Εορτολόγιο: Δεν υπάρχει γνωστή γιορτή
Οι αστρολόγοι μας!
Δείτε επίσης !
Love Test Love Test Είστε πλασμένοι ο ένας για τον άλλον; Κάνε το Τεστ Αγάπης του Oroskopos.gr και μάθε αν ταιριάζετε!
Αριθμολογία Αριθμολογία Το Oroskopos.gr σου προσφέρει εντελώς δωρεάν Ανάλυση του Αριθμού Πεπρωμένου σου για να μάθεις όλες τις κρυφές πτυχές του χαρακτήρα σου!
Παρθένος Το προφίλ της ημέρας Ο Δίας και ο Ουρανός βρίσκονται σε πλήρη αρμονία μέχρι το τέλος του Σεπτεμβρίου! Το τρίγωνο που σχηματίζουν, σε κάνει μέσα στις επόμενες μέρες να γίνεις αποδέκτης ευχάριστων εκπλήξεων και σημαντικών ευκαιριών!

Ετήσιο Ωροσκόπιο 2014 από τον Κ. Λεφάκη

Παρθένος (24/8-22/9)

Επιλέξτε Ζώδιο:
Γενικές
«Το 2014 θα επεκτείνετε τις δραστηριότητές σας»

Το 2014 θα σας υποχρεώσει να αλλάξετε τον τρόπο σκέψης και της συμπεριφοράς σας. Θα χαρακτηριστεί περίοδος συγκεκριμένης αναζήτησης και οι απαραίτητες προϋποθέσεις για να καταφέρετε να πετύχετε το σκοπό σας είναι η έγκαιρη αντίληψη της πραγματικότητας που συνεχώς μεταβάλλεται και η παράλληλη αναπροσαρμογή σας σε κάθε της μεταμόρφωση.

Τόσο η εποχή της κρίσης που συνεχίζεται όσο και ο Κρόνος από το ζώδιο του Σκορπιού, θα σας αναγκάσουν να σκεφτείτε πλέον αρκετά σοβαρά την κατάσταση, να συνειδητοποιήσετε τα λάθη σας και να αλλάξετε τον προσανατολισμό σας. Θα αποχωρήσετε από συνεργασίες και σχέσεις που δεν αποδίδουν πλέον, θα αξιοποιήσετε τις επικοινωνιακές σας δυνατότητες στην διαχείριση των υποθέσεων σας και βρείτε λύσεις είτε στα οικονομικά είτε στα επαγγελματικά σας προβλήματα. Θα πλαισιωθείτε με νέο ανθρώπινο υλικό που μπορεί να σας καταλάβει και να σας αποδώσει. Στις προσωπικές σας σχέσεις, μιλήστε με ειλικρίνεια προτού απορρίψετε κάποιον άνθρωπο ως σύντροφο σας.

Ο Άρης θα βρίσκεται για επτά ολόκληρους μήνες στο Ζυγό και θα διατηρεί τις αναταράξεις στα οικονομικά σας. Τον τομέα των οικονομικών θα πρέπει να τον προσέξετε ιδιαίτερα αυτή τη χρονιά. Μην κάνετε ριψοκίνδυνες ενέργειες και κλείστε τις εκκρεμότητες που μπορεί αργότερα να έχουν επιβαρυντικές συνέπειες στη ζωή σας.

Ο Δίας μέχρι τα μέσα του Ιουλίου από το ζώδιο του Καρκίνου θα σας δώσει αρκετές και σημαντικές ευκαιρίες! Θα ενισχύσει την διορατικότητα σας και θα σας ωθήσει να αγωνιστείτε για την επιβίωση της δουλειάς ή και του τρόπου της ζωής σας. Επιλέξτε την σταθερότητα και όχι την αβέβαιη επιτυχία και πραγματοποιήστε σίγουρες επενδύσεις τόσο οικονομικές όσο και συναισθηματικές! Δείξτε προσοχή στην διεκπεραίωση των υποχρεώσεων σας και μην παραβαίνετε το νόμο. Στα επαγγελματικά σας πολλά θα αλλάξουν προς το καλύτερο.

Οι πιο βασικοί τομείς που θα πρέπει το 2014 να φροντίσετε είναι η προσωπική σας ζωή, οι σχέσεις σας με το περιβάλλον σας και η οικονομική σας ασφάλεια. Τα οικονομικά σας, δεν πηγαίνουν περίφημα από κάποια δικά σας λάθη τακτικής. Όμως έχετε περισσότερες ευκαιρίες αυτή τη χρονιά να βελτιώσετε την οικονομική σας κατάσταση ή να βρείτε λύσεις στα χρόνια προβλήματα της.

Στην προσωπική σας ζωή το 2014 ο παράγοντας τύχης γίνεται πιο γενναιόδωρος. Δείξτε όμως κατανόηση σας για τους ανθρώπους που σας αφορούν, τόσο στον ερωτικό όσο και στον κοινωνικό σας τομέα. Και επειδή οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες, μην βιαστείτε ούτε να χαρείτε αλλά ούτε και να απογοητευτείτε για ένα τουλάχιστον χρόνο ακόμα.

Για τις ετήσιες προσωπικές σου προβλέψεις κάλεσε ΤΩΡΑ στην γραμμή του ΠΑΡΘΕΝΟΥ στο 9011900440 ή στείλε με SMS ΠΑ5 (ΚΕΝΟ) & την ημερομηνία γέννησής σου στο 54754

Δημοφιλέστερα άρθρα
 
Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Κρόνο: Τα συναισθήματα ωριμάζουν … Μάθε τώρα πώς θα σε επηρεάσει το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο που κορυφώνεται την Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014 Περισσότερα !
Το τρίγωνο Δία-Ουρανού: Η αστρολογική όψη της τύχης & των ευκαιριών Από τις 20-30 Σεπτεμβρίου 2014, το τρίγωνο Δία - Ουρανού θα χαρίσει απλόχερα ευκαιρίες! Μάθε από την Χριστίνα Τανταλίδου Περισσότερα !
To απόφθεγμα της ημέρας!

Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα!'

Νίκος Καζαντζάκης

Follow us on Facebook youtube Vrisko.gr