Εορτολόγιο: Ανανίας, Ρωμανός
Οι αστρολόγοι μας!
Δείτε επίσης !
Love Test Love Test Είστε πλασμένοι ο ένας για τον άλλον; Κάνε το Τεστ Αγάπης του Oroskopos.gr και μάθε αν ταιριάζετε!
Αριθμολογία Αριθμολογία Το Oroskopos.gr σου προσφέρει εντελώς δωρεάν Ανάλυση του Αριθμού Πεπρωμένου σου για να μάθεις όλες τις κρυφές πτυχές του χαρακτήρα σου!
Ζυγός Το προφίλ της ημέρας Ο Οκτώβριος ξεκινά γεμάτος προκλήσεις και με ισχυρό το αίσθημα της ευθύνης! Η Σελήνη σήμερα από το ζώδιο του Αιγόκερω μας παρακινεί να δουλέψουμε σκληρά για όλα όσα έχουμε αναλάβει και μας πιέζει σημαντικά να δούμε τις καταστάσεις γύρω μας με έναν τρόπο πιο σοβαρό!

Ετήσιο Ωροσκόπιο 2014 από τον Κ. Λεφάκη

Ζυγός (23/9-22/10)

Επιλέξτε Ζώδιο:
Γενικές
«Η χρονιά των οικονομικών ανακατατάξεων»

Το 2014 θα έχετε την συντροφιά του Άρη που θα βρίσκεται για επτά ολόκληρους μήνες στο δικό σας ζώδια. Η χρονιά προβλέπεται μετά από αυτό, να είναι καθοριστική για τις επιδιώξεις σας, σημαντική για τις εξελίξεις της προσωπικής σας ζωής και ανατρεπτική για τις προσδοκίες σας.

Η παρουσία του Άρη θα σας δώσει την φλόγα και την μαχητικότητα που χρειάζεστε για να διεκδικήσετε αυτά που θέλετε από την ζωή. Παράλληλα θα προκαλέσει ανατροπές στις σχέσεις που δεν αξίζει πλέον να διατηρείτε. Θα έρθετε αντιμέτωποι με σκληρές αλήθειες και θα διεκδικήσετε τα χαμένα σας δικαιώματα! Σε μια γενικότερα δύσκολη εποχή η παρουσία του Άρη, θα δημιουργεί συχνά αντίξοες καταστάσεις, όμως μέσα όμως από αυτές θα βγείτε πιο ώριμοι και πιο μαχητικοί. Αξιοποιήστε την παρουσία του Άρη επικοινωνιακά, τονίστε την ευαρέσκεια σας και αυξήστε τον αριθμό των ενδιαφερόντων σας. Άλλωστε ο Άρης στο ζώδιο σας γίνεται πιο γλυκός, πιο ευγενικός και λιγότερο εγωιστής. Αυτό δεν έχετε παρά να το ενστερνιστείτε σε όλη την διάρκεια της παραμονής του. Το δεύτερο μέλημα σας για το 2014, θα πρέπει να είναι η τακτοποίηση των οικονομικών σας εκκρεμοτήτων. Φανείτε προνοητικοί στην διαχείριση του εισοδήματος σας και σε ότι γενικά αφορά την περιουσία σας.

Ο Ουρανός από το ζώδιο του Κριού θα συνεχίσει και αυτή τη χρονιά την αναθεώρηση και την ανακατάταξη στις σχέσεις σας! Η ερωτική σας ζωή θα είναι αρκετά ενδιαφέρουσα αλλά και επεισοδιακή!

Ο Δίας από το ζώδιο του Καρκίνου μέχρι τα μέσα του Ιούλιου θα ενισχύσει τον επαγγελματικό σας τομέα. Με την ανανεωμένη και σταθερή σας δραστηριότητα θα βελτιώσετε τις συνθήκες στην εργασία σας, ενώ αν είστε άνεργοι θα έχετε περισσότερες πιθανότητες να βρείτε μια απασχόληση και μάλιστα αρκετά ενδιαφέρουσα.

Στο δεύτερο εξάμηνο του 2014 η μετακίνηση του Δία στο Λέοντα, θα αλλάξει το σκηνικό της ζωής σας! Οι νέες γνωριμίες θα διευρύνουν την κοινωνική σας δραστηριότητα και θα σας δώσουν την δυνατότητα να δείξετε τις ικανότητες σας. Τα οικογενειακά άγχη δεν θα λείψουν αυτή τη χρονιά, όπως και τα σχετικά προβλήματα. Συνειδητοποιήστε όμως ότι τα ημίμετρα δεν ωφελούν, επομένως ξεπεράστε την ανασφάλεια σας. Φυλαχτείτε από τον αυθορμητισμό σας και μην λέτε εύκολα τις σκέψεις και τα προσωπικά σας.

Για τις ετήσιες προσωπικές σου προβλέψεις κάλεσε ΤΩΡΑ στην γραμμή του ΖΥΓΟΥ στο 9011900442 ή στείλε με SMS ΖΥ5 (ΚΕΝΟ) & την ημερομηνία γέννησής σου στο 54754

Δημοφιλέστερα άρθρα
 
Η Αστρολογική ατζέντα του Οκτωβρίου 2014 Ο M.Sc Αστρολόγος Χρήστος Άρχος μας αναλύει μέρα προς μέρα, την επιρροή των αστρολογικών όψεων του Οκτωβρίου 2014 Περισσότερα !
Μηνιαίες Προβλέψεις Οκτωβρίου 2014 από τον Χρήστο Άρχο Διάβασε την μηνιαία πρόβλεψη  σου και μάθε από τον Χρήστο Άρχο πώς θα εξελιχθεί ο Οκτώβριος 2014 για το ζώδιο σου Περισσότερα !
To απόφθεγμα της ημέρας!
Οι άνθρωποι ονόμασαν τον έρωτα φτερωτό επειδή έχει φτερά. Οι θεοί τον ονόμασαν έτσι επειδή έχει την δύναμη να δίνει φτερά. Πλάτων


Follow us on Facebook youtube Vrisko.gr