Εορτολόγιο: Καμία γνωστή γιορτή
Οι αστρολόγοι μας!
Δείτε επίσης !
Love Test Love Test Είστε πλασμένοι ο ένας για τον άλλον; Κάνε το Τεστ Αγάπης του Oroskopos.gr και μάθε αν ταιριάζετε!
Αριθμολογία Αριθμολογία Το Oroskopos.gr σου προσφέρει εντελώς δωρεάν Ανάλυση του Αριθμού Πεπρωμένου σου για να μάθεις όλες τις κρυφές πτυχές του χαρακτήρα σου!
Ταύρος Το προφίλ της ημέρας Το εξάγωνο της Αφροδίτης από τους Διδύμους, με τον Ουρανό από το ζώδιο του Κριού, φέρνει ξαφνικές,απρόβλεπτες και πολύ ενδιαφέρουσες γνωριμίες για τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμους, Ζυγούς, Υδροχόους) και τα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες)

Ταύρος σήμερα 27/4

Ημερήσια πρόβλεψη – Ωροσκόπος

Επιλέξτε Ζώδιο:
Γενικές
Σήμερα, αγαπητέ Ταύρε, ίσως έχεις την αίσθηση ότι δεν σε καταλαβαίνουν, αλλά δεν έχεις δίκιο. Όσοι σε ξέρουν καλά κατανοούν τους προβληματισμούς αλλά και τις ανάγκες σου. Μην κλείνεσαι λοιπόν στον εαυτό σου και άφησέ τους να σταθούν πλάι σου και να πορευτούν μαζί σου. Μοιράσου τις χαρές αλλά και τις ανησυχίες σου και θα ανακαλύψεις ότι όλα αντιμετωπίζονται καλύτερα με παρέα. Για να μάθεις λεπτομέρειες κάλεσε ΤΩΡΑ από σταθερό ΟΤΕ και όλα τα κινητά στη ΓΡΑΜΜΗ ΤΑΥΡΟΥ στο 9011901602. Από όλα τα υπόλοιπα σταθερά (Wind, Forthnet, Hol κλπ) κάλεσε στο 90 11 00 30 36 Αισθηματικές Μερικές φορές, αγαπητέ Ταύρε, νιώθεις ότι η συμπεριφορά σου μπορεί να απομακρύνει το ταίρι σου. Άλλαξε στάση και εξωτερικεύσου περισσότερο. Επαγγελματικές - Οικονομικές Τα επαγγελματικά σου θα μπουν σε μια πολύ καλή πορεία. Μπορείς να βάλεις σε δράση τα σχέδια που έχεις από τα παρελθόν. Όσον αφορά τα οικονομικά, απόφυγε να ξοδεύεις χρήματα. Φρόντισε να βάλεις προγραμματισμό γιατί ήδη έχεις βγει εκτός προϋπολογισμού.
Δείτε επίσης: Τα χαρακτηριστικά του ΤΑΥΡΟΥ (21/4-20/5) Επιρροή πλανητών αυτή τη στιγμή στο Ωροσκόπιο του ΤΑΥΡΟΥ Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο ΤΑΥΡΟΥ Μηνιαίο Ωροσκόπιο ΤΑΥΡΟΥ Δείτε ζωντανά την πρόβλεψη της Βιργινίας Λεούση
Δημοφιλέστερα άρθρα
 
Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από τον Κώστα Λεφάκη 27 Απριλίου ως 3 Μαϊου Διάβασε τις προβλέψεις του ζωδίου σου για την εβδομάδα 27 Απριλίου ως 3 Μαϊου απο τον Κώστα Λεφάκη Περισσότερα !
Τα αστρολογικά μυστικά της εβδομάδας 27 Απριλίου - 3 Μαϊου Η Marie - Denise Διαμαντή μας αποκαλύπτει τα αστρολογικά μυστικά της εβδομάδας 27 Απριλίου ως 3 Μαϊου Περισσότερα !
To απόφθεγμα της ημέρας!

Ποτέ μην επιτρέπεις σε κάποιον να είναι η πρώτη προτεραιότητά σου, ενώ ανέχεσαι να είσαι γι’ αυτόν μια από τις εναλλακτικές του λύσεις. Ανώνυμος

Follow us on Facebook youtube Vrisko.gr