Εορτολόγιο: Χρυσή, Φλωρεντία
Οι αστρολόγοι μας!
Δείτε επίσης !
Love Test Love Test Είστε πλασμένοι ο ένας για τον άλλον; Κάνε το Τεστ Αγάπης του Oroskopos.gr και μάθε αν ταιριάζετε!
Αριθμολογία Αριθμολογία Το Oroskopos.gr σου προσφέρει εντελώς δωρεάν Ανάλυση του Αριθμού Πεπρωμένου σου για να μάθεις όλες τις κρυφές πτυχές του χαρακτήρα σου!
Ζυγός Το προφίλ της ημέρας Σήμερα Τρίτη 13 Οκτωβρίου πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη του μήνα, στο ζώδιο του Ζυγού! Ο νέος κύκλος του φεγγαριού προτρέπει όλα τα ζώδια να ανοίξουν μία νέα σελίδα στον τομέα των προσωπικών τους σχέσεων και συνεργασιών. Ξαφνικές ευκαιρίες και προκλήσεις της τύχης θα ανοίξουν νέους δρόμους στη ζωή πολλών ανθρώπων.

Ζυγός σήμερα 13/10

Ημερήσια πρόβλεψη – Ωροσκόπος

Επιλέξτε Ζώδιο:
Γενικές
Με την Νέα Σελήνη σήμερα στο ζώδιό σου, σε περιμένει αρκετό τρέξιμο και πάρα πολύ άγχος. Πολλές οι υποχρεώσεις και δεν θα μπορείς να ανταπεξέλθεις σε όλα. Προγραμματίσου και μην αγχώνεσαι, ειδάλλως δεν θα αποφύγεις τα λάθη. Κάποια άτομα μπορεί να θέλουν να ανακόψουν την πορεία που έχεις θέσει για τη ζωή σου. Προσπέρασέ τα έντεχνα και φρόντισε να κάνεις το ιδανικότερο για σένα. Για να μάθεις λεπτομέρειες κάλεσε ΤΩΡΑ από σταθερό ΟΤΕ και όλα τα κινητά στη ΓΡΑΜΜΗ ΖΥΓΟΥ στο 9011901607. Από όλα τα υπόλοιπα σταθερά (Wind, Forthnet, Hol κλπ) κάλεσε στο 90 11 00 30 36 Αισθηματικές Στον αισθηματικό τομέα, απόφυγε να φορτίζεις τον σύντροφό σου με άσχετα θέματα. Δεν κάνει καλό στη σχέση σας. Επαγγελματικές - Οικονομικές Στον επαγγελματικό τομέα, μην κρίνεις κάποια άτομα με τον συναισθηματισμό σου, γιατί θα κάνεις λανθασμένες επιλογές. Σε συνεργασίες που θα προκύψουν, καλό θα είναι να είσαι προσεκτικός για να αποφύγεις τα λάθη. Στα οικονομικά σου, θα προκύψουν κάποια έξοδα που δεν είχες προβλέψει. Κινήσου με σοβαρότητα, χωρίς βιασύνη και θα ανταπεξέλθεις σε όλα με μεγάλη επιτυχία.
Δείτε επίσης: Τα χαρακτηριστικά του ΖΥΓΟΥ (23/9-22/10) Επιρροή πλανητών αυτή τη στιγμή στο Ωροσκόπιο του ΖΥΓΟΥ Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο ΖΥΓΟΥ Μηνιαίο Ωροσκόπιο ΖΥΓΟΥ Δείτε ζωντανά την πρόβλεψη της Βιργινίας Λεούση
Δημοφιλέστερα άρθρα
 
Τρίγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα : Η έκφραση της αγάπης…
Την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2015 το Τρίγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα μας κάνει συναισθηματικούς και αισθαντικούς… Πως θα σε ε Περισσότερα !
Η επαναστατική αντίθεση Ερμή – Ουρανού και τα προβλήματα στην επικοινωνία Η Αντίθεση Ερμή-Ουρανού την Κυριακή 25 Οκτωβρίου δημιουργεί εντάσεις στις επικοινωνίες! Πώς θα σε επηρεάσει; Περισσότερα !
To απόφθεγμα της ημέρας!

Υπάρχουν δυο είδη σιωπής: η σιωπή που προηγείται της ομιλίας και η σιωπή που έπεται.

Κινέζικη παροιμία

Follow us on Facebook youtube Vrisko.gr