Εορτολόγιο: Ζαχαρίας, Ζαχαρούλα
Οι αστρολόγοι μας!
Δείτε επίσης !
Love Test Love Test Είστε πλασμένοι ο ένας για τον άλλον; Κάνε το Τεστ Αγάπης του Oroskopos.gr και μάθε αν ταιριάζετε!
Αριθμολογία Αριθμολογία Το Oroskopos.gr σου προσφέρει εντελώς δωρεάν Ανάλυση του Αριθμού Πεπρωμένου σου για να μάθεις όλες τις κρυφές πτυχές του χαρακτήρα σου!
Παρθένος Το προφίλ της ημέρας Το τρίγωνο που σχηματίζει ο Ήλιος από το ζώδιο της Παρθένου με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω φέρνει στιγμές επιτυχίας και ολοκλήρωσης στα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) και στα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθείς) που γεννήθηκαν στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου τους!

Παρθένος σήμερα 5/9

Ημερήσια πρόβλεψη – Ωροσκόπος

Επιλέξτε Ζώδιο:
Γενικές
Μια ελπιδοφόρος αρχή μπορεί να δώσει νέα πνοή στα σχέδιά σου, αγαπητέ Παρθένε, σχετικά με την οικογένεια όπου παρατηρείς μια πλήρη ή μερική στασιμότητα. Ένα προγραμματισμένο ταξίδι μπορεί να ακυρωθεί. Οι ελεύθερες ανταλλαγές των απόψεων είναι καλό να γίνονται με σύνεση και μέτρο, καθώς πολύ εύκολα μπορεί να παρεξηγηθείς και τα αποτελέσματα να μην είναι τα αναμενόμενα. Για να μάθεις λεπτομέρειες κάλεσε ΤΩΡΑ από σταθερό ΟΤΕ και όλα τα κινητά στη ΓΡΑΜΜΗ ΠΑΡΘΕΝΟΥ στο 9011901606. Από όλα τα υπόλοιπα σταθερά (Wind, Forthnet, Hol κλπ) κάλεσε στο 90 11 00 30 36 Αισθηματικές Πρέπει στον αισθηματικό σου τομέα να δεις κάποιες καταστάσεις με πολλή ψυχραιμία. Μην βγάλεις βιαστικά συμπεράσματα πριν μιλήσεις με τον σύντροφό σου, γιατί θα έχεις λογομαχίες και εντάσεις. Επαγγελματικές - Οικονομικές Στα επαγγελματικά σου, πολλές προβληματικές καταστάσεις αρχίζουν και στρώνουν και θα μπορέσεις να προωθήσεις τα σχέδιά σου. Το μέλλον διαγράφεται πολύ θετικό. Τα οικονομικά σου θα πάνε αρκετά καλά. Οι αποδόσεις σου είναι πολύ καλές και θα αυξήσεις και τα έσοδά σου.
Δείτε επίσης: Τα χαρακτηριστικά του ΠΑΡΘΕΝΟΥ (24/8-22/9) Επιρροή πλανητών αυτή τη στιγμή στο Ωροσκόπιο του ΠΑΡΘΕΝΟΥ Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο ΠΑΡΘΕΝΟΥ Μηνιαίο Ωροσκόπιο ΠΑΡΘΕΝΟΥ Δείτε ζωντανά την πρόβλεψη της Βιργινίας Λεούση
Δημοφιλέστερα άρθρα
 
Τρίγωνο Άρη-Ουρανού : Ο τολμών νικά! Την Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου ο Άρης με τον Ουρανού προκαλεί ξαφνικές και εκρηκτικές θετικές εκπλήξεις που μας παρακινούν να τ Περισσότερα !
Αστρολογικό Δελτίο: Έκλειψη Ήλιου στην Παρθένο Προβλέψεις για 7-13/9 Ο Χρήστος Άρχος και η Αθηνά Βαγενά παρουσιάζουν το αστρολογικό δελτίο για την εβδομάδα της Ηλιακής Έκλειψης Περισσότερα !
To απόφθεγμα της ημέρας!

Η πληγή που δημιουργείται από τη γλώσσα είναι πολύ πιο βαθιά από αυτή που δημιουργείται από το μαχαίρι. Γιατί το μαχαίρι τραυματίζει το σώμα, ενώ η γλώσσα τραυματίζει την ψυχή. ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ

Follow us on Facebook youtube Vrisko.gr