Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Τοξότης για την εβδομάδα (26 / 6 - 2 / 7)

Γενικά

Θα σου δοθούν αυτή την περίοδο πολλές ευκαιρίες να πραγματοποιήσεις πολλά από τα σχέδια σου αγαπητέ Τοξότη. Πρόσεξε αρκετά γιατί σε μερικά θέματα θα έχεις ακόμη καθυστερήσεις. Μην κάνεις καμία βιαστική κίνηση και θα δεις ότι στο τέλος θα πετύχεις αυτά που θέλεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Το πλανητικό σκηνικό σου δίνει τις καλύτερες επιρροές του ώστε να τα πας πολύ καλά στην σχέση σου. Ο ερωτισμός και η γοητεία σου θα καταπλήξουν το ταίρι σου. Αναμένεται να περάσεις πολλές στιγμές έρωτα και πάθους αυτή την περίοδο. Και αν ακόμη έχεις την μοναξιά παρέα έφτασε ο καιρός να την διώξεις. Το σύμπαν σου όλα τα φόντα να βρεις το κατάλληλο ταίρι που θα σε κάνει να περνάς πολύ καλά μαζί του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα μέσα της εβδομάδας συζητήσεις που μπορεί να γίνουν για κάποια αλλαγή καλό θα είναι να κινηθείς πολύ ουδέτερα. Εσύ κινήσου με πολύ προγραμματισμό και σε βεβαιώνω ότι θα τα πας πολύ καλά στην δουλειά σου. Στα οικονομικά θέματα που καθυστερούν και σε έχουν κουράσει να ξέρεις ότι τώρα θα αρχίζουν να παίρνουν τον δρόμο τους. Απόφυγε να κάνεις οικονομικές συναλλαγές στα μέσα της εβδομάδας.
Προσωπική πρόβλεψη Τοξότη βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Τοξότης; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Τοξότη στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.