Εορτολόγιο: Καμία γνωστή γιορτή
Οι αστρολόγοι μας!
Δείτε επίσης !
Love Test Love Test Είστε πλασμένοι ο ένας για τον άλλον; Κάνε το Τεστ Αγάπης του Oroskopos.gr και μάθε αν ταιριάζετε!
Αριθμολογία Αριθμολογία Το Oroskopos.gr σου προσφέρει εντελώς δωρεάν Ανάλυση του Αριθμού Πεπρωμένου σου για να μάθεις όλες τις κρυφές πτυχές του χαρακτήρα σου!
Δίδυμοι Το προφίλ της ημέρας Ο ανάδρομος Ερμής από τους Διδύμους σχηματίζει δυσαρμονική όψη τετραγώνου με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων! Πρόσεξε τα λόγια, τις παρεξηγήσεις, τα ψέματα και τις εξαπατήσεις ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο ζώδιο των Διδύμων, της Παρθένου, του Τοξότη και των Ιχθύων στο α' δεκαήμερο!

Δίδυμοι σήμερα 28/5

Ημερήσια πρόβλεψη – Ωροσκόπος

Επιλέξτε Ζώδιο:
Γενικές
Η μέρα ευνοεί το ζώδιό σου σε θέματα που πρέπει να τακτοποιήσεις και ειδικά αυτά που σχετίζονται με το σπίτι. Προβλήματα που ίσως υπάρχουν με άτομα της οικογένειας, τώρα αρχίζουν να διευθετούνται. Βάλε τα ζητήματα σε μια σειρά και τόλμησε να κάνεις τις αλλαγές που επιθυμείς εδώ και πολύ καιρό… Θα δεις ότι θα βρεις τον εαυτό σου. Για να μάθεις λεπτομέρειες κάλεσε ΤΩΡΑ από σταθερό ΟΤΕ και όλα τα κινητά στη ΓΡΑΜΜΗ ΔΙΔΥΜΟΥ στο 9011901603. Από όλα τα υπόλοιπα σταθερά (Wind, Forthnet, Hol κλπ) κάλεσε στο 90 11 00 30 36 Αισθηματικές Τα αισθηματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο. Πρόσεξε σήμερα τη συμπεριφορά σου ώστε να μην στενοχωρήσεις το ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις ότι Άρης σού δίνει τις καλύτερες επιρροές του για να πετύχεις αυτό που θέλεις. Επαγγελματικές - Οικονομικές Σήμερα θα πρέπει να δώσεις έμφαση στη συνεργασία, σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά σου, ενώ μπορείς να κάνεις και κάποια σχέδια για το μέλλον. Η περίοδος δεν ευνοεί καινούργια ξεκινήματα. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να ισορροπούν και θα μπορέσεις να αυξήσεις και τα έσοδά σου.
Δείτε επίσης: Τα χαρακτηριστικά του ΔΙΔΥΜΟΥ (21/5-21/6) Επιρροή πλανητών αυτή τη στιγμή στο Ωροσκόπιο του ΔΙΔΥΜΟΥ Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο ΔΙΔΥΜΟΥ Μηνιαίο Ωροσκόπιο ΔΙΔΥΜΟΥ Δείτε ζωντανά την πρόβλεψη της Βιργινίας Λεούση
Δημοφιλέστερα άρθρα
 
Τα ζώδια σήμερα 29 Μαΐου 2015 από την Βιργινία Λεούση Τα ζώδια σήμερα 29 Μαϊου 2015 από την Βιργινία Λεούση, Οι ημερήσιες προβλέψεις του ζωδίου σου Περισσότερα !
Τα ζώδια του Σαββατοκύριακου 30-31 Μαίου 2015 Διάβασε τις προβλέψεις του ζωδίου σου για το Σαββατοκύριακο 30-31 Μαίου 2015 από την Βιργινία Λεούση Περισσότερα !
To απόφθεγμα της ημέρας!

Ο πόνος είναι προσωρινός. Μπορεί να διαρκέσει ένα λεπτό ή μία ώρα ή μία ημέρα ή έναν χρόνο, αλλά τελικά θα υποχωρήσει και κάτι άλλο θα πάρει τη θέση του. Αν όμως τα παρατήσω, αυτό θα διαρκέσει για πάντα.  Lance Armstrong

Follow us on Facebook youtube Vrisko.gr