Εορτολόγιο: Λυδία, Λήδα
Οι αστρολόγοι μας!
Δείτε επίσης !
Love Test Love Test Είστε πλασμένοι ο ένας για τον άλλον; Κάνε το Τεστ Αγάπης του Oroskopos.gr και μάθε αν ταιριάζετε!
Αριθμολογία Αριθμολογία Το Oroskopos.gr σου προσφέρει εντελώς δωρεάν Ανάλυση του Αριθμού Πεπρωμένου σου για να μάθεις όλες τις κρυφές πτυχές του χαρακτήρα σου!
Κριός Το προφίλ της ημέρας Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ταύρου, πραγματοποιεί τετράγωνο με τον Δία από το Λέοντα και χρωματίζουν την ημέρα μας με υπερβολή και ανάγκη για απόλαυση! Αυτή την Παρασκευή, θα ξεφύγουμε από τα όρια μας, θα σπαταλήσουμε χρήμα και συναίσθημα προκειμένου να περάσουμε καλά!

Κριός σήμερα 27/3

Ημερήσια πρόβλεψη – Ωροσκόπος

Επιλέξτε Ζώδιο:
Γενικές
Μια καινούργια μέρα, μια καινούργια ζωή ξεκινά, χωρίς να δίνεις σημασία σε καταστάσεις και γεγονότα που θα εμφανιστούν από το πουθενά σήμερα, γιατί πραγματικά τίποτα από αυτά δεν πρόκειται να επηρεάσει την ροή των γεγονότων. Η καινούργια στρατηγική που έχεις υιοθετήσει αποδίδει και θα αποδώσει πολύ περισσότερο στο μέλλον και εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να δρέψεις τους καρπούς. Μια μικρή αλλαγή διακόσμησης στο σπίτι, θα σε βοηθήσει να χαλαρώσεις και να ταξινομήσεις καλύτερα τις σκέψεις σου. Για να μάθεις λεπτομέρειες κάλεσε ΤΩΡΑ από σταθερό ΟΤΕ και όλα τα κινητά στη ΓΡΑΜΜΗ ΚΡΙΟΥ στο 9011901601. Από όλα τα υπόλοιπα σταθερά (Wind, Forthnet, Hol κλπ) κάλεσε στο 90 11 00 30 36 Αισθηματικές Σήμερα θα αναθεωρήσεις πολλές σκέψεις από αυτές που είχες πριν. Θα έρθεις πιο κοντά με το ταίρι σου και θα καλυτερέψεις την σχέση σου. Επαγγελματικές - Οικονομικές Κινήσου με μεθοδικότητα και με δυναμισμό στα επαγγελματικά σου, για να ισορροπήσεις τα πράγματα στο σημείο που θέλεις εσύ. Μπορείς σήμερα να συζητήσεις για οικονομικά θέματα, αλλά μην κλείσεις σημαντικές συμφωνίες.
Δείτε επίσης: Τα χαρακτηριστικά του ΚΡΙΟΥ (21/3-20/4) Επιρροή πλανητών αυτή τη στιγμή στο Ωροσκόπιο του ΚΡΙΟΥ Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο ΚΡΙΟΥ Μηνιαίο Ωροσκόπιο ΚΡΙΟΥ Δείτε ζωντανά την πρόβλεψη της Βιργινίας Λεούση
Δημοφιλέστερα άρθρα
 
Love Stars : Ερωτικές Προβλέψεις Άνοιξης 2015 Παρακολούθησε τώρα τις ερωτικές προβλέψεις της Άνοιξης 2015 με τον Χρήστο Άρχο και την Αθηνά Βαγενά!  Περισσότερα !
Αστρολογικό Δελτίο: Εβδομαδιαίες προβλέψεις 30 Μαρτίου - 5 Απριλίου 2015 Ο Χρήστος Άρχος και η Αθηνά Βαγενά σου παρουσιάζουν τις προβλέψεις για την εβδομάδα 30 Μαρτίου ως 5 Απριλίου 2015 Περισσότερα !
To απόφθεγμα της ημέρας!

Πριν ακόμα φτάσει η μπάλα σε σένα, πρέπει να έχεις καταλήξει τι θέλεις να κάνεις με αυτήν - όσες φορές είχα δύο επιλογές στο μυαλό μου, τελικά έχανα την ευκαιρία.  Κριστόφ Βαζέχα

Follow us on Facebook youtube Vrisko.gr