Εορτολόγιο: Διεθνής Ημέρα Μνήμης για τα Θύματα του Ολοκαυτώματος
Οι αστρολόγοι μας!
Δείτε επίσης !
Love Test Love Test Είστε πλασμένοι ο ένας για τον άλλον; Κάνε το Τεστ Αγάπης του Oroskopos.gr και μάθε αν ταιριάζετε!
Αριθμολογία Αριθμολογία Το Oroskopos.gr σου προσφέρει εντελώς δωρεάν Ανάλυση του Αριθμού Πεπρωμένου σου για να μάθεις όλες τις κρυφές πτυχές του χαρακτήρα σου!

Ινδική Αστρολογία

Διαλέξτε Ημερομηνία Γέννησης:


KUMDHA

Λέγεται ότι τα άτομα που ανήκουν στο ζώδιο αυτό είναι προοδευτικά, εκκεντρικά και απρόβλεπτα. Ουσιαστικά και πάνω από όλα, οδηγούνται σε μια επαναλαμβανόμενη αντίδραση και σε προκλητική συμπεριφορά, έπειτα από μακροχρόνια καταπίεση που έχουν υποστεί από τις συνθήκες της ζωή τους. Στην προκειμένη περίπτωση, η εσωτερική έκρηξή τους οδηγεί σε μια χρόνια ή περιστασιακή επανάσταση που είναι, ως επί το πλείστον, στα λόγια. Βλέπετε, λόγο του αέρινου στοιχείου τους δυσκολεύονται πολύ να εφαρμόσουν αυτά που πιστεύουν σε πρακτικό επίπεδο. Είναι ιδανικοί για να μεταδώσουν τις πρωτοποριακές ιδέες τους και η αλήθεια είναι ότι τις περισσότερες φορές δεν λειτουργούν βάση το προσωπικό τους συμφέρον αλλά το συλλογικό. Στον τομέα των σχέσεων είναι σταθεροί, όμως, εάν αισθανθούν ότι αμφισβητούνται οι προθέσεις τους, τότε δραπετεύουν.

Επιλέξτε άλλο ζώδιο:
Δημοφιλέστερα άρθρα
 
Τα ζώδια της εβδομάδας από τον Κώστα Λεφάκη (26/1-1/2) Ο Κώστας Λεφάκης δίνει τις προβλέψεις των ζωδίων για την εβδομάδα 26/1 - 1/02 Περισσότερα !
Τα αστρολογικά μυστικά της εβδομάδας 26 Ιανουαρίου εως 1 Φεβρουαρίου Η Μαρία Ντενίζ Διαμαντή μας αποκαλύπτει τα αστρολογικά μυστικά της εβδομάδας 26 Ιανουαρίου εως 1 Φεβρουαρίου Περισσότερα !
To απόφθεγμα της ημέρας!

Να κάνεις χωρίς να ελέγχεις. Να δίνεις χωρίς να απαιτείς. Να καθοδηγείς χωρίς να επεμβαίνεις. Να βοηθάς χωρίς να επωφελείσαι. Αυτό είναι Αγάπη.  Από τη Διδασκαλία ΤΑΟ

Follow us on Facebook youtube Vrisko.gr