Εορτολόγιο: Θεόδωρος, Θεοδώρα
Οι αστρολόγοι μας!
Δείτε επίσης !
Love Test Love Test Είστε πλασμένοι ο ένας για τον άλλον; Κάνε το Τεστ Αγάπης του Oroskopos.gr και μάθε αν ταιριάζετε!
Αριθμολογία Αριθμολογία Το Oroskopos.gr σου προσφέρει εντελώς δωρεάν Ανάλυση του Αριθμού Πεπρωμένου σου για να μάθεις όλες τις κρυφές πτυχές του χαρακτήρα σου!
Ιχθείς Το προφίλ της ημέρας Η μέρα μας είναι γεμάτη συναίσθημα,σκέψεις και όνειρα για το μέλλον! Οι σημερινές συναντήσεις θα είναι γεμάτες ρομάντζο και εκδηλώσεις συναισθημάτων! Οι σχέσεις που θα δημιουργηθούν σήμερα,θα στηρίζονται στην βαθιά και ειλικρινή αγάπη!

Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο (23/2 - 1/3)

Ιχθείς (20/2-20/3)

Επιλέξτε Ζώδιο:
Γενικές
Από την αρχή της εβδομάδας κάποια κοινωνικά θέματα που μπορεί να σε προβληματίζουν αγαπητέ Ιχθύ θα πάνε πολύ καλά. Πολύ καλοί φίλοι βρίσκονται κοντά σου για να μπορέσουν να σε υποστηρίξουν σε όλα αυτά που θα ζητήσεις. Οι πλανήτες είναι με το μέρος σου προχώρα μπροστά και δεν έχεις να φοβηθείς τίποτε. Για να μάθεις λεπτομέρειες κάλεσε ΤΩΡΑ από σταθερό ΟΤΕ και όλα τα κινητά στη ΓΡΑΜΜΗ ΙΧΘΕΙΣ στο 9011901612. Από όλα τα υπόλοιπα σταθερά (Wind, Forthnet, Hol κλπ) κάλεσε στο 90 11 00 30 36 Αισθηματικές Οι πλανήτες συνεχίζουν να σου δίνουν τις καλές επιρροές τους και εσύ να σφύζεις από ερωτισμό και ρομαντισμό. Είναι ιδανική περίοδος για να φτιάξεις όλα τα κακώς κείμενα που μπορεί να έχεις μέχρι τώρα στην σχέση σου. Αν ακόμη δεν έχεις βρει κάποιο ταίρι στην ζωή σου αυτή την περίοδο σε συμβουλεύω να έχεις τεντωμένες τις κεραίες σου γιατί εκεί που δεν το περιμένεις θα κάνεις την καλύτερη γνωριμία. Επαγγελματικές - Οικονομικές Οι πλανήτες αυξάνουν την δυναμικότητα σου με τους συνεργάτες σου και θα μπορέσεις να υλοποιήσεις τα σχέδια που έχεις κάνει για την δουλειά σου. Θα σου παρουσιαστούν προτάσεις που θα είναι αρκετά συμφέρουσες για την πορεία της δουλειάς σου. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να ισορροπούν. Θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις με μεγάλη ευκολία πολλές υποχρεώσεις που έχεις μέχρι τώρα.

Δείτε επίσης: Επιρροή πλανητών αυτή τη στιγμή στο Ωροσκόπιο Ημερήσιο Ωροσκόπιο ΙΧΘΕΙΣ Μηνιαίο Ωροσκόπιο ΙΧΘΕΙΣ Δείτε ζωντανά την πρόβλεψη της Βιργινίας Λεούση
Δημοφιλέστερα άρθρα
 
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ο πλήρης αστρολογικός σου χάρτης από τον Κώστα Λεφάκη Λάβε στο email σου την ανάλυση του αστρολογικού σου χάρτη ΔΩΡΕΑΝ από τον Κώστα Λεφάκη Περισσότερα !
Μηνιαίες Προβλέψεις Μαρτίου από την Marie- Denise Διαμαντή Παρακολούθησε τώρα τις μηνιαίες προβλέψεις του ζωδίου σου από την αστρολόγο Marie Denise Διαμαντή.... Περισσότερα !
To απόφθεγμα της ημέρας!

Η ζωή είναι ένα θέατρο και πρέπει να συμμετέχεις στο θίασο. Να μην είσαι θεατής. Γιατί ο θεατής πληρώνει, ενώ αυτός που συμμετέχει στο θέατρο αμείβεται. Αισχύλος

Follow us on Facebook youtube Vrisko.gr