Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Η Σελήνη σήμερα 29/4 - Η Επιρροή της στα Ζώδια

Η Επιρροή της Σελήνης
Πανσέληνος Απριλίου
Νέα Σελήνη Απριλίου
Η Σελήνη σήμερα στον Δίδυμο

Η Σελήνη πορεύεται στο ζώδιο των Διδύμων και η μέρα αποκτά ένα πολύ ευχάριστο, κοινωνικό και εκφραστικό προφίλ! Όλα τα ζώδια σήμερα έχουν την τάση να εκφράζουν τόσο με λόγια όσο και με τις πράξεις τους, όλα όσα υπάρχουν εδώ και καιρό στο μυαλό τους! Η μέρα ευνοεί τις εμπορικές διαπραγματευσεις, τις συμφωνίες, τις συναντήσεις, τις μετακινήσεις, την κοινωνικοποίηση και τις γνωριμίες καθώς και δραστηριότητες που σχετίζονται με την γνώση! Τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι) και τα ζώδια της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες) θα μπορούν να έχουν αυτή την ημέρα πιο ευχάριστες εξελίξεις! 

Πανσέληνος 11 Απριλίου 2017 στο ζώδιο του Ζυγού

Η Πανσέληνος του μήνα πραγματοποιείται στις 11 Απριλίου 2017 στο τρίτο δεκαήμερο του Ζυγού! Επρόκειτο για ένα φεγγάρι που θα φέρει τις εντάσεις και τις αναταραχές του στον τομέα των σταθερών σχέσεων και συνεργασιών, αφού η Πανσέληνος αυτή πραγματοποιείται με την συμμετοχή του Δία, του Ουρανού αλλά και του Πλούτωνα. Μεταμορφωτικές αλλαγές  θα βιώσουν αυτή την περίοδο οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι του 2ου και του 3ου δεκαημέρου.

Νέα Σελήνη στις 26 Απριλίου 2017 στο ζώδιο του Ταύρου

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στις 26 Απριλίου 2017 στο ζώδιο του Ταύρου θα βοηθήσει στην σταθεροποίηση και αποκατάσταση σχέσεων ενώ θα απαλύνει το κλίμα της καθημερινότητας. Η εποχή που ξεκινά είναι θετική για την κατάκτηση υποθέσεων που αφορούν οικονομικά και αισθηματικά! Οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι του 1ου δεκαημέρου θα βιώσουν τις πιο έντονες αλλαγές

Διάλεξε το ζώδιο σου και μάθε πώς σε επηρεάζει η Σελήνη σήμερα,η Πανσέληνος και η Νέα Σελήνη του μήνα

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.