Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Η Σελήνη σήμερα 28/6 - Η Επιρροή της στα Ζώδια

Η Επιρροή της Σελήνης
Πανσέληνος Ιουνίου
Νέα Σελήνη Ιουνίου
Η Σελήνη σήμερα στον Λέοντα

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο του Λέοντα και από αυτή τη θέση χαρίζει δύναμη, ζωντάνια, αισιοδοξία αλλά και ερωτισμό! Οι δραστηριότητες που ευνοούνται είναι: η ενασχόληση με τα παιδιά, οι ερωτικές συναντήσεις, ο καλλωπισμός, τα ψώνια, οι αγορές αλλά γενικότερα και οι απολαύσεις! Μην διστάσεις λοιπόν να προγραμματίσεις την ημέρα σου με τέτοιο τρόπο ώστε να διασκεδάσεις, να περάσεις καλά και να αφήσεις πίσω σου κάθε πικρή σκέψη! 

Πανσέληνος 9 Ιουνίου στο ζώδιο του Τοξότη

Αφορά τα μεταβλητά ζώδια (Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες)  η επίδρασή της είναι  έντονη, δραστική, μεταμορφωτική.  Οι εκπρόσωποι αυτών των ζωδίων θα πρέπει να προσέξουν αποφάσεις και ενέργειες προκειμένου να πετύχουν αλλαγές που χρειάζονται ή καλύτερη σταθερότητα σε νευραλγικούς τομείς της ζωής τους. Ακόμα μία φορά δοκιμάζεται η προσωπική ζωή Διδύμων και Τοξοτών και η επαγγελματική ή οικονομική Παρθένων και Ιχθύων.  Το διάστημα αυτό θα βοηθήσει τις προσπάθειες για σταθεροποίηση των σχέσεων μεταξύ κρατών και την διευθέτηση διαφωνιών για εμπορικά και εδαφικά συμφέροντα.  Στην Ελλάδα συνεχίζονται τα προβλήματα με την παιδεία, με τις μεταφορές, με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς και κυρίως με την εξωτερική πολιτική.  Ένα γεγονός θα εκθέσει κάποιο πολιτικό πρόσωπο το οποίο και θα αποτελέσει και την θρυαλλίδα εξελίξεων και αλλαγών στο εγγύς μέλλον.

Νέα Σελήνη 24 Ιουνίου στο ζώδιο του Καρκίνου

Αφορά τα παρορμητικά ζώδια (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως) και η επίδρασή της είναι έντονη και μεταρρυθμιστική. Απαιτεί πολύ προσοχή σε αποφάσεις, έλεγχο σε προβλήματα υγείας, αναβολή μετακινήσεων και διπλωματική αντιμετώπιση σε διαφωνίες συζυγικές ή εμπορικές. Γενικότερα το διάστημα θα είναι δύσκολο για πολλά θέματα που θα προκύψουν τόσο σε προσωπικό όσο και σε συλλογικό επίπεδο ενώ τυχόν λάθη που θα συμβούν θα έχουν μακροπρόθεσμες συνέπειες κυρίως οικονομικού χαρακτήρα. Θα έχουμε έξαρση ατυχημάτων, ψυχιατρικών και αναπνευστικών περιστατικών επίσης. Στον πολιτικό κόσμο της Ελλάδας θα επικρατήσει σύγχυση και διαφωνίες. 

Διάλεξε το ζώδιο σου και μάθε πώς σε επηρεάζει η Σελήνη σήμερα,η Πανσέληνος και η Νέα Σελήνη του μήνα

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.