Εορτολόγιο: Ορθοδοξία, Ορθούλα, Ρωξάνη
Οι αστρολόγοι μας!
Δείτε επίσης !
Love Test Love Test Είστε πλασμένοι ο ένας για τον άλλον; Κάνε το Τεστ Αγάπης του Oroskopos.gr και μάθε αν ταιριάζετε!
Αριθμολογία Αριθμολογία Το Oroskopos.gr σου προσφέρει εντελώς δωρεάν Ανάλυση του Αριθμού Πεπρωμένου σου για να μάθεις όλες τις κρυφές πτυχές του χαρακτήρα σου!
Ιχθείς Το προφίλ της ημέρας Μία ημέρα πριν την Πανσέληνο του Μαρτίου και η διάθεση που επικρατεί είναι έντονη, με τάσεις μελαγχολίας στους περισσότερους εκπροσώπους του ζωδιακού! Είναι μία καλή μέρα για να βάλουμε σε πρόγραμμα και τάξη τις υποχρεώσεις της ζωής μας.

Ιχθείς σήμερα 4/3

Ημερήσια πρόβλεψη – Ωροσκόπος

Επιλέξτε Ζώδιο:
Γενικές
Σήμερα πρέπει να ζυγίσεις τα υπέρ και τα κατά σε κάποιες εκκρεμείς υποθέσεις που σε απασχολούν και φυσικά θα πρέπει να αναμένεις. Φρόντισε οι κινήσεις σου να είναι πολύ μετρημένες και μην ανακατεύεσαι σε παρασκηνιακές καταστάσεις που δεν σε αφορούν, γιατί μόνο μπλεξίματα θα σου φέρουν. Σχεδίασε μεθοδικά το πρόγραμμά σου κι άρχισε να υλοποιείς τους στόχους σου που θα σου φέρουν πολύ μεγάλη επιτυχία. Για να μάθεις λεπτομέρειες κάλεσε ΤΩΡΑ από σταθερό ΟΤΕ και όλα τα κινητά στη ΓΡΑΜΜΗ ΙΧΘΕΙΣ στο 9011901612. Από όλα τα υπόλοιπα σταθερά (Wind, Forthnet, Hol κλπ) κάλεσε στο 90 11 00 30 36 Αισθηματικές Στην σχέση σου αρχίζουν και δημιουργούνται ξεκάθαρες καταστάσεις και από εδώ και πέρα, μπορείς χωρίς προβληματισμούς να χαράξεις την πορεία της. Επαγγελματικές - Οικονομικές Στην δουλειά σου είναι περίοδος για συζητήσεις και σχέδια, αλλά και τακτοποίηση υποθέσεων που είναι σε στασιμότητα μέχρι τώρα. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να έχουν κάποια καλυτέρευση και θα μπορέσεις να καλύψεις κάποιες υποχρεώσεις που σε προβληματίζουν.
Δείτε επίσης: Τα χαρακτηριστικά του ΙΧΘΕΙΣ (20/2-20/3) Επιρροή πλανητών αυτή τη στιγμή στο Ωροσκόπιο του ΙΧΘΕΙΣ Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο ΙΧΘΕΙΣ Μηνιαίο Ωροσκόπιο ΙΧΘΕΙΣ Δείτε ζωντανά την πρόβλεψη της Βιργινίας Λεούση
Δημοφιλέστερα άρθρα
 
Η Αστρολογική ατζέντα του Μαρτίου 2015 από τον Κώστα Λεφάκη Που οδηγούν οι "δρόμοι" του Μαρτίου; Ο Κώστας Λεφάκης σου δίνει προβλέψεις για κάθε μέρα του μήνα.... Περισσότερα !
Μηνιαίες Προβλέψεις Μαρτίου 2015 από τον Κώστα Λεφάκη Διάβασε τις μηνιαίες προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη για το ζώδιο σου και μάθε πώς θα εξελιχθεί ο Μάρτιος του 2015 Περισσότερα !
To απόφθεγμα της ημέρας!

Υπάρχουν 2 μέρες του χρόνου που δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Η μια ονομάζεται χθες και η άλλη αύριο. Η μέρα που μπορείς να αγαπήσεις, να προσευχηθείς και πάνω απ΄όλα να ζήσεις, είναι το σήμερα.

Dalai Lama

Follow us on Facebook youtube Vrisko.gr