Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Κριός για την εβδομάδα (26 / 6 - 2 / 7)

Γενικά

Είσαι σε ένα γενικότερο εκνευρισμό για να μπορέσεις να βάλεις σε σειρά διάφορα θέματα που μέχρι τώρα είναι στάσιμα αγαπητέ Κριέ. Με τον Άρη που είναι στον Καρκίνο οι ευκαιρίες θα είναι το χαρακτηριστικό αυτής της εβδομάδας. Φρόντισε να ηρεμήσεις γιατί τα πράγματα τα έχεις φέρει σε πολύ καλό σημείο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Θα υπάρχει στασιμότητα στην σχέση σου αυτή την περίοδο. Με τον έντονο ερωτισμό και την δραστηριότητα που έχεις θέλεις να έχεις πάντα δράση. Μην κάθεσαι λοιπόν κάνε τις προτάσεις σου στο ταίρι σου και σε βεβαιώνω ότι θα περάσεις όπως θέλεις. Και αν ακόμη δεν έχεις βρει το ταίρι που θα σε κάνει να περνάς καλά μην κάτσεις με τα χέρια σταυρωμένα γιατί με τις καλές επιρροές του Άρη να σε ευνοεί πολύ σύντομα θα έρθει και η καινούργια γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα καταφέρνεις στην δουλειά σου όλα πάρα πολύ καλά. Μείωσε το άγχος γιατί η δραστηριότητες θα είναι πάρα πολλές. Απόφυγε να μεταφέρεις την υπερένταση σου στους συνεργάτες σου. Τα οικονομικά σου είναι σε καλό επίπεδο αλλά αυτή την εβδομάδα θα μπεις σε πολλά έξοδα θέλεις δεν θέλεις. Φρόντισε να κινηθείς με αρκετή σύνεση ώστε να μην έχεις βγει εκτός προϋπολογισμού.
Προσωπική πρόβλεψη Κριού βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Κριός; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Κριού στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.