Εορτολόγιο: Παγκόσμια Ημέρα κατά της Ηπατίτιδας
Οι αστρολόγοι μας!
Δείτε επίσης !
Love Test Love Test Είστε πλασμένοι ο ένας για τον άλλον; Κάνε το Τεστ Αγάπης του Oroskopos.gr και μάθε αν ταιριάζετε!
Αριθμολογία Αριθμολογία Το Oroskopos.gr σου προσφέρει εντελώς δωρεάν Ανάλυση του Αριθμού Πεπρωμένου σου για να μάθεις όλες τις κρυφές πτυχές του χαρακτήρα σου!
Λέων Το προφίλ της ημέρας

Λέων σήμερα 28/7

Ημερήσια πρόβλεψη – Ωροσκόπος

Επιλέξτε Ζώδιο:
Γενικές
Εδώ και πολύ καιρό σε προβληματίζουν πολλές εκκρεμότητες που ζητούν λύση και σε κρατούν σε στασιμότητα. Τώρα έχεις τη δυνατότητα να κινηθείς γρήγορα και να τακτοποιήσεις ό,τι σε απασχολεί. Από αστρολογικής πλευράς, είναι μια ευνοϊκή περίοδος για το ζώδιό σου. Ο δυναμισμός σου θα είναι ισχυρός και η διάθεσή σου πολύ καλή. Ευνοείσαι να προγραμματίσεις τις κινήσεις, τις συναντήσεις και τη ζωή σου γενικότερα. Να ξέρεις ότι σε περιμένουν πολύ ευχάριστες εξελίξεις. Για να μάθεις λεπτομέρειες κάλεσε ΤΩΡΑ από σταθερό ΟΤΕ και όλα τα κινητά στη ΓΡΑΜΜΗ ΛΕΟΝΤΑ στο 9011901605. Από όλα τα υπόλοιπα σταθερά (Wind, Forthnet, Hol κλπ) κάλεσε στο 90 11 00 30 36 Αισθηματικές Στα αισθηματικά σου, θα αναθεωρήσεις πολλές σκέψεις από αυτές που είχες μέχρι τώρα. Θα έρθεις πιο κοντά με τον σύντροφό σου και θα θέλεις να βελτιώσεις τη σχέση σου. Επαγγελματικές - Οικονομικές Φρόντισε να περιορίσεις τον παρορμητισμό σου στα επαγγελματικά, γιατί μπορεί να κάνεις κινήσεις που στο μέλλον δεν θα μπορείς να διορθώσεις. Προτάσεις, αλλαγές, μετακινήσεις ευνοούνται. Στον οικονομικό τομέα πρέπει να περιορίσεις τα έξοδά σου στο ελάχιστο και να μην πάρεις μεγάλα ρίσκα. Συμφωνίες που θέλεις να κλείσεις, καλό θα είναι να τις αποφύγεις.
Δείτε επίσης: Τα χαρακτηριστικά του ΛΕΟΝΤΑ (23/7-23/8) Επιρροή πλανητών αυτή τη στιγμή στο Ωροσκόπιο του ΛΕΟΝΤΑ Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο ΛΕΟΝΤΑ Μηνιαίο Ωροσκόπιο ΛΕΟΝΤΑ Δείτε ζωντανά την πρόβλεψη της Βιργινίας Λεούση
Δημοφιλέστερα άρθρα
 
Καλοκαιρινή Προσφορά: Μίλησε ΔΩΡΕΑΝ με τον Αστρολόγο σου Δωρεάν καλοκαιρινή πρόβλεψη από τον Αστρολόγο σου!  Περισσότερα !
Τα ζώδια της εβδομάδας 27 Ιουλίου ως 2 Αυγούστου από τον Π. Κρητικό Διάβασε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σου απο τον Πέρρη Κρητικό! Μάθε για την εβδομάδα 27 Ιουλίου ως 2 Αυγούστο Περισσότερα !
To απόφθεγμα της ημέρας!

Όποιος δεν μπορεί να καταλάβει τη σιωπή σου δεν μπορεί να καταλάβει και τα λόγια σου. 

Τζον Ρόναλντ Ρούελ Τόλκιν

Follow us on Facebook youtube Vrisko.gr