Εορτολόγιο: Ευλάμπιος, Ευλαμπία
Οι αστρολόγοι μας!
Δείτε επίσης !
Love Test Love Test Είστε πλασμένοι ο ένας για τον άλλον; Κάνε το Τεστ Αγάπης του Oroskopos.gr και μάθε αν ταιριάζετε!
Αριθμολογία Αριθμολογία Το Oroskopos.gr σου προσφέρει εντελώς δωρεάν Ανάλυση του Αριθμού Πεπρωμένου σου για να μάθεις όλες τις κρυφές πτυχές του χαρακτήρα σου!
Προβλέψεις 2012 για την Ελλάδα

Προβλέψεις 2012 για την Ελλάδα

Το 2012 θα είναι μια συνέχεια του 2011, όπου οι οικονομικές δυσκολίες θα είναι αισθητές το πρώτο τρίμηνο. Ωστόσο η πορεία του Δία στον Ταύρο και ο συνδυασμός με τον Άρη στην Παρθένο σε σχέση με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω δίνει περιθώρια διάσωσης και βελτίωσης. 


Περισσότερο όμως και από το οικονομικό, την χρονιά αυτή είναι το πολιτικό που θα αναδομηθεί ή ανασυνταχθεί ξανά. Μέσα στο 2012 η εξέλιξη της οικονομικής δυσκολίας θα επιφέρει πολιτικές και κοινωνικές μεταβολές, μη αναστρέψιμες και δεύτερο υπάρχει πιθανότητα μιας ανοικτής αντιπαράθεσης με την γειτονική Τουρκία. Ωστόσο το δεύτερο εξάμηνο του 2012 προβλέπεται περισσότερο θετικό ή επανορθωτικό σε όλα εκείνα που προκάλεσε η προηγούμενη διετία. 

Πάντως μετά το 2013, και κυρίως από το 2015, υπάρχει μια ανάκαμψη και μια πρόοδος σύμφωνα με τον πολιτικό ωροσκοπιακό χάρτη της χώρας μας. Η ελληνική επικράτεια θα μπορούσε να επεκταθεί και επιπλέον, θα μπορούσε να βελτιωθεί η οικονομική κατάσταση της χώρας, από την εξόρυξη πετρελαίου, αλλά και την εκμετάλλευση του φυσικού αερίου του Αιγαίου. Αυτό φαίνεται να κρίνεται περισσότερο την διετία 2013 – 2014. 

Επίσης αυτό που διαφαίνεται αστρολογικά είναι το γεγονός ότι το 2012 θα είναι ένα κρίσιμο έτος για την Τουρκία. Και είναι πολύ πιθανό οι Ισλαμιστές να θελήσουν να επιβάλλουν ισλαμική δημοκρατία στην χώρα αυτή. Παράλληλα θα υπάρχει μια προσέγγιση με το Ιράν ή σύναψη μιας ιδιόρρυθμης συμμαχίας μαζί του. Το βασικό πρόβλημα της Τουρκίας είναι σήμερα η ουσιαστική κατάρρευση του Κεμαλισμού. 

Οι πλανητικές όψεις του 2012 είναι σκληρές και καθοριστικές. Και συγκρινόμενες με το παρελθόν, λειτουργούν σαν «ολοκλήρωση» εκείνων του 1974. Επιπλέον οι όψεις του 2012, οι αξιολογήσεις που θα κάνουν οι σύμμαχοι για την Τουρκία και για την παραγωγική της ικανότητα θα προκαλέσουν αναστάτωση στο λαό και διάσπαση του κοινωνικού της ιστού. Κάτω από την εξελίξεις αυτές θα επηρεαστεί και το Κυπριακό θέμα. 

Στο τέλος θα μπορούσε να υπολογίσει κανείς ότι κάποιας μορφής λύση θα επιτευχθεί μέσα στο 2012, αλλά φαίνεται επίσης ότι η Τουρκία θα επιχειρήσει θα πάρει πάλι από τα μετρημένα ένα χρόνο αργότερα, και η Ελλάδα θα αναγκαστεί να συρθεί προς την κατεύθυνση της αντιπαράθεσης ή και θα επιλέξει να παραμείνει αμέτοχη αφήνοντας τα μεγάλα κέντρα εξουσίας να καθορίσουν τις εξελίξεις. Κάτι τέτοιο όμως θα λειτουργήσει αρνητικά στην σχέση της Ελλάδας με την Κύπρο. 

Εκτιμώντας τις πλανητικές συνισταμένες μπορούμε να καταλήξουμε στο συμπέρασμα ότι οι στρατιωτικοί της γειτονικής χώρας θα αποτύχουν στις προσπάθειες τους άσχετα αν υποστούμε κάποιες ζημιές, ενώ όλη η διεθνής κοινότητα συμπεριλαμβανομένης και της Ρωσίας, θα δρομολογήσουν σχέδια διάσπασης της χώρας προκειμένου να αποφύγουν το μακροπρόθεσμο φονταμενταλιστικό κίνδυνο. 

Από το 2004 αναβαθμίζεται ο ρόλος της Ελλάδας και υποβιβάζεται ο ρόλος της Τουρκίας. Επίσης προβλέπεται ότι κατόπιν συμφωνίας των μεγάλων δυνάμεων τα προσεχή χρόνια θα ανατεθεί ένας σημαντικός περιφερειακός ρόλος στην Ελλάδα με ταυτόχρονη επέκταση της ελληνικής επικράτειας. Φαίνεται επίσης ότι η τότε κυβέρνηση θα παίξει ένα πολύ έξυπνο διπλωματικό παιχνίδι με το οποίο θα κερδίσει πρώτα την ΕΕ στις θέσεις της και στην συνέχεια την Ρωσία, αναγκάζοντας και τις ΗΠΑ να συναινέσουν για τους δικούς τους λόγους με επίκεντρο το 2015. Δημοφιλέστερα άρθρα
 
Η επαναστατική αντίθεση Ερμή – Ουρανού και τα προβλήματα στην επικοινωνία Η Αντίθεση Ερμή-Ουρανού την Κυριακή 25 Οκτωβρίου δημιουργεί εντάσεις στις επικοινωνίες! Πώς θα σε επηρεάσει; Περισσότερα !
Η σύνοδος Αφροδίτης-Δία στην Παρθένο: Το μεγαλείο του έρωτα!
Η Σύνοδος Αφροδίτης-Δία, την Κυριακή 25 Οκτωβρίου, χαρίζει ερωτικές ευκαιρίες σε όλα τα ζώδια ...
Περισσότερα !
To απόφθεγμα της ημέρας!

Πάντα να συγχωρείς τους εχθρούς σου :

τίποτα δεν τους ενοχλεί περισσότερο.

Oscar Wilde

Follow us on Facebook youtube Vrisko.gr