Εορτολόγιο: Παγκόσμια Ημέρα κατά της Ηπατίτιδας
Οι αστρολόγοι μας!
Δείτε επίσης !
Love Test Love Test Είστε πλασμένοι ο ένας για τον άλλον; Κάνε το Τεστ Αγάπης του Oroskopos.gr και μάθε αν ταιριάζετε!
Αριθμολογία Αριθμολογία Το Oroskopos.gr σου προσφέρει εντελώς δωρεάν Ανάλυση του Αριθμού Πεπρωμένου σου για να μάθεις όλες τις κρυφές πτυχές του χαρακτήρα σου!
Η Σύμβουλος - Αστρολόγος Μαρία Ντενίζ Διαμαντή

Η Σύμβουλος - Αστρολόγος Μαρία Ντενίζ Διαμαντή

Η Marie-Denise Διαμαντή μπήκε στο χώρο της Αστρολογίας μετά από μια «περιήγηση» σε άλλα αντικείμενα ενασχόλησης. Ξεκίνησε σπουδάζοντας νομικά στο πανεπιστήμιο της Αθήνας, σύντομα όμως αισθάνθηκε πως ο τομέας αυτός ενασχόλησης δεν κάλυπτε τα πραγματικά της ενδιαφέροντα. Στράφηκε προς τις σπουδές της Οργανωτικής Ψυχολογίας και της Διοίκησης Επιχειρήσεων και είναι κάτοχος του αντίστοιχου πτυχίου από το Αμερικάνικο Κολλέγιο Ελλάδος. Συνέχισε με ένα mini MBA Diploma, ενώ παράλληλα εργάσθηκε επί 8 περίπου χρόνια σε μεγάλες εταιρίες, σε θέσεις Marketing  & επικοινωνίας κυρίως.


Ήταν ανέκαθεν λάτρης – τουλάχιστον σε ερασιτεχνικό επίπεδο- της αστρολογικής «φιλολογίας» και παρακολουθούσε τη δουλειά των επιστημόνων αστρολόγων της εποχής. Όταν βρέθηκε σε μια δύστροπη καμπή της ζωής της, αποφάσισε πως η αστρολογική μελέτη ήταν ένας εποικοδομητικός τρόπος να μάθει, να εξηγήσει, να δει τα πράγματα από μια ολιστική και φιλοσοφική σκοπιά και να προχωρήσει δημιουργικά. Οι σπουδές στην Bristol School of Astrology, αλλά και η μετέπειτα «κομβική» συνάντηση με το «Δάσκαλο», όπως τον αποκαλεί, Δρ. Χρήστο Παϊζη, αποδείχθηκαν αρκετά σημαντικοί σταθμοί, για να αφήσει πίσω το «παρελθόν», τόσο σε ψυχοσυναισθηματικό επίπεδο αντιμετώπισης των καταστάσεων, όσο και σε πρακτικές επιλογές ζωής, όπως ήταν ο επαγγελματικός της προσανατολισμός.Το 2007 και το 2008 ήταν οι χρονιές όπου ο κύβος ερρίφθη. Αυτόματη συνέπεια ήταν η απόφαση της επιλογής. Η αστρολογική ανάλυση και μελέτη, αλλά και η αξιοποίησή της προς την «αυτοβελτίωση» και εξέλιξη του ανθρώπου, αποτελούν από τότε κινητήριο μοχλό της ύπαρξης και της επιβίωσής της. Ανεκτίμητα εργαλεία στην εργασία της είναι οι γνώσεις της Γερμανικής & της Αρχαίας Ελληνικής Αστρολογίας που αποκόμισε από το Δάσκαλό της, Δρ. Χρήστο Παϊζη, γι αυτό το λόγο και η ίδια του «χρωστά» ένα μεγάλο κομμάτι «εσωτερικής ευτυχίας», όπως ομολογεί.Η Marie-Denise Διαμαντή φιλοδοξεί να δώσει μια νεωτεριστική πνοή στην επιστήμη της Αστρολογίας, μια προοπτική εσωτερικής εξέλιξης και «ανατροφοδότησης» του είναι, χρησιμοποιώντας κάθε φορά τα κομμάτια εκείνα του ωροσκοπίου που στηρίζουν ακριβώς αυτήν την εξέλιξη και την αίσθηση μιας πιο «συμβατής με αυτό το είναι» πραγματικότητας και βιωματικής εμπειρίας. Η αστρολογία για εκείνην, δεν είναι μια στείρα «πρόβλεψη». Είναι ένας τρόπος άλλης αντιμετώπισης, θέασης και διαχείρισης της ίδιας της ζωής.


Μιλά επαρκώς και συνεργάζεται όχι μόνον στην ελληνική γλώσσα, αλλά και στα αγγλικά, γαλλικά και γερμανικά.Η «τέχνη» ήταν πάντα αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας, κυρίως δε η μουσική, καθώς σπούδασε πιάνο και θεωρητικά της μουσικής, κοντά στον Μουσικολόγο - Συγγραφέα πατέρα της, Γιώργο Διαμαντή. Δεν θα ξεχάσει ποτέ το λόγο του, λοιπόν, λόγο τον οποίον «προτείνει» και στους φίλους που της εμπιστεύονται τους προβληματισμούς τους κατά τις προσωπικές συνεδρίες στο χώρο της: «Μη σε νοιάζει τι θα πουν αριστερά και δεξιά. Μη συγκρίνεις τον εαυτό σου με τη ζωή κανενός. Καθένας έχει τη δική του πορεία. Το θέμα είναι να επιλέξεις και να κάνεις αυτό που σου αρέσει πραγματικά. Και έτσι, να το υπηρετήσεις σωστά και υπεύθυνα».Έτσι κι έκανε, λοιπόν. Επιλέγοντας την «τέχνη και επιστήμη», την αστρολογία, που δεν είναι γι αυτήν μόνον επάγγελμα. Είναι έρωτας ζωής, ο οποίος «δεν σηκώνει απιστίες». - 


Δημοφιλέστερα άρθρα
 
Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο 31/8-6/9 2015 από την Βιργινία Λεούση Διάβασε τις προβλέψεις του ζωδίου σου για την εβδομάδα 31 Αυγούστου έως 6 Σεπτεμβρίου 2015 από την Βιργινία Λεούση Περισσότερα !
Τα ζώδια σήμερα 31 Αυγούστου 2015 από την Βιργινία Λεούση
Οι ημερήσιες προβλέψεις των ζωδίων για 31  Αυγούστου 2015 από την Βιργινία Λεούση
Περισσότερα !
To απόφθεγμα της ημέρας!

Όταν ο γείτονας σου χάνει τη δουλειά του, μιλάμε γα ύφεση. Όταν εσύ χάνεις τη δική σου, μιλάμε για κατάθλιψη.

Χάρι Τρούμαν

Follow us on Facebook youtube Vrisko.gr