Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Ζώδια 2016 από τον Κώστα Λεφάκη

Το 2016 είναι η χρονιά που μας  φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στην χρονιά «κλειδί»  της μεγάλης αλλαγής για την ιστορία του κόσμου και η οποία δεν είναι άλλη από το 2019. Καθώς πλησιάζουμε όλο και περισσότερο προς το τέλος της δεύτερης δεκαετίας του 21ου αιώνα, οι δυσκολίες συνεχίζουν να μεγαλώνουν και η χαρά ή η ελπίδα να περιορίζονται. Ωστόσο το 2016 δίνει ευκαιρίες ξεκαθαρίσματος, για όσους έχουν το κουράγιο να τις κάνουν...

Η κρίση συνεχίζεται όμως το αισιόδοξο είναι ότι πλέον αποτελεί ένα εξαιρετικό μάθημα μόνο σε όσους είναι από την φύση τους ιδιαίτερα έξυπνοι. Ο προβληματισμός θα συνεχιστεί, οι ευκαιρίες  όμως δεν θα λείψουν, η διάρκεια  τους όμως θα είναι περιορισμένη!

Το 2016 θα τα καταφέρουν όσοι έχουν ξεπεράσει τους φόβους και τις ελπίδες και έχουν βάλει  πραγματικούς σκοπούς χωρίς να υπολογίσουν το χρόνο και το κόστος που θα απαιτηθεί μέχρι να τους ολοκληρώσουν.

Το στοιχείο που θα βοηθήσει είναι η λογική και πόσο σωστά θα αξιοποιηθεί σε καθημερινή βάση και άλλο τόσο το πόσο το συναίσθημα δεν θα αποτελεί τον ρυθμιστή της καθημερινής πράξης της συμπεριφοράς.


Δείτε αναλυτικά τα Ζώδια 2016 και μάθετε με κάθε λεπτομέρεια όλα όσα επιφυλάσει η νέα χρονιά για το ζώδιο σαςΤο oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.