Εορτολόγιο: Θεοχάρης
Οι αστρολόγοι μας!
Δείτε επίσης !
Love Test Love Test Είστε πλασμένοι ο ένας για τον άλλον; Κάνε το Τεστ Αγάπης του Oroskopos.gr και μάθε αν ταιριάζετε!
Αριθμολογία Αριθμολογία Το Oroskopos.gr σου προσφέρει εντελώς δωρεάν Ανάλυση του Αριθμού Πεπρωμένου σου για να μάθεις όλες τις κρυφές πτυχές του χαρακτήρα σου!
Κριός Το προφίλ της ημέρας Το τετράγωνο του Άρη από τον Ταύρο, με τον Δία από το ζώδιο του Λέοντα, μας παρασύρει σε συναισθηματικές και οικονομικές υπερβολές! Συγκράτησε τον εαυτό σου και θυμήσου ότι η σπατάλη, μπορεί να σε οδηγήσει σε λάθη, που λίγο αργότερα θα σου είναι δύσκολο να συμμαζέψεις!

Κριός σήμερα 18/4

Ημερήσια πρόβλεψη – Ωροσκόπος

Επιλέξτε Ζώδιο:
Γενικές
Σήμερα, με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιο σου, θα αισθάνεσαι πολύ καλά σωματικά και θα μπεις στη διαδικασία να κάνεις πράγματα τα οποία ανέβαλες τις προηγούμενες μέρες. Η αστρολογική συμβουλή είναι να τολμήσεις κάποιες συζητήσεις – παρ’ όλο που ξέρεις ότι είναι ψυχοφθόρες - γιατί μόνο έτσι θα καταλάβεις τις προθέσεις που έχουν οι άλλοι πάνω σε θέματα που σε ενδιαφέρουν, ενώ θα νιώσεις κι εσύ καλύτερα. Για να μάθεις λεπτομέρειες κάλεσε ΤΩΡΑ από σταθερό ΟΤΕ και όλα τα κινητά στη ΓΡΑΜΜΗ ΚΡΙΟΥ στο 9011901601. Από όλα τα υπόλοιπα σταθερά (Wind, Forthnet, Hol κλπ) κάλεσε στο 90 11 00 30 36 Αισθηματικές Πολύ καλή μέρα για τα αισθηματικά σου, Κριέ. Κάποιες αλλαγές θα ενθουσιάσουν τόσο εσένα όσο και το ταίρι σου. Επαγγελματικές - Οικονομικές Τα επαγγελματικά σου βαίνουν καλώς και μπορείς να αρχίσεις να υλοποιείς τα καινούργια σου σχέδια. Από την άλλη, τα οικονομικά σου είναι κάπως ασταθή, γι’ αυτό πρέπει να προσέχεις τις κινήσεις που κάνεις.
Δείτε επίσης: Τα χαρακτηριστικά του ΚΡΙΟΥ (21/3-20/4) Επιρροή πλανητών αυτή τη στιγμή στο Ωροσκόπιο του ΚΡΙΟΥ Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο ΚΡΙΟΥ Μηνιαίο Ωροσκόπιο ΚΡΙΟΥ Δείτε ζωντανά την πρόβλεψη της Βιργινίας Λεούση
Δημοφιλέστερα άρθρα
 
Αστρολογικό Δελτίο: Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 20-26 Απριλίου 2015 Ο Χρήστος Άρχος και η Αθηνά Βαγενά παρουσιάζουν τις εβδομαδιαίες προβλέψεις των ζωδίων για 20-26 Απριλίου 2015 Περισσότερα !
Νέα Σελήνη Απριλίου 2015 στον Κριό: Προβλέψεις ζωδίων Μάθε τώρα πώς θα σε επηρεάσει η Νέα Σελήνη του Απριλίου 2015, που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Κριού Περισσότερα !
To απόφθεγμα της ημέρας!

Κάποιος που είναι ειλικρινής και ευθύς δεν μπορεί να έχει πολλούς φίλους. Θα έχει όμως πάντα τους καλύτερους.

John Lennon

Follow us on Facebook youtube Vrisko.gr