Εορτολόγιο: Γεράσιμος, Αρτέμιος
Οι αστρολόγοι μας!
Δείτε επίσης !
Love Test Love Test Είστε πλασμένοι ο ένας για τον άλλον; Κάνε το Τεστ Αγάπης του Oroskopos.gr και μάθε αν ταιριάζετε!
Αριθμολογία Αριθμολογία Το Oroskopos.gr σου προσφέρει εντελώς δωρεάν Ανάλυση του Αριθμού Πεπρωμένου σου για να μάθεις όλες τις κρυφές πτυχές του χαρακτήρα σου!
Ζυγός Το προφίλ της ημέρας Η εβδομάδα μας ξεκινά με τον ανάδρομο Ερμή να βρίσκεται σε εξάγωνο με τον Δία! Θα υπάρξουν οι συζητήσεις, οι προτάσεις και οι ειδήσεις γεγονότων που βρίσκονταν σε εκκρεμότητα από το παρελθόν και τώρα θα μπορούν να έχουν θετική έκβαση!

Ετήσιο Ωροσκόπιο 2014 από τον Κ. Λεφάκη

Ζυγός (23/9-22/10)

Επιλέξτε Ζώδιο:
Γενικές
«Η χρονιά των οικονομικών ανακατατάξεων»

Το 2014 θα έχετε την συντροφιά του Άρη που θα βρίσκεται για επτά ολόκληρους μήνες στο δικό σας ζώδια. Η χρονιά προβλέπεται μετά από αυτό, να είναι καθοριστική για τις επιδιώξεις σας, σημαντική για τις εξελίξεις της προσωπικής σας ζωής και ανατρεπτική για τις προσδοκίες σας.

Η παρουσία του Άρη θα σας δώσει την φλόγα και την μαχητικότητα που χρειάζεστε για να διεκδικήσετε αυτά που θέλετε από την ζωή. Παράλληλα θα προκαλέσει ανατροπές στις σχέσεις που δεν αξίζει πλέον να διατηρείτε. Θα έρθετε αντιμέτωποι με σκληρές αλήθειες και θα διεκδικήσετε τα χαμένα σας δικαιώματα! Σε μια γενικότερα δύσκολη εποχή η παρουσία του Άρη, θα δημιουργεί συχνά αντίξοες καταστάσεις, όμως μέσα όμως από αυτές θα βγείτε πιο ώριμοι και πιο μαχητικοί. Αξιοποιήστε την παρουσία του Άρη επικοινωνιακά, τονίστε την ευαρέσκεια σας και αυξήστε τον αριθμό των ενδιαφερόντων σας. Άλλωστε ο Άρης στο ζώδιο σας γίνεται πιο γλυκός, πιο ευγενικός και λιγότερο εγωιστής. Αυτό δεν έχετε παρά να το ενστερνιστείτε σε όλη την διάρκεια της παραμονής του. Το δεύτερο μέλημα σας για το 2014, θα πρέπει να είναι η τακτοποίηση των οικονομικών σας εκκρεμοτήτων. Φανείτε προνοητικοί στην διαχείριση του εισοδήματος σας και σε ότι γενικά αφορά την περιουσία σας.

Ο Ουρανός από το ζώδιο του Κριού θα συνεχίσει και αυτή τη χρονιά την αναθεώρηση και την ανακατάταξη στις σχέσεις σας! Η ερωτική σας ζωή θα είναι αρκετά ενδιαφέρουσα αλλά και επεισοδιακή!

Ο Δίας από το ζώδιο του Καρκίνου μέχρι τα μέσα του Ιούλιου θα ενισχύσει τον επαγγελματικό σας τομέα. Με την ανανεωμένη και σταθερή σας δραστηριότητα θα βελτιώσετε τις συνθήκες στην εργασία σας, ενώ αν είστε άνεργοι θα έχετε περισσότερες πιθανότητες να βρείτε μια απασχόληση και μάλιστα αρκετά ενδιαφέρουσα.

Στο δεύτερο εξάμηνο του 2014 η μετακίνηση του Δία στο Λέοντα, θα αλλάξει το σκηνικό της ζωής σας! Οι νέες γνωριμίες θα διευρύνουν την κοινωνική σας δραστηριότητα και θα σας δώσουν την δυνατότητα να δείξετε τις ικανότητες σας. Τα οικογενειακά άγχη δεν θα λείψουν αυτή τη χρονιά, όπως και τα σχετικά προβλήματα. Συνειδητοποιήστε όμως ότι τα ημίμετρα δεν ωφελούν, επομένως ξεπεράστε την ανασφάλεια σας. Φυλαχτείτε από τον αυθορμητισμό σας και μην λέτε εύκολα τις σκέψεις και τα προσωπικά σας.

Για τις ετήσιες προσωπικές σου προβλέψεις κάλεσε ΤΩΡΑ στην γραμμή του ΖΥΓΟΥ στο 9011900442 ή στείλε με SMS ΖΥ5 (ΚΕΝΟ) & την ημερομηνία γέννησής σου στο 54754

Δημοφιλέστερα άρθρα
 
Τα αστρολογικά μυστικά της εβδομάδας 20-26 Οκτωβρίου Μάθε όλα τα αστρολογικά μυστικά της εβδομάδας 20-26 Οκτωβρίου από την Μαρία -Ντενίζ Διαμαντή ... Περισσότερα !
Τα ζώδια της εβδομάδας 20-26 Οκτωβρίου από τον Πέρρη Κρητικό Διάβασε την πρόβλεψη του ζωδίου σου από τον δημοφιλή αστρολόγο Πέρρη Κρητικό! Μάθε τις προβλέψεις σου για την εβδομάδα 2 Περισσότερα !
To απόφθεγμα της ημέρας!

Αν πραγματικά ψάχνεις την αλήθεια, τότε θα πρέπει τουλάχιστον μια φορά στη ζωή σου να αμφισβητήσεις όσο γίνεται όλα τα πράγματα.

RENE DESCARTES

Follow us on Facebook youtube Vrisko.gr