Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Η Σελήνη σήμερα 25/3 - Η Επιρροή της στα Ζώδια

Η Επιρροή της Σελήνης
Πανσέληνος Μαρτίου
Νέα Σελήνη Μαρτίου
Η Σελήνη σήμερα στον Υδροχόο

Απρόβλεπτες εξελίξεις, θετικές αλλαγές και ενασχόληση με ζητήματα που αφορούν τα κοινά, τους συλλόγους και τις ομάδες ευνοούνται σήμερα που η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου! Θέλεις να γραφτείς σε έναν σύλλογο; Να ξεκινήσεις μία ομαδική δραστηριότητα; Να ζήσεις στιγμές που θα σε βγάλουν από την ρουτίνα σου; Τότε ναι, σήμερα είναι η ευκαιρία σου, ιδιαίτερα αν ανήκεις σε ζώδιο του Αέρα (Δίδυμος, Ζυγός, Υδροχόος) ή σε ζώδιο της Φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης)

 

 

Πανσέληνος 12 Μαρτίου στο ζώδιο της Παρθένου

Η Πανσέληνος του μήνα πραγματοποιείται στις 12 Μαρτίου στο τρίτο δεκαήμερο του Κριού, βρίσκεται σε αρμονία με τον Πλούτωνα αλλά και σε δυσαρμονία με τον Κρόνο δημιουργώντας ένα έντονο κρεσέντο συναισθημάτων. Δεν θα λείψουν αυτή τη μέρα τα νεύρα και οι εντάσεις ιδιαίτερα για τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) του 3ου δεκαημέρου

Νέα Σελήνη Μαρτίου 2017 στο ζώδιο του Κριού

Η Νέα Σελήνη του Μήνα πραγματοποιείται στις 28 Μαρτίου αυτή τη φορά από το εκρηκτικό ζώδιο του Κριού! Το νέο αυτό φεγγάρι βρίσκεται σε σύνοδο με την φαινομενικά ανάδρομη Αφροδίτη από το ζώδιο του Κριού, γεγονός που δηλώνει ότι θα δούμε σημαντικές εξελίξεις στον τομεά των σχέσεων και όχι μόνο ! Αυτό το φεγγάρι θα φέρει ουσιαστικές ανακατατάξεις και αλλαγές στη ζωή μας! 

Διάλεξε το ζώδιο σου και μάθε πώς σε επηρεάζει η Σελήνη σήμερα,η Πανσέληνος και η Νέα Σελήνη του μήνα

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.