Εορτολόγιο: Δημήτρης, Δήμητρα
Οι αστρολόγοι μας!
Δείτε επίσης !
Love Test Love Test Είστε πλασμένοι ο ένας για τον άλλον; Κάνε το Τεστ Αγάπης του Oroskopos.gr και μάθε αν ταιριάζετε!
Αριθμολογία Αριθμολογία Το Oroskopos.gr σου προσφέρει εντελώς δωρεάν Ανάλυση του Αριθμού Πεπρωμένου σου για να μάθεις όλες τις κρυφές πτυχές του χαρακτήρα σου!
Σκορπιός Το προφίλ της ημέρας Ο Άρης σήμερα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Αιγόκερω και από αυτή την θέση θα χαρίσει την δύναμη της αποφασιστικότητας και της δράσης στους Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους αλλά και στους Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθείς!

Ετήσιο Ωροσκόπιο 2014 από τον Κ. Λεφάκη

Σκορπιός (23/10-22/11)

Επιλέξτε Ζώδιο:
Γενικές
«Η νέα χρονιά έχει προσπάθειες και μεταρρυθμίσεις»

Από τον Οκτώβριο του 2012, ο Κρόνος που βρίσκεται στο δικό σας ζώδιο σας έφερε αρκετές ταλαιπωρίες και δυσκολίες στους βασικούς τομείς της ζωής σας. Ωστόσο το 2014 θα σας πείσει ότι υπάρχει και η καλή πλευρά σε αυτή την αναδιοργάνωση που σας υπέβαλε. Ακόμα και τα δυσάρεστα συμβάντα είναι απαραίτητα να συμβαίνουν για να καταφέρετε να πειστείτε ότι πρέπει επιτέλους να δείτε την ζωή με άλλα μάτια! Αυτή τη χρονιά είναι απαραίτητο να απεξαρτηθείτε από καταστάσεις που σας καταπίεζαν τα τελευταία χρόνια και θεωρούσατε υποχρέωση σας να κάνετε υπομονή.

Ο Δίας από το ζώδιο του Καρκίνου, θα σας δώσει τις ευκαιρίες για να κινηθείτε πιο άνετα! Θα προβληθείτε στο περιβάλλον σας και θα βρείτε τους συμμάχους ή τους αρωγούς εκείνους που μπορούν να σας βοηθήσουν να προχωρήσετε στους σκοπούς σας.

Στα αισθηματικά σας, η κατάσταση θα παραμείνει μεταβατική αλλά και για αρκετούς ανανεωτική. Θα συνειδητοποιήσετε την δύναμη και τις αδυναμίες σας και θα προχωρήσετε σε σημαντικές αποφάσεις που θα αλλάξουν το σκηνικό της ζωής σας. Αυτή τη χρονιά είτε σχεδιάζετε το γάμο σας, είτε σκέφτεστε το διαζύγιο σας, είναι βέβαιο πως η επιλογή σας θα είναι και η σωστή!

Στον οικονομικό σας τομέα η κατάσταση θα είναι ρευστή αλλά θα μπορέσετε να βρείτε λύσεις στα τρέχοντα προβλήματα σας. Στο δεύτερο εξάμηνο της χρονιάς, με την παρουσία του Δία στο Λέοντα, έρχονται καλά νέα για τον επαγγελματικό σας τομέα. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες θα οργανώστε σωστά τις δραστηριότητες σας.

Οι σημαντικότερες όμως αλλαγές που θα δεχθείτε το 2014, θα είναι στον ψυχολογικό σας τομέα. Το πιο σημαντικό σας επίτευγμα για το 2014, πέρα από την επιβίωση σας, μέσα στην γενικότερη εποχή της κρίσης θα είναι να συμφιλιωθείτε και με τον εαυτό σας.

Καλό θα είναι να προσέχετε την υγεία σας και να αποφύγετε την έκθεση σας σε κινδύνους. Καταπολεμήσετε τους φόβους και τις ανοχές που συντηρούν τα ψυχοσωματικά σας προβλήματα.

Γίνετε πιο κοινωνικοί και εκφραστικοί, αποφύγετε τις ρήξεις με τους ανθρώπους που διαθέτουν δύναμη ή δεν απειλούν τα συμφέροντα σας. Αναζητήστε κάποιους καλούς φίλους που έχετε λησμονήσει και συνθηκολογήστε στην αισθηματική σας ζωή προκειμένου να διατηρήσετε τις βασικές ισορροπίες.

Για τις ετήσιες προσωπικές σου προβλέψεις κάλεσε ΤΩΡΑ στην γραμμή του ΣΚΟΡΠΙΟΥ στο 9011900443 ή στείλε με SMS ΣΚ5 (ΚΕΝΟ) & την ημερομηνία γέννησής σου στο 54754

Δημοφιλέστερα άρθρα
 
Τα αστρολογικά μυστικά της εβδομάδας 27 Οκτωβρίου ως 2 Νοεμβρίου Η Μαρία - Ντενίζ Διαμαντή μας παρουσιάζει τα αστρολογικά μυστικά της εβδομάδας 27 Οκτωβρίου ως 2 Νοεμβρίου για όλα τα ζώ Περισσότερα !
Δες το Αστρολογικό Δελτίο της εβδομάδας για το ζώδιο σου (27/10-2/11) Παρακολούθησε το Αστρολογικό Δελτίο της εβδομάδας 20 Οκτωβρίου εως 2 Νοεμβρίου με τον Χρήστο Άρχο και την Αθηνά Βαγενά Περισσότερα !
To απόφθεγμα της ημέρας!

Μία από τις επιπτώσεις του να αρνείσαι να συμμετάσχεις στα πολιτικά ζητήματα, είναι ότι καταλήγεις να κυβερνάσαι από κατώτερους.

Αριστοτέλης

Follow us on Facebook youtube Vrisko.gr