Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Λέων για την εβδομάδα (24 / 4 - 30 / 4)

Γενικά

Από την Δευτέρα η εβδομάδα αυτή θα είναι πολύ καλή αγαπητέ Λέοντα. Θα θέλεις να βελτιώσεις την προσωπική σου εικόνα και να γίνεις το επίκεντρο του γενικού θαυμασμού. Η δυναμικότητα σου θα είναι στα ύψη και θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις πολλά ζητήματα που μέχρι τώρα είναι σε στασιμότητα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Αφροδίτη που το Σάββατο θα μπει στον Κριό σου δίνει τις καλύτερες επιρροές της και η σχέση σου θα είναι μέσα στην αρμονία. Φρόντισε να εξωτερικεύσεις τα αισθήματα σου στο ταίρι σου. Μια γλυκιά κουβέντα, μια ευγενική χειρονομία λίγη προσοχή μπορούν να λειτουργήσουν θετικά. Εάν πάλι βιώνεις τη μοναξιά αυτές τις μέρες με την εύνοια της Αφροδίτης έχεις όλα τα εφόδια και πολλές ευκαιρίες για να κάνεις την γνωριμία που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ο μεγάλος δυναμισμός που έχεις επηρεάζει άμεσα την επαγγελματική ζωή σου. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να παγιώσεις την κατάστασή σου. Θα έχεις πολύ δυναμισμό και θα μπορέσεις να υλοποιήσεις τους στόχους σου. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να ισορροπούν. Αν δεν έχεις μεγάλα έσοδα θα απολαύσεις μία οικονομική άνεση που θα σε προφυλάξει από τις δύσκολες καταστάσεις.
Προσωπική πρόβλεψη Λέοντα βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Λέων; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Λέοντα στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.