Εορτολόγιο: Καμία γνωστή γιορτή
Οι αστρολόγοι μας!
Δείτε επίσης !
Love Test Love Test Είστε πλασμένοι ο ένας για τον άλλον; Κάνε το Τεστ Αγάπης του Oroskopos.gr και μάθε αν ταιριάζετε!
Αριθμολογία Αριθμολογία Το Oroskopos.gr σου προσφέρει εντελώς δωρεάν Ανάλυση του Αριθμού Πεπρωμένου σου για να μάθεις όλες τις κρυφές πτυχές του χαρακτήρα σου!
Λεφάκης: Το πολυσυζητημένο τέλος του 2012

Λεφάκης: Το πολυσυζητημένο τέλος του 2012

Οδεύουμε προς το τέλος μίας επεισοδιακής χρονιάς, η οποία μας «στιγμάτισε» τόσο σε προσωπικό όσο και σε συλλογικό επίπεδο.


Το τελευταίο τρίμηνο του 2012 θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως το κατώφλι στο άνοιγμα μικρών αλλά και μεγάλων κύκλων στη ζωή μας που θα μας προετοιμάσουν για το έντονο 2013.


Ο Κώστας Λεφάκης, πραγματοποίησε την αστρολογική εκπομπή «Το πολυσυζητημένο τέλος του 2012» και έδωσε τις προβλέψεις του για το τελευταίο τρίμηνο του 2012Για να δεις το δεύτερο μέρος της εκπομπής ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩΔημοφιλέστερα άρθρα
 
Τα ζώδια σήμερα 8 Μαϊου 2015 από την Βιργινία Λεούση Ημερήσιες Προβλέψεις 8 Μαϊου 2015 , Ζώδια Σήμερα για όλα τα ζώδια και τους ωροσκόπους, από την Βιργινία Λεούση Περισσότερα !
Τα ζώδια του Σαββατοκύριακου 9-10 Μαϊου από την Βιργινία Λεούση Ημερήσιες Προβλέψεις 9-10  Μαϊου 2015 , Ζώδια Σήμερα για όλα τα ζώδια και τους ωροσκόπους, από την Βιργινία Λεούση Περισσότερα !
To απόφθεγμα της ημέρας!

Η ζωή είναι μια προετοιμασία για το μέλλον· και η καλύτερη προετοιμασία για το μέλλον είναι να ζεις σαν να μην υπάρχει κανένα.

Albert Einstein

Follow us on Facebook youtube Vrisko.gr