Εορτολόγιο: Καμία γνωστή γιορτή
Οι αστρολόγοι μας!
Δείτε επίσης !
Love Test Love Test Είστε πλασμένοι ο ένας για τον άλλον; Κάνε το Τεστ Αγάπης του Oroskopos.gr και μάθε αν ταιριάζετε!
Αριθμολογία Αριθμολογία Το Oroskopos.gr σου προσφέρει εντελώς δωρεάν Ανάλυση του Αριθμού Πεπρωμένου σου για να μάθεις όλες τις κρυφές πτυχές του χαρακτήρα σου!
Κριός Το προφίλ της ημέρας Η εβδομάδα μας ξεκινά με την Αφροδίτη από τον Ταύρο να βρίσκεται σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω! Αυτή η θετική αστρολογική όψη, θα φέρει έρωτα και απόλαυση στους Ταύρους, Παρθένους,Σκορπιούς και Ιχθύες του β΄δεκαημέρου!

Κριός σήμερα 30/3

Ημερήσια πρόβλεψη – Ωροσκόπος

Επιλέξτε Ζώδιο:
Γενικές
Σε δύσκολα μονοπάτια μπαίνεις σήμερα. Είτε το θέλεις είτε όχι, οι σημερινές σου αποφάσεις - που πιθανόν να επηρεάζονται και από τρίτα άτομα - σε οδηγούν σε δρόμους όπου θα δυσκολευτείς αρκετά. Σαφώς η επιλογή είναι δική σου, αλλά πριν αποφασίσεις αν θα διαλέξεις το δεξί η το αριστερό μονοπάτι, γιατί δεν βάζεις για μια ακόμη φορά την λογική σου να δουλέψει; Ίσως διορθώσεις την κατάσταση πριν ακόμη την ξεκινήσεις, γιατί μετά θα δυσκολευτείς να την διορθώσεις. Για να μάθεις λεπτομέρειες κάλεσε ΤΩΡΑ από σταθερό ΟΤΕ και όλα τα κινητά στη ΓΡΑΜΜΗ ΚΡΙΟΥ στο 9011901601. Από όλα τα υπόλοιπα σταθερά (Wind, Forthnet, Hol κλπ) κάλεσε στο 90 11 00 30 36 Αισθηματικές Καλό θα είναι αυτή την περίοδο να ξεκαθαρίσεις μερικές καταστάσεις στην σχέση σου, που σε φέρνουν συνέχεια σε συγκρούσεις με το ταίρι σου. Επαγγελματικές - Οικονομικές Στην δουλειά σου σήμερα θα προκύψουν κάποια προβλήματα που πρέπει να δείξεις μεγάλη ψυχραιμία, χωρίς να εκνευριστείς για να τα ξεπεράσεις. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και ισορροπούν, αλλά μην ξεχνάς ότι έχεις να καλύψεις πολλές υποχρεώσεις, για αυτό μην κάνεις έξοδα.
Δείτε επίσης: Τα χαρακτηριστικά του ΚΡΙΟΥ (21/3-20/4) Επιρροή πλανητών αυτή τη στιγμή στο Ωροσκόπιο του ΚΡΙΟΥ Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο ΚΡΙΟΥ Μηνιαίο Ωροσκόπιο ΚΡΙΟΥ Δείτε ζωντανά την πρόβλεψη της Βιργινίας Λεούση
Δημοφιλέστερα άρθρα
 
Δωρεάν τηλεφωνική πρόβλεψη για σένα Έχεις ΔΩΡΟ από το Oroskopos.gr μία τηλεφωνική πρόβλεψη για να μάθεις πώς θα σε επηρεάσει η Έκλειψη Σελήνης στο Ζυγό!&nbs Περισσότερα !
Love Stars : Ερωτικές Προβλέψεις Άνοιξης 2015 Παρακολούθησε τώρα τις ερωτικές προβλέψεις της Άνοιξης 2015 με τον Χρήστο Άρχο και την Αθηνά Βαγενά!  Περισσότερα !
To απόφθεγμα της ημέρας!

Κρατάμε το σπίτι μας καθαρό κι όταν μπει κάτι το βρώμικο κάνουμε το παν για να το διώξουμε. Έτσι πρέπει να κάνουμε με ό,τι βρωμίζει τη σκέψη μας. Αριστοτέλης

Follow us on Facebook youtube Vrisko.gr