Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Ζυγός για την εβδομάδα (24 / 4 - 30 / 4)

Γενικά

Η δυναμικότητα είναι μέσα σου αγαπητέ Ζυγέ. Και αυτή την περίοδο θα προσπαθήσεις να καταφέρεις πάρα πολλά στους τομείς που σε απασχολούν αυτό το διάστημα. Ο ανάδρομος Ερμής φέρνει στασιμότητα και αυτό σε εκνευρίζει. Μείωσε το άγχος και την ένταση που έχεις για να μπορέσεις να βάλεις μερικά θέματα σε μια σειρά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η σχέση σου αυτή την εβδομάδα θα πάει καλά. Κάποια προβλήματα που μπορεί να είχες από το παρελθόν θα ξεπεραστούν με τον καλύτερο τρόπο. Η Αφροδίτη που θα μπει το Σάββατο στον Κριό θα σου δώσει τις καλύτερες επιρροές. Η σχέση σου θα πάρει άλλη τροπή που θα σε ευχαριστήσει πάρα πολύ. Θα μπορέσεις να έρθεις περισσότερο κοντά στο ταίρι σου. Και εσύ που ακόμη κοιμάσαι με την μοναξιά αγκαλιά σε βεβαιώνω ότι με τις καλές επιρροές της Αφροδίτης έφτασε ο καιρός που θα κοιμηθείς με το ταίρι που θα βρεις και θα περάσεις πολύ καλά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αν προσέξεις αρκετά την επικοινωνία σου θα σου δώσει και πολλές ιδέες για να ξεπεράσεις πολλά θέματα που είναι στάσιμα στην δουλειά σου. Καινούργια ξεκινήματα που θέλεις να κάνεις να τα σκεφτείς πολύ καλά πριν ξεκινήσεις. Τα οικονομικά σου είναι σε καλό επίπεδο αλλά οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πολλές. Φρόντισε να τις τακτοποιήσεις άμεσα και μην δώσεις καμιά αναβολή.
Προσωπική πρόβλεψη Ζυγού βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Ζυγός; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Ζυγού στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.