Εορτολόγιο: Ευλάμπιος, Ευλαμπία
Οι αστρολόγοι μας!
Δείτε επίσης !
Love Test Love Test Είστε πλασμένοι ο ένας για τον άλλον; Κάνε το Τεστ Αγάπης του Oroskopos.gr και μάθε αν ταιριάζετε!
Αριθμολογία Αριθμολογία Το Oroskopos.gr σου προσφέρει εντελώς δωρεάν Ανάλυση του Αριθμού Πεπρωμένου σου για να μάθεις όλες τις κρυφές πτυχές του χαρακτήρα σου!
ΚΑΡΚΙΝΟΣ 2014: Ετήσιες Ερωτικές Προβλέψεις

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 2014: Ετήσιες Ερωτικές Προβλέψεις

«Έρωτας μετ’ εμποδίων αλλά … ουσιαστικός»


Το 2014 βρίσκεσαι σε αρκετά πιο ευνοϊκή θέση, συγκριτικά με τις χρονιές που πέρασαν, παρόλα αυτά οι δοκιμασίες, οι προκλήσεις, οι αλλαγές και οι προβληματισμοί, δεν θα λείψουν και αυτή τη χρονιά από την αισθηματική σου ζωή! Με το ξεκίνημα της νέας χρονιάς ο Δίας βρίσκεται στο δικό σου ζώδιο και σου χαρίζει  την τύχη, την εύνοια και την ευκαιρία να κινήσεις τις προσωπικές σου υποθέσεις και να τις φέρεις στο σημείο που εσύ θέλεις! Ο Κρόνος από το ζώδιο του Σκορπιού μπορεί να φέρνει στο δρόμο σου, έρωτες που κουβαλούν κάποιο «φορτίο» που πρέπει να παλέψεις για να τους κρατήσεις κοντά σου ή που πρέπει να περάσεις μία μορφή δοκιμασίας μαζί τους! Ωστόσο ο Κρόνος από το ζώδιο του Σκορπιού, σε βοηθά να δεθείς συναισθηματικά με το άτομο που σε ενδιαφέρει με τρόπο πιο ουσιαστικό, ακόμα και με τον ερχομό ενός παιδιού! Το «περιβόητο» τετράγωνο Ουρανού – Πλούτωνα θα προβληματίσει αυτή την χρονιά εσένα που γεννήθηκες τις ημέρες περίπου από τις 2 ως τις 4 Ιουλίου. Εσύ λοιπόν, μέσα στη χρονιά θα ζήσεις κάποιες ανατροπές / αλλαγές / προκλήσεις που θα επηρεάσουν και τον τομέα των αισθηματικών σου ή θα σου αναβάλλουν κάποια από τα προσωπικά σου σχέδια.  Για σένα που είσαι Καρκινάκι και έχεις γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου, μπορεί να βιώσεις ένα ξαφνικό ερωτικό πάθος, με ένα άτομο για το οποίο θα πρέπει να κάνεις θυσίες για να μπορέσεις να είσαι μαζί του, ή δεν θα πληροί τις προδιαγραφές που ζητάς για μία ουσιαστική σχέση. Μεγάλο «αβαντάζ» για αυτή τη χρονιά είναι το γεγονός ότι η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιο του Αιγόκερω μέχρι και τον Μάρτιο και στην πορεία του έτους θα εισέλθει ξανά στο ίδιο ζώδιο στις 10 Δεκεμβρίου! Αυτό σημαίνει ότι εσύ αγαπημένο μου Καρκινάκι θα μπορέσεις να απολαύσεις την ζεστασιά, την τρυφερότητα και την γλυκιά δέσμευση της σταθερής σχέσης. Επιπλέον, αυτή τη χρονιά  μπορεί να ξαφνικά να συνειδητοποιήσεις, ότι θέλεις να ενώσεις την ζωή σου με έναν άνθρωπο και θα κάνεις βήματα για να κάνεις το όνειρό σου πραγματικότητα. Η πολύμηνη παρουσία σου στο ζώδιο του Ζυγού, θα φέρει αναστατώσεις, αλλαγές, μετακομίσεις και ξαφνικές εντάσεις στο χώρο του σπιτιού, της οικογένειας και της προσωπικής σου ζωής … Μήπως λοιπόν αυτή τη χρονιά θέλεις να τα παρατήσεις όλα και να τρέξεις μακριά παρέα με τον έρωτά σου;

Το Love Astro Τip για το 2014: Μην τα περιμένεις όλα δικά σου … αποδέξου τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή τη χρονιά στην αισθηματική σου ζωή, συμβιβάσου και απόλαυσε…

Οι προσωπικές σου ερωτικές προβλέψεις για το 2014

Η πιο «δυνατή» αστρολογική ομάδα της Ελλάδας ετοιμάζει «ειδικά» για εσένα, τις προσωπικές σου ετήσιες ερωτικές προβλέψεις! Μάθε τώρα βάση του προσωπικού σου ωροσκοπίου, τι επιφυλάσσει το 2014 για τα αισθηματικά σου!

Στείλε ΕΡΩΤΑΣ3 (ΚΕΝΟ) & την ημερομηνία γέννησής σου στο 54754.

Θα μελετήσουμε τον αστρολογικό σου χάρτη και θα σου απαντήσουμε προσωπικά, με SMS.
Δημοφιλέστερα άρθρα
 
Η επαναστατική αντίθεση Ερμή – Ουρανού και τα προβλήματα στην επικοινωνία Η Αντίθεση Ερμή-Ουρανού την Κυριακή 25 Οκτωβρίου δημιουργεί εντάσεις στις επικοινωνίες! Πώς θα σε επηρεάσει; Περισσότερα !
Η σύνοδος Αφροδίτης-Δία στην Παρθένο: Το μεγαλείο του έρωτα!
Η Σύνοδος Αφροδίτης-Δία, την Κυριακή 25 Οκτωβρίου, χαρίζει ερωτικές ευκαιρίες σε όλα τα ζώδια ...
Περισσότερα !
To απόφθεγμα της ημέρας!

Πάντα να συγχωρείς τους εχθρούς σου :

τίποτα δεν τους ενοχλεί περισσότερο.

Oscar Wilde

Follow us on Facebook youtube Vrisko.gr