Εορτολόγιο: Παγκόσμια Ημέρα κατά της Ηπατίτιδας
Οι αστρολόγοι μας!
Δείτε επίσης !
Love Test Love Test Είστε πλασμένοι ο ένας για τον άλλον; Κάνε το Τεστ Αγάπης του Oroskopos.gr και μάθε αν ταιριάζετε!
Αριθμολογία Αριθμολογία Το Oroskopos.gr σου προσφέρει εντελώς δωρεάν Ανάλυση του Αριθμού Πεπρωμένου σου για να μάθεις όλες τις κρυφές πτυχές του χαρακτήρα σου!
Πως φλερτάρει κάθε ζώδιο;

Πως φλερτάρει κάθε ζώδιο;

Το φλερτ είναι μια μορφή επικοινωνίας που γεμίζει με αλατοπίπερο την καθημερινότητά μας, μας δίνει χαρά και ενθουσιασμό και μας ανεβάζει την ψυχολογική μας διάθεση και την αυτοπεποίθηση στα ύψη! Το φλερτ που χρησιμοποιεί κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικό, πώς όμως μας επηρεάζει το ζώδιό μας στον τρόπο με τον οποίο φλερτάρουμε; Το Oroskopos.gr σου αποκαλύπτει το πώς φλερτάρει κάθε ζώδιο και με ποιον τρόπο εκδηλώνει την ερωτική του επιθυμία! Τώρα ποια λοιπόν δεν θα έχεις καμία αμφιβολία αν σε φλερτάρει ή αν σε βλέπει φιλικά...


Κριός (21/03-20/04)


Ο Κριός λατρεύει το φλερτ, είναι από τη φύση του κυνηγός και του αρέσει να κατακτά με τις προσπάθειές του το πρόσωπο που θέλει δίπλα του. Με χαρά, ενθουσιασμό και παρορμητισμό θα σας πλησιάσει, θα σας πιάσει την κουβέντα και θα σας παρασύρει σε ένα ερωτικό παιχνίδι χωρίς όρια! Τόσο για τον άνδρα όσο και για την γυναίκα Κριό το φλερτ είναι τέχνη, θα βρει εύκολα το κουμπί σας για να σας γοητεύσει και αν και εφόσον δεν ενδώσετε στο φλερτ του από το πρώτο ραντεβού, θα κάνει τα πάντα για να σας πολιορκήσει στις επόμενες συναντήσεις σας, που δύσκολα θα καταφέρετε να του αντισταθείτε! Διαθέτει έντονη αυτοπεποίθηση και έχει το ταλέντο να παρουσιάζει τον εαυτό του με τρόπο που γίνεται πάντα  γοητευτικός! Δεν θα δυσκολευτείτε να καταλάβετε ότι ο Κριός σας φλερτάρει. Ο ορμητικός του χαρακτήρας και η λήψη πρωτοβουλιών για την  συνέχεια της γνωριμίας σας θα σας κάνουν να νιώσετε οικειότητα και θα σας πείσουν για το ενδιαφέρον του!Ταύρος (21/04-20/05)


Διαθέτεις υπομονή; Αν όχι προσπάθησε να την εξασκήσεις, γιατί με τον Ταύρο στην αρχή της γνωριμίας σας δεν θα μπορείς να καταλάβεις αν σε φλερτάρει ή αν σε βλέπει απλώς φιλικά. Αν και είναι ένα από τα πιο αισθησιακά ζώδια, για τον Ταύρο το ερωτικό παιχνίδι πρέπει να γίνεται σε αργούς και σταθερούς ρυθμούς! Δεν θα μπει στη διαδικασία να σας φλερτάρει, αν δεν έχει σιγουρέψει τα δικά του συναισθήματα πρώτα. Το βλέμμα του πολλές φορές μαρτυρά τις ερωτικές του προθέσεις. Μπορεί να κάτσει να σας κοιτάζει αρκετή ώρα, χωρίς να παίρνει την απόφαση να σας πλησιάσει, θα παρατηρήσει τον τρόπο που κινείστε, που μιλάτε και γενικότερα τις αντιδράσεις σας. Το βλέμμα του Ταύρου λεει πολλά... Αν νιώσει σιγουριά ότι θα ανταποκριθείτε στο φλερτ του τότε θα σας πλησιάσει, αλλιώς δεν θα δώσει καμία συνέχεια. Στην αρχή της γνωριμίας σας θα θελήσει να μάθει τα πάντα για εσάς! Μπορεί να μην αφήνει ερωτικά υπονοούμενα, όταν όμως νιώσει σιγουριά και ασφάλεια για την πορεία της γνωριμίας σας, το φλερτ του θα γίνει έντονο και θα σας πείσει αμέσως για τις προθέσεις του!Δίδυμοι (21/05-21/06)


Με στοιχείο του τον αέρα και κυβερνήτη του τον Ερμή, ο Δίδυμος είναι ζώδιο της επικοινωνίας και το φλερτ είναι τρόπος ζωής για αυτόν, αφού του δίνει ενέργεια, ζωτικότητα και δεν μπορεί στιγμή δίχως αυτό! Ο σκοπός του φλερτ δεν είναι πάντα η κατάκτηση, όσο το ίδιο το ερωτικό παιχνίδι και η επικοινωνία! Οι ντροπές δεν έχουν θέση στο φλερτάρισμα του Διδύμου, είναι άμεσος και ευθύς, θα σας πλησιάσει και θα σας μιλήσει με εύθυμο τρόπο και σίγουρα θα σας γίνει συμπαθής από την αρχή! Είναι πολύ εκδηλωτικός στις αντιδράσεις του και δεν θα έχετε καμία αμφιβολία ότι σας φλερτάρει, αφού εκτός από εσάς θα το καταλάβουν και όσοι βρίσκονται κοντά σας! Είναι γελαστός, πολύ ευχάριστη παρέα και σίγουρα διαθέτει επικοινωνιακό ταλέντο! Ο Δίδυμος όταν φλερτάρει είναι γεμάτος χιούμορ, κάνει πολλές κολακείες και ξέρει να ανυψώνει την αυτοπεποίθηση στα ύψη! Προσοχή όμως...το φλερτ για τον Δίδυμο είναι μέρος της καθημερινότητάς του και πολύ συχνά όταν κατακτά τον στόχο του, βαριέται, για αυτό παιδέψτε τον λίγο πριν ενδώσετε!Δημοφιλέστερα άρθρα
 
Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο 31/8-6/9 2015 από την Βιργινία Λεούση Διάβασε τις προβλέψεις του ζωδίου σου για την εβδομάδα 31 Αυγούστου έως 6 Σεπτεμβρίου 2015 από την Βιργινία Λεούση Περισσότερα !
Τα ζώδια σήμερα 31 Αυγούστου 2015 από την Βιργινία Λεούση
Οι ημερήσιες προβλέψεις των ζωδίων για 31  Αυγούστου 2015 από την Βιργινία Λεούση
Περισσότερα !
To απόφθεγμα της ημέρας!

Όταν ο γείτονας σου χάνει τη δουλειά του, μιλάμε γα ύφεση. Όταν εσύ χάνεις τη δική σου, μιλάμε για κατάθλιψη.

Χάρι Τρούμαν

Follow us on Facebook youtube Vrisko.gr