Εορτολόγιο: Καμία γνωστή γιορτή
Οι αστρολόγοι μας!
Δείτε επίσης !
Love Test Love Test Είστε πλασμένοι ο ένας για τον άλλον; Κάνε το Τεστ Αγάπης του Oroskopos.gr και μάθε αν ταιριάζετε!
Αριθμολογία Αριθμολογία Το Oroskopos.gr σου προσφέρει εντελώς δωρεάν Ανάλυση του Αριθμού Πεπρωμένου σου για να μάθεις όλες τις κρυφές πτυχές του χαρακτήρα σου!
Δίδυμοι Το προφίλ της ημέρας Ο ανάδρομος Ερμής από τους Διδύμους σχηματίζει δυσαρμονική όψη τετραγώνου με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων! Πρόσεξε τα λόγια, τις παρεξηγήσεις, τα ψέματα και τις εξαπατήσεις ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο ζώδιο των Διδύμων, της Παρθένου, του Τοξότη και των Ιχθύων στο α' δεκαήμερο!

Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο (25/5 - 31/5)

Δίδυμοι (21/5-21/6)

Επιλέξτε Ζώδιο:
Γενικές
Οι υποθέσεις που σε αφορούν θα κινηθούν σε πολύ καλά επίπεδα αυτή την εβδομάδα αγαπητέ Δίδυμε. Πρέπει να βάλεις προτεραιότητες τι θέλεις να τελειώσεις πρώτα και έτσι δεν θα αγχωθείς. Μπορεί να έχεις άγχος αλλά έχεις πολύ δυναμικότητα και εσύ ότι θελήσεις θα μπορέσεις να το πετύχεις με πολύ μεγάλη ευκολία. Για να μάθεις λεπτομέρειες κάλεσε ΤΩΡΑ από σταθερό ΟΤΕ και όλα τα κινητά στη ΓΡΑΜΜΗ ΔΙΔΥΜΟΥ στο 9011901603. Από όλα τα υπόλοιπα σταθερά (Wind, Forthnet, Hol κλπ) κάλεσε στο 90 11 00 30 36 Αισθηματικές Αυτή την περίοδο πρόσεξε γιατί με τις τόσες δραστηριότητες που έχεις θα αμελήσεις κάποια βασικά πράγματα στην σχέση σου. Για να αποφύγεις φασαρίες με το ταίρι σου δώσε του να καταλάβει και να κατανοήσει μερικά πράγματα. Και αν ακόμη παλεύεις να διώξεις την μοναξιά είναι σίγουρο ότι θα την διώξεις πολύ μακριά γιατί κοντά σου θα έχεις το ταίρι που θα γνωρίσεις και θα σου δίνει την ευτυχία που θέλεις. Επαγγελματικές - Οικονομικές Η δουλειά σου πηγαίνει αρκετά καλά. Έχεις πολλές ιδέες που μπορείς με μεγάλη ευκολία να τις πραγματοποιήσεις. Καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες καλύτερα θα ήταν να τα αφήσεις για αργότερα. Μπορείς να συζητήσεις για οικονομικά θέματα στα μέσα της εβδομάδας. Οικονομικές συναλλαγές και γραφειοκρατικά δεν ευνοούνται αυτό το διάστημα.

Δείτε επίσης: Επιρροή πλανητών αυτή τη στιγμή στο Ωροσκόπιο Ημερήσιο Ωροσκόπιο ΔΙΔΥΜΟΥ Μηνιαίο Ωροσκόπιο ΔΙΔΥΜΟΥ Δείτε ζωντανά την πρόβλεψη της Βιργινίας Λεούση
Δημοφιλέστερα άρθρα
 
Τα ζώδια σήμερα 29 Μαΐου 2015 από την Βιργινία Λεούση Τα ζώδια σήμερα 29 Μαϊου 2015 από την Βιργινία Λεούση, Οι ημερήσιες προβλέψεις του ζωδίου σου Περισσότερα !
Τα ζώδια του Σαββατοκύριακου 30-31 Μαίου 2015 Διάβασε τις προβλέψεις του ζωδίου σου για το Σαββατοκύριακο 30-31 Μαίου 2015 από την Βιργινία Λεούση Περισσότερα !
To απόφθεγμα της ημέρας!

Ο πόνος είναι προσωρινός. Μπορεί να διαρκέσει ένα λεπτό ή μία ώρα ή μία ημέρα ή έναν χρόνο, αλλά τελικά θα υποχωρήσει και κάτι άλλο θα πάρει τη θέση του. Αν όμως τα παρατήσω, αυτό θα διαρκέσει για πάντα.  Lance Armstrong

Follow us on Facebook youtube Vrisko.gr