Εορτολόγιο: Διεθνής Ημέρα για τους Μετανάστες
Οι αστρολόγοι μας!
Δείτε επίσης !
Love Test Love Test Είστε πλασμένοι ο ένας για τον άλλον; Κάνε το Τεστ Αγάπης του Oroskopos.gr και μάθε αν ταιριάζετε!
Αριθμολογία Αριθμολογία Το Oroskopos.gr σου προσφέρει εντελώς δωρεάν Ανάλυση του Αριθμού Πεπρωμένου σου για να μάθεις όλες τις κρυφές πτυχές του χαρακτήρα σου!
Τοξότης Το προφίλ της ημέρας H Σελήνη από το ζώδιο του Σκορπιού χαρίζει σήμερα την έμπνευση και το πάθος, χωρίς όμως να λείπουν οι καβγάδες, οι ίντριγκες και οι ανταγωνισμοί που κάνουν πιο δύσκολη την εξέλιξη της ημέρας μας.

Τοξότης σήμερα 18/12

Ημερήσια πρόβλεψη – Ωροσκόπος

Επιλέξτε Ζώδιο:
Γενικές
Και αυτή την περίοδο θα επιδιώξεις να πετύχεις πάρα πολλά στους τομείς που σε απασχολούν. Καλό είναι αυτό, αλλά πρέπει να περιορίσεις το άγχος και την ένταση που έχεις, για να μπορέσεις να βάλεις μερικά θέματα σε μία σειρά. Καλύτερα θα είναι να απομακρύνεις άτομα που μπορεί να σε αποσυντονίσουν. Για να μάθεις λεπτομέρειες κάλεσε ΤΩΡΑ από σταθερό ΟΤΕ και όλα τα κινητά στη ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΞΟΤΗ στο 9011901609. Από όλα τα υπόλοιπα σταθερά (Wind, Forthnet, Hol κλπ) κάλεσε στο 90 11 00 30 36 Αισθηματικές Μπορείς να κάνεις πολλά για την σχέση σου και η καλή διάθεση που θα έχεις σήμερα, θα κάνει το ταίρι σου να νιώσει πολύ καλά. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, θα κάνεις καινούργια γνωριμία που θα σε ικανοποιήσει αρκετά. Επαγγελματικές - Οικονομικές Μην κάνεις καμιά αλλαγή στην δουλειά σου και προπάντων μην κλείσεις συμφωνίες, αν δεν τις έχεις σκεφτεί πολύ καλά. Τα οικονομικά σου δεν είναι στα καλύτερα τους. Απόφυγε να κάνεις πολλά έξοδα. Κάποια νομικά ή φορολογικά ζητήματα θα σε απασχολήσουν.
Δείτε επίσης: Τα χαρακτηριστικά του ΤΟΞΟΤΗ (23/11-21/12) Επιρροή πλανητών αυτή τη στιγμή στο Ωροσκόπιο του ΤΟΞΟΤΗ Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο ΤΟΞΟΤΗ Μηνιαίο Ωροσκόπιο ΤΟΞΟΤΗ Δείτε ζωντανά την πρόβλεψη της Βιργινίας Λεούση
Δημοφιλέστερα άρθρα
 
Οι προοπτικές του ζωδίου σου για το 2015 από τον Κώστα Λεφάκη Ο Κώστας Λεφάκης, προβλέπει ποιές θα είναι οι προοπτικές των ζωδίων για το 2015..... Περισσότερα !
Ο Κρόνος στον Τοξότη και οι προβλέψεις των ζωδίων από τον Κώστα Λεφάκη Διάβασε το ζώδιο σου και μάθε από τον Κώστα Λεφάκη πώς θα σε επηρεάσει ο Κρόνος στον Τοξότη Περισσότερα !
To απόφθεγμα της ημέρας!

Τα πιο πικρά δάκρυα που χύνονται πάνω από τάφους είναι για λόγια που δεν ειπώθηκαν και έργα απραγματοποίητα. Χάριετ Μπίτσερ Στόου

Follow us on Facebook youtube Vrisko.gr