Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Ιχθύς για την εβδομάδα (19 / 6 - 25 / 6)

Γενικά

Αυτή την εβδομάδα πρέπει να χαλαρώσεις. Από την Τετάρτη που ο Ερμής θα μπει στον Καρκίνο θα σου δώσει πολλές ιδέες για θέματα που σε αγχώνουν αγαπητέ Ιχθύ. Θα αλλάξει την ζωή σου προς το καλύτερο. Θα πρέπει να σου πω ότι οι υποχρεώσεις που θα έχεις αυτή την περίοδο θα είναι πάρα πολλές και εσύ βιάζεσαι να τα τελειώσεις όλα μαζί κάνε λίγο υπομονή όλα θα πάνε πολύ καλά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Οι εξελίξεις που θα έχεις στην σχέση σου θα είναι πολύ καλές. Με τις καλές επιρροές του Ερμή από τον Καρκίνο θα μπορέσεις να βρεις με το ταίρι σου πολύ καλές λύσεις για την σχέση σου ώστε να είστε και οι δύο ευτυχισμένοι. Η Νέα Σελήνη θα κάνει το κλίμα ερωτικό και ρομαντικό. Μια καινούργια γνωριμία σε εσένα που κάνεις παρέα ακόμη με την μοναξιά θα φέρει νέα πνοή και θα δώσει ένα ευχάριστο χρώμα στην καθημερινότητά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Από το Σάββατο που γίνεται η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο θα δεις τα επαγγελματικά σου να πηγαίνουν πολύ καλά. Φρόντισε να κινηθείς με ψυχραιμία να μιλήσεις με τους συνεργάτες σου και θα καταφέρεις αυτά που θέλεις. Στα οικονομικά θα βγουν στην επιφάνεια κάποια έξοδα που δεν τα περίμενες. Είσαι σε περίοδο που τα οικονομικά σου αρχίζουν και ισορροπούν αλλά μην κάνεις πολλά έξοδα που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.
Προσωπική πρόβλεψη Ιχθύ βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Ιχθύς; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Ιχθύ στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.