Εορτολόγιο: Παγκόσμια Ημέρα Αποταμίευσης
Οι αστρολόγοι μας!
Δείτε επίσης !
Love Test Love Test Είστε πλασμένοι ο ένας για τον άλλον; Κάνε το Τεστ Αγάπης του Oroskopos.gr και μάθε αν ταιριάζετε!
Αριθμολογία Αριθμολογία Το Oroskopos.gr σου προσφέρει εντελώς δωρεάν Ανάλυση του Αριθμού Πεπρωμένου σου για να μάθεις όλες τις κρυφές πτυχές του χαρακτήρα σου!
Σκορπιός Το προφίλ της ημέρας Την τελευταία μέρα του Οκτωβρίου η Σελήνη από το ζώδιο του Υδροχόου σε ωθεί σε ανακατατάξεις και αλλαγές προκειμένου να κάνεις το κλίμα της καθημερινότητάς σου πιο όμορφο! Η κοινωνική δικτύωση θα σε βοηθήσει να ξεχαστείς από κάθε θέμα που σε απασχολεί!

Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο (27/10 - 2/11)

Σκορπιός (23/10-22/11)

Επιλέξτε Ζώδιο:
Γενικές
Παρόλο που υπάρχουν αρκετές υποθέσεις που θέλεις να λύσεις θα πετύχεις τα περισσότερα από τα σχέδιά σου αγαπητέ Σκορπιέ. Εντούτοις μερικές φορές θα πρέπει να αντιμετωπίσεις κάποια κρίσιμα ερωτηματικά που μπορεί να είναι βίαια και οδυνηρά αλλά θα επιφέρουν μια ξεκάθαρη βελτίωση της ζωής σου. Για να μάθεις λεπτομέρειες κάλεσε ΤΩΡΑ από σταθερό ΟΤΕ και όλα τα κινητά στη ΓΡΑΜΜΗ ΣΚΟΡΠΙΟΥ στο 9011901608. Από όλα τα υπόλοιπα σταθερά (Wind, Forthnet, Hol κλπ) κάλεσε στο 90 11 00 30 36 Αισθηματικές Η Αφροδίτη που είναι στο ζώδιο σου θα σου δώσει τις καλύτερες επιρροές της για να περάσεις ιδανικά με το ταίρι σου. Καλύτερα θα ήταν να μην αναφερθείς σε καταστάσεις που σε έχουν στεναχωρήσει και έχουν περάσει. Αν πάλι δεν υπάρχει κάποιο ταίρι στο προσκήνιο τότε και πάλι μπορεί να επηρεαστείς από τις καλές επιρροές. Πράγματι επίκειται μια σημαντική γνωριμία. Επαγγελματικές - Οικονομικές Οι επαγγελματικές σου υποθέσεις θα μοιάζουν με πραγματικό πεδίο μάχης. Πρέπει από την αρχή να τοποθετήσεις όλα τα πιόνια σου στο παιχνίδι με τεράστια προσοχή εάν θέλεις να πετύχεις τους στόχους σου. Και έπειτα φρόντισε πολύ απλά να γκρεμίσεις τα εμπόδια στον δρόμο σου. Στα οικονομικά σου αυτή την περίοδο απόφυγε να κάνεις πολλά έξοδα και φρόντισε να τακτοποιήσεις άμεσα κάποιες υποχρεώσεις που έχεις.

Δείτε επίσης: Επιρροή πλανητών αυτή τη στιγμή στο Ωροσκόπιο Ημερήσιο Ωροσκόπιο ΣΚΟΡΠΙΟΥ Μηνιαίο Ωροσκόπιο ΣΚΟΡΠΙΟΥ Δείτε ζωντανά την πρόβλεψη της Βιργινίας Λεούση
Δημοφιλέστερα άρθρα
 
Η αστρολογική ατζέντα του Νοεμβρίου 2014 Δες μέρα προς μέρα όλες τις αστρολογικές όψεις και τις διελεύσεις του Νοεμβρίου και μάθε πώς θα σε επηρεάσουν... Περισσότερα !
Αστρολογικές Προβλέψεις Νοεμβρίου 2014 από τον Κώστα Λεφάκη Ο Κώστας Λεφάκης δίνει τις μηνιαίες προβλέψεις Νοεμβρίου 2014 για όλα τα ζώδια ... Περισσότερα !
To απόφθεγμα της ημέρας!

Όλα όσα έχω μάθει για τη ζωή συνοψίζονται σε τρεις μόνο λέξεις: η ζωή συνεχίζεται….

ROBERT FROST

Follow us on Facebook youtube Vrisko.gr