Εορτολόγιο: Παγκόσμια Ημέρα κατά της Ηπατίτιδας
Οι αστρολόγοι μας!
Δείτε επίσης !
Love Test Love Test Είστε πλασμένοι ο ένας για τον άλλον; Κάνε το Τεστ Αγάπης του Oroskopos.gr και μάθε αν ταιριάζετε!
Αριθμολογία Αριθμολογία Το Oroskopos.gr σου προσφέρει εντελώς δωρεάν Ανάλυση του Αριθμού Πεπρωμένου σου για να μάθεις όλες τις κρυφές πτυχές του χαρακτήρα σου!
ΙΧΘΥΣ 2014: Ετήσιες Ερωτικές Προβλέψεις

ΙΧΘΥΣ 2014: Ετήσιες Ερωτικές Προβλέψεις

«Το 2014 εκπληρώνονται οι ερωτικές σου προσδοκίες»

Τίποτα δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στα αισθηματικά σου το 2014! Ακόμα και αν η νέα χρονιά σε βρίσκει σε φάση μοναξιάς, είναι βέβαιο ότι μέχρι την ολοκλήρωση του πρώτου εξαμήνου θα έχεις αποκατασταθεί! Το πρώτο τρίμηνο της νέας χρονιάς, η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιο του Αιγόκερω, χαρίζοντάς σου εύνοια να εκπληρώσεις νέα και παλιά ερωτικά σου σχέδια. Ο έρωτας μπορεί να προκύψει μέσα από μία φιλία ή από τον κοινωνικό σου κύκλο για σένα που δεν έχεις βρει ακόμα το ταίρι σου! Ο Άρης από το ζώδιο του Ζυγού μέχρι τον Ιούλιο του 2014, σου ξυπνά πολύ ερωτικά ένστικτα και πυρπολεί με πάθος την ερωτική σου ζωή! Πολλές φορές ο πόθος σου θα είναι ασυγκράτητος … Ο Δίας από το ζώδιο του Καρκίνου σου χαρίζει μέχρι και τον Ιούλιο την τύχη, την εύνοια, την ευκαιρία και την σύμπτωση για να μπορέσεις να πραγματοποιήσεις τα όνειρα που έχεις για την αισθηματική σου ζωή! Αν είσαι ήδη σε σχέση, υπάρχουν οι ευκαιρίες για να δεθείς ακόμα περισσότερο με τον σύντροφό σου. Η υπόθεση γάμος, οικογένεια και παιδί, είναι μέσα στο «μενού» αυτής της χρονιάς. Όσο για εσένα που αναζητάς μία σχέση, είναι δεδομένο ότι θα βρεθεί ο έρωτας που θα καλύψει τα κενά σου! Ο Κρόνος από το ζώδιο του Σκορπιού, σε βοηθά να βάλεις σταθερές βάσεις στα προσωπικά σου σχέδια! Πιο συγκρατημένα στα αισθηματικά σου, θα χρειαστεί να είσαι εσύ που έχεις γεννηθεί γύρω στις 22 ως 26 Φεβρουαρίου! Ο Ποσειδώνας από το ζώδιό σου, σε κάνει πολλές φορές να ξεφεύγεις από την πραγματικότητα και να εξιδανικεύεις ανθρώπους και καταστάσεις, αδυνατώντας να αντικρίσεις την πραγματική αλήθεια! Ένα από τα πιο ερωτικά διαστήματα της χρονιάς είναι η περίοδος από 5 Απριλίου ως 3 Μαΐου που η Αφροδίτη θα είναι στο ζώδιό σου. Όμορφες ερωτικές στιγμές θα ζήσεις και την περίοδο από 18 Ιουλίου ως  11 Αυγούστου που η Αφροδίτη θα είναι στο ζώδιο του Καρκίνου! Την περίοδο από τις 5 – 29 Σεπτεμβρίου θα γνωρίζεις πλέον ότι τα αισθηματικά σου βαδίζουν σε μία πιο σταθερή πορεία!
 

Το Love Astro Τip για το 2014: Ένας άνθρωπος θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο στη ζωή σου το 2014! Φρόντισε από νωρίς να το αντιληφθείς και να του προσφέρεις στην καρδιά σου την θέση που του αξίζει!


Οι προσωπικές σου ερωτικές προβλέψεις για το 2014
Η πιο «δυνατή» αστρολογική ομάδα της Ελλάδας ετοιμάζει «ειδικά» για εσένα, τις προσωπικές σου ετήσιες ερωτικές προβλέψεις! Μάθε τώρα βάση του προσωπικού σου ωροσκοπίου, τι επιφυλάσσει το 2014 για τα αισθηματικά σου!

Στείλε ΕΡΩΤΑΣ3 (ΚΕΝΟ) & την ημερομηνία γέννησής σου στο 54754.
Θα μελετήσουμε τον αστρολογικό σου χάρτη και θα σου απαντήσουμε προσωπικά, με SMS.
Δημοφιλέστερα άρθρα
 
Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο 31/8-6/9 2015 από την Βιργινία Λεούση Διάβασε τις προβλέψεις του ζωδίου σου για την εβδομάδα 31 Αυγούστου έως 6 Σεπτεμβρίου 2015 από την Βιργινία Λεούση Περισσότερα !
Τα ζώδια σήμερα 31 Αυγούστου 2015 από την Βιργινία Λεούση
Οι ημερήσιες προβλέψεις των ζωδίων για 31  Αυγούστου 2015 από την Βιργινία Λεούση
Περισσότερα !
To απόφθεγμα της ημέρας!

Όταν ο γείτονας σου χάνει τη δουλειά του, μιλάμε γα ύφεση. Όταν εσύ χάνεις τη δική σου, μιλάμε για κατάθλιψη.

Χάρι Τρούμαν

Follow us on Facebook youtube Vrisko.gr