Εορτολόγιο: Κυριάκος, Κυριακή
Οι αστρολόγοι μας!
Δείτε επίσης !
Love Test Love Test Είστε πλασμένοι ο ένας για τον άλλον; Κάνε το Τεστ Αγάπης του Oroskopos.gr και μάθε αν ταιριάζετε!
Αριθμολογία Αριθμολογία Το Oroskopos.gr σου προσφέρει εντελώς δωρεάν Ανάλυση του Αριθμού Πεπρωμένου σου για να μάθεις όλες τις κρυφές πτυχές του χαρακτήρα σου!
Λεφάκης: Το πολυσυζητημένο τέλος του 2012

Λεφάκης: Το πολυσυζητημένο τέλος του 2012

Οδεύουμε προς το τέλος μίας επεισοδιακής χρονιάς, η οποία μας «στιγμάτισε» τόσο σε προσωπικό όσο και σε συλλογικό επίπεδο.


Το τελευταίο τρίμηνο του 2012 θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως το κατώφλι στο άνοιγμα μικρών αλλά και μεγάλων κύκλων στη ζωή μας που θα μας προετοιμάσουν για το έντονο 2013.


Ο Κώστας Λεφάκης, πραγματοποίησε την αστρολογική εκπομπή «Το πολυσυζητημένο τέλος του 2012» και έδωσε τις προβλέψεις του για το τελευταίο τρίμηνο του 2012Για να δεις το δεύτερο μέρος της εκπομπής ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩΔημοφιλέστερα άρθρα
 
Ο Ερμής στον Καρκίνο και η επιρροή του ως τις 22 Ιουλίου 2015 Από τις 8 έως τις 22 Ιουλίου 2015 ο Ερμής θα βρίσκεται στο ζώδιο του Καρκίνου! Η Χριστίνα Τανταλίδου μας αναλύει την επι Περισσότερα !
Τα ζώδια σήμερα 10 Ιουλίου 2015 από την Βιργινία Λεούση Ζώδια και ημερήσιες προβλέψεις για 10 Ιουλίου 2015 από την Βιργινία Λεούση Περισσότερα !
To απόφθεγμα της ημέρας!

Η αναζήτηση της αλήθειας και της ομορφιάς ανήκει σε μια σφαίρα δραστηριοτήτων, όπου επιτρέπεται να μείνουμε για πάντα παιδιά.

Αϊνστάιν

Follow us on Facebook youtube Vrisko.gr