Εορτολόγιο: Καμία γνωστή γιορτή
Οι αστρολόγοι μας!
Δείτε επίσης !
Love Test Love Test Είστε πλασμένοι ο ένας για τον άλλον; Κάνε το Τεστ Αγάπης του Oroskopos.gr και μάθε αν ταιριάζετε!
Αριθμολογία Αριθμολογία Το Oroskopos.gr σου προσφέρει εντελώς δωρεάν Ανάλυση του Αριθμού Πεπρωμένου σου για να μάθεις όλες τις κρυφές πτυχές του χαρακτήρα σου!

Ινδική Αστρολογία

Διαλέξτε Ημερομηνία Γέννησης:


VRISHABHA

Ο Vrishabha είναι ζώδιο του προσδιορισμού, της σταθερότητας και της ήρεμης δύναμης. Μέσω αυτών των χαρακτηριστικών τα άτομα που ανήκουν στο ζώδιο αυτό ολοκληρώνουν τους στόχους που βάζουν με αργούς και σταθερούς ρυθμούς. Δεν είναι υπέρμαχοι του παρορμητισμού και της βιασύνης, αφού θέλουν να είναι σίγουροι για τα αποτελέσματα κάθε κίνησής τους. Η ζωή τους και οι ενέργειές τους προσαρμόζονται σύμφωνα με ότι νιώθουν πως τους προσφέρουν ασφάλεια, διάρκεια και σιγουριά. Έτσι οι επιλογές τους δεν γίνονται βάσει του αυθορμητισμού και των ιδεαλιστικών αξιών, αλλά βάσει της διασφάλισης των συμφερόντων τους. Δεν μπορούν να αντισταθούν στις ανέσεις, στην πολυτέλεια και στην υλική εξασφάλιση, γι’αυτό και στην προσωπική τους ζωή τείνουν να συνθηκολογούν περισσότερο. Παρόλο αυτά, είναι σταθεροί και ακλόνητοι στα συναισθήματα και στις πεποιθήσεις τους, καθώς και ιδιαίτερα προστατευτικοί με αυτούς που αγαπούν. Συνήθως, είναι άτομα που σέβονται πολύ τις παραδοσιακές αξίες και έχουν αναπτυγμένη την αίσθηση της ηθικής, εκτός αν αισθανθούν ότι πλήττεται το κύρος τους και οι κτήσεις τους, και αυτό επειδή δεν αντέχουν να υποστούν το αίσθημα απώλειας σε οτιδήποτε αυτοί θεωρούν κεκτημένο.

Επιλέξτε άλλο ζώδιο:
Δημοφιλέστερα άρθρα
 
Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από τον Κώστα Λεφάκη 20-26 Απριλίου 2015 Διάβασε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σου από τον Κώστα Λεφάκη (20-26 Απριλίου 2015) Περισσότερα !
Τα αστρολογικά μυστικά της εβδομάδας 20-26 Απριλίου 2015 Η Marie - Denise Διαμαντή μας αποκαλύπτει τα αστρολογικά μυστικά της εβδομάδας 20-26 Απριλίου 2015, δες τι λέει για το ζ Περισσότερα !
To απόφθεγμα της ημέρας!

Πριν ακόμα φτάσει η μπάλα σε σένα, πρέπει να έχεις καταλήξει τι θέλεις να κάνεις με αυτήν - όσες φορές είχα δύο επιλογές στο μυαλό μου, τελικά έχανα την ευκαιρία.  Κριστόφ Βαζέχα

Follow us on Facebook youtube Vrisko.gr