Εορτολόγιο: Δεν υπάρχει γνωστή γιορτή
Οι αστρολόγοι μας!
Δείτε επίσης !
Love Test Love Test Είστε πλασμένοι ο ένας για τον άλλον; Κάνε το Τεστ Αγάπης του Oroskopos.gr και μάθε αν ταιριάζετε!
Αριθμολογία Αριθμολογία Το Oroskopos.gr σου προσφέρει εντελώς δωρεάν Ανάλυση του Αριθμού Πεπρωμένου σου για να μάθεις όλες τις κρυφές πτυχές του χαρακτήρα σου!
Ζυγός Το προφίλ της ημέρας Η Σελήνη από το ζώδιο του Τοξότη χαρίζει μία αισιόδοξη νότα στην ημέρα μας και μας βοηθά πιο εύκολα να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες και τα προβλήματα της καθημερινότητάς μας!

Ζυγός σήμερα 30/9

Ημερήσια πρόβλεψη – Ωροσκόπος

Επιλέξτε Ζώδιο:
Γενικές
Λέξεις. Τα παραμύθια αποτελούνται από λέξεις, όμορφες συντεταγμένες. Το παραμύθι είναι αυτό που θα θέλαμε να ζούμε και όχι αυτό που είναι η πραγματικότητα. Φρόντισε να μην πέσεις στο λάθος να ακολουθήσεις το παραμύθι σήμερα, που θα σου σερβίρουν ομολογουμένως με όμορφο τρόπο. Είναι λάθος. Γιατί υπάρχουν παραμύθια όμορφα, αλλά υπάρχουν και τα άσχημα, που και αυτά είναι παραμύθια αλλά με άσχημους και κακούς πρωταγωνιστές. Απόφυγε την παγίδα που κρύβουν τα όμορφα λόγια σήμερα, γιατί πολύ σύντομα θα ζεις ένα θρίλερ. Για να μάθεις λεπτομέρειες κάλεσε ΤΩΡΑ από σταθερό ΟΤΕ και όλα τα κινητά στη ΓΡΑΜΜΗ ΖΥΓΟΥ στο 9011901607. Από όλα τα υπόλοιπα σταθερά (Wind, Forthnet, Hol κλπ) κάλεσε στο 90 11 00 30 36 Αισθηματικές Πρέπει να προσέχεις στην συμπεριφορά σου, γιατί οι κινήσεις σου θα εκνευρίσουν τον σύντροφό σου. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, η Αφροδίτη που από σήμερα μπαίνει στο ζώδιό σου, θα αυξήσει το ερωτισμό σου και θα έρθει και η γνωριμία που θέλεις. Επαγγελματικές - Οικονομικές Ότι κινήσεις θέλεις να κάνεις στον τομέα της εργασίας σου, καλό θα είναι να τις κάνεις άμεσα. Ξεκαθαρίσματα, σχέδια ή αλλαγές θα πρέπει να γίνουν, για να μπορέσεις να νιώσεις καλύτερα. Απόφυγε οποιαδήποτε επένδυση, γιατί μπορεί να παραπλανηθείς και δεν είναι περίοδος για λάθη.
Δείτε επίσης: Τα χαρακτηριστικά του ΖΥΓΟΥ (23/9-22/10) Επιρροή πλανητών αυτή τη στιγμή στο Ωροσκόπιο του ΖΥΓΟΥ Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο ΖΥΓΟΥ Μηνιαίο Ωροσκόπιο ΖΥΓΟΥ Δείτε ζωντανά την πρόβλεψη της Βιργινίας Λεούση
Δημοφιλέστερα άρθρα
 
Οκτώβριος 2014: Προβλέψεις ζωδίων από τον Κώστα Λεφάκη Δες τις μηνιαίες προβλέψεις Οκτωβρίου 2014, για το ζώδιο σου από τον διάσημο αστρολόγο Κώστα Λεφάκη Περισσότερα !
Οι προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη για την εβδομάδα 29 Σεπτεμβρίου - 5 Οκτωβρίου Ο Κώστας Λεφάκης προβλέπει για την εβδομάδα 29/9-5/10! Διάβασε το εβδομαδιαίο ωροσκόπιο σου Περισσότερα !
To απόφθεγμα της ημέρας!

Ζήσε τη ζωή σου με τον ίδιο τρόπο που θα ήθελες τα παιδιά σου να ζήσουν τη δική τους.

Βούδας

Follow us on Facebook youtube Vrisko.gr