Εορτολόγιο: Παγκόσμια Ημέρα Αποταμίευσης
Οι αστρολόγοι μας!
Δείτε επίσης !
Love Test Love Test Είστε πλασμένοι ο ένας για τον άλλον; Κάνε το Τεστ Αγάπης του Oroskopos.gr και μάθε αν ταιριάζετε!
Αριθμολογία Αριθμολογία Το Oroskopos.gr σου προσφέρει εντελώς δωρεάν Ανάλυση του Αριθμού Πεπρωμένου σου για να μάθεις όλες τις κρυφές πτυχές του χαρακτήρα σου!
Σκορπιός Το προφίλ της ημέρας Την τελευταία μέρα του Οκτωβρίου η Σελήνη από το ζώδιο του Υδροχόου σε ωθεί σε ανακατατάξεις και αλλαγές προκειμένου να κάνεις το κλίμα της καθημερινότητάς σου πιο όμορφο! Η κοινωνική δικτύωση θα σε βοηθήσει να ξεχαστείς από κάθε θέμα που σε απασχολεί!

Ετήσιο Ωροσκόπιο 2014 από τον Κ. Λεφάκη

Σκορπιός (23/10-22/11)

Επιλέξτε Ζώδιο:
Γενικές
«Η νέα χρονιά έχει προσπάθειες και μεταρρυθμίσεις»

Από τον Οκτώβριο του 2012, ο Κρόνος που βρίσκεται στο δικό σας ζώδιο σας έφερε αρκετές ταλαιπωρίες και δυσκολίες στους βασικούς τομείς της ζωής σας. Ωστόσο το 2014 θα σας πείσει ότι υπάρχει και η καλή πλευρά σε αυτή την αναδιοργάνωση που σας υπέβαλε. Ακόμα και τα δυσάρεστα συμβάντα είναι απαραίτητα να συμβαίνουν για να καταφέρετε να πειστείτε ότι πρέπει επιτέλους να δείτε την ζωή με άλλα μάτια! Αυτή τη χρονιά είναι απαραίτητο να απεξαρτηθείτε από καταστάσεις που σας καταπίεζαν τα τελευταία χρόνια και θεωρούσατε υποχρέωση σας να κάνετε υπομονή.

Ο Δίας από το ζώδιο του Καρκίνου, θα σας δώσει τις ευκαιρίες για να κινηθείτε πιο άνετα! Θα προβληθείτε στο περιβάλλον σας και θα βρείτε τους συμμάχους ή τους αρωγούς εκείνους που μπορούν να σας βοηθήσουν να προχωρήσετε στους σκοπούς σας.

Στα αισθηματικά σας, η κατάσταση θα παραμείνει μεταβατική αλλά και για αρκετούς ανανεωτική. Θα συνειδητοποιήσετε την δύναμη και τις αδυναμίες σας και θα προχωρήσετε σε σημαντικές αποφάσεις που θα αλλάξουν το σκηνικό της ζωής σας. Αυτή τη χρονιά είτε σχεδιάζετε το γάμο σας, είτε σκέφτεστε το διαζύγιο σας, είναι βέβαιο πως η επιλογή σας θα είναι και η σωστή!

Στον οικονομικό σας τομέα η κατάσταση θα είναι ρευστή αλλά θα μπορέσετε να βρείτε λύσεις στα τρέχοντα προβλήματα σας. Στο δεύτερο εξάμηνο της χρονιάς, με την παρουσία του Δία στο Λέοντα, έρχονται καλά νέα για τον επαγγελματικό σας τομέα. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες θα οργανώστε σωστά τις δραστηριότητες σας.

Οι σημαντικότερες όμως αλλαγές που θα δεχθείτε το 2014, θα είναι στον ψυχολογικό σας τομέα. Το πιο σημαντικό σας επίτευγμα για το 2014, πέρα από την επιβίωση σας, μέσα στην γενικότερη εποχή της κρίσης θα είναι να συμφιλιωθείτε και με τον εαυτό σας.

Καλό θα είναι να προσέχετε την υγεία σας και να αποφύγετε την έκθεση σας σε κινδύνους. Καταπολεμήσετε τους φόβους και τις ανοχές που συντηρούν τα ψυχοσωματικά σας προβλήματα.

Γίνετε πιο κοινωνικοί και εκφραστικοί, αποφύγετε τις ρήξεις με τους ανθρώπους που διαθέτουν δύναμη ή δεν απειλούν τα συμφέροντα σας. Αναζητήστε κάποιους καλούς φίλους που έχετε λησμονήσει και συνθηκολογήστε στην αισθηματική σας ζωή προκειμένου να διατηρήσετε τις βασικές ισορροπίες.

Για τις ετήσιες προσωπικές σου προβλέψεις κάλεσε ΤΩΡΑ στην γραμμή του ΣΚΟΡΠΙΟΥ στο 9011900443 ή στείλε με SMS ΣΚ5 (ΚΕΝΟ) & την ημερομηνία γέννησής σου στο 54754

Δημοφιλέστερα άρθρα
 
Τα ταρώ του έρωτα: Αισθηματικές Προβλέψεις Νοεμβρίου 2014 Μάθε τώρα την μηνιαία ερωτική πρόβλεψη ταρώ του ζωδίου σου για το Νοέμβριο 2014 Περισσότερα !
Το αστρολογικό φαινόμενο του Νοεμβρίου: Η «κόντρα» Άρη – Ουρανού- Πλούτωνα.... Η Χριστίνα Τανταλίδου, μας αναλύει την επιρροή που θα δεχθούμε από το πιο σημαντικό αστρολογικό φαινόμενο του Νοεμβρίου Περισσότερα !
To απόφθεγμα της ημέρας!

Όλα όσα έχω μάθει για τη ζωή συνοψίζονται σε τρεις μόνο λέξεις: η ζωή συνεχίζεται….

ROBERT FROST

Follow us on Facebook youtube Vrisko.gr