Εορτολόγιο: Ζωγραφιά, Φωκάς
Οι αστρολόγοι μας!
Δείτε επίσης !
Love Test Love Test Είστε πλασμένοι ο ένας για τον άλλον; Κάνε το Τεστ Αγάπης του Oroskopos.gr και μάθε αν ταιριάζετε!
Αριθμολογία Αριθμολογία Το Oroskopos.gr σου προσφέρει εντελώς δωρεάν Ανάλυση του Αριθμού Πεπρωμένου σου για να μάθεις όλες τις κρυφές πτυχές του χαρακτήρα σου!
Παρθένος Το προφίλ της ημέρας Ο Άρης από το ζώδιο του Τοξότη πραγματοποιεί τετράγωνο με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων. Σήμερα λοιπόν θα σκορπίσεις άσκοπα την ενέργειά σου και είναι πολύ πιθανό να οδηγηθείς σε πράξεις που λίγο αργότερα θα μετανιώσεις. Δείξε προσοχή αν είσαι Δίδυμος, Παρθένος, Τοξότη και Ιχθύς και έχεις γεννηθεί στο α΄δεκαήμερο!

Παρθένος σήμερα 22/9

Ημερήσια πρόβλεψη – Ωροσκόπος

Επιλέξτε Ζώδιο:
Γενικές
Οι δυσκολίες που αντιμετωπίζεις στην καθημερινότητά σου γίνονται αιτία να ηλεκτριστεί η ατμόσφαιρα επικίνδυνα. Ξεκαθάρισε και την παραμικρή αμφιβολία που μπορεί να έχεις μέσα σου και φρόντισε να χαλαρώσεις και να ηρεμήσεις. Μπορεί η περίοδος να είναι λίγο έντονη σε σχέση με αυτά που θέλεις να καταφέρεις, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι οι προσπάθειές σου θα πάνε χαμένες. Σε βεβαιώνω ότι έρχονται καλύτερες μέρες για σένα. Για να μάθεις λεπτομέρειες κάλεσε ΤΩΡΑ από σταθερό ΟΤΕ και όλα τα κινητά στη ΓΡΑΜΜΗ ΠΑΡΘΕΝΟΥ στο 9011901606. Από όλα τα υπόλοιπα σταθερά (Wind, Forthnet, Hol κλπ) κάλεσε στο 90 11 00 30 36 Αισθηματικές Απόφυγε να κλειστείς στον εαυτό σου και φρόντισε να λύσεις τις διαφορές που έχεις με τον σύντροφό σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις ότι τώρα που είναι η Αφροδίτη στο ζώδιό σου, θα σου φέρει δώρο μια νέα σχέση - όπως ακριβώς την ήθελες. Επαγγελματικές - Οικονομικές Στα επαγγελματικά σου θα παρατηρηθεί μεγάλη δραστηριότητα. Η υπερκινητικότητα που θα έχεις, θα σε κάνει να λύσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις που σε απασχολούν εδώ και πάρα πολύ καιρό. Θα δεχτείς οικονομικές προτάσεις, που πριν απαντήσεις πρέπει να προσέξεις, γιατί υπάρχουν παγίδες που δεν μπορείς να αντιληφθείς. Μπορείς να τακτοποιήσεις θέματα που σε αφορούν.
Δείτε επίσης: Τα χαρακτηριστικά του ΠΑΡΘΕΝΟΥ (24/8-22/9) Επιρροή πλανητών αυτή τη στιγμή στο Ωροσκόπιο του ΠΑΡΘΕΝΟΥ Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο ΠΑΡΘΕΝΟΥ Μηνιαίο Ωροσκόπιο ΠΑΡΘΕΝΟΥ Δείτε ζωντανά την πρόβλεψη της Βιργινίας Λεούση
Δημοφιλέστερα άρθρα
 
Οι προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη για την εβδομάδα 22-28 Σεπτεμβρίου 2014 Ο Κώστας Λεφάκης προβλέπει για την εβδομάδα 22-28 Σεπτεμβρίου για όλα τα ζώδια! Διάβασε τώρα το εβδομαδιαίο ωροσκόπιο σο Περισσότερα !
Το αστροσκόπιο της εβδομάδας 22-28 Σεπτεμβρίου 2014

Ο Πέρρης Κρητικός, δίνει τις προβλέψεις του για την εβδομάδα 22-28 Σεπτεμβρίου 2014, διάβασε το ζώδιο σου 

Περισσότερα !
To απόφθεγμα της ημέρας!

Το «ναι» και το «όχι», αν και είναι οι πιο σύντομες από όλες τις λέξεις, χρειάζεται να τις σκεφθεί κανείς πολύ προηγουμένως.  Πυθαγόρας

Follow us on Facebook youtube Vrisko.gr