Εορτολόγιο: Παγκόσμια Ημέρα κατά της Ηπατίτιδας
Οι αστρολόγοι μας!
Δείτε επίσης !
Love Test Love Test Είστε πλασμένοι ο ένας για τον άλλον; Κάνε το Τεστ Αγάπης του Oroskopos.gr και μάθε αν ταιριάζετε!
Αριθμολογία Αριθμολογία Το Oroskopos.gr σου προσφέρει εντελώς δωρεάν Ανάλυση του Αριθμού Πεπρωμένου σου για να μάθεις όλες τις κρυφές πτυχές του χαρακτήρα σου!
Λέων Το προφίλ της ημέρας Οι προκλήσεις και τα εμπόδια κάνουν σήμερα την εμφάνιση τους στον τομέα των αισθηματικών και των οικονομικών δίνοντας μας το εξής μήνυμα: Τίποτα δεν μας ανήκει, κάθε μέρα απαιτεί αγώνα για να κρατήσουμε κάτι στο πλάι μας. Η αντίθεση Αφροδίτης - Πλούτωνα, επηρεάζει τους Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς,Αιγόκερους του α΄δεκαημέρου!

Ετήσιο Ωροσκόπιο 2014 από τον Κ. Λεφάκη

Λέων (23/7-23/8)

Επιλέξτε Ζώδιο:
Γενικές
«Το 2014 θα δοθούν λύσεις στα προβλήματά σας»

Το 2014 είναι μια χρονιά που θα σας ανταμείψει για την υπομονή που δείξατε εδώ και αρκετά χρόνια. Δεν θα υπάρξει πλέον κανένα εμπόδιο, για να κατορθώσετε να εδραιώσετε καινούργιες απόψεις για τη ζωή σας, ο αγώνας σας όμως για τις βασικές σας επιδιώξεις θα συνεχιστεί.

Τους επτά πρώτους μήνες του 2014 ο Άρης από το ζώδιο του Ζυγού θα διατηρήσει την ένταση στις επικοινωνίες, στις συναλλαγές και στις συνεργασίες σας. Ο τρόπος που θα αντιληφθείτε και θα διαχειριστείτε τις καταστάσεις από μέρους σας, θα παίξει σπουδαίο και πρωταγωνιστικό ρόλο.

Ο Δίας από τον Καρκίνο μέχρι τα μέσα Ιουλίου θα διατηρήσει το ψυχικό σας σθένος και θα καλύπτει τα νώτα σας στις δύσκολες στιγμές. Στη συνέχεια, κάνοντας την είσοδο του στο δικό σας ζώδιο, σας βρίσκει πιο ωρίμους! Μέχρι τότε θα έχετε απομυθοποιήσει πολλά και θα εφοδιαστείτε με καινούργιες αξίες που θα σας στηρίξουν στο μέλλον.

Ο Ουρανός από το ζώδιο του Κριού, θα συνεχίσει και αυτή τη χρονιά να ευνοεί τις σχέσεις σας με το εξωτερικό, τις πνευματικές σας δραστηριότητες και τις νομικές σας διευθετήσεις. Ο Κρόνος όμως στο Σκορπιό, θα σας υποχρεώσει να αναλάβετε καινούργιες ευθύνες στο οικογενειακό σας περιβάλλον και να φανείτε περισσότερο μαχητές στον επαγγελματικό σας χώρο.

Οι δυσκολίες δεν θα λείψουν και οι αντιδράσεις σας θα είναι αισθητές όταν αυτές θα εκδηλώνονται. Ξεπεράστε την αίσθηση ότι παλεύετε μόνοι και μην αποθαρρύνεστε όταν τα εξωτερικά γεγονότα σας αποκαρδιώνουν. Δείτε ψύχραιμα την διαμόρφωση της καινούργιας πραγματικότητας και βρείτε τρόπους να επιβιώσετε την περίοδο της κρίσης. Μην βιαστείτε να πραγματοποιήσετε καινούργιες επενδύσεις, τόσο στον αισθηματικό όσο και στον επιχειρηματικό τομέα. Διευθετήστε πολύ προσεκτικά τα οικονομικά σας και μην ξανοίγεστε κάτω από το κράτος ενθουσιασμών ή πρόσκαιρων εντυπώσεων.

Το 2014 θα σας δώσει αρκετές ευκαιρίες που πρέπει να τις διακρίνεται και να τις αξιοποιήσετε! Δείξτε μεγάλη προσοχή στις λεπτομέρειες, παραμείνετε ψύχραιμοι στις δυσκολίες και προνοητικοί στις παγίδες.

Παρά λοιπόν την εποχή της γενικότερης δυσκολίας, οι ελεύθεροι επαγγελματίες θα μπορέσετε να διευθετήσετε τις δουλειές σας και να διατηρήσετε το αντικείμενο της ασχολίας σας.

Στον αισθηματικό τομέα διανύεται μία μεταβατική χρόνια, όσοι είστε μόνοι θα χάσετε την ανεξαρτησία σας από τα μέσα του προσεχούς καλοκαιριού. Όσοι είστε δεσμευμένοι πρέπει να βρείτε αυτή τη χρονιά τον τρόπο για να ανανεώσετε το δεσμό σας.

Για τις ετήσιες προσωπικές σου προβλέψεις κάλεσε ΤΩΡΑ στην γραμμή του ΛΕΟΝΤΑ στο 9011900436 ή στείλε με SMS ΛΕ5 (ΚΕΝΟ) & την ημερομηνία γέννησής σου στο 54754

Δημοφιλέστερα άρθρα
 
Νέα Σελήνη Ιουλίου 2014 στο Λέοντα: Προβλέψεις ζωδίων Την Κυριακή στις 27 Ιουλίου πραγματοποιείται Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα! Διάβασε τώρα την πρόβλεψη του ζωδίου σου . Περισσότερα !
Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με Ποσειδώνα: Ο απόλυτος έρωτας … Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα, φέρνει νέες ρομαντικές εξελίξεις στα αισθηματικά, δες πώς θα σε επηρεάσει ... Περισσότερα !
To απόφθεγμα της ημέρας!

Αντί να δίνεις καλές συμβουλές, δώσε το καλό παράδειγμα.

Φ. Σαμπέο

Follow us on Facebook youtube Vrisko.gr