Εορτολόγιο: Δεν υπάρχει γνωστή γιορτή
Οι αστρολόγοι μας!
Δείτε επίσης !
Love Test Love Test Είστε πλασμένοι ο ένας για τον άλλον; Κάνε το Τεστ Αγάπης του Oroskopos.gr και μάθε αν ταιριάζετε!
Αριθμολογία Αριθμολογία Το Oroskopos.gr σου προσφέρει εντελώς δωρεάν Ανάλυση του Αριθμού Πεπρωμένου σου για να μάθεις όλες τις κρυφές πτυχές του χαρακτήρα σου!
Αιγόκερως Το προφίλ της ημέρας Η εβδομάδα μας ξεκινά με την διάθεση να κάνουμε τον απολογισμό της χρονιάς που πέρασε, να μετρήσουμε τα λάθη,τα πάθη και τις αδυναμίες μας και να θέσουμε νέους στόχους για τη χρονιά που έρχεται!

Αιγόκερως σήμερα 29/12

Ημερήσια πρόβλεψη – Ωροσκόπος

Επιλέξτε Ζώδιο:
Γενικές
Σήμερα θα ενδιαφερθείς περισσότερο για τη συμπεριφορά σου και θα επικεντρώσεις το ενδιαφέρον σου, στο πως θα βελτιωθεί. Θα εδραιώσεις κάποιες σημαντικές επαφές ή σχέσεις, χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Η δραστηριότητά σου θα τραβάει την προσοχή των άλλων και κάποιοι από αυτούς θα σε ευνοήσουν. Για να μάθεις λεπτομέρειες κάλεσε ΤΩΡΑ από σταθερό ΟΤΕ και όλα τα κινητά στη ΓΡΑΜΜΗ ΑΙΓΟΚΕΡΟΥ στο 9011901610. Από όλα τα υπόλοιπα σταθερά (Wind, Forthnet, Hol κλπ) κάλεσε στο 90 11 00 30 36 Αισθηματικές Μπορείς να περάσεις υπέροχα στην σχέση σου, αρκεί να εξωτερικεύσεις τα συναισθήματά σου και να βγάλεις τον ερωτισμό που έχεις. Επαγγελματικές - Οικονομικές Στην δουλειά σου τα καταφέρνεις όλα πάρα πολύ καλά. Μείωσε το άγχος, γιατί οι δραστηριότητες θα είναι πάρα πολλές. Στα οικονομικά θέματα που καθυστερούν, να ξέρεις ότι τώρα θα αρχίζουν να παίρνουν τον δρόμο τους. Απόφυγε να κάνεις οικονομικές συναλλαγές.
Δείτε επίσης: Τα χαρακτηριστικά του ΑΙΓΟΚΕΡΟΥ (22/12-19/1) Επιρροή πλανητών αυτή τη στιγμή στο Ωροσκόπιο του ΑΙΓΟΚΕΡΟΥ Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο ΑΙΓΟΚΕΡΟΥ Μηνιαίο Ωροσκόπιο ΑΙΓΟΚΕΡΟΥ Δείτε ζωντανά την πρόβλεψη της Βιργινίας Λεούση
Δημοφιλέστερα άρθρα
 
Οι προβλέψεις της τελευταίας εβδομάδας του 2014 από τον Κώστα Λεφάκη Διάβασε τις προβλέψεις σου από τον Κώστα Λεφάκη και μάθε πώς θα υποδεχτείς τη νέα χρονιά!  Περισσότερα !
Δες το Αστρολογικό Δελτίο της εβδομάδας για το ζώδιο σου (29/12-4/1) Παρακολούθησε τώρα τον Χρήστο Άρχο και την Αθηνά Βαγενά στην Πρωτοχρονιάτικη εκπομπή προβλέψεων!  Περισσότερα !
To απόφθεγμα της ημέρας!
Μην ντρέπεσαι για τα λάθη σου. Όταν τα καταλαβαίνουμε, τίποτα δεν διδάσκει καλύτερα. Είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους να διδάξουμε τον εαυτό μας. ΤΟΜΑΣ ΚΑΡΛΑΥΛ
Follow us on Facebook youtube Vrisko.gr