Εορτολόγιο: Των Μυροφόρων
Οι αστρολόγοι μας!
Δείτε επίσης !
Love Test Love Test Είστε πλασμένοι ο ένας για τον άλλον; Κάνε το Τεστ Αγάπης του Oroskopos.gr και μάθε αν ταιριάζετε!
Αριθμολογία Αριθμολογία Το Oroskopos.gr σου προσφέρει εντελώς δωρεάν Ανάλυση του Αριθμού Πεπρωμένου σου για να μάθεις όλες τις κρυφές πτυχές του χαρακτήρα σου!
Ταύρος Το προφίλ της ημέρας Το εξάγωνο της Αφροδίτης από τους Διδύμους, με τον Ουρανό από το ζώδιο του Κριού, φέρνει ξαφνικές,απρόβλεπτες και πολύ ενδιαφέρουσες γνωριμίες για τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμους, Ζυγούς, Υδροχόους) και τα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες)

Ταύρος σήμερα 26/4

Ημερήσια πρόβλεψη – Ωροσκόπος

Επιλέξτε Ζώδιο:
Γενικές
Με καλή διάθεση καλωσορίζεις την Κυριακή σου, αγαπητέ Ταύρε. Μπορείς να αφιερώσεις λίγο χρόνο στη διευθέτηση κάποιων παλιών προβλημάτων, αλλά φρόντισε οπωσδήποτε και να ξεκουραστείς γιατί θα νιώθεις λίγη αδυναμία. Επίσης σκέψου μήπως ήρθε η ώρα να αρχίσεις να εξωτερικεύεσαι και να πεις σε αγαπημένα άτομα πως νιώθεις. Η ιδανικότερη λύση για απόψε θα ήταν να περάσεις τη βραδιά σου χαλαρά με λίγα φιλικά πρόσωπα. Για να μάθεις λεπτομέρειες κάλεσε ΤΩΡΑ από σταθερό ΟΤΕ και όλα τα κινητά στη ΓΡΑΜΜΗ ΤΑΥΡΟΥ στο 9011901602. Από όλα τα υπόλοιπα σταθερά (Wind, Forthnet, Hol κλπ) κάλεσε στο 90 11 00 30 36 Αισθηματικές Φρόντισε σήμερα να περάσεις κάποιες στιγμές με το ταίρι σου ερωτικά και ρομαντικά για να νιώσεις κι εσύ καλύτερα ψυχικά. Επαγγελματικές - Οικονομικές Πολλά μπορείς να καταφέρεις στα επαγγελματικά. Σήμερα φρόντισε να ξεχαστείς λίγο από τα θέματα που σε κουράζουν ψυχικά. Τα οικονομικά σου πηγαίνουν καλύτερα αλλά μην ξεχνάς τις εκκρεμότητες που έχεις να τακτοποιήσεις.
Δείτε επίσης: Τα χαρακτηριστικά του ΤΑΥΡΟΥ (21/4-20/5) Επιρροή πλανητών αυτή τη στιγμή στο Ωροσκόπιο του ΤΑΥΡΟΥ Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο ΤΑΥΡΟΥ Μηνιαίο Ωροσκόπιο ΤΑΥΡΟΥ Δείτε ζωντανά την πρόβλεψη της Βιργινίας Λεούση
Δημοφιλέστερα άρθρα
 
Αστρολογικό Δελτίο: Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 27 Απριλίου-3 Μαϊου Ο Χρήστος Άρχος και Αθηνά Βαγενά σε ενημερώνουν αστρολογικά για την εβδομάδα 27 Απριλίου ως 3 Μαϊου Περισσότερα !
Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από τον Κώστα Λεφάκη 20-26 Απριλίου 2015 Διάβασε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σου από τον Κώστα Λεφάκη (20-26 Απριλίου 2015) Περισσότερα !
To απόφθεγμα της ημέρας!

Στο τέλος, δεν μετράνε τα χρόνια της ζωής σου, αλλά η ζωή στα χρόνια σου.

Αβραάμ Λίνκολν

Follow us on Facebook youtube Vrisko.gr