Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Σκορπιός για την εβδομάδα (20 / 3 - 26 / 3)

Γενικά

Με τις καλές επιρροές του Άρη από τον Ταύρο ο δυναμισμός και η ενέργεια που θα έχεις αυτή την εβδομάδα θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις πολλά προβλήματα που έχεις εδώ και καιρό αγαπητέ Σκορπιέ. Μόνο να ξέρεις ότι σε ότι κάνεις φρόντισε να έχεις κάνει πολύ καλό πρόγραμμα. Οικογενειακά θέματα που θέλεις να τακτοποιήσεις μπορείς να τα λύσεις αυτή την περίοδο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Κάποια ερωτηματικά θα σε βασανίζουν και αυτή την εβδομάδα σε σχέση με την συμπεριφορά που έχει το ταίρι σου. Δεν είναι ώρα να μιλήσεις ακόμα. Ο Άρης που είναι στον Ταύρο θα ανεβάσει πολύ τον ερωτισμό σου και θα κάνεις το ταίρι σου ευτυχισμένο. Και αν ακόμη ψάχνεσαι και δεν έχεις βρει το ταίρι που θέλεις μην σταματήσεις την αναζήτηση γιατί σε βεβαιώνω ότι είσαι πολύ κοντά στην καινούργια γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου θα γίνουν κάποιες ανακατατάξεις που θα σου φέρουν κάποιες αναστατώσεις. Να ξέρεις ότι η περίοδος είναι πολύ θετική και ότι κάνεις θα έχεις μεγάλη επιτυχία. Τακτοποιείσαι γραφειοκρατικά θέματα. Στα οικονομικά πρέπει να κάνεις προγραμματισμό για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στις πολλές υποχρεώσεις που θα παρουσιαστούν. Απόφυγε να κάνεις οικονομικές συναλλαγές και έξοδα.
Προσωπική πρόβλεψη Σκορπιού βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Σκορπιός; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Σκορπιού στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.