Εορτολόγιο: Καμία γνωστή γιορτή
Οι αστρολόγοι μας!
Δείτε επίσης !
Love Test Love Test Είστε πλασμένοι ο ένας για τον άλλον; Κάνε το Τεστ Αγάπης του Oroskopos.gr και μάθε αν ταιριάζετε!
Αριθμολογία Αριθμολογία Το Oroskopos.gr σου προσφέρει εντελώς δωρεάν Ανάλυση του Αριθμού Πεπρωμένου σου για να μάθεις όλες τις κρυφές πτυχές του χαρακτήρα σου!
ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΑ 2014: Ετήσιος προσωπικός αριθμός 3

ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΑ 2014: Ετήσιος προσωπικός αριθμός 3

Ετήσιος προσωπικός αριθμός 3

Η χρονιά της κοινωνικής δικτύωσης αλλά και της δημιουργικότητας.


Η διασκέδαση, η επικοινωνία αλλά και η χαρά θα κάνουν το 2014, ένα έτος, που σίγουρα θα σου μείνει αξέχαστο. 

Υποδέχεσαι τη νέα χρονιά με κέφι, δημιουργικότητα αλλά και θετική σκέψη και με τον ίδιο τρόπο θα συνεχίσεις να ζεις την κάθε στιγμή που θα ανοιχτεί μπροστά σου. 

Το 2014 είναι η χρονιά που θα μπουν νέοι άνθρωποι στη ζωή σου, θα δεχτείς προτάσεις, θα ταξιδέψεις, θα  ζήσεις νέες εμπειρίες και θα εκφράσεις με αυθορμητισμό τα ταλέντα σου, τις σκέψεις αλλά και τις φιλοδοξίες σου. 

Η μεγαλύτερη δράση θα παρατηρηθεί στην κοινωνική σου ζωή, αφού θα καταφέρεις να διευρύνεις τον κύκλο γνωριμιών σου και θα ενθουσιαστείς από τους καινούριους ανθρώπους που θα εισβάλουν στην ζωή σου και θα σε διασκεδάσουν με τον καλύτερο τρόπο.

Η διάθεσή σου λοιπόν αυτή τη χρονιά αλλάζει και αισθάνεσαι την ανάγκη ότι θέλεις να ζήσεις στο έπακρο, την κάθε στιγμή, μέχρι την τελευταία της σταγόνα. Από εκεί λοιπόν που είχες κλειστεί στο καβούκι σου, θα δεις ότι σιγά – σιγά αρχίζεις να γίνεσαι πιο εξωστρεφής. Θα βρεις και πάλι την ενεργητικότητά σου και θα θέλεις να ασχοληθείς με πολλά πράγματα ταυτόχρονα.  


Νέες δραστηριότητες, νέα χόμπι και ένας νέος τρόπος αντιμετώπισης των καταστάσεων, θα γεμίσουν το χρόνο σου, όμορφα, δημιουργικά αλλά και αρκετά διασκεδαστικά.

Εξίσου σημαντικό είναι το γεγονός, ότι το 2014, θα θελήσεις να αναπτύξεις ακόμα περισσότερο τις γνώσεις σου και δεν σου αποκλείω το γεγονός να ξεκινήσεις κάποιο σεμινάριο. Ακόμα και η υπόθεση «ταξίδι» παίζει σπουδαίο ρόλο για σένα αυτή τη χρονιά!

Είτε θα πραγματοποιήσεις κάποιο ταξίδι που πάντα ονειρευόσουν, είτε πολύ απλά μπορεί να σκεφτείς την εργασία σε κάποια άλλη χώρα.  Σχετικά με την καριέρα και τα οικονομικά σου, θα υπάρξει πρόοδος που θα οφείλεται σε νέες συμφωνίες που θα πραγματοποιήσεις.

Όσο για τον τομέα του έρωτα, εκεί τα νέα είναι ευχάριστα! Το φλερτ θα δίνει και θα παίρνει, σε όλη την διάρκεια αυτού του έτους. Πρόσεξε όμως, γιατί όποιος θέλει τα πολλά χάνει και τα λίγα ….

Για να επιστρέψεις στα άρθρα του 2014 ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ


Δημοφιλέστερα άρθρα
 
Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από τον Κώστα Λεφάκη 27 Απριλίου ως 3 Μαϊου Διάβασε τις προβλέψεις του ζωδίου σου για την εβδομάδα 27 Απριλίου ως 3 Μαϊου απο τον Κώστα Λεφάκη Περισσότερα !
Τα αστρολογικά μυστικά της εβδομάδας 27 Απριλίου - 3 Μαϊου Η Marie - Denise Διαμαντή μας αποκαλύπτει τα αστρολογικά μυστικά της εβδομάδας 27 Απριλίου ως 3 Μαϊου Περισσότερα !
To απόφθεγμα της ημέρας!

Ποτέ μην επιτρέπεις σε κάποιον να είναι η πρώτη προτεραιότητά σου, ενώ ανέχεσαι να είσαι γι’ αυτόν μια από τις εναλλακτικές του λύσεις. Ανώνυμος

Follow us on Facebook youtube Vrisko.gr