Εορτολόγιο: Καμία γνωστή γιορτή
Οι αστρολόγοι μας!
Δείτε επίσης !
Love Test Love Test Είστε πλασμένοι ο ένας για τον άλλον; Κάνε το Τεστ Αγάπης του Oroskopos.gr και μάθε αν ταιριάζετε!
Αριθμολογία Αριθμολογία Το Oroskopos.gr σου προσφέρει εντελώς δωρεάν Ανάλυση του Αριθμού Πεπρωμένου σου για να μάθεις όλες τις κρυφές πτυχές του χαρακτήρα σου!
Λέων Το προφίλ της ημέρας Ο Ερμής από το ζώδιο του Λέοντα σήμερα βρίσκεται σε τετράγωνο με τον Κρόνο από το ζώδιο του Σκορπιού! Σκληρές αποφάσεις, σκληρά λόγια, ανταγωνιστικότητα και εριστικότητα είναι τα βασικά χαρακτηριστικά της ημέρας μας! Τα ζώδια που επηρεάζονται είναι οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι του τρίτου δεκαημέρου!

Λέων σήμερα 4/8

Ημερήσια πρόβλεψη – Ωροσκόπος

Επιλέξτε Ζώδιο:
Γενικές
Με το πλανητικό σκηνικό να σε ευνοεί (ο Ερμής στο ζώδιό σου), μπορείς να δώσεις πολλές λύσεις σε θέματα που επείγουν ώστε να πάψουν να σε προβληματίζουν. Έχεις ένα πολύ καλό όραμα για το μέλλον, οπότε φρόντισε να τελειώνεις με καταστάσεις που μπορεί να ανακόπτουν την πορεία σου, ώστε να οδεύσεις στην επιτυχία. Για να μάθεις λεπτομέρειες κάλεσε ΤΩΡΑ από σταθερό ΟΤΕ και όλα τα κινητά στη ΓΡΑΜΜΗ ΛΕΟΝΤΑ στο 9011901605. Από όλα τα υπόλοιπα σταθερά (Wind, Forthnet, Hol κλπ) κάλεσε στο 90 11 00 30 36 Αισθηματικές Η σημερινή αστρολογική συμβουλή για τα αισθηματικά σου είναι να πλησιάσεις περισσότερο το ταίρι σου και να του πεις αυτά που νιώθεις. Βγάλε στην επιφάνεια τον έντονο ερωτισμό σου και θα περάσετε πάρα πολύ καλά. Αν ακόμη δεν έχεις βρει ταίρι, μην απογοητεύεσαι, γιατί με τις καλές επιρροές του Ερμή στο ζώδιό σου σε περιμένει μια νέα γνωριμία που θα είναι πολύ καλή. Επαγγελματικές - Οικονομικές Πολλά επαγγελματικά θέματα που καθυστερούσαν ή σε προβλημάτιζαν τώρα θα αρχίσουν να βρίσκουν τις καλύτερες λύσεις. Στα οικονομικά, κινήσου έτσι ώστε να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου. Τακτοποίηση γραφειοκρατικών και νομικών θεμάτων ευνοείται.
Δείτε επίσης: Τα χαρακτηριστικά του ΛΕΟΝΤΑ (23/7-23/8) Επιρροή πλανητών αυτή τη στιγμή στο Ωροσκόπιο του ΛΕΟΝΤΑ Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο ΛΕΟΝΤΑ Μηνιαίο Ωροσκόπιο ΛΕΟΝΤΑ Δείτε ζωντανά την πρόβλεψη της Βιργινίας Λεούση
Δημοφιλέστερα άρθρα
 
Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο 31/8-6/9 2015 από την Βιργινία Λεούση Διάβασε τις προβλέψεις του ζωδίου σου για την εβδομάδα 31 Αυγούστου έως 6 Σεπτεμβρίου 2015 από την Βιργινία Λεούση Περισσότερα !
Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο 24-30 Αυγούστου 2015 από την Βιργινία Λεούση Διάβασε τις προβλέψεις του ζωδίου σου για την εβδομάδα 24-30 Αυγούστου 2015 από την Βιργινία Λεούση Περισσότερα !
To απόφθεγμα της ημέρας!

Ο άνθρωπος που είναι εγωιστής , υπερηφανεύεται ότι έμαθε πολλά , ο σοφός όμως λυπάται που δεν έμαθε περισσότερα.

Αριστοτέλης.

Follow us on Facebook youtube Vrisko.gr