Εορτολόγιο: Σέργιος, Πολυχρόνης, Χρόνης
Οι αστρολόγοι μας!
Δείτε επίσης !
Love Test Love Test Είστε πλασμένοι ο ένας για τον άλλον; Κάνε το Τεστ Αγάπης του Oroskopos.gr και μάθε αν ταιριάζετε!
Αριθμολογία Αριθμολογία Το Oroskopos.gr σου προσφέρει εντελώς δωρεάν Ανάλυση του Αριθμού Πεπρωμένου σου για να μάθεις όλες τις κρυφές πτυχές του χαρακτήρα σου!
Τα φεγγάρια του 2013 & προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Τα φεγγάρια του 2013 & προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ο Κώστας Λεφάκης μας ετοίμασε μία αστρολογική ατζέντα προβλέψεων, αφιερωμένη σε όλα τα φεγγάρια της νέας χρονιάς. Διάβασε λοιπόν πότε θα έχουμε πανσέληνο και Νέα Σελήνη μέσα στο 2013 και μάθε πώς μας επηρεάζουν ….


11 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2013
9:25μμ.    ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΑΙΓΟΚΕΡΩ

Πραγματοποιείται στην 22η μοίρα του Αιγόκερω. Συμμετέχουν ο Ερμής και ο Πλούτωνας με σύνοδο, ο Κρόνος με εξάγωνο, όπως επίσης ο Δίας, ο Άρης και ο Ποσειδώνας με μικρότερης επιρροής όψεις. Η επίδραση της είναι άμεση και μεταρρυθμιστική. Αφορά το Σταυρό των παρορμητικών ζώδιο (Κριός, Ζυγός, Καρκίνος, Αιγόκερως). Τα εξωτερικά γεγονότα θα επηρεάσουν άμεσα αυτούς τους ανθρώπους ενώ τα προβλήματα που θα προκύψουν από αυτά, πρέπει να γίνουν αποδεκτά σαν μια αναπόφευκτη πραγματικότητα και να αντιμετωπιστούν με σύνεση και ψυχραιμία. Γενικότερα πρόκειται για ένα διάστημα γεμάτο ένταση στο διεθνή πολιτικό στίβο. Θα παρατηρηθεί αύξηση βιαιοτήτων, ατυχημάτων και αντιδραστικών ενεργειών. Η οικονομία παρουσιάζει καινούργια προβλήματα και τα χρηματιστήρια επηρεάζονται από κάποιο πολιτικά γεγονότα. Το φαινόμενο θα φέρει αλλαγή στον καιρό και ενδεχομένως ακραία φυσικά φαινόμενα ή και γεωλογικές αναταραχές. Θα παρατηρηθεί αύξηση προβλημάτων υγείας και θνησιμότητα.


27 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2013
6:44πμ.    ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΑΞΟΝΑ ΛΕΟΝΤΑ - ΥΔΡΟΧΟΟΥ


Πραγματοποιείται στον άξονα Λέοντα Υδροχόου. Συμμετέχουν ο Ερμής με αντίθεση, ο Κρόνος με τετράγωνο, ο Δίας με εξάγωνο και ο Ουρανός με τρίγωνο. Επηρεάζει τα σταθερά ζώδια (Υδροχόο Λέοντα Ταύρο και Σκορπιό).Η επίδραση της είναι έντονη και μακροχρόνια. Φέρνει καινούργιες αλλαγές αλλά θα δώσει και τις λύσεις που παρά την κούραση που προϋποθέτουν είναι εφικτές. Σε τυχόν επαγγελματικές ή αισθηματικές αντιθέσεις, θα πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή γιατί μπορεί να είναι προμηνύματα σοβαρότερων μελλοντικών διαφορών. Πρόκειται για ένα διάστημα δύσκολο ωστόσο κάποια βήματα θα γίνουν και αποφάσεις θα ληφθούν χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα είναι ιδανικές ή ότι δεν θα συναντήσουν έντονες αντιδράσεις. Επηρεάζει την πολιτική εξέλιξη πολλών χωρών και αναγκάζει την εφαρμογή νέων νόμων και κανόνων. Προκαλεί νέα δράματα και κάθε λογής μοιραία περιστατικά. Οι κάθε λογής αδυναμίες γίνονται επίκαιρες. Τονίζεται η ευαισθησία και η άμυνα στις εσωτερικές πιέσεις που γίνονται αυτή την εποχή με υπερβολή και επιθετικότητα. Τέλος διαταράσσει τα περισσότερα κέντρα αποφάσεων και ευαισθητοποιεί το ίδιο στο σύστημα. Συμφωνίες ανατρέπονται, υποσχέσεις αθετούνται, φόβοι θεριεύουν.


10 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013
9:11πμ. ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ


Πραγματοποιείται στον Υδροχόο με συμμετοχή του Ουρανού και του Πλούτωνα σε μικρής κλίμακας δυσαρμονικές όψεις. Αφορά το σταυρό των σταθερών ζωδίων (Ταύρος, Λέων, Σκόρπιος, Υδροχόος) και η επίδραση της έχει καθοριστικό και αιφνιδιαστικό χαρακτήρα. Τυχόν γεγονότα που θα προκύψουν κατά την διάρκεια της πρέπει να αντιμετωπιστούν με λογική, προνοητικότητα και θάρρος. Όσοι πιεστούν να πάρουν αποφάσεις, δεν θα πρέπει να το κάνουν με βιαστικό τρόπο. Αυτή η νέα σελήνη εγκαινιάζει μια καινούργια περίοδο αλλαγών, αρκετά σημαντικών για την βιοποριστική κάλυψη της ζωής πολλών ανθρώπων. Θα πρέπει να αποφευχθούν λάθη επιλογής και λάθη τακτικής, διότι αν γίνουν, θα οδηγήσουν σε αδιέξοδο αυτούς που θα τα κάνουν. Σε γενικότερες γραμμές, υπολογίζοντας και τις όψεις των άλλων πλανητών, όπως του Άρη στους Ιχθείς που είναι κοντά στον Ποσειδώνα και του Κρόνου στο Σκορπιό που δημιουργεί δυσαρμονία με το φαινόμενο τούτο, πυροδοτούν μια περίοδο αρκετά δύσκολη για τα διεθνή ζητήματα και για την οικονομία την ίδια. Στην χώρα μας τα προβλήματα θα αυξηθούν και προετοιμάζονται νέες αλλαγές. Στις εσωτερικές αντιδράσεις δεν θα υπάρξει λύση. Μεταξύ των άλλων θα έχουμε προβλήματα στον καιρό και αύξηση της εγκληματικότητας.


25 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013
10:49μμ. ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ


Πραγματοποιείται στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων και στο φαινόμενο αυτό συμμετέχει η Αφροδίτη και Ποσειδώνας με αντίθεση και ο Δίας με τετράγωνο. Επηρεάζει το Σταυρό των μεταβλητών ζωδίων (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθείς) ενώ η επίδραση της προβλέπεται έντονη και παραπλανητική. Η συμμετοχή του Ποσειδώνα περιπλέκει τα πράγματα και εντείνει συνωμοσίες. Ωστόσο δίνονται ευκαιρίες για να λυθούν κάποια χρόνια προβλήματα πολιτικής ή οικονομικής φύσεως. Οι επιλογές και οι αποφάσεις που θα γίνουν, κυρίως από τους εκπροσώπους των μεταβλητών ζωδίων, πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικές και προνοητικές. Χαρακτηριστικές θα είναι οι εξελίξεις στις αισθηματικές σχέσεις πολλών ανθρώπων και στις αλλαγές που θα απαγορεύσουν τα εξωτερικά γεγονότα στην εργασία άλλων τόσων. Η περίοδος που ορίζει αυτή η πανσέληνος πληθαίνει τους αιφνιδιασμούς, εντείνει κινδύνους και καλλιεργεί παρασκήνια. Αναζωπυρώνονται διαφωνίες μεταξύ κρατών και αυξάνονται οι αντιδραστικές ενέργειες των πολιτών. Στο παιχνίδι των πιθανοτήτων μπαίνουν οι γεωλογικές και οι μετεωρολογικές αναταραχές. Παρόλα αυτά δεν θα λείψουν πρόοδοι στην τεχνολογία και στο χώρο των επιστήμων. Το ίδιο όμως θα παρατηρούν αιφνίδια ατυχήματα και εκδήλωση βιαίας συμπεριφοράς. Στη χώρα μας η κατάσταση εξακολουθεί να είναι δύσκολη. Νέα προβλήματα διαφαίνονται στην εξωτερική πολιτική, στο εμπόριο, στην ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, σε θέματα στέγης και ιδιοκτησίας και τέλος σε θέματα μισθοδοσίας και συνταξιοδότησης.11 ΜΑΡΤΙΟΥ 2013
9:54μμ. ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ


Πραγματοποιείται στις 11 στο ζώδιο των Ιχθύων με συμμετοχή της Αφροδίτης με σύνοδο, του Κρόνου με τρίγωνο και του Πλούτωνα με εξάγωνο. Επηρεάζει το σταυρό των μεταβλητών ζωδίων, (Δίδυμοι Παρθένοι Τοξότες, Ιχθείς) και η επίδραση της είναι ευχάριστη και δίνει ευκαιρίες συναισθηματικές και παραγωγικές σε αρκετό κόσμο. Τα γεγονότα που θα διαδραματιστούν στην χρονική της διάρκεια θα δώσουν λύσεις σε υπάρχοντα προβλήματα οι οποίες όμως δεν θα είναι μακροχρόνιες αλλά περισσότερο προσωρινές. Είναι βασικό να μην γίνουν τώρα διακανονισμοί και σοβαρές συμφωνίες ειδικά σε επαγγελματικά, επιχειρηματικά και συνεταιρικά ζητήματα. Επίσης σχέδια που καθυστερούν σε εφαρμογή καλό θα είναι κρατηθούν μυστικά. Γενικότερα θα παρατηρηθεί μια προσπάθεια εξομάλυνσης των τρεχουσών προβλημάτων που έχουν ενσκήψει στο διεθνή πολιτικό στίβο. Οι πρόοδοι δεν θα είναι μεγάλες, οι συνθηκολογήσεις όμως και οι προσωρινές συμφωνίες θα δώσουν το χρόνο που χρειάζονται οι αντιμαχόμενες πλευρές. Αυξάνονται οι μυστικές συνεννοήσεις και οι παρασκηνιακές ενέργειες, ενώ καινούργιες εξελίξεις ενόψει της άνοιξης που έρχεται θα παρουσιάσει η περαιτέρω εφαρμογή του μεγάλου σχεδίου της παγκοσμιοποίησης. Τα οικονομικά προβλήματα ωστόσο συνεχίζονται. Στη χώρα μας δίνονται ευκαιρίες για την καταπολέμηση της ανεργίας και εκπονούνται μέτρα για την αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης. Η ρύπανση ενδέχεται να παρουσιάσει αυξημένα επίπεδα, ενώ ο καιρός θα αιφνιδιάσει πολλές φορές με τις μεταβολές του. Δημοφιλέστερα άρθρα
 
Τα ζώδια της εβδομάδας 19-25 Οκτωβρίου 2015 από τον Κώστα Λεφάκη
Δες τις εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σου και μάθε όλα όσα θα συμβούν από 19-25/10 από τον Κώστα Λεφάκη
<
Περισσότερα !
Τα ζώδια της εβδομάδας 12-18 Οκτωβρίου 2015 από τον Κώστα Λεφάκη Δες τις εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σου και μάθε όλα όσα θα συμβούν από 12-18/10 από τον Κώστα Λεφάκη Περισσότερα !
To απόφθεγμα της ημέρας!

Οι αντιξοότητες έχουν σαν αποτέλεσμα την εκμαίευση ταλέντων τα οποία, σε ευνοϊκές περιπτώσεις, θα παρέμεναν ανενεργά. Horace

Follow us on Facebook youtube Vrisko.gr