Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Ιχθύς για την εβδομάδα (20 / 3 - 26 / 3)

Γενικά

Αυτή την εβδομάδα πρέπει να χαλαρώσεις να ρίξεις τους τόνους και προπάντων να μην τα βάζεις με άτομα που δεν φταίνε αγαπητέ Ιχθύ. Κάποια γεγονότα θα αλλάξουν την ζωή σου προς το καλύτερο. Θα πρέπει να σου πω ότι έχεις φέρει πολλά θέματα σε ικανοποιητικό επίπεδο. Θα κάνεις πολλές ευχάριστες συζητήσεις με κάποιο άτομο από το οικογενειακό σου περιβάλλον.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η σχέση σου θα μπορέσει να πάει καλύτερα αν έχεις περισσότερη διαλλακτικότητα και αλλάξεις και κάποιες απόψεις. Πέρασε χαλαρά και ρομαντικά με το ταίρι σου ώστε να φέρεις την ηρεμία και την ευτυχία στην σχέση σου που της λείπει το τελευταίο διάστημα. Και εσύ που μιλάς ακόμη με την μοναξιά σου να ξέρεις ότι είσαι σε ευνοϊκή περίοδο που θα κάνεις νέα σχέση έτσι ακριβώς όπως την ήθελες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θέλεις να κάνεις κάποιες αλλαγές στην δουλειά σου και επειδή τα πράγματα είναι σε στάσιμα εκνευρίζεσαι αρκετά. Φρόντισε να κινηθείς με ψυχραιμία να μιλήσεις με τους συνεργάτες σου και θα καταφέρεις αυτά που θέλεις. Στα οικονομικά θα βγουν στην επιφάνεια κάποια έξοδα που δεν τα περίμενες. Είσαι σε περίοδο που τα οικονομικά σου αρχίζουν και ισορροπούν αλλά μην κάνεις πολλά έξοδα που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.
Προσωπική πρόβλεψη Ιχθύ βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Ιχθύς; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Ιχθύ στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.