Εορτολόγιο: Ορθοδοξία, Ορθούλα, Ρωξάνη
Οι αστρολόγοι μας!
Δείτε επίσης !
Love Test Love Test Είστε πλασμένοι ο ένας για τον άλλον; Κάνε το Τεστ Αγάπης του Oroskopos.gr και μάθε αν ταιριάζετε!
Αριθμολογία Αριθμολογία Το Oroskopos.gr σου προσφέρει εντελώς δωρεάν Ανάλυση του Αριθμού Πεπρωμένου σου για να μάθεις όλες τις κρυφές πτυχές του χαρακτήρα σου!

Ινδική Αστρολογία

Διαλέξτε Ημερομηνία Γέννησης:


MEENA

Ακριβώς όπως ο Mesha (Κριός), αντιπροσωπεύει την αρχή, ως πρώτο ζώδιο, έτσι και ο Meena αντιπροσωπεύει την αυτοπραγμάτωση και την αιωνιότητα, ως δωδέκατο και τελευταίο ζώδιο. Τα άτομα που επηρεάζονται από το ζώδιο αυτό έχουν το χάρισμα της διαίσθησης και έχουν έντονη ευαισθησία. Η δυαδική φύση τους συχνά τους αποπροσανατολίζει και τους διασπά, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να καθορίσουν τους στόχους και τις απόψεις τους. Είναι πολυδιάστατοι, δημιουργικοί και ιδιαίτερα πνευματικοί, και ποτέ δεν ξέρουν τι πραγματικά θέλουν. Δεν αντέχουν τις συγκρούσεις και τις αντιπαλότητες, γι’αυτό προσαρμόζονται στις απαιτήσεις των άλλων. Ο κόσμος του ονείρου τους συνεπαίρνει όταν οι συνθήκες της πραγματικότητας δεν τους ικανοποιούν. Όμως, το στοιχείο τους αυτό είναι η ζωογόνος και η κινητήρια δύναμή τους, αφού μέσω της φυγής βιώνουν αυτό που θέλουν πραγματικά. Στις προσωπικές σχέσεις τους είναι πολύ τρυφεροί και ρομαντικοί, όμως υπάρχει η τάση της εξιδανίκευσης που τους οδηγεί σε λανθασμένες επιλογές.

Επιλέξτε άλλο ζώδιο:
Δημοφιλέστερα άρθρα
 
Πανσέληνος και σχέσεις στην αστρολογία Με ποιο τρόπο επηρεάζει η πανσέληνος τις σχέσεις μας; Μάθε με λεπτομέρεια στο άρθρο που ακολουθεί ... Περισσότερα !
Πανσέληνος Μαρτίου 2015 : Προβλέψεις ζωδίων Έχουμε Πανσέληνο, στο ζώδιο της Παρθένο (στις 5/3)! Δες πώς θα επηρεάσει το ζώδιο σου .... Περισσότερα !
To απόφθεγμα της ημέρας!

Υπάρχουν 2 μέρες του χρόνου που δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Η μια ονομάζεται χθες και η άλλη αύριο. Η μέρα που μπορείς να αγαπήσεις, να προσευχηθείς και πάνω απ΄όλα να ζήσεις, είναι το σήμερα.

Dalai Lama

Follow us on Facebook youtube Vrisko.gr