Εορτολόγιο: Δεν υπάρχει γνωστή γιορτή
Οι αστρολόγοι μας!
Δείτε επίσης !
Love Test Love Test Είστε πλασμένοι ο ένας για τον άλλον; Κάνε το Τεστ Αγάπης του Oroskopos.gr και μάθε αν ταιριάζετε!
Αριθμολογία Αριθμολογία Το Oroskopos.gr σου προσφέρει εντελώς δωρεάν Ανάλυση του Αριθμού Πεπρωμένου σου για να μάθεις όλες τις κρυφές πτυχές του χαρακτήρα σου!

Ινδική Αστρολογία

Διαλέξτε Ημερομηνία Γέννησης:


KANYA

Το παθητικό στοιχείο που χαρακτηρίζει το ζώδιο αυτό το προδιαθέτει προς τη δειλία και τον δισταγμό. Έχει έντονη τάση φυγής από οτιδήποτε του δημιουργεί άγχος και πανικό και, γενικώς, από οτιδήποτε προδιαθέτει αρνητικά την ψυχολογική διάθεσή του. Τα άτομα που έχουν γεννηθείς στο ζώδιο αυτό είναι ιδιαίτερα πρακτικά και μεθοδικά σε όλες τις εκδηλώσεις τους, έχουν ανάγκη από ασφάλεια και σταθερότητα. Παρόλα αυτά, είναι πολύ ευαίσθητοι και συμπονετικοί και συνήθως συμπαραστέκονται και εξυπηρετούν όσους έχουν ανάγκη από βοήθεια. Το πιο αρνητικό στοιχείο τους είναι η αδιάκοπη και ασταμάτητη ανάλυση όσων τους απασχολούν, αφού ουσιαστικά, τους αποσυντονίζουν και τους εμποδίζουν στην κατάληξη ενός συγκεκριμένου συμπεράσματος. Η διάθεση κριτικής που έχουν απέναντι στους άλλους είναι μάλλον φαινόμενο της εγωιστικής υπεροψίας τους.

Επιλέξτε άλλο ζώδιο:
Δημοφιλέστερα άρθρα
 
Οι προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη για την εβδομάδα 1-7 Σεπτεμβρίου 2014 Διάβασε το ωροσκόπιο σου για την εβδομάδα 1-7 Σεπτεμβρίου 2014, από τον Κώστα Λεφάκη Περισσότερα !
Τα αστρολογικά μυστικά των ζωδίων για την εβδομάδα 1-7 Σεπτεμβρίου 2014 Μάθε όλα τα αστρολογικά μυστικά των ζωδίων για την εβδομάδα 1-7 Σεπτεμβρίου 2014 από την Μαρία - Ντενίζ Διαμαντή  Περισσότερα !
To απόφθεγμα της ημέρας!

Δεν φαίνεται ποτέ κανείς τόσο γελοίος απο τις κακές ιδιότητες που έχει όσο απο τις καλές που προσποιείται οτι έχει! Μέγας Βασίλειος

Follow us on Facebook youtube Vrisko.gr