Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Ιχθύς για την εβδομάδα (24 / 4 - 30 / 4)

Γενικά

Πολλές καταστάσεις που δεν έχουν πάρει οριστική μορφή σε νευριάζουν αγαπητέ Ιχθύ ενώ εσύ έχεις φτάσει στο επόμενο στάδιο και θέλεις να το υλοποιήσεις. Θα πρέπει να σου πω ότι μπορεί μερικά θέματα να καθυστερούν(λόγω ότι ο Ερμής είναι ανάδρομος) αλλά θα γίνουν έτσι όπως τα θέλεις εσύ. Ηρέμησε λοιπόν και όλα θα γίνουν στην ώρα τους.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Με τις καλές επιρροές του Άρη από τους Διδύμους η σχέση σου θα κινηθεί σε πολύ καλά επίπεδα αυτή την περίοδο. Θα έχεις πολύ καλές εξελίξεις στην σχέση σου. Μπορείς να κάνεις τις προτάσεις σου στο ταίρι σου για το Σαββατοκύριακο όπου μπορείτε να περάσετε υπέροχα. Αν ακόμη είσαι παρέα με την μοναξιά μην κλείνεσαι στον εαυτό σου και δεν κάνεις τίποτε. Είναι σίγουρο ότι θα κάνεις καινούργια γνωριμία έτσι όπως την θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η δουλειά σου πηγαίνει μια χαρά παρόλο που έχεις πολλές ευθύνες και το τρέξιμο είναι αρκετό. Στα μέσα της εβδομάδας θα σου κάνουν προτάσεις που θα είναι συμφέρουσες για εσένα καλό θα είναι να τις δεις με σοβαρότητα. Καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες δεν ευνοούνται. Πολλές ευκαιρίες θα σου παρουσιαστούν στα οικονομικά σου που θα αυξήσουν τα έσοδα σου.
Προσωπική πρόβλεψη Ιχθύ βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Ιχθύς; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Ιχθύ στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.