Εορτολόγιο: Σεβαστιανή, Σεβαστή
Οι αστρολόγοι μας!
Δείτε επίσης !
Love Test Love Test Είστε πλασμένοι ο ένας για τον άλλον; Κάνε το Τεστ Αγάπης του Oroskopos.gr και μάθε αν ταιριάζετε!
Αριθμολογία Αριθμολογία Το Oroskopos.gr σου προσφέρει εντελώς δωρεάν Ανάλυση του Αριθμού Πεπρωμένου σου για να μάθεις όλες τις κρυφές πτυχές του χαρακτήρα σου!
Σκορπιός Το προφίλ της ημέρας Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού κάνει τις μέρες και τις νύχτες του Φθινοπώρου, έντονες, γεμάτες πάθος και με επιθυμία για ερωτική κατάκτηση! Οι Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθείς θα είναι οι πιο ευνοημένοι στα αισθηματικά τους!

Σκορπιός σήμερα 24/10

Ημερήσια πρόβλεψη – Ωροσκόπος

Επιλέξτε Ζώδιο:
Γενικές
Η Ηλιακή Έκλειψη που γίνεται σήμερα στο ζώδιό σου, θα σε κάνει να δεις πολλές καταστάσεις με διαφορετικό μάτι. Μην κρίνεις τα πάντα βάση των εμπειριών του παρελθόντος. Συμφωνώ πως όλοι λέμε πως η ζωή επαναλαμβάνεται, αλλά δεν πρέπει να αντιμετωπίζεις όλες τις καταστάσεις και όλους τους ανθρώπους με καχυποψία. Σκέψου πως έτσι χάνεις την ευκαιρία να γνωρίσεις καινούργιες εμπειρίες που μπορεί και να σου αλλάξουν την ζωή και τον τρόπο που βλέπεις τα πράγματα. Για να μάθεις λεπτομέρειες κάλεσε ΤΩΡΑ από σταθερό ΟΤΕ και όλα τα κινητά στη ΓΡΑΜΜΗ ΣΚΟΡΠΙΟΥ στο 9011901608. Από όλα τα υπόλοιπα σταθερά (Wind, Forthnet, Hol κλπ) κάλεσε στο 90 11 00 30 36 Αισθηματικές Η Αφροδίτη που σήμερα μπαίνει στο ζώδιό σου, σου δίνει τις καλύτερες επιρροές της, ώστε να ξεπεράσεις προβλήματα που έχεις στην σχέση σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι μην απογοητεύεσαι, γιατί η Αφροδίτη θα σε ευνοήσει για να έρθουν τα καλύτερα. Επαγγελματικές - Οικονομικές Σήμερα στην δουλειά σου μπορείς με χαμηλούς τόνους και χωρίς νεύρα, να λύσεις κάποια προβλήματα που μπορεί να παρουσιαστούν. Στα οικονομικά μην κάνεις καθόλου άσκοπες αγορές και μην παρασυρθείς σε έξοδα, που στο μέλλον θα σε προβληματίσουν.
Δείτε επίσης: Τα χαρακτηριστικά του ΣΚΟΡΠΙΟΥ (23/10-22/11) Επιρροή πλανητών αυτή τη στιγμή στο Ωροσκόπιο του ΣΚΟΡΠΙΟΥ Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο ΣΚΟΡΠΙΟΥ Μηνιαίο Ωροσκόπιο ΣΚΟΡΠΙΟΥ Δείτε ζωντανά την πρόβλεψη της Βιργινίας Λεούση
Δημοφιλέστερα άρθρα
 
Δες το Αστρολογικό Δελτίο της εβδομάδας για το ζώδιο σου (27/10-2/11) Παρακολούθησε το Αστρολογικό Δελτίο της εβδομάδας 20 Οκτωβρίου εως 2 Νοεμβρίου με τον Χρήστο Άρχο και την Αθηνά Βαγενά Περισσότερα !
Οι προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη για την εβδομάδα 27/10-2/11 Διάβασε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σου από τον αγαπημένο σου αστρολόγο Κώστα Λεφάκη! Μάθε για την εβδομάδα 2 Περισσότερα !
To απόφθεγμα της ημέρας!

Κάποιος που είναι ειλικρινής και ευθύς δεν μπορεί να έχει πολλούς φίλους. Θα έχει όμως πάντα τους καλύτερους.

John Lennon

Follow us on Facebook youtube Vrisko.gr