά σου αρχίσουν και καλυτερεύουν. Απόφυγε σήμερα να κάνεις πολλά έξοδα.
Δείτε επίσης: Τα χαρακτηριστικά του ΛΕΟΝΤΑ (23/7-23/8) Επιρροή πλανητών αυτή τη στιγμή στο Ωροσκόπιο του ΛΕΟΝΤΑ Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο ΛΕΟΝΤΑ Μηνιαίο Ωροσκόπιο ΛΕΟΝΤΑ Δείτε ζωντανά την πρόβλεψη της Βιργινίας Λεούση
Δημοφιλέστερα άρθρα
 
Ο Ερμής στο Λέοντα: Πώς θα επηρεάσει τα ζώδια ως τις 15 Αυγούστου Μάθε πώς θα σε επηρεάσει ο Ερμής από το Λέοντα μέχρι τις 15 Αυγούστου 2014 Περισσότερα !
Astra - Πες Ντενίζ Προβλέψεις Αυγούστου 2014 για όλα τα ζώδια Διάβασε την μηνιαία αστρολογική πρόβλεψη του ζωδίου σου για τον Αύγουστο 2014 & παρακολούθησε την εκπομπή Astra - Πε Περισσότερα !
To απόφθεγμα της ημέρας!

Ποτέ μην επιτρέπεις σε κάποιον να είναι η πρώτη προτεραιότητά σου, ενώ ανέχεσαι να είσαι γι’ αυτόν μια από τις εναλλακτικές του λύσεις. Ανώνυμος

Follow us on Facebook youtube Vrisko.gr