Οι αστρολόγοι μας!
Δείτε επίσης !
Love Test Love Test Είστε πλασμένοι ο ένας για τον άλλον; Κάνε το Τεστ Αγάπης του Oroskopos.gr και μάθε αν ταιριάζετε!
Αριθμολογία Αριθμολογία Το Oroskopos.gr σου προσφέρει εντελώς δωρεάν Ανάλυση του Αριθμού Πεπρωμένου σου για να μάθεις όλες τις κρυφές πτυχές του χαρακτήρα σου!
Λέων Το προφίλ της ημέρας Η εβδομάδα μας ξεκινά με τον Δία από το ζώδιο του Λέοντα να βρίσκεται σε τετράγωνο με τον Κρόνο από το Σκορπιό! Η επιπολαιότητα, η υπερβολή και η αυθάδεια, θα έχουν σήμερα την τιμωρία τους. Μελέτησε περισσότερο τις κινήσεις και τις αποφάσεις σου!

Λέων σήμερα 3/8

Ημερήσια πρόβλεψη – Ωροσκόπος

Επιλέξτε Ζώδιο:
Γενικές
Ο Ερμής που συνεχίζει να είναι στο ζώδιό σου σε ευνοεί ώστε η επικοινωνία με τον περίγυρό σου να είναι καλύτερη και έτσι να μπορέσεις να πετύχεις καλύτερα τους στόχους σου. Μπορείς να κάνεις καινούργια σχέδια για το μέλλον και να αρχίσεις σιγά σιγά να τα υλοποιείς. Φιλικά σου πρόσωπα θα χρειαστούν σήμερα τη βοήθειά σου. Για να μάθεις λεπτομέρειες κάλεσε ΤΩΡΑ από σταθερό ΟΤΕ και όλα τα κινητά στη ΓΡΑΜΜΗ ΛΕΟΝΤΑ στο 9011901605. Από όλα τα υπόλοιπα σταθερά (Wind, Forthnet, Hol κλπ) κάλεσε στο 90 11 00 30 36 Αισθηματικές Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, σήμερα η διάθεσή σου θα είναι καλή και μπορείς να περάσεις υπέροχα με το ταίρι σου. Επαγγελματικές - Οικονομικές Τα επαγγελματικά σου θα πάνε πολύ καλά. Έχεις φτάσει τη δουλειά σου σε σημείο από όπου θα μπορέσεις πολύ εύκολα να φτάσεις στην επιτυχία. Τα οικονομικά συνεχίζουν να είναι λίγο προβληματικά. Εντούτοις αυτή την περίοδο θα δεχτείς προτάσεις με συνέπεια να αυξήσεις τα έσοδά σου.
Δείτε επίσης: Τα χαρακτηριστικά του ΛΕΟΝΤΑ (23/7-23/8) Επιρροή πλανητών αυτή τη στιγμή στο Ωροσκόπιο του ΛΕΟΝΤΑ Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο ΛΕΟΝΤΑ Μηνιαίο Ωροσκόπιο ΛΕΟΝΤΑ Δείτε ζωντανά την πρόβλεψη της Βιργινίας Λεούση
Δημοφιλέστερα άρθρα
 
Σύνοδος Ήλιου-Αφροδίτης: Ταινία η ζωή μας και ο έρωτας ο πρωταγωνιστής Το Σάββατο 15 Αυγούστου ο Ήλιος και η Αφροδίτη σχηματίζουν Σύνοδο και ο έρωτας πρωταγωνιστεί και εκφράζεται με όλο μας τ Περισσότερα !
Τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα: Ωφέλιμες αποκαλύψεις και πληροφορίες Στις 15 Αυγούστου Ο Ερμής σχηματίζει Τρίγωνο με τον Πλούτωνα και η αντίληψη μας γίνεται διαπεραστική και οι συζητήσεις μ Περισσότερα !
To απόφθεγμα της ημέρας!

Δε θέλω μεγάλα πράγματα στη ζωή αλλά μικρά πράγματα που κάνουν μεγάλη τη ζωή.

Che Guevara

Follow us on Facebook youtube Vrisko.gr