Εορτολόγιο: Καμία γνωστή γιορτή
Οι αστρολόγοι μας!
Δείτε επίσης !
Love Test Love Test Είστε πλασμένοι ο ένας για τον άλλον; Κάνε το Τεστ Αγάπης του Oroskopos.gr και μάθε αν ταιριάζετε!
Αριθμολογία Αριθμολογία Το Oroskopos.gr σου προσφέρει εντελώς δωρεάν Ανάλυση του Αριθμού Πεπρωμένου σου για να μάθεις όλες τις κρυφές πτυχές του χαρακτήρα σου!
Κριός Το προφίλ της ημέρας Σήμερα ο Άρης εισέρχεται στο ζώδιο του Ταύρου και ο Ερμής στο ζώδιο του Κριού! Γρήγορες σκέψεις και αποφάσεις μας κάνουν να λειτουργήσουμε αρκετά πεισματικά, προκειμένου να πετύχουμε στόχους ζωής!

Κριός σήμερα 31/3

Ημερήσια πρόβλεψη – Ωροσκόπος

Επιλέξτε Ζώδιο:
Γενικές
Κάποια γεγονότα που θα συμβούν θα διαταράξουν λίγο την ψυχολογία σου και θα σου προκαλέσουν έντονο εκνευρισμό για διάφορα θέματα. Πρόσεξε τις κινήσεις σου και μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις για θέματα που αφορούν στο μέλλον. Ευτυχώς οι βάσεις που έχεις βάλει από το παρελθόν είναι πολύ καλές κι έτσι με λίγη προσοχή, θα ξεπεράσεις αυτή τη δύσκολη μέρα χωρίς προβλήματα. Για να μάθεις λεπτομέρειες κάλεσε ΤΩΡΑ από σταθερό ΟΤΕ και όλα τα κινητά στη ΓΡΑΜΜΗ ΚΡΙΟΥ στο 9011901601. Από όλα τα υπόλοιπα σταθερά (Wind, Forthnet, Hol κλπ) κάλεσε στο 90 11 00 30 36 Αισθηματικές Το καλύτερο που θα ήταν και με το παρόν πλανητικό σκηνικό, είναι να φροντίσεις να περάσεις όσο το δυνατόν καλύτερα με το ταίρι σου. Επαγγελματικές - Οικονομικές Σήμερα στην δουλειά σου κινήσου αργά και σταθερά. Βιαστικές κινήσεις θα σε οδηγήσουν σε λάθος επιλογές.Τα οικονομικά σου αρχίζουν και ισορροπούν, αλλά έχεις ακόμη πολλές υποχρεώσεις που πρέπει να τακτοποιήσεις.
Δείτε επίσης: Τα χαρακτηριστικά του ΚΡΙΟΥ (21/3-20/4) Επιρροή πλανητών αυτή τη στιγμή στο Ωροσκόπιο του ΚΡΙΟΥ Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο ΚΡΙΟΥ Μηνιαίο Ωροσκόπιο ΚΡΙΟΥ Δείτε ζωντανά την πρόβλεψη της Βιργινίας Λεούση
Δημοφιλέστερα άρθρα
 
Δωρεάν τηλεφωνική πρόβλεψη για σένα Έχεις ΔΩΡΟ από το Oroskopos.gr μία τηλεφωνική πρόβλεψη για να μάθεις πώς θα σε επηρεάσει η Έκλειψη Σελήνης στο Ζυγό!&nbs Περισσότερα !
Έκλειψη Σελήνης στον Ζυγό: Προβλέψεις ζωδίων από Κώστα Λεφάκη Μάθε τώρα από τον Κώστα Λεφάκη πώς θα σε επηρεάσει η Έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί 4/4 στο ζώδιο του Ζυγού Περισσότερα !
To απόφθεγμα της ημέρας!

Όταν ακούει κάποιος μόνο τη μια παράταξη, δεν μαθαίνει παρά μόνο τη μισή αλήθεια.

ΑΙΣΧΥΛΟΣ

Follow us on Facebook youtube Vrisko.gr