Εορτολόγιο: Κυπριανός, Κυπριανή, Ιουστίνη
Οι αστρολόγοι μας!
Δείτε επίσης !
Love Test Love Test Είστε πλασμένοι ο ένας για τον άλλον; Κάνε το Τεστ Αγάπης του Oroskopos.gr και μάθε αν ταιριάζετε!
Αριθμολογία Αριθμολογία Το Oroskopos.gr σου προσφέρει εντελώς δωρεάν Ανάλυση του Αριθμού Πεπρωμένου σου για να μάθεις όλες τις κρυφές πτυχές του χαρακτήρα σου!

Ινδική Αστρολογία

Διαλέξτε Ημερομηνία Γέννησης:


THULA

Τα άτομα που έχουν γεννηθεί στο ζώδιο αυτό έχουν ανεπτυγμένη την αίσθηση κοινωνικότητας, της αρμονίας και για το λόγο αυτό επιζητούν την επαφή με τους συνανθρώπους τους και την συντροφικότητα στην προσωπική τους ζωή. Ενώ επιζητούν μια αρμονική σχέση χωρίς συγκρούσεις, συνήθως απογοητεύονται. Όμως, η επιθυμία τους αυτή τους καταπιέζει και τους αποπροσανατολίζει από τις δικές τους ανάγκες. Ουσιαστικά, γίνονται δέσμιοι των απαιτήσεων των άλλων, επειδή πιστεύουν ότι η άρνησή τους θα δημιουργήσει δυσαρέσκειες στο περιβάλλον τους. Αυτό που δεν αντέχουν είναι η δυσαρμονία και η ανισορροπία στην ζωή τους, και έτσι συνήθως υποχωρούν ή παρακάμπτουν τα ελαττώματα των άλλων. Είναι γοητευτικοί, δίκαιοι και ευγενικοί, γι’αυτό και ξεχωρίζουν στον κοινωνικό χώρο τους. Όμως, πρέπει να μάθουν να είναι πιο αυτόνομοι και πιο αποφασιστικοί, καθώς και να μην υποχωρούν στις ιδέες και στις απόψεις τους εφόσον πιστεύουν ότι είναι οι σωστές. Εκτιμώντας την ανεξαρτησία τους, θα αποκτήσουν υγιείς και ισορροπημένες σχέσεις.

Επιλέξτε άλλο ζώδιο:
Δημοφιλέστερα άρθρα
 
Αστρολογικές Προβλέψεις Οκτωβρίου 2014 για όλα τα ζώδια Η Μαρία - Ντενίζ Διαμαντή σου δίνει τις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σου! Διάβασε για τον Οκτώβριο 2014 Περισσότερα !
Η Αστρολογική ατζέντα του Οκτωβρίου 2014 Ο M.Sc Αστρολόγος Χρήστος Άρχος μας αναλύει μέρα προς μέρα, την επιρροή των αστρολογικών όψεων του Οκτωβρίου 2014 Περισσότερα !
To απόφθεγμα της ημέρας!

Μη φοβάσαι να κάνεις ένα μεγάλο άλμα. Δεν μπορείς να περάσεις ένα χάσμα με μικρά πηδηματάκια. David Lloyd George

Follow us on Facebook youtube Vrisko.gr