Εορτολόγιο: Αλέξανδρος, Αλεξάνδρα
Οι αστρολόγοι μας!
Δείτε επίσης !
Love Test Love Test Είστε πλασμένοι ο ένας για τον άλλον; Κάνε το Τεστ Αγάπης του Oroskopos.gr και μάθε αν ταιριάζετε!
Αριθμολογία Αριθμολογία Το Oroskopos.gr σου προσφέρει εντελώς δωρεάν Ανάλυση του Αριθμού Πεπρωμένου σου για να μάθεις όλες τις κρυφές πτυχές του χαρακτήρα σου!
Παρθένος Το προφίλ της ημέρας Η αντίθεση του Ήλιου με τον Ποσειδώνα, εξακολουθεί και σήμερα να κάνει το κλίμα της καθημερινότητάς μας θολό και συγχυσμένο! Οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθείς που γεννήθηκαν στο πρώτο δεκαήμερο, θα βρεθούν σήμερα σε ένα μεγάλο δίλημμα..

Παρθένος σήμερα 30/8

Ημερήσια πρόβλεψη – Ωροσκόπος

Επιλέξτε Ζώδιο:
Γενικές
Μπορεί μερικά πράγματα και κάποιες αλλαγές να γίνονται αργά, αλλά αυτό που πρέπει να ξέρεις είναι ότι οι εξελίξεις θα είναι πολύ θετικές. Σήμερα μπορείς να λύσεις παρεξηγήσεις και προβλήματα, που μπορεί να έχεις με άτομα του φιλικού σου περιβάλλοντος. Κοίταξε λίγο περισσότερο τον εαυτό σου γιατί τον τελευταίο καιρό τον έχεις αμελήσει. Η πολλή κούραση αναπόφευκτα κάποια στιγμή, θα φέρει προβλήματα. Φρόντισε να χαλαρώνεις και να μην εκνευρίζεσαι. Για να μάθεις λεπτομέρειες κάλεσε ΤΩΡΑ από σταθερό ΟΤΕ και όλα τα κινητά στη ΓΡΑΜΜΗ ΠΑΡΘΕΝΟΥ στο 9011901606. Από όλα τα υπόλοιπα σταθερά (Wind, Forthnet, Hol κλπ) κάλεσε στο 90 11 00 30 36 Αισθηματικές Θα θέλεις να δώσεις πολλά στον σύντροφό σου με ρομαντισμό, αλλά ακόμη περισσότερο και με ερωτισμό. Εξωτερίκευσε τα συναισθήματά σου, για να μπορέσεις να ισορροπήσεις το κενό που έχετε από το παρελθόν. Επαγγελματικές - Οικονομικές Στα επαγγελματικά σου, πολλές προβληματικές καταστάσεις αρχίζουν και στρώνουν και μπορείς και υλοποιείς τα σχέδιά σου. Το μέλλον διαγράφεται πολύ θετικό. Τα οικονομικά σου θα πάνε αρκετά καλά. Οι αποδόσεις σου είναι πολύ καλές και θα αυξήσεις και τα έσοδά σου.
Δείτε επίσης: Τα χαρακτηριστικά του ΠΑΡΘΕΝΟΥ (24/8-22/9) Επιρροή πλανητών αυτή τη στιγμή στο Ωροσκόπιο του ΠΑΡΘΕΝΟΥ Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο ΠΑΡΘΕΝΟΥ Μηνιαίο Ωροσκόπιο ΠΑΡΘΕΝΟΥ Δείτε ζωντανά την πρόβλεψη της Βιργινίας Λεούση
Δημοφιλέστερα άρθρα
 
Το αστρολογικό φαινόμενο του Σεπτεμβρίου από τον Κώστα Λεφάκη Μάθε από τον Κώστα Λεφάκη ποια θα είναι η επιρροή του μεγάλου τριγώνου που θα σχηματιστεί τον Σεπτέμβριο 2014 στα ζώδια Περισσότερα !
Νέα σεζόν, η ευκαιρία για αλλαγή & για μία νέα αρχή Η Μαρία - Ντενίζ Διαμαντή, μας βοηθά ως Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας να καλωσορίσουμε με τον καλύτερο τρόπο το φθινόπωρο ... Περισσότερα !
To απόφθεγμα της ημέρας!

Αν φύτεψες ποτέ σου δέντρο, θα έχεις πάντοτε γι’ αυτό μια ιδιαίτερη συμπάθεια. Το φύτεψες ΕΣΥ κι αυτό είναι αρκετό για να σε κάνει να το ξεχωρίζεις ανάμεσα στα δέντρα όλου του κόσμου!  Α. Σμιθ

Follow us on Facebook youtube Vrisko.gr