Εορτολόγιο: Καμία γνωστή γιορτή
Οι αστρολόγοι μας!
Δείτε επίσης !
Love Test Love Test Είστε πλασμένοι ο ένας για τον άλλον; Κάνε το Τεστ Αγάπης του Oroskopos.gr και μάθε αν ταιριάζετε!
Αριθμολογία Αριθμολογία Το Oroskopos.gr σου προσφέρει εντελώς δωρεάν Ανάλυση του Αριθμού Πεπρωμένου σου για να μάθεις όλες τις κρυφές πτυχές του χαρακτήρα σου!
Κριός Το προφίλ της ημέρας Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ταύρου, πραγματοποιεί τετράγωνο με τον Δία από το Λέοντα και χρωματίζουν την ημέρα μας με υπερβολή και ανάγκη για απόλαυση! Αυτή το Σαββατοκύριακο, θα ξεφύγουμε από τα όρια μας, θα σπαταλήσουμε χρήμα και συναίσθημα προκειμένου να περάσουμε καλά!

Κριός σήμερα 28/3

Ημερήσια πρόβλεψη – Ωροσκόπος

Επιλέξτε Ζώδιο:
Γενικές
Κατά καιρούς νέες ιδέες εμφανίζονται στο μυαλό σου, πάνω στα θέματα της ζωής σου. Μέχρι στιγμής δεν είχες την διάθεση να ανακαλύψεις τι από όλα αυτά μπορεί να δουλέψει για το δικό σου όφελος. Ήρθε η ώρα. Σήμερα είναι η κατάλληλη στιγμή να ξεκινήσεις την πραγματοποίηση ιδεών που έχεις δουλέψει στο παρελθόν. Μόνο προσπάθησε να ωριμάσεις ταυτόχρονα, γιατί τα σημαντικά έργα για να υλοποιηθούν θέλουν ηγέτες και εσύ το έχεις και είναι σίγουρο ότι αυτό που θέλεις, θα το πετύχεις πολύ εύκολα. Για να μάθεις λεπτομέρειες κάλεσε ΤΩΡΑ από σταθερό ΟΤΕ και όλα τα κινητά στη ΓΡΑΜΜΗ ΚΡΙΟΥ στο 9011901601. Από όλα τα υπόλοιπα σταθερά (Wind, Forthnet, Hol κλπ) κάλεσε στο 90 11 00 30 36 Αισθηματικές Καλό θα είναι να συζητήσεις με το ταίρι σου και κάνετε κάποιο πρόγραμμα για σήμερα, που θα ευχαριστήσει και τους δύο αρκετά. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, φρόντισε να βγεις να διασκεδάσεις και να περάσεις όσο καλύτερα γίνεται και θα έρθει και η γνωριμία που περιμένεις. Επαγγελματικές - Οικονομικές Τα επαγγελματικά θα κινηθούν σε καλά επίπεδα. Μπορείς να λύσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος, αρκεί να κινηθείς με ψυχραιμία και να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις. Τα οικονομικά θα περάσουν διακυμάνσεις, για αυτό πρέπει να προσέχεις σε κινήσεις που κάνεις και τι θα ξοδέψεις.
Δείτε επίσης: Τα χαρακτηριστικά του ΚΡΙΟΥ (21/3-20/4) Επιρροή πλανητών αυτή τη στιγμή στο Ωροσκόπιο του ΚΡΙΟΥ Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο ΚΡΙΟΥ Μηνιαίο Ωροσκόπιο ΚΡΙΟΥ Δείτε ζωντανά την πρόβλεψη της Βιργινίας Λεούση
Δημοφιλέστερα άρθρα
 
Love Stars : Ερωτικές Προβλέψεις Άνοιξης 2015 Παρακολούθησε τώρα τις ερωτικές προβλέψεις της Άνοιξης 2015 με τον Χρήστο Άρχο και την Αθηνά Βαγενά!  Περισσότερα !
Αστρολογικό Δελτίο: Εβδομαδιαίες προβλέψεις 30 Μαρτίου - 5 Απριλίου 2015 Ο Χρήστος Άρχος και η Αθηνά Βαγενά σου παρουσιάζουν τις προβλέψεις για την εβδομάδα 30 Μαρτίου ως 5 Απριλίου 2015 Περισσότερα !
To απόφθεγμα της ημέρας!

Υπάρχουν δυο είδη σιωπής: η σιωπή που προηγείται της ομιλίας και η σιωπή που έπεται.

Κινέζικη παροιμία

Follow us on Facebook youtube Vrisko.gr