Εορτολόγιο: Ευρωπαϊκή Ημέρα Προστασίας των Προσωπικών Δεδομένων
Οι αστρολόγοι μας!
Δείτε επίσης !
Love Test Love Test Είστε πλασμένοι ο ένας για τον άλλον; Κάνε το Τεστ Αγάπης του Oroskopos.gr και μάθε αν ταιριάζετε!
Αριθμολογία Αριθμολογία Το Oroskopos.gr σου προσφέρει εντελώς δωρεάν Ανάλυση του Αριθμού Πεπρωμένου σου για να μάθεις όλες τις κρυφές πτυχές του χαρακτήρα σου!
Υδροχόος Το προφίλ της ημέρας Ο Ερμής πραγματοποιεί σήμερα εξάγωνο με τον Ουρανό και οι επικοινωνίες που θα υπάρξουν θα δημιουργήσουν το αίσθημα της έκπληξης! Θα υπάρξουν ειδήσεις και μηνύματα από άτομα του παρελθόντος!

Υδροχόος σήμερα 28/1

Ημερήσια πρόβλεψη – Ωροσκόπος

Επιλέξτε Ζώδιο:
Γενικές
Η «μάχη» που ξεκίνησε συνεχίζεται, άλλοτε με μικρές νίκες και άλλοτε με απώλειες. Βλέπεις το κλίμα στα θέματα που σε απασχολούν είναι αμφίρροπο και ως εκ τούτου δεν υπάρχουν και σπουδαίες εγγυήσεις. Εσύ θα πρέπει να επιδεικνύεις υπευθυνότητα και προσήλωση σε αυτά που έχεις αναλάβει, για να μπορέσεις στην επόμενη περίοδο να γευτείς τα καλύτερα «πράγματα». Όπου έχεις δισταγμούς και αμφιβολίες και όπου βλέπεις ότι το κλίμα μυρίζει μπαρούτι - ιδιαίτερα στα οικογενειακά θέματα - άστα για αργότερα. Τώρα είναι σαν να ψαρεύει κάποιος σε θολά νερά. Για να μάθεις λεπτομέρειες κάλεσε ΤΩΡΑ από σταθερό ΟΤΕ και όλα τα κινητά στη ΓΡΑΜΜΗ ΥΔΡΟΧΟΟΥ στο 9011901611. Από όλα τα υπόλοιπα σταθερά (Wind, Forthnet, Hol κλπ) κάλεσε στο 90 11 00 30 36 Αισθηματικές Η σχέση σου θα πάει πολύ καλά, αρκεί να ξεχάσεις άσχημες καταστάσεις που σε είχαν στεναχωρήσει και έχουν περάσει. Επαγγελματικές - Οικονομικές Σήμερα θα θέλεις να λύσεις κάποια θέματα στην δουλειά σου που είναι προβληματικά. Θα σου κάνουν προτάσεις που δεν πρέπει να τις προσπεράσεις. Στα οικονομικά σου μερικά θέματα που καθυστερούν μέχρι τώρα, αρχίζουν και προχωρούν με τον καλύτερο τρόπο.
Δείτε επίσης: Τα χαρακτηριστικά του ΥΔΡΟΧΟΟΥ (20/1-19/2) Επιρροή πλανητών αυτή τη στιγμή στο Ωροσκόπιο του ΥΔΡΟΧΟΟΥ Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο ΥΔΡΟΧΟΟΥ Μηνιαίο Ωροσκόπιο ΥΔΡΟΧΟΟΥ Δείτε ζωντανά την πρόβλεψη της Βιργινίας Λεούση
Δημοφιλέστερα άρθρα
 
Η Αφροδίτη στους Ιχθείς και οι προβλέψεις των ζωδίων ως τις 20 Φεβρουαρίου Μάθε τώρα πώς θα σε επηρεάσει η Αφροδίτη από τον Ιχθύ μέχρι τις 20 Φεβρουαρίου 2015 Περισσότερα !
Τα ζώδια της εβδομάδας από τον Κώστα Λεφάκη (26/1-1/2) Ο Κώστας Λεφάκης δίνει τις προβλέψεις των ζωδίων για την εβδομάδα 26/1 - 1/02 Περισσότερα !
To απόφθεγμα της ημέρας!

Σταμάτησαν να σου λένε ψέματα, όχι να σ’ αγαπούν. Κι εσένα σου φαίνεται πως σταμάτησαν να σ’ αγαπούν.

Antonio Porchia

Follow us on Facebook youtube Vrisko.gr