Εορτολόγιο: Καμία γνωστή γιορτή
Οι αστρολόγοι μας!
Δείτε επίσης !
Love Test Love Test Είστε πλασμένοι ο ένας για τον άλλον; Κάνε το Τεστ Αγάπης του Oroskopos.gr και μάθε αν ταιριάζετε!
Αριθμολογία Αριθμολογία Το Oroskopos.gr σου προσφέρει εντελώς δωρεάν Ανάλυση του Αριθμού Πεπρωμένου σου για να μάθεις όλες τις κρυφές πτυχές του χαρακτήρα σου!
Παρθένος Το προφίλ της ημέρας Μην επιτρέψεις στις ευαισθησίες σου αλλά και στην φαντασία σου να σε παρασύρουν σε εντάσεις με το σύντροφο ή τους ανθρώπους που αγαπάς! Σήμερα σκέψου ότι κάποια πράγματα δεν είναι έτσι ακριβώς όπως φαίνονται!

Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο (31/8 - 6/9)

Παρθένος (24/8-22/9)

Επιλέξτε Ζώδιο:
Γενικές
Θα συμβούν κάποια γεγονότα αυτή την εβδομάδα αγαπητέ Παρθένε που θα σε βάλουν σε πολλά ερωτηματικά. Αυτό που έχεις να κάνεις εσύ είναι να μην βγεις καθόλου από το πρόγραμμα σου και να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά γιατί και στις 29 που γίνεται η Πανσέληνος στους Ιχθείς θα φέρει ευκαιρίες πολύ καλές για εσένα. Για να μάθεις λεπτομέρειες κάλεσε ΤΩΡΑ από σταθερό ΟΤΕ και όλα τα κινητά στη ΓΡΑΜΜΗ ΠΑΡΘΕΝΟΥ στο 9011901606. Από όλα τα υπόλοιπα σταθερά (Wind, Forthnet, Hol κλπ) κάλεσε στο 90 11 00 30 36 Αισθηματικές Θα αισθανθείς έντονα την ανάγκη αυτή την περίοδο να εξωτερικευτείς στο ταίρι σου και να του πεις για αυτά που αισθάνεσαι για εκείνο. Κάντο και μην αργείς καθόλου γιατί η σχέση σου αυτή την περίοδο μπορεί να πάει πολύ καλά. Και αν ακόμη η μοναξιά παραμένει μόνιμος φίλος μην αγχώνεσαι γιατί σε λίγο καιρό θα την αποχωριστείς και θα κάνεις την γνωριμία που θέλεις. Επαγγελματικές - Οικονομικές Στην δουλειά σου τα πας μια χαρά αλλά το τρέξιμο που έχεις είναι πάρα πολύ. Μπορείς να συνεργαστείς αλλά και να κάνεις και καινούργια ξεκινήματα. Προβληματικές καταστάσεις που μπορεί να είχες με συνεργάτες σου αρχίζουν και λύνονται με τον καλύτερο τρόπο. Στα οικονομικά τα έξοδα που θα έχεις θα είναι πάρα πολλά. Από την πρώτη μέρα της εβδομάδας θα πρέπει να βάλεις πολύ προγραμματισμό ώστε να μπορέσεις να τακτοποιήσεις τις διάφορες υποχρεώσεις που έχεις.

Δείτε επίσης: Επιρροή πλανητών αυτή τη στιγμή στο Ωροσκόπιο Ημερήσιο Ωροσκόπιο ΠΑΡΘΕΝΟΥ Μηνιαίο Ωροσκόπιο ΠΑΡΘΕΝΟΥ Δείτε ζωντανά την πρόβλεψη της Βιργινίας Λεούση
Δημοφιλέστερα άρθρα
 
Η Αστρολογική Ατζέντα Σεπτεμβρίου 2015 από τον Κώστα Λεφάκη Μάθε μέρα προς μέρα όλα τα αστρολογικά μυστικά του Σεπτεμβρίου 2015 από τον Κώστα Λεφάκη Περισσότερα !
Μηνιαίες Προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2015 από τον Κώστα Λεφάκη Ο Κώστας Λεφάκης δίνει τις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις των ζωδίων για τον Σεπτέμβριο 2015! Δες τι προβλέπει για το Περισσότερα !
To απόφθεγμα της ημέρας!

Αλλά κανείς δεν έχει γεννηθεί που να τα γνωρίζει όλα. Άλλο χάρισμα έχει ο καθένας μας.

Ευρυπίδης

Follow us on Facebook youtube Vrisko.gr