Εορτολόγιο: Αρκάδιος
Οι αστρολόγοι μας!
Δείτε επίσης !
Love Test Love Test Είστε πλασμένοι ο ένας για τον άλλον; Κάνε το Τεστ Αγάπης του Oroskopos.gr και μάθε αν ταιριάζετε!
Αριθμολογία Αριθμολογία Το Oroskopos.gr σου προσφέρει εντελώς δωρεάν Ανάλυση του Αριθμού Πεπρωμένου σου για να μάθεις όλες τις κρυφές πτυχές του χαρακτήρα σου!
Παρθένος Το προφίλ της ημέρας Η Αυγουστιάτικη Πανσέληνος που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο των Ιχθύων μας ταξιδεύει στον κόσμο του συναισθήματος και της ονειροπόλησης αλλά ... εκπληρώνει και σημαντικές επιθυμίες καρδιάς! Τα ζώδια που ευνοούνται είναι οι Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι και οι Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθείς που γεννήθηκαν στο πρώτο δεκαήμερο!

Παρθένος σήμερα 29/8

Ημερήσια πρόβλεψη – Ωροσκόπος

Επιλέξτε Ζώδιο:
Γενικές
Σήμερα που γίνεται η Πανσέληνος στους Ιχθείς θα μπορέσεις, αγαπητέ Παρθένε, να κάνεις πάρα πολλά και να εξελιχθείς σημαντικά. Φρόντισε να τακτοποιήσεις τυχόν εκκρεμότητες που μπορεί να έχεις την τελευταία περίοδο και σε προβληματίζουν ακόμη. Κάνε σίγουρα και σταθερά βήματα και φρόντιζε να σιγουρεύεις κάθε σου βήμα πριν προχωρήσεις στο επόμενο. Πάντως ό,τι και να κάνεις αυτή την περίοδο θα έχεις μπροστά σου πάντα την επιτυχία. Για να μάθεις λεπτομέρειες κάλεσε ΤΩΡΑ από σταθερό ΟΤΕ και όλα τα κινητά στη ΓΡΑΜΜΗ ΠΑΡΘΕΝΟΥ στο 9011901606. Από όλα τα υπόλοιπα σταθερά (Wind, Forthnet, Hol κλπ) κάλεσε στο 90 11 00 30 36 Αισθηματικές Μπορείς να κάνεις ένα καινούργιο ξεκίνημα στα αισθηματικά σου και να ξεχάσεις πολλά προβλήματα του παρελθόντος. Η ημέρα προσφέρεται για ρομαντικές καταστάσεις με το ταίρι σου. Επαγγελματικές - Οικονομικές Πολλά θέματα που ήταν μέχρι τώρα στάσιμα στα επαγγελματικά σου, θα αρχίσουν να αλλάζουν και να λύνονται όπως θέλεις. Για τα οικονομικά, συνεχίζεις να έχεις ανασφάλειες. Έχεις μπει σε μια περίοδο που τα έξοδά σου θα είναι πάρα πολλά.
Δείτε επίσης: Τα χαρακτηριστικά του ΠΑΡΘΕΝΟΥ (24/8-22/9) Επιρροή πλανητών αυτή τη στιγμή στο Ωροσκόπιο του ΠΑΡΘΕΝΟΥ Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο ΠΑΡΘΕΝΟΥ Μηνιαίο Ωροσκόπιο ΠΑΡΘΕΝΟΥ Δείτε ζωντανά την πρόβλεψη της Βιργινίας Λεούση
Δημοφιλέστερα άρθρα
 
Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο 31/8-6/9 2015 από την Βιργινία Λεούση Διάβασε τις προβλέψεις του ζωδίου σου για την εβδομάδα 31 Αυγούστου έως 6 Σεπτεμβρίου 2015 από την Βιργινία Λεούση Περισσότερα !
Τα ζώδια σήμερα 31 Αυγούστου 2015 από την Βιργινία Λεούση
Οι ημερήσιες προβλέψεις των ζωδίων για 31  Αυγούστου 2015 από την Βιργινία Λεούση
Περισσότερα !
To απόφθεγμα της ημέρας!

Μην ανησυχείς αν οι άλλοι δεν σε καταλαβαίνουν. Να ανησυχείς όταν εσύ δεν καταλαβαίνεις τους άλλους.

Κομφούκιος

Follow us on Facebook youtube Vrisko.gr