Εορτολόγιο: Παγκόσμια Ημέρα των Ταχυδρομείων
Οι αστρολόγοι μας!
Δείτε επίσης !
Love Test Love Test Είστε πλασμένοι ο ένας για τον άλλον; Κάνε το Τεστ Αγάπης του Oroskopos.gr και μάθε αν ταιριάζετε!
Αριθμολογία Αριθμολογία Το Oroskopos.gr σου προσφέρει εντελώς δωρεάν Ανάλυση του Αριθμού Πεπρωμένου σου για να μάθεις όλες τις κρυφές πτυχές του χαρακτήρα σου!
Ζυγός Το προφίλ της ημέρας Αυτή την Παρασκευή η Σελήνη από την Παρθένο βρίσκεται σε δύσκολες όψεις με τον Κρόνο και τον Ποσειδώνα και κάνει την ημέρα μας να είναι γεμάτη ένταση, σύγχυση αλλά και μπέρδεμα. Τα ζώδια που πρέπει να δείξουν προσοχή είναι οι εκπρόσωποι του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθείς) του α’ δεκαημέρου.

Ζυγός σήμερα 9/10

Ημερήσια πρόβλεψη – Ωροσκόπος

Επιλέξτε Ζώδιο:
Γενικές
Ο Ερμής από σήμερα επανέρχεται στην ορθή φορά του στο ζώδιό σου και οι ιδέες που θα έχεις θα είναι πολλές και πολύ καλές, ενώ θα σου δώσουν λύσεις σε πολλά θέματα που μέχρι τώρα καθυστερούσαν και σε προβλημάτιζαν. Κινήσου άμεσα και μην ξεφύγεις από τους στόχους σου. Ο δυναμισμός σου προβλέπεται να είναι στα ύψη και θα έχεις πολλή ενέργεια για να διορθώσεις αρκετά θέματα που σε προβληματίζουν από καιρό. Για να μάθεις λεπτομέρειες κάλεσε ΤΩΡΑ από σταθερό ΟΤΕ και όλα τα κινητά στη ΓΡΑΜΜΗ ΖΥΓΟΥ στο 9011901607. Από όλα τα υπόλοιπα σταθερά (Wind, Forthnet, Hol κλπ) κάλεσε στο 90 11 00 30 36 Αισθηματικές Πολύ καλή μέρα για τα αισθηματικά σου με τον ερωτισμό σου στα ύψη. Φρόντισε να τον εκμεταλλευτείς κατάλληλα και να περάσεις καλά με το ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, τώρα που η Αφροδίτη είναι στο ζώδιό σου, μην κάθεσαι! Ακόμη προλαβαίνεις τα πάντα. Επαγγελματικές - Οικονομικές Στα επαγγελματικά σου ευνοούνται οι συνεργασίες και γενικότερα τα καινούργια ξεκινήματα. Μπορείς να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις από το παρελθόν. Σχέδια αλλά και αλλαγές επίσης ευνοούνται. Στον οικονομικό τομέα, απόφυγε τις υπερβολές. Θα έχεις την τάση να ξοδεύεις χρήματα άσκοπα.
Δείτε επίσης: Τα χαρακτηριστικά του ΖΥΓΟΥ (23/9-22/10) Επιρροή πλανητών αυτή τη στιγμή στο Ωροσκόπιο του ΖΥΓΟΥ Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο ΖΥΓΟΥ Μηνιαίο Ωροσκόπιο ΖΥΓΟΥ Δείτε ζωντανά την πρόβλεψη της Βιργινίας Λεούση
Δημοφιλέστερα άρθρα
 
Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο 11-17 Οκτωβρίου 2015 από Β.Λεούση
Διάβασε τις προβλέψεις του ζωδίου σου για την εβδομάδα 11 έως 17 Οκτωβρίου 2015 από την Βιργινία Λεούση
Αντίθεση Ήλιου-Ουρανού: Η στιγμή των δυναμικών αλλαγών
Η εβδομάδα ξεκινά με αναπόφευκτες απρόσμενες αλλαγές που μας ξαφνιάζουν δυσάρεστα με την Αντίθεση Ήλιου-Ουρανού, τη Περισσότερα !
To απόφθεγμα της ημέρας!

Δε θέλω μεγάλα πράγματα στη ζωή αλλά μικρά πράγματα που κάνουν μεγάλη τη ζωή.

Che Guevara

Follow us on Facebook youtube Vrisko.gr