Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Λέων για την εβδομάδα (20 / 3 - 26 / 3)

Γενικά

Έχεις πολύ υπευθυνότητα σαν ζώδιο και αυτό σου δημιουργεί έντονο άγχος για κάποιες υποχρεώσεις και εκκρεμότητες που έχεις από παλιά αγαπητέ Λέοντα. Ο δυναμισμός σου θα είναι στα ύψη του και θα είσαι σε πλήρη ετοιμότητα για τα πάντα. Κάνε τα σχέδια σου και θα δεις ότι όλα θα πάνε πολύ καλά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο Άρης που σε ευνοεί από τον Ταύρο, η καλή σου διάθεση και ο ερωτισμός σου δίνουν όλα τα φόντα για να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου. Μην σκέφτεσαι καταστάσεις που μπορεί να σε είχαν στεναχωρήσει. Βάλε καινούργιες βάσεις στην σχέση σου και κάνε τις προτάσεις σου και όλα θα πάνε πολύ καλά. Για εσένα που ακόμη δεν έχεις βρει το ταίρι σου ο Άρης από τον Ταύρο είναι με το μέρος σου και θα φέρει αυτό που περιμένεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Με τις καλές επιρροές του Ερμή από τον Κριό στην δουλειά σου θα τα πας πάρα πολύ καλά. Κάποια λάθη που μπορεί να προκύψουν απόφυγε να εκνευρίζεσαι και προπάντων να μην τα βάζεις με τους συνεργάτες σου. Όλα αυτά είναι προσωρινά και σε διαβεβαιώνω πως η επιτυχία στην δουλειά σου είναι πολύ κοντά σου. Στα οικονομικά θα έχεις έντονα στο μυαλό σου αυτή την εβδομάδα τις υποχρεώσεις που έχεις στα οικονομικά και σε αγχώνουν εδώ και πολύ καιρό.
Προσωπική πρόβλεψη Λέοντα βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Λέων; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Λέοντα στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.