Εορτολόγιο: Δεν υπάρχει γνωστή γιορτή
Οι αστρολόγοι μας!
Δείτε επίσης !
Love Test Love Test Είστε πλασμένοι ο ένας για τον άλλον; Κάνε το Τεστ Αγάπης του Oroskopos.gr και μάθε αν ταιριάζετε!
Αριθμολογία Αριθμολογία Το Oroskopos.gr σου προσφέρει εντελώς δωρεάν Ανάλυση του Αριθμού Πεπρωμένου σου για να μάθεις όλες τις κρυφές πτυχές του χαρακτήρα σου!
Τοξότης Το προφίλ της ημέρας Η εβδομάδα μας ξεκινά όμορφα, δημιουργικά και με έντονο το στοιχείο της υπευθυνότητας. Αυτή την ημέρα θα επiκεντρωθούμε στις υποχρεώσεις μας , στις εργασίες μας και σε όλα αυτά που έχουμε αφήσει στην μέση και πρέπει να ολοκληρωθούν και να κλείσουν!

Τοξότης σήμερα 24/11

Ημερήσια πρόβλεψη – Ωροσκόπος

Επιλέξτε Ζώδιο:
Γενικές
Από σήμερα, πρέπει να δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον σε θέματα που σε απασχολούν το τελευταίο διάστημα, που τα έχεις παραμελήσει και σε προβληματίζουν. Έχεις μπει σε πολύ θετική περίοδο και δεν έχεις καμία απολύτως δικαιολογία, για να μην τα φέρεις όλα στα μέτρα σου και να μην πετύχεις ότι κι αν βάλεις στο μυαλό σου. Το σύμπαν συνωμοτεί υπέρ σου με σειρά ευκαιριών. Για να μάθεις λεπτομέρειες κάλεσε ΤΩΡΑ από σταθερό ΟΤΕ και όλα τα κινητά στη ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΞΟΤΗ στο 9011901609. Από όλα τα υπόλοιπα σταθερά (Wind, Forthnet, Hol κλπ) κάλεσε στο 90 11 00 30 36 Αισθηματικές Σήμερα μπορείς να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου, αρκεί να αφήσεις στην άκρη το άγχος και τις εντάσεις που μπορεί να έχεις με άλλα θέματα. Αν δεν έχεις ταίρι, η Αφροδίτη στο ζώδιό σου σου φωνάζει: Κινήσου άμεσα, γιατί είσαι σε περίοδο που σε περιμένει καινούργια γνωριμία. Επαγγελματικές - Οικονομικές Στην δουλειά σου θα φορτιστείς αρκετά από θέματα που καθυστερούν. Φρόντισε να μην εκνευριστείς, ώστε να μπορέσεις να τα λύσεις. Στα οικονομικά σου μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και μην παίρνεις αποφάσεις που έχουν σχέση με έξοδα.
Δείτε επίσης: Τα χαρακτηριστικά του ΤΟΞΟΤΗ (23/11-21/12) Επιρροή πλανητών αυτή τη στιγμή στο Ωροσκόπιο του ΤΟΞΟΤΗ Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο ΤΟΞΟΤΗ Μηνιαίο Ωροσκόπιο ΤΟΞΟΤΗ Δείτε ζωντανά την πρόβλεψη της Βιργινίας Λεούση
Δημοφιλέστερα άρθρα
 
Νέα Σελήνη Νοεμβρίου 2014:Οι προβλέψεις των ζωδίων από τον Κώστα Λεφάκη Διάβασε τι προβλέπει ο Κώστας Λεφάκης για τη Νέα Σελήνη στον Τοξότη! Μάθε την πρόβλεψη για το ζώδιο σου Περισσότερα !
Οι προβλέψεις του Πέρρη Κρητικού για τη Νέα Σελήνη στον Τοξότη Παρακολούθησε τώρα τις προβλέψεις σου από τον Πέρρη Κρητικό και μάθε πώς θα σε επηρεάσει η Νέα Σελήνη Νοεμβρίου 2014 Περισσότερα !
To απόφθεγμα της ημέρας!

Το μεγαλύτερο πάθος του ανθρώπου είναι το ότι δεν αναγνωρίζει τα λάθη του. Γι’ αυτό λιθοβολεί τους πάντες.

Λουκάς ο Ευαγγελιστής

Follow us on Facebook youtube Vrisko.gr