Εορτολόγιο: Παγκόσμια Ημέρα κατά της Ηπατίτιδας
Οι αστρολόγοι μας!
Δείτε επίσης !
Love Test Love Test Είστε πλασμένοι ο ένας για τον άλλον; Κάνε το Τεστ Αγάπης του Oroskopos.gr και μάθε αν ταιριάζετε!
Αριθμολογία Αριθμολογία Το Oroskopos.gr σου προσφέρει εντελώς δωρεάν Ανάλυση του Αριθμού Πεπρωμένου σου για να μάθεις όλες τις κρυφές πτυχές του χαρακτήρα σου!
Παρθένος Το προφίλ της ημέρας Με τον Ερμή από το ζώδιο του Ζυγού, έχουμε πλέον την ανάγκη να συζητήσουμε ανοιχτά και συναισθηματικά τα ζητήματα που αφορούν τις σχέσεις αλλά και τις συνεργασίες μας. Οι ευνοημένοι από τον Ερμή στο Ζυγό είναι τα ζώδια της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες) και τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι)

Παρθένος σήμερα 28/8

Ημερήσια πρόβλεψη – Ωροσκόπος

Επιλέξτε Ζώδιο:
Γενικές
Η σημερινή αστρολογική πρόβλεψη για το ζώδιό σου θέλει μια σημαντική και καλή είδηση να εμφανίζεται από το πουθενά και να φέρνει τα πάνω κάτω. Σχέδια και προγραμματισμοί που έχεις από παλιά και σε προβληματίζουν, τώρα θα προωθηθούν και θα υλοποιηθούν με πολύ μεγάλη επιτυχία. Επιτέλους θα πάρεις τη συνειδητή απόφαση να κάνεις μια ουσιαστική ανανέωση στη ζωή σου. Η υποστήριξη από δικά σου άτομα είναι σημαντική και θα τη χρειαστείς σίγουρα, αλλά μην αγχώνεσαι, γιατί θα δεις ότι όλα θα πάνε πολύ καλά. Για να μάθεις λεπτομέρειες κάλεσε ΤΩΡΑ από σταθερό ΟΤΕ και όλα τα κινητά στη ΓΡΑΜΜΗ ΠΑΡΘΕΝΟΥ στο 9011901606. Από όλα τα υπόλοιπα σταθερά (Wind, Forthnet, Hol κλπ) κάλεσε στο 90 11 00 30 36 Αισθηματικές Στον αισθηματικό τομέα, φρόντισε να δημιουργήσεις τις κατάλληλες συνθήκες στη σχέση σου, να μην κλείνεσαι στον εαυτό σου και θα δεις ότι θα περάσεις πολύ καλά. Επαγγελματικές - Οικονομικές Στα επαγγελματικά, μπορείς και αντεπεξέρχεσαι σε οποιοδήποτε πρόβλημα μπορεί να προκύψει, ενώ οι ιδέες που θα έχεις θα σε οδηγήσουν σε λύσεις πάνω σε θέματα που σε προβληματίζουν. Στα οικονομικά σου, προβλήματα του παρελθόντος αρχίζουν και ξεπερνιούνται αρκεί να κάνεις την πρέπουσα οικονομία.
Δείτε επίσης: Τα χαρακτηριστικά του ΠΑΡΘΕΝΟΥ (24/8-22/9) Επιρροή πλανητών αυτή τη στιγμή στο Ωροσκόπιο του ΠΑΡΘΕΝΟΥ Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο ΠΑΡΘΕΝΟΥ Μηνιαίο Ωροσκόπιο ΠΑΡΘΕΝΟΥ Δείτε ζωντανά την πρόβλεψη της Βιργινίας Λεούση
Δημοφιλέστερα άρθρα
 
Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο 31/8-6/9 2015 από την Βιργινία Λεούση Διάβασε τις προβλέψεις του ζωδίου σου για την εβδομάδα 31 Αυγούστου έως 6 Σεπτεμβρίου 2015 από την Βιργινία Λεούση Περισσότερα !
Τα ζώδια σήμερα 31 Αυγούστου 2015 από την Βιργινία Λεούση
Οι ημερήσιες προβλέψεις των ζωδίων για 31  Αυγούστου 2015 από την Βιργινία Λεούση
Περισσότερα !
To απόφθεγμα της ημέρας!

Όταν ο γείτονας σου χάνει τη δουλειά του, μιλάμε γα ύφεση. Όταν εσύ χάνεις τη δική σου, μιλάμε για κατάθλιψη.

Χάρι Τρούμαν

Follow us on Facebook youtube Vrisko.gr