Εορτολόγιο: Κατερίνα
Οι αστρολόγοι μας!
Δείτε επίσης !
Love Test Love Test Είστε πλασμένοι ο ένας για τον άλλον; Κάνε το Τεστ Αγάπης του Oroskopos.gr και μάθε αν ταιριάζετε!
Αριθμολογία Αριθμολογία Το Oroskopos.gr σου προσφέρει εντελώς δωρεάν Ανάλυση του Αριθμού Πεπρωμένου σου για να μάθεις όλες τις κρυφές πτυχές του χαρακτήρα σου!
Τοξότης Το προφίλ της ημέρας Αυτή την Κυριακή, τα άστρα μας βοηθούν να περάσουμε καλά, να δούμε φίλους, να διασκεδάσουμε και να ανακτήσουμε και πάλι το χιούμορ και την αισιοδοξία μας. Τυχερά ζώδια της ημέρας είναι οι εκπρόσωποι της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες) και οι εκπρόσωποι του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι)

Ετήσιο Ωροσκόπιο 2014 από τον Κ. Λεφάκη

Τοξότης (23/11-21/12)

Επιλέξτε Ζώδιο:
Γενικές
«Το 2014 θα έχετε καινούργιες επιδιώξεις»

Δεν έχετε ξεφύγει ούτε εσείς από την γενικότερη δύσκολη κατάσταση, μπορέσατε όμως να τα καταφέρετε μέχρι σήμερα ! Το 2014 συνεχίζετε να ζείτε με όνειρα και ελπίδες κόντρα στο κλίμα της απογοήτευσης που κυριαρχεί. Παρόλο που έχετε γίνει επιφυλακτικοί στις εκδηλώσεις σας, θα καταφέρετε πλέον να επιστρέψετε στην παρόρμηση της ειλικρίνειας και της έκφρασης.

Η προηγούμενη χρονιά σας βοήθησε να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο στη ζωή σας που όσο δύσκολο και αν μοιάζει, σας αναδιοργάνωσε τόσο επαγγελματικά όσο και συναισθηματικά. Το 2014 σας βρίσκει ταλαιπωρημένους αλλά πιο ικανοποιημένους από τον εαυτό σας, ανήσυχους για τον κόσμο αλλά γονίμους σε ιδέες, φοβισμένους λίγο για τα οικονομικά αλλά όχι αποθαρρημένους.

Ο Δίας από το ζώδιο του Καρκίνου στο πρώτο εξάμηνο της χρονιάς, θα σας μεταδώσει το μήνυμα της αισιοδοξίας! Σε συνδυασμό με τον Άρη από τον Ζυγό θα σας βοηθήσουν να βάλετε σε εφαρμογή σχέδια που θα αποδώσουν. Θα μπορέσετε να αναλάβετε ευθύνες και να τις διεκπεραιώσετε. Θα καταφέρετε να συντηρήσετε τις πηγές των εσόδων σας διατηρώντας τις βασικές ισορροπίες της διαβίωσης τόσο του εαυτού σας όσο και του επαγγελματικού σας αντικειμένου. Στη συνέχεια η μετακίνηση του στο Λέοντα θα τονίσει την δημοτικότητα σας και θα ανοίξει τον ορίζοντα των βλέψεων σας.

Όσοι έχετε ταλαιπωρηθεί στα επαγγελματικά σας, οι πρώτοι μήνες του 2014 και στην πορεία οι καλοκαιρινοί, θα σας βοηθήσουν να βρείτε λύσεις βελτίωσης και θα πραγματοποιήσετε ένα νέο άνοιγμα. Συνεχίστε λοιπόν τον αγώνα, με προνοητικότητα για το μέλλον και φροντίσετε να έχετε την επίγνωση της καινούργιας πραγματικότητας.

Ενδιαφέρουσες θα είναι οι εξελίξεις και στα αισθηματικά σας όπου προβλέπεται να έχετε επεισοδιακές περιπέτειες για κάποιο σύντομο διάστημα. Ελέγχετε που αφήνετε ελεύθερο τον εαυτό σας να παρασυρθεί και μην χάνετε την ψυχραιμία σας όταν η συμπεριφορά του ανθρώπου που αγαπάτε σας αιφνιδιάζει. Το καλοκαίρι προβλέπεται ενδιαφέρον και το φθινόπωρο περισσότερο ανανεωτικό.

Οι αναπροσαρμογές στους βασικούς τομείς της ζωής σας θα συνεχιστούν, η υγεία σας αλλά και τα περιουσιακά σας στοιχεία θα χρειαστούν ασφάλεια και φροντίδα. Τα έκτακτα έξοδα δεν θα λείψουν αλλά θα μπορέσετε να τα αντιμετωπίσετε.

Για τις ετήσιες προσωπικές σου προβλέψεις κάλεσε ΤΩΡΑ στην γραμμή του ΤΟΞΟΤΗ στο 9011900444 ή στείλε με SMS ΤΟ5 (ΚΕΝΟ) & την ημερομηνία γέννησής σου στο 54754

Δημοφιλέστερα άρθρα
 
Νέα Σελήνη Νοεμβρίου 2014:Οι προβλέψεις των ζωδίων από τον Κώστα Λεφάκη Διάβασε τι προβλέπει ο Κώστας Λεφάκης για τη Νέα Σελήνη στον Τοξότη! Μάθε την πρόβλεψη για το ζώδιο σου Περισσότερα !
Οι προβλέψεις του Πέρρη Κρητικού για τη Νέα Σελήνη στον Τοξότη Παρακολούθησε τώρα τις προβλέψεις σου από τον Πέρρη Κρητικό και μάθε πώς θα σε επηρεάσει η Νέα Σελήνη Νοεμβρίου 2014 Περισσότερα !
To απόφθεγμα της ημέρας!

Αν δεν ξέρεις ν’ αγαπάς, ποτέ μη δεχτείς την αγάπη αυτού που σε χρειάζεται και μη δώσεις την αγάπη σου σ’ αυτόν που χρειάζεσαι. Γιατί τότε θα πρέπει να πάρεις ό,τι δώσεις κι αντιστρόφως. Σωκράτης

Follow us on Facebook youtube Vrisko.gr