Εορτολόγιο: Δεν υπάρχει γνωστή γιορτή
Οι αστρολόγοι μας!
Δείτε επίσης !
Love Test Love Test Είστε πλασμένοι ο ένας για τον άλλον; Κάνε το Τεστ Αγάπης του Oroskopos.gr και μάθε αν ταιριάζετε!
Αριθμολογία Αριθμολογία Το Oroskopos.gr σου προσφέρει εντελώς δωρεάν Ανάλυση του Αριθμού Πεπρωμένου σου για να μάθεις όλες τις κρυφές πτυχές του χαρακτήρα σου!

Ινδική Αστρολογία

Διαλέξτε Ημερομηνία Γέννησης:


SIMHA

Ο Simha είναι θερμός, μεγαλοπρεπής, εντυπωσιακός και δημιουργικός. Τα στοιχεία αυτού του ζωδίου τείνουν προς την αισιοδοξία και στο φως. Η ηλιόλουστη διάθεση των ατόμων που ανήκουν στο ζώδιο αυτό τους κάνει να αποστρέφονται την μιζέρια και τα ημίμετρα. Είναι γεννημένοι για να κατακτήσουν την δόξα. Έτσι μπορούν άνετα να υπερηφανεύονται για τα κατορθώματά τους, αφού με τον τρόπο αυτόν, θα νιώθουν ξεχωριστοί και ανώτεροι στο περιβάλλον τους. Είναι ευάλωτοι στις κολακείες, κομπλιμέντα, ιδιαίτερα όταν αισθάνονται ανασφαλείς, ηττημένοι ή παραγκωνισμένοι. Είναι πρακτικοί, παραγωγικοί, ενθουσιώδεις και τους αρέσει να μεγαλουργούν. Στον έρωτα πιστοί, αφοσιωμένοι και ποτέ δεν κάνουν επιλογές βάσει του συμφέροντός τους, αλλά συντονίζονται απόλυτα με αυτό που επιθυμεί η καρδιά τους.

Επιλέξτε άλλο ζώδιο:
Δημοφιλέστερα άρθρα
 
Ο Άρης σε τετράγωνο με τον Δία : Αγγίζοντας τα όρια της υπερβολής Μάθε πώς θα σε επηρεάσει το τετράγωνο του Άρη με τον Δία, μέχρι τις 5 Αυγούστου ... Περισσότερα !
Αύγουστος 2014: Προβλέψεις ζωδίων από τον Χρήστο Άρχο Διάβασε το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου και μάθε από τον Χρήστο Άρχο όλες τις προβλέψεις σου για τον Αύγουστο 2014 Περισσότερα !
To απόφθεγμα της ημέρας!

Όταν η ψυχή είναι ταραγμένη, θολώνει το λογικό και δε βλέπει καθαρά. μόνο, όταν η ψυχή είναι ήρεμη, φωτίζει το λογικό, για να βλέπει καθαρά την αιτία κάθε πράγματος.

Γέροντας Πορφύριoς

Follow us on Facebook youtube Vrisko.gr