Εορτολόγιο: Ιάκωβος
Οι αστρολόγοι μας!
Δείτε επίσης !
Love Test Love Test Είστε πλασμένοι ο ένας για τον άλλον; Κάνε το Τεστ Αγάπης του Oroskopos.gr και μάθε αν ταιριάζετε!
Αριθμολογία Αριθμολογία Το Oroskopos.gr σου προσφέρει εντελώς δωρεάν Ανάλυση του Αριθμού Πεπρωμένου σου για να μάθεις όλες τις κρυφές πτυχές του χαρακτήρα σου!
Σκορπιός Το προφίλ της ημέρας Σήμερα πραγματοποιείται η Ηλιακή Έκλειψη στο ζώδιο του Σκορπιού,η οποία θα σημάνει το τέλος προκειμένου στην πορεία να γίνει μία νέα αρχή ... Οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι που γεννήθηκαν την πρώτη μέρα του ζωδίου τους θα πάρουν σημαντικές αποφάσεις και θα κάνεις μεγάλες αλλαγές στη ζωή τους!

Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο (20/10 - 26/10)

Σκορπιός (23/10-22/11)

Επιλέξτε Ζώδιο:
Γενικές
Σημαντική είναι η νέα εβδομάδα για σένα αγαπητέ Σκορπιέ! Την Πέμπτη πραγματοποιείται η Ηλιακή Έκλειψη στο ζώδιο σου και θα είσαι σε νεύρα και αναβρασμό! Η ενεργητικότητα σου όμως θα είναι στα φόρτε της και έτσι θα μπορέσεις να βάλεις σε σειρά πολλές μπερδεμένες καταστάσεις. Επιπλέον, τις ημέρες που ακολουθούν θα ξεκινήσεις καινούργιες δραστηριότητες που θα σε φέρουν πιο κοντά στην επιτυχία! Για να μάθεις λεπτομέρειες κάλεσε ΤΩΡΑ από σταθερό ΟΤΕ και όλα τα κινητά στη ΓΡΑΜΜΗ ΣΚΟΡΠΙΟΥ στο 9011901608. Από όλα τα υπόλοιπα σταθερά (Wind, Forthnet, Hol κλπ) κάλεσε στο 90 11 00 30 36 Αισθηματικές Να και πάλι μέσα στην μέση οι υποχρεώσεις σου και οι καθημερινές ευθύνες που αγχώνεις το ταίρι σου και δεν του αφιερώνεις όσο χρόνο θα έπρεπε. Η Αφροδίτη που από τις 24 θα μπει στο ζώδιο σου θα σε ευνοήσει για να γίνει η σχέση σου πολύ καλύτερη. Και αν ακόμη δεν έχεις βρει κάποιο ταίρι και είσαι μέσα στην μοναξιά μην το βάζεις κάτω. Η Αφροδίτη στο ζώδιο σου δίνει τις καλές επιρροές της για να κάνεις μια πολύ καλή γνωριμία. Επαγγελματικές - Οικονομικές Έχεις μπει σε μια περίοδο που οι υποχρεώσεις μπορεί να είναι πολλές αλλά μην γκρινιάζεις γιατί στο τέλος πάντα τα καταφέρνεις όλα πάρα πολύ καλά. Ο Ερμής από τις 25 στην ορθή φορά του σου δίνει μεγάλη δυναμικότητα για να ξεπεράσεις πολλά θέματα στην δουλειά σου που σε προβληματίζουν μέχρι τώρα. Στα οικονομικά σου πρέπει να δεις με σοβαρότητα τις υποχρεώσεις που έχεις και πως θα τις καλύψεις. Προσπάθησε να βάλεις καλό προγραμματισμό.

Δείτε επίσης: Επιρροή πλανητών αυτή τη στιγμή στο Ωροσκόπιο Ημερήσιο Ωροσκόπιο ΣΚΟΡΠΙΟΥ Μηνιαίο Ωροσκόπιο ΣΚΟΡΠΙΟΥ Δείτε ζωντανά την πρόβλεψη της Βιργινίας Λεούση
Δημοφιλέστερα άρθρα
 
Ο Ήλιος στο Σκορπιό τα ζώδια και τα νέα δυναμικά ξεκινήματα Ο Ήλιος κάνει το πέρασμα του στις 23 Οκτωβρίου 2014 στο ζώδιο του Σκορπιού, μάθε από την Χριστίνα Τανταλίδου πώς θα σε ε Περισσότερα !
Τα αστρολογικά μυστικά της εβδομάδας 20-26 Οκτωβρίου Μάθε όλα τα αστρολογικά μυστικά της εβδομάδας 20-26 Οκτωβρίου από την Μαρία -Ντενίζ Διαμαντή ... Περισσότερα !
To απόφθεγμα της ημέρας!

Υπάρχουν άνθρωποι που γκρεμίζουν με το χαρακτήρα τους, ό,τι έχτισαν με το μυαλό τους.

Ανώνυμος

Follow us on Facebook youtube Vrisko.gr