Εορτολόγιο: Ανάργυρος, Αργύρης, Αργυρώ, Δαμιανός, Κοσμάς.
Οι αστρολόγοι μας!
Δείτε επίσης !
Love Test Love Test Είστε πλασμένοι ο ένας για τον άλλον; Κάνε το Τεστ Αγάπης του Oroskopos.gr και μάθε αν ταιριάζετε!
Αριθμολογία Αριθμολογία Το Oroskopos.gr σου προσφέρει εντελώς δωρεάν Ανάλυση του Αριθμού Πεπρωμένου σου για να μάθεις όλες τις κρυφές πτυχές του χαρακτήρα σου!
Σκορπιός Το προφίλ της ημέρας ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!! Ο Νοέμβριος ξεκινά με την επιθυμία να αναλάβουμε δράση και να εκπληρώσουμε όνειρα, στόχους, προσδοκίες! Νέα πλάνα θα μας δημιουργήσουν αυτή την ημέρα τον ενθουσιασμό και την προσμονή!

Σκορπιός σήμερα 1/11

Ημερήσια πρόβλεψη – Ωροσκόπος

Επιλέξτε Ζώδιο:
Γενικές
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ! ! !Σήμερα ετοιμάσου για εκπλήξεις και ετοιμάσου να αντιμετωπίσεις γεγονότα και συμβάντα, που δεν περιμένεις να γίνουν. Πάντως ότι φέρνει η ζωή, τα φέρνει για κάποιο λόγο. Στο μέλλον θα εισπράξεις πολλά θετικά από την σημερινή μέρα. Είναι παρόλα αυτά καιρός να ξεκαθαρίσεις τις σχέσεις σου με ανθρώπους που σε καταπιέζουν. Είναι καλύτερα να στενοχωρηθείς και να στενοχωρήσεις για λίγο κάποιους, παρά να κάνεις υπομονή χωρίς λόγο. Για να μάθεις λεπτομέρειες κάλεσε ΤΩΡΑ από σταθερό ΟΤΕ και όλα τα κινητά στη ΓΡΑΜΜΗ ΣΚΟΡΠΙΟΥ στο 9011901608. Από όλα τα υπόλοιπα σταθερά (Wind, Forthnet, Hol κλπ) κάλεσε στο 90 11 00 30 36 Αισθηματικές Μπορείς να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου. Λύσεις που θέλεις να δώσεις στην σχέση σου, τις δίνεις με πολύ μεγάλη επιτυχία. Επαγγελματικές - Οικονομικές Στην δουλειά σου θα μπορέσεις να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις εδώ και πολύ καιρό. Πολλές καταστάσεις που ήταν προβληματικές, θα τακτοποιηθούν με τον καλύτερο τρόπο. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην κατάσταση που θα σε ικανοποιούσε. Απόφυγε σήμερα να παρασυρθείς σε έξοδα και αγορές, που μπορεί να είναι περιττά.
Δείτε επίσης: Τα χαρακτηριστικά του ΣΚΟΡΠΙΟΥ (23/10-22/11) Επιρροή πλανητών αυτή τη στιγμή στο Ωροσκόπιο του ΣΚΟΡΠΙΟΥ Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο ΣΚΟΡΠΙΟΥ Μηνιαίο Ωροσκόπιο ΣΚΟΡΠΙΟΥ Δείτε ζωντανά την πρόβλεψη της Βιργινίας Λεούση
Δημοφιλέστερα άρθρα
 
Τα ζώδια και οι σχέσεις τον Νοέμβριο 2014 Δες την μηνιαία ερωτική συναστρία της σχέσης σου για το Νοέμβριο 2014 Περισσότερα !
Αριθμολογία: Οι προσωπικές σου προβλέψεις για το Νοέμβριο 2014 Δες την προσωπική σου μηνιαία πρόβλεψη αριθμολογίας για το Νοέμβριο 2014 Περισσότερα !
To απόφθεγμα της ημέρας!

Η ευτυχία δεν είναι ένας σταθμός στον οποίο φτάνεις, αλλά ένας τρόπος να ταξιδεύεις.

 Margaret Lee
Follow us on Facebook youtube Vrisko.gr