Εορτολόγιο: Δεν υπάρχει γνωστή γιορτή
Οι αστρολόγοι μας!
Δείτε επίσης !
Love Test Love Test Είστε πλασμένοι ο ένας για τον άλλον; Κάνε το Τεστ Αγάπης του Oroskopos.gr και μάθε αν ταιριάζετε!
Αριθμολογία Αριθμολογία Το Oroskopos.gr σου προσφέρει εντελώς δωρεάν Ανάλυση του Αριθμού Πεπρωμένου σου για να μάθεις όλες τις κρυφές πτυχές του χαρακτήρα σου!
Αιγόκερως Το προφίλ της ημέρας Μέρες γιορτινές, γεμάτη αγάπη και συναίσθημα και με την επιθυμία σήμερα να κάνουμε έναν απολογισμό και να σκεφτούμε τα λάθη μας, κάνοντας προσπάθεια για να επανορθώσουμε! Ο Κρόνος εγκαταλείπει σήμερα το ζώδιο του Σκορπιού και οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι μπορούν να προσμένουν καλύτερες μέρες!

Αιγόκερως σήμερα 23/12

Ημερήσια πρόβλεψη – Ωροσκόπος

Επιλέξτε Ζώδιο:
Γενικές
Οι ευθύνες και οι υποχρεώσεις της τελευταίας περιόδου σε έχουν αποσυντονίσει και σε εκνευρίζουν αφάνταστα. Φρόντισε να κινηθείς με πολύ προγραμματισμό, να μην τα βάζεις με άτομα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος και να μην ξεστομίζεις λόγια που μπορεί να πληγώνουν. Έχεις πολλές δυνατότητες και το έχεις αποδείξει. Μην αφήσεις τις όποιες συγκυρίες προκύψουν αυτή την περίοδο, να σε καταβάλλουν ψυχικά. Για να μάθεις λεπτομέρειες κάλεσε ΤΩΡΑ από σταθερό ΟΤΕ και όλα τα κινητά στη ΓΡΑΜΜΗ ΑΙΓΟΚΕΡΟΥ στο 9011901610. Από όλα τα υπόλοιπα σταθερά (Wind, Forthnet, Hol κλπ) κάλεσε στο 90 11 00 30 36 Αισθηματικές Μπορείς να κάνεις τον σύντροφό σου ευτυχισμένο, αφού ο ερωτισμός σου αλλά και η καλή διάθεση που θα έχεις, θα ανατρέψουν τελείως τις προβληματικές καταστάσεις. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, ο Ερμής στο ζώδιό σου αυξάνει την επικοινωνία σου και πολύ γρήγορα θα κάνεις την γνωριμία που θέλεις. Επαγγελματικές - Οικονομικές Στην δουλειά σου μπορείς και αντεπεξέρχεσαι σε οποιοδήποτε πρόβλημα μπορεί να προκύψει και πετυχαίνεις όλα αυτά που θέλεις. Στα οικονομικά σου, η περίοδος είναι ευνοϊκή για οικονομικές συμφωνίες και υπογραφή συμβολαίων.
Δείτε επίσης: Τα χαρακτηριστικά του ΑΙΓΟΚΕΡΟΥ (22/12-19/1) Επιρροή πλανητών αυτή τη στιγμή στο Ωροσκόπιο του ΑΙΓΟΚΕΡΟΥ Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο ΑΙΓΟΚΕΡΟΥ Μηνιαίο Ωροσκόπιο ΑΙΓΟΚΕΡΟΥ Δείτε ζωντανά την πρόβλεψη της Βιργινίας Λεούση
Δημοφιλέστερα άρθρα
 
Τα άστρα των Χριστουγέννων: Προβλέψεις ζωδίων από τον Κώστα Λεφάκη Διάβασε το ζώδιο σου και μάθε από τον Κώστα Λεφάκη όλες σου τις προβλέψεις για τα φετινά Χριστούγεννα Περισσότερα !
Τα αστρολογικά μυστικά των ζωδίων για τα Χριστούγεννα Μάθε όλα τα αστρολογικά μυστικά της εβδομάδας των Χριστουγέννων από την M.D Διαμαντή Περισσότερα !
To απόφθεγμα της ημέρας!

Συχνά τη μεγάλη τόλμη τη γεννά η αμάθεια, ενώ το δισταγμό τον γεννά η γνώση.

ΘΟΥΚΙΔΙΔΗΣ

Follow us on Facebook youtube Vrisko.gr