Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Ταύρος για την εβδομάδα (24 / 4 - 30 / 4)

Γενικά

Η εβδομάδα σου θα είναι αρκετά καλή αγαπητέ Ταύρε. Η Νέα Σελήνη που γίνεται την Τετάρτη στο ζώδιο σου σε ευνοεί ώστε να μπορέσεις να ξεκαθαρίσεις πολλά θέματα που μέχρι τώρα σε προβληματίζουν. Θα δεις πολλές προβληματικές καταστάσεις που δεν προχωρούσαν να βρίσκουν τις καλύτερες λύσεις και θα έχεις καταπληκτικές ιδέες ώστε να υλοποιήσεις τους στόχους σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μπορεί αυτή την εβδομάδα η σχέση σου να πάρει άλλη τροπή προς το καλύτερο και θα νιώθεις αρκετή ικανοποίηση. Η Νέα Σελήνη θα σε κάνει να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και να εξωτερικεύσεις τα αισθήματα σου ώστε να το κάνεις και εκείνο χαρούμενο. Και αν ακόμη κοιμάσαι παρέα με την μοναξιά φρόντισε να κινηθείς ανάλογα ώστε να κοιμηθείς με το ταίρι που θα σου δώσει την ευτυχία που ζητάς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μερικά θέματα που καθυστερούν στην δουλειά σου να μην σε νευριάζουν γιατί τώρα με την Νέα Σελήνη στο ζώδιο σου πολλά πράγματα και υποθέσεις που ήταν σε στασιμότητα θα πάρουν το δρόμο τους και θα βρεις τις κατάλληλες λύσεις που θέλεις αρκεί να έχεις υπομονή. Τα οικονομικά σου αυτή την εβδομάδα θα έχουν αρκετά σκαμπανεβάσματα. Πρέπει να προσέχεις να μην παρασυρθείς σε έξοδα γιατί θα βγεις εκτός προϋπολογισμού.
Προσωπική πρόβλεψη Ταύρου βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Ταύρος; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Ταύρου στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.