Εορτολόγιο: Λυδία, Λήδα
Οι αστρολόγοι μας!
Δείτε επίσης !
Love Test Love Test Είστε πλασμένοι ο ένας για τον άλλον; Κάνε το Τεστ Αγάπης του Oroskopos.gr και μάθε αν ταιριάζετε!
Αριθμολογία Αριθμολογία Το Oroskopos.gr σου προσφέρει εντελώς δωρεάν Ανάλυση του Αριθμού Πεπρωμένου σου για να μάθεις όλες τις κρυφές πτυχές του χαρακτήρα σου!
Κριός Το προφίλ της ημέρας Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ταύρου, πραγματοποιεί τετράγωνο με τον Δία από το Λέοντα και χρωματίζουν την ημέρα μας με υπερβολή και ανάγκη για απόλαυση! Αυτή την Παρασκευή, θα ξεφύγουμε από τα όρια μας, θα σπαταλήσουμε χρήμα και συναίσθημα προκειμένου να περάσουμε καλά!

Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο (23/3 - 29/3)

Κριός (21/3-20/4)

Επιλέξτε Ζώδιο:
Γενικές
Με το παρόν θετικό πλανητικό σκηνικό τι μπορεί να πει κανείς για εσένα αγαπητέ Κριέ. Όλα θα σου πάνε πρίμα και θα δεις πολλές προβληματικές καταστάσεις που είχες μέχρι τώρα να βρίσκουν τις καλύτερες λύσεις. Προσπάθησε να βρεις λίγες ώρες και για τον εαυτό σου που τον τελευταίο καιρό τον έχεις παραμελήσει. Για να μάθεις λεπτομέρειες κάλεσε ΤΩΡΑ από σταθερό ΟΤΕ και όλα τα κινητά στη ΓΡΑΜΜΗ ΚΡΙΟΥ στο 9011901601. Από όλα τα υπόλοιπα σταθερά (Wind, Forthnet, Hol κλπ) κάλεσε στο 90 11 00 30 36 Αισθηματικές Είτε έχεις σχέση είτε δεν έχεις θα πρέπει αυτή την περίοδο να κάνεις ένα γενικό απολογισμό σε αυτά που έχεις περάσει και να καταλάβεις τελικά τι ζητάς από το έτερον ήμισυ σου. Αν κάνεις την αυτογνωσία σου θα δεις μετά ότι όλες οι καταστάσεις θα είναι πολύ καλύτερες για εσένα. Επαγγελματικές - Οικονομικές Το πλανητικό σκηνικό θα σου δώσει τις καλύτερες επιρροές του να έχεις μια άριστη επικοινωνία με τους συνεργάτες σου και να μιλήσεις για τα σχέδια που θέλεις να κάνεις στην δουλειά σου. Καινούργια ξεκινήματα συνεργασίες όπως και αλλαγές μπορείς να τα κάνεις αυτό το διάστημα. Τα οικονομικά σου δεν είναι άσχημα αλλά αυτή την περίοδο φρόντισε να μην παρασυρθείς σε άσκοπες αγορές και σπατάλες που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

Δείτε επίσης: Επιρροή πλανητών αυτή τη στιγμή στο Ωροσκόπιο Ημερήσιο Ωροσκόπιο ΚΡΙΟΥ Μηνιαίο Ωροσκόπιο ΚΡΙΟΥ Δείτε ζωντανά την πρόβλεψη της Βιργινίας Λεούση
Δημοφιλέστερα άρθρα
 
Love Stars : Ερωτικές Προβλέψεις Άνοιξης 2015 Παρακολούθησε τώρα τις ερωτικές προβλέψεις της Άνοιξης 2015 με τον Χρήστο Άρχο και την Αθηνά Βαγενά!  Περισσότερα !
Αστρολογικό Δελτίο: Εβδομαδιαίες προβλέψεις 30 Μαρτίου - 5 Απριλίου 2015 Ο Χρήστος Άρχος και η Αθηνά Βαγενά σου παρουσιάζουν τις προβλέψεις για την εβδομάδα 30 Μαρτίου ως 5 Απριλίου 2015 Περισσότερα !
To απόφθεγμα της ημέρας!

Πριν ακόμα φτάσει η μπάλα σε σένα, πρέπει να έχεις καταλήξει τι θέλεις να κάνεις με αυτήν - όσες φορές είχα δύο επιλογές στο μυαλό μου, τελικά έχανα την ευκαιρία.  Κριστόφ Βαζέχα

Follow us on Facebook youtube Vrisko.gr