Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Ζυγός για την εβδομάδα (26 / 6 - 2 / 7)

Γενικά

Περίοδος που μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά αγαπητέ Ζυγέ. Απόφυγε να κάνεις βιαστικές κινήσεις γιατί ακόμη δεν τα έχεις λύσει όλα τα θέματα σου και έχεις μερικά μικροπροβληματάκια. Πρόσεξε προς το τέλος της εβδομάδας να μην πεις λόγια σε αγαπημένα άτομα και έχεις λογομαχίες μαζί τους.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η σχέση σου θα πάει αρκετά καλά και θα έχεις κάποιες εκπλήξεις από το ταίρι σου που θα σου δώσουν μεγάλη χαρά. Ο Άρης που είναι στον Καρκίνο σε βεβαιώνει ότι γυρίζεις σελίδα στην σχέση σου που οι εξελίξεις θα είναι καλές και όλα αυτά που είχες περάσει που δεν ήταν καλά ανήκουν πια στο παρελθόν. Και αν ακόμη δεν έχεις βρει το ταίρι που θα σου δώσει την ευτυχία που ζητάς σου λέω ότι αυτές οι μέρες προσφέρονται για να κάνεις την γνωριμία που ήθελες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι συνθήκες στην δουλειά σου θα είναι καλές αρκεί να κάνεις σωστό χειρισμό στις υποθέσεις που έχεις και να διευθετήσεις ότι είναι σε στασιμότητα. Θα σου κάνουν προτάσεις για καινούργια ξεκινήματα αλλά καλύτερα όλα αυτά να τα αφήσεις για αργότερα. Τα οικονομικά δεν είναι στο σημείο που σε ευχαριστούν. Αυτή την περίοδο θα πρέπει να κινηθείς με πολύ προγραμματισμό γιατί οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πολλές.
Προσωπική πρόβλεψη Ζυγού βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Ζυγός; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Ζυγού στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.