Εορτολόγιο: Δεν υπάρχει γνωστή γιορτή
Οι αστρολόγοι μας!
Δείτε επίσης !
Love Test Love Test Είστε πλασμένοι ο ένας για τον άλλον; Κάνε το Τεστ Αγάπης του Oroskopos.gr και μάθε αν ταιριάζετε!
Αριθμολογία Αριθμολογία Το Oroskopos.gr σου προσφέρει εντελώς δωρεάν Ανάλυση του Αριθμού Πεπρωμένου σου για να μάθεις όλες τις κρυφές πτυχές του χαρακτήρα σου!
Λέων Το προφίλ της ημέρας Το σημερινό τρίγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα, μας βοηθά να δούμε κάποιες καταστάσεις με το πνεύμα της λογικής και μας αποκαλύπτει γεγονότα που θα μας βοηθήσουν να πάρουμε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον μας.

Ετήσιο Ωροσκόπιο 2014 από τον Κ. Λεφάκη

Λέων (23/7-23/8)

Επιλέξτε Ζώδιο:
Γενικές
«Το 2014 θα δοθούν λύσεις στα προβλήματά σας»

Το 2014 είναι μια χρονιά που θα σας ανταμείψει για την υπομονή που δείξατε εδώ και αρκετά χρόνια. Δεν θα υπάρξει πλέον κανένα εμπόδιο, για να κατορθώσετε να εδραιώσετε καινούργιες απόψεις για τη ζωή σας, ο αγώνας σας όμως για τις βασικές σας επιδιώξεις θα συνεχιστεί.

Τους επτά πρώτους μήνες του 2014 ο Άρης από το ζώδιο του Ζυγού θα διατηρήσει την ένταση στις επικοινωνίες, στις συναλλαγές και στις συνεργασίες σας. Ο τρόπος που θα αντιληφθείτε και θα διαχειριστείτε τις καταστάσεις από μέρους σας, θα παίξει σπουδαίο και πρωταγωνιστικό ρόλο.

Ο Δίας από τον Καρκίνο μέχρι τα μέσα Ιουλίου θα διατηρήσει το ψυχικό σας σθένος και θα καλύπτει τα νώτα σας στις δύσκολες στιγμές. Στη συνέχεια, κάνοντας την είσοδο του στο δικό σας ζώδιο, σας βρίσκει πιο ωρίμους! Μέχρι τότε θα έχετε απομυθοποιήσει πολλά και θα εφοδιαστείτε με καινούργιες αξίες που θα σας στηρίξουν στο μέλλον.

Ο Ουρανός από το ζώδιο του Κριού, θα συνεχίσει και αυτή τη χρονιά να ευνοεί τις σχέσεις σας με το εξωτερικό, τις πνευματικές σας δραστηριότητες και τις νομικές σας διευθετήσεις. Ο Κρόνος όμως στο Σκορπιό, θα σας υποχρεώσει να αναλάβετε καινούργιες ευθύνες στο οικογενειακό σας περιβάλλον και να φανείτε περισσότερο μαχητές στον επαγγελματικό σας χώρο.

Οι δυσκολίες δεν θα λείψουν και οι αντιδράσεις σας θα είναι αισθητές όταν αυτές θα εκδηλώνονται. Ξεπεράστε την αίσθηση ότι παλεύετε μόνοι και μην αποθαρρύνεστε όταν τα εξωτερικά γεγονότα σας αποκαρδιώνουν. Δείτε ψύχραιμα την διαμόρφωση της καινούργιας πραγματικότητας και βρείτε τρόπους να επιβιώσετε την περίοδο της κρίσης. Μην βιαστείτε να πραγματοποιήσετε καινούργιες επενδύσεις, τόσο στον αισθηματικό όσο και στον επιχειρηματικό τομέα. Διευθετήστε πολύ προσεκτικά τα οικονομικά σας και μην ξανοίγεστε κάτω από το κράτος ενθουσιασμών ή πρόσκαιρων εντυπώσεων.

Το 2014 θα σας δώσει αρκετές ευκαιρίες που πρέπει να τις διακρίνεται και να τις αξιοποιήσετε! Δείξτε μεγάλη προσοχή στις λεπτομέρειες, παραμείνετε ψύχραιμοι στις δυσκολίες και προνοητικοί στις παγίδες.

Παρά λοιπόν την εποχή της γενικότερης δυσκολίας, οι ελεύθεροι επαγγελματίες θα μπορέσετε να διευθετήσετε τις δουλειές σας και να διατηρήσετε το αντικείμενο της ασχολίας σας.

Στον αισθηματικό τομέα διανύεται μία μεταβατική χρόνια, όσοι είστε μόνοι θα χάσετε την ανεξαρτησία σας από τα μέσα του προσεχούς καλοκαιριού. Όσοι είστε δεσμευμένοι πρέπει να βρείτε αυτή τη χρονιά τον τρόπο για να ανανεώσετε το δεσμό σας.

Για τις ετήσιες προσωπικές σου προβλέψεις κάλεσε ΤΩΡΑ στην γραμμή του ΛΕΟΝΤΑ στο 9011900436 ή στείλε με SMS ΛΕ5 (ΚΕΝΟ) & την ημερομηνία γέννησής σου στο 54754

Δημοφιλέστερα άρθρα
 
Οι προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη για την εβδομάδα 25-31 Αυγούστου 2014 Μάθε από τον Κώστα Λεφάκη πώς θα εξελιχθεί η εβδομάδα 25-31 Αυγούστου για το ζώδιο σου ... Περισσότερα !
Οι προβλέψεις Ταρώ για το τριήμερο 22-24 Αυγούστου 2014 Διάβασε τι προβλέπουν για το ζώδιο σου τα Ταρώ του τριημέρου 22-24 Αυγούστου 2014 Περισσότερα !
To απόφθεγμα της ημέρας!

Διάλεγε πάντα τον καλύτερο δρόμο, όσο κι αν μοιάζει δύσκολος, η συνήθεια γρήγορα θα τον κάνει εύκολο κι ευχάριστο..  Πυθαγόρας

Follow us on Facebook youtube Vrisko.gr