Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Λέων για την εβδομάδα (19 / 6 - 25 / 6)

Γενικά

Από την Δευτέρα θα έχεις πολύ καλή διάθεση και κάποια γεγονότα που θα γίνουν θα μπορέσουν να ισορροπήσουν την ψυχολογία σου αγαπητέ Λέοντα. Ο δυναμισμός σου θα είναι στα ύψη του και θα είσαι σε πλήρη ετοιμότητα για τα πάντα. Κάνε τα σχέδια σου και θα δεις ότι όλα θα πάνε πολύ καλά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Κάποια ερωτηματικά θα σε βασανίζουν και αυτή την εβδομάδα σε σχέση με την συμπεριφορά που έχει το ταίρι σου. Δεν είναι ώρα να μιλήσεις ακόμα. Η Αφροδίτη από τον Ταύρο θα ομορφύνει όλες τις καταστάσεις θα δοθούν λύσεις και θα περάσεις πολύ καλά. Και αν ακόμη ψάχνεσαι και δεν έχεις βρει το ταίρι που θέλεις μην σταματήσεις την αναζήτηση γιατί σε βεβαιώνω ότι είσαι πολύ κοντά στην καινούργια γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα έχεις αρκετές υποχρεώσεις στην δουλειά σου και θα σου προκαλέσει αρκετό άγχος. Απόφυγε να εκνευρίζεσαι και προπάντων να μην τα βάζεις με τους συνεργάτες σου. Όλα αυτά είναι προσωρινά και σε διαβεβαιώνω πως η επιτυχία στην δουλειά σου είναι πολύ κοντά σου. Στα οικονομικά θα έχεις έντονα στο μυαλό σου αυτή την εβδομάδα τις υποχρεώσεις που έχεις στα οικονομικά και σε αγχώνουν εδώ και πολύ καιρό.
Προσωπική πρόβλεψη Λέοντα βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Λέων; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Λέοντα στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.