Εορτολόγιο: Ανάργυρος, Αργύρης, Αργυρώ, Δαμιανός, Κοσμάς.
Οι αστρολόγοι μας!
Δείτε επίσης !
Love Test Love Test Είστε πλασμένοι ο ένας για τον άλλον; Κάνε το Τεστ Αγάπης του Oroskopos.gr και μάθε αν ταιριάζετε!
Αριθμολογία Αριθμολογία Το Oroskopos.gr σου προσφέρει εντελώς δωρεάν Ανάλυση του Αριθμού Πεπρωμένου σου για να μάθεις όλες τις κρυφές πτυχές του χαρακτήρα σου!

Ινδική Αστρολογία

Διαλέξτε Ημερομηνία Γέννησης:


VRISCHIKA

Πολλοί Ινδοί αστρολόγοι θεωρούν αυτό το ζώδιο ως το πιο ισχυρό. Ο Άρης, ο κυβερνήτης του, ασκεί την επιρροή του πολύ έντονα σε αυτό. Έτσι τα άτομα που έχουν γεννηθεί στο ζώδιο αυτό καθοδηγούνται από τα πάθη και τις αδυναμίες τους. Είναι επιρρεπείς σε διάφορες υπαρξιακές αναζητήσεις και έρευνες. Διακατέχονται από ανησυχίες, αγωνίες, εμμονές και αυτό επιδρά αρνητικά στην ψυχολογική τους κατάσταση. Είναι ικανοί να φτάσουν υψηλά σε οποιονδήποτε τομέα, αρκεί να τους δοθεί ένα κίνητρο. Το κίνητρο μπορεί να συνοδεύεται με το χρήμα, τον ιδεαλισμό ή να απορρέει από ανάγκη υπεροχής. Είναι δύσκολο για το ζώδιο αυτό να αποπροσανατολιστεί από το στόχο του, διότι, από την στιγμή που θα εκφράσει την επιθυμία του, αυτομάτως αυτή μπαίνει και σε τροχιά εκπλήρωσης. Οι προσωπικές σχέσεις τους είναι θυελλώδεις και τα συναισθήματα ακραία. Συνήθως ερωτεύονται με πάθος, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι αγαπούν, αφού η πραγματική έννοια της αγάπης δεν συνδέεται με την καθυπόταξη.

Επιλέξτε άλλο ζώδιο:
Δημοφιλέστερα άρθρα
 
Τα ζώδια και οι σχέσεις τον Νοέμβριο 2014 Δες την μηνιαία ερωτική συναστρία της σχέσης σου για το Νοέμβριο 2014 Περισσότερα !
Αριθμολογία: Οι προσωπικές σου προβλέψεις για το Νοέμβριο 2014 Δες την προσωπική σου μηνιαία πρόβλεψη αριθμολογίας για το Νοέμβριο 2014 Περισσότερα !
To απόφθεγμα της ημέρας!

Η ευτυχία δεν είναι ένας σταθμός στον οποίο φτάνεις, αλλά ένας τρόπος να ταξιδεύεις.

 Margaret Lee
Follow us on Facebook youtube Vrisko.gr