Εορτολόγιο: Κατερίνα
Οι αστρολόγοι μας!
Δείτε επίσης !
Love Test Love Test Είστε πλασμένοι ο ένας για τον άλλον; Κάνε το Τεστ Αγάπης του Oroskopos.gr και μάθε αν ταιριάζετε!
Αριθμολογία Αριθμολογία Το Oroskopos.gr σου προσφέρει εντελώς δωρεάν Ανάλυση του Αριθμού Πεπρωμένου σου για να μάθεις όλες τις κρυφές πτυχές του χαρακτήρα σου!
Τοξότης Το προφίλ της ημέρας Αυτή την Κυριακή, τα άστρα μας βοηθούν να περάσουμε καλά, να δούμε φίλους, να διασκεδάσουμε και να ανακτήσουμε και πάλι το χιούμορ και την αισιοδοξία μας. Τυχερά ζώδια της ημέρας είναι οι εκπρόσωποι της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες) και οι εκπρόσωποι του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι)

Τοξότης σήμερα 23/11

Ημερήσια πρόβλεψη – Ωροσκόπος

Επιλέξτε Ζώδιο:
Γενικές
Ο Ήλιος κάνει σήμερα την είσοδό του στο ζώδιό σου και ξεκινάει η περίοδος των γενεθλίων σου. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ! ! ! Σήμερα αν προκύψει κάτι, μην χάσεις το κουράγιο σου. Κάνε σωστό προγραμματισμό και θα τα καταφέρεις όλα μια χαρά. Οι πλανήτες είναι αρκετά ευνοϊκοί με το ζώδιό σου και σε ευεργετούν με τις καλύτερες επιρροές τους. Κάνε λοιπόν το πρόγραμμά σου και θα δεις ότι όλα θα είναι μια χαρά. Για να μάθεις λεπτομέρειες κάλεσε ΤΩΡΑ από σταθερό ΟΤΕ και όλα τα κινητά στη ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΞΟΤΗ στο 9011901609. Από όλα τα υπόλοιπα σταθερά (Wind, Forthnet, Hol κλπ) κάλεσε στο 90 11 00 30 36 Αισθηματικές Η σχέση σου θα κινηθεί σε πολύ καλά επίπεδα. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου, εγγυάται να περάσεις μια Κυριακή έτσι ακριβώς όπως την θέλεις. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, με την τόση ενεργητικότητα και δυναμικότητα που έχεις, θα κάνεις την καλύτερη γνωριμία. Επαγγελματικές - Οικονομικές Τα επαγγελματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο. Μπορείς σήμερα να τα βάλεις λίγο στην άκρη, γιατί την τελευταία περίοδο έχεις αγχωθεί πάρα πολύ. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλή κατάσταση. Στην πορεία όμως θα μπορέσεις να τα ισορροπήσεις.
Δείτε επίσης: Τα χαρακτηριστικά του ΤΟΞΟΤΗ (23/11-21/12) Επιρροή πλανητών αυτή τη στιγμή στο Ωροσκόπιο του ΤΟΞΟΤΗ Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο ΤΟΞΟΤΗ Μηνιαίο Ωροσκόπιο ΤΟΞΟΤΗ Δείτε ζωντανά την πρόβλεψη της Βιργινίας Λεούση
Δημοφιλέστερα άρθρα
 
Νέα Σελήνη Νοεμβρίου 2014:Οι προβλέψεις των ζωδίων από τον Κώστα Λεφάκη Διάβασε τι προβλέπει ο Κώστας Λεφάκης για τη Νέα Σελήνη στον Τοξότη! Μάθε την πρόβλεψη για το ζώδιο σου Περισσότερα !
Οι προβλέψεις του Πέρρη Κρητικού για τη Νέα Σελήνη στον Τοξότη Παρακολούθησε τώρα τις προβλέψεις σου από τον Πέρρη Κρητικό και μάθε πώς θα σε επηρεάσει η Νέα Σελήνη Νοεμβρίου 2014 Περισσότερα !
To απόφθεγμα της ημέρας!

Αν δεν ξέρεις ν’ αγαπάς, ποτέ μη δεχτείς την αγάπη αυτού που σε χρειάζεται και μη δώσεις την αγάπη σου σ’ αυτόν που χρειάζεσαι. Γιατί τότε θα πρέπει να πάρεις ό,τι δώσεις κι αντιστρόφως. Σωκράτης

Follow us on Facebook youtube Vrisko.gr