Εορτολόγιο: Σέργιος, Πολυχρόνης, Χρόνης
Οι αστρολόγοι μας!
Δείτε επίσης !
Love Test Love Test Είστε πλασμένοι ο ένας για τον άλλον; Κάνε το Τεστ Αγάπης του Oroskopos.gr και μάθε αν ταιριάζετε!
Αριθμολογία Αριθμολογία Το Oroskopos.gr σου προσφέρει εντελώς δωρεάν Ανάλυση του Αριθμού Πεπρωμένου σου για να μάθεις όλες τις κρυφές πτυχές του χαρακτήρα σου!
Οι ερωτικές αποκαλύψεις της Αφροδίτης

Οι ερωτικές αποκαλύψεις της Αφροδίτης

Πόσες φορές μας έχει τύχει να κάνουμε μία γνωριμία με ένα άτομο που τα ζώδιά μας ταιριάζουν και ενώ αρχικά έχει δημιουργηθεί μία έντονη έλξη, γρήγορα καταλαβαίνουμε ότι τα  αισθηματικά μας ζητούμενα είναι διαφορετικά και ότι υπάρχουν αρκετές ερωτικές αντιθέσεις.
 


Ένα ζώδιο δεν είναι ποτέ αρκετό για να αποσαφηνίσουμε το χαρακτήρα ενός ανθρώπου και για να βγάλουμε τα συμπεράσματά μας για την ερωτική του συμπεριφορά, τις προτιμήσεις και τα «θέλω» του,  στο μαγικό παιχνίδι του έρωτα. 


Η θέση της Αφροδίτης στο ωροσκόπιό μας (δηλαδή το ζώδιο στο οποίο βρίσκεται η Αφροδίτη), μπορεί να μας αποκαλύψει πολλά μυστικά για την ερωτική μας συμπεριφορά. Όταν ερωτευόμαστε, σκεφτόμαστε, λειτουργούμε και αντιδρούμε σύμφωνα με τα γνωρίσματα του ζωδίου στο οποίο βρίσκεται η Αφροδίτη μας.


Βρες σε ποιο ζώδιο είναι  η Αφροδίτη σου (ή του ατόμου που σε ενδιαφέρει) κάνοντας ΚΛΙΚ ΕΔΩ και διάβασε μία προσωπική ανάλυση αφιερωμένη στον έρωτα! 


Τώρα πλέον θα ξέρεις όλα τα μυστικά της ερωτικής συμπεριφοράς, τόσο της δικής σου όσο και του ατόμου που σε ενδιαφέρει και αυτό θα σε βοηθήσει να απολαύσεις ακόμα περισσότερο


Αφροδίτη στον Κριό
Ακόμα και στον έρωτα χαρακτηρίζεσαι από βιασύνη, παρορμητισμό, αλλά και από καυτό ερωτικό πάθος! Το φλερτ είναι μέρος της καθημερινότητάς σου, εκφράζεις τον θαυμασμό σου στο άλλο φύλο με ευθύτητα, χωρίς ντροπές και αναστολές και επιβεβαιώνεσαι όταν δέχεσαι ερωτικές κατακτήσεις!  Η ντροπή, η δειλία και η συναισθηματική εγκράτεια δεν έχουν καμία απολύτως θέση στην ερωτική σου ζωή. Είσαι ένας ντόμπρος άνθρωπος που δείχνεις άμεσα το ενδιαφέρον σου και εκφράζεσαι με πάθος προς το άτομο που λαχταράς. Ακόμα και όταν κάποιες στιγμές βαριέσαι το ερωτικό σου ταίρι και θέλεις να διακόψεις τη σχέση σας, θα πεις την πικρή αλήθεια, έστω αν ξέρεις ότι θα πονέσει ….γιατί δεν σου αρέσει να προσποιείσαι! Ο έρωτας είναι «μόνιμος κάτοικος» στη  ζωής σου, ωστόσο όσο γρήγορα ερωτεύεσαι, τόσο γρήγορα χάνεις το ενδιαφέρον σου ….Έλκεσαι από ερωτικούς συντρόφους που έχουν έντονη προσωπικότητα, που είναι δραστήριοι, ερωτικοί που χαίρονται τον έρωτα και τη ζωή χωρίς κανένα περιορισμό! Θέλεις να είσαι εσύ ο «κυνηγός» στον έρωτα,  λατρεύεις το ερωτικό παιχνίδι της κατάκτησης και σου αρέσουν τα «δύσκολα»! Πολλές φορές η ερωτική σου συμπεριφορά γίνεται «παιδιάστικη», γιατί διατηρείς την αθωότητα των εφηβικών σου χρόνων! Στις ερωτικές σου σχέσεις διακρίνεσαι από εγωισμό,  δεν σκέφτεσαι το «εμείς» αλλά το «εγώ»!  Οι καβγάδες και η ευθιξία σου είναι μέρος της καθημερινότητά σου. Τα «παίρνεις» με το παραμικρό, θυμώνεις, εξοργίζεσαι, λες λόγια σκληρά, απειλείς και με χωρισμό, όμως όλη αυτή η ένταση σου περνά πολύ γρήγορα! Η ελευθερία και η ανεξαρτησία σου στον έρωτα είναι δύο πολύ σημαντικές ανάγκες σου! Βαριέσαι και χάνεις κάθε ερωτική έλξη όταν το ταίρι σου θα αρχίσει να γίνεται απαιτητικό μαζί σου και θα προσπαθεί να σου επιβληθεί θέτοντας περιορισμούς!


Τα Highlights της ερωτικής σου συμπεριφοράς:

  • Θέλω δράση και ερωτική περιπέτεια: Με τον Άρη κυβερνήτη σου, πώς να μην θέλεις άλλωστε!

  • Μην με ζορίζεις και πολύ, θέλω ανεξαρτησία: Δεν μπορεί εύκολα κάποιος να δαμάσει ένα Κριάρι

  • Άσε με να σε κυνηγήσω …. δεν τα θέλω όλα στο πιάτο: Το Κριάρι θέλει να έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο ακόμα και στον έρωτα!

  •  Βαριέμαι γρήγορα… πρέπει πάντα κάτι να κάνεις για να με κρατάς σε εγρήγορση!: Θέλεις τις ελευθερίες και τις προκλήσεις σου για να διατηρείτε το ερωτικό σου ενδιαφέρον φλογερό!

  •  Όταν με πιάνουν τα νεύρα μου, μη μου μιλάς καθόλου: Αυτά τα ξαφνικά ξεσπάσματα νεύρων, είναι η αιτία των περισσότερων ερωτικών καβγάδων στους οποίους είσαι ο πρωταγωνιστής. Η γλώσσα προτρέχει από το μυαλό …και χάνεις την μπάλα! Προσπάθησε να συγκρατείς τον παρορμητισμό σου!Αφροδίτη στον Ταύρο
Αισθησιασμός είναι η λέξη που περιγράφει απόλυτα την δική σου ερωτική συμπεριφορά ! Η Αφροδίτη σου βρίσκεται στην κατάλληλη θέση, αφού είναι κυβερνήτης του Ταύρου και σου χαρίζει απλόχερα μεγάλο ερωτικό ταμπεραμέντο, γούστο, ρομαντισμό αλλά και φλογερό ερωτισμό!  Στα αρχικά στάδια μίας ερωτικής γνωριμίας, λειτουργείς κάπως καχύποπτα και επιφυλακτικά, δεν δείχνεις εύκολα τα συναισθήματα σου και περιμένεις πρώτα να νιώσεις ασφάλεια και εμπιστοσύνη! Το ζητούμενό σου στον έρωτα είναι να βρεις το άλλο σου μισό, έναν άνθρωπο που θα πλημυρίζει την καρδιά σου με πανέμορφα συναισθήματα και θα σου προσφέρει σταθερότητα και σιγουριά! Δεν σου αρέσει να αλλάζεις τους ερωτικούς συντρόφους σαν τα πουκάμισα, η τιμιότητα και η σοβαρότητα είναι δύο από τις βασικές σου αρχές και στον έρωτα! Έχεις μεγάλο ταλέντο στο φλερτ, οι κινήσεις σου μπορεί  να είναι αργές και «βασανιστικές», όμως είναι καταλυτικές στην ερωτική κατάκτηση, αφού πάντα  βρίσκεις τον κατάλληλο τρόπο για να δημιουργήσεις την έλξη στο άτομο που ποθείς!  Τις περισσότερες φορές προσπαθείς να συνδυάσεις το συναίσθημα και την λογική και αυτό σημαίνει ότι όταν επιλέγεις έναν ερωτικό σύντροφο, θα δώσεις σημασία και στο κοινωνικό στάτους του αλλά και στην οικονομική του κατάσταση, γιατί είσαι της άποψης ότι ακόμα και τα πιο δυνατά συναισθήματα μπορούν να φθαρούν αν δεν μπορείς να χαρείς με άνεση κάποια πράγματα! Θέλεις με το ταίρι σου να μπορείτε να απολαμβάνετε μαζί τις ανέσεις, την πολυτελή ζωή και να χαίρεστε ρομαντικές ιδιωτικές στιγμές σε σπα, ακριβά ξενοδοχεία ή σε πολύ ξεχωριστά εστιατόρια! Όταν ερωτεύεσαι ζηλεύεις πολύ, έχεις απαιτήσεις, η συμπεριφορά σου γίνεται επίμονη παράλληλα όμως τα δίνεις όλα στο ταίρι σου, χωρίς να του αφήνεις τα περιθώρια να αμφιβάλει ή να αμφισβητεί τα συναισθήματά σου! Αν όμως προδοθεί η εμπιστοσύνη σου …τότε γίνεσαι σαν μαινόμενος Ταύρος σε υαλοπωλείο!


Τα Highlights της ερωτικής σου συμπεριφοράς:

  • Στον έρωτα έχω φαντασία, ρομαντισμό αλλά και αισθησιασμό: Πώς να μην έχεις άλλωστε με την Αφροδίτη να είναι ο κυβερνήτης του ζωδίου σου!

  • Το καλό πράγμα αργεί να γίνει …: Προσοχή όμως γιατί μία άλλη παροιμία λέει «Το γοργόν και χάριν έχει»

  • Ζηλεύω, εσένα που αγαπάω και λατρεύω…: Με Αφροδίτη στον Ταύρο και να μην ζηλεύεις …είναι δύσκολο!

  • Για να με κατακτήσεις θα πρέπει να έχεις τα προσόντα: Σου αρέσουν οι πολυτέλειες και οι ανέσεις… άρα το ταίρι πρέπει οπωσδήποτε να έχει καλή οικονομική επιφάνεια!

  • Με πρόδωσες;;; Ψάξε τρύπα να κρυφτείς: Μπορεί να φαίνεσαι ήρεμος, γλυκός και καλοπροαίρετος, αλλά αν κάποιος προδώσει την εμπιστοσύνη σου καλύτερα να πάρει καράβι να φύγει!


Δημοφιλέστερα άρθρα
 
Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο 11-17 Οκτωβρίου 2015 από Β.Λεούση
Διάβασε τις προβλέψεις του ζωδίου σου για την εβδομάδα 11 έως 17 Οκτωβρίου 2015 από την Βιργινία Λεούση
Τετράγωνο Αφροδίτης-Κρόνου: Ο έρωτας χρειάζεται γερά θεμέλια για να κρατήσει…
Το Τετράγωνο Αφροδίτης-Κρόνου στις 11 Οκτωβρίου 2015, μας διδάσκει πως όταν οι σχέσεις είναι κάστρα στην άμμο, ένα Περισσότερα !
To απόφθεγμα της ημέρας!

Οι αντιξοότητες έχουν σαν αποτέλεσμα την εκμαίευση ταλέντων τα οποία, σε ευνοϊκές περιπτώσεις, θα παρέμεναν ανενεργά. Horace

Follow us on Facebook youtube Vrisko.gr