Εορτολόγιο: Καμία γνωστή γιορτή
Οι αστρολόγοι μας!
Δείτε επίσης !
Love Test Love Test Είστε πλασμένοι ο ένας για τον άλλον; Κάνε το Τεστ Αγάπης του Oroskopos.gr και μάθε αν ταιριάζετε!
Αριθμολογία Αριθμολογία Το Oroskopos.gr σου προσφέρει εντελώς δωρεάν Ανάλυση του Αριθμού Πεπρωμένου σου για να μάθεις όλες τις κρυφές πτυχές του χαρακτήρα σου!
Ταύρος Το προφίλ της ημέρας Το εξάγωνο της Αφροδίτης από τους Διδύμους, με τον Ουρανό από το ζώδιο του Κριού, φέρνει ξαφνικές,απρόβλεπτες και πολύ ενδιαφέρουσες γνωριμίες για τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμους, Ζυγούς, Υδροχόους) και τα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες)

Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο (27/4 - 3/5)

Ταύρος (21/4-20/5)

Επιλέξτε Ζώδιο:
Γενικές
Οι καλές εξελίξεις που θα έχεις αυτή την εβδομάδα θα σε κάνουν αγαπητέ Ταύρε να μείνεις με το στόμα ανοιχτό. Με τον Ερμή μέχρι τις 30 στο ζώδιο σου οι ευκαιρίες που θα έχεις στα θέματα που σε αφορούν θα έρχονται η μία μετά την άλλη. Κινήσου με πολύ προγραμματισμό και θα δεις τι καλά που θα είσαι στο τέλος της εβδομάδας. Για να μάθεις λεπτομέρειες κάλεσε ΤΩΡΑ από σταθερό ΟΤΕ και όλα τα κινητά στη ΓΡΑΜΜΗ ΤΑΥΡΟΥ στο 9011901602. Από όλα τα υπόλοιπα σταθερά (Wind, Forthnet, Hol κλπ) κάλεσε στο 90 11 00 30 36 Αισθηματικές Έχουν πάρει τον καλό δρόμο και πάνε πολύ καλά. Θα μπορέσεις να μιλήσεις με το ταίρι σου για λύσεις και κάποια τελευταία θέματα που είναι μέσα στο μυαλό σου και σε απασχολούν. Εσύ που έχεις μοναξιά μην κάτσεις καθόλου γιατί σε περιμένει μια πολύ καλή γνωριμία. Επαγγελματικές - Οικονομικές Θα δεις στην δουλειά σου να συμβαίνουν αλλαγές που θα είναι για το καλό σου. Ότι σχέδια έχεις κάνει μέχρι τώρα έφτασε ο καιρός που θα αρχίσουν να υλοποιούνται. Έρχονται και καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες. Στα οικονομικά τα έξοδα συνεχίζονται και εσύ είσαι μέσα στο άγχος για να μπορέσεις να καλύψεις τις διάφορες υποχρεώσεις. Ηρέμησε και σε βεβαιώνω ότι έχεις μπει σε περίοδο που τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να ισορροπούν.

Δείτε επίσης: Επιρροή πλανητών αυτή τη στιγμή στο Ωροσκόπιο Ημερήσιο Ωροσκόπιο ΤΑΥΡΟΥ Μηνιαίο Ωροσκόπιο ΤΑΥΡΟΥ Δείτε ζωντανά την πρόβλεψη της Βιργινίας Λεούση
Δημοφιλέστερα άρθρα
 
Αστρολογικό Δελτίο: Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 27 Απριλίου-3 Μαϊου Ο Χρήστος Άρχος και Αθηνά Βαγενά σε ενημερώνουν αστρολογικά για την εβδομάδα 27 Απριλίου ως 3 Μαϊου Περισσότερα !
Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από τον Κώστα Λεφάκη 20-26 Απριλίου 2015 Διάβασε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σου από τον Κώστα Λεφάκη (20-26 Απριλίου 2015) Περισσότερα !
To απόφθεγμα της ημέρας!

Ποτέ μην επιτρέπεις σε κάποιον να είναι η πρώτη προτεραιότητά σου, ενώ ανέχεσαι να είσαι γι’ αυτόν μια από τις εναλλακτικές του λύσεις. Ανώνυμος

Follow us on Facebook youtube Vrisko.gr