Εορτολόγιο: Δεν υπάρχει γνωστή γιορτή
Οι αστρολόγοι μας!
Δείτε επίσης !
Love Test Love Test Είστε πλασμένοι ο ένας για τον άλλον; Κάνε το Τεστ Αγάπης του Oroskopos.gr και μάθε αν ταιριάζετε!
Αριθμολογία Αριθμολογία Το Oroskopos.gr σου προσφέρει εντελώς δωρεάν Ανάλυση του Αριθμού Πεπρωμένου σου για να μάθεις όλες τις κρυφές πτυχές του χαρακτήρα σου!

Ινδική Αστρολογία

Διαλέξτε Ημερομηνία Γέννησης:


DHANUR

Ο Dranur κυριαρχείται από ενέργεια, ενθουσιασμό και αισιοδοξία. Τα άτομα που ανήκουν στο ζώδιο αυτό έχουν κλίση προς τη φιλοσοφία, την ανώτερη γνώση και τον αποκρυφισμό. Είναι δυναμικοί, εύθυμοι και τολμηροί, ουσιαστικά, αρνητές του συντηρητισμού και του περιορισμού. Βάζουν στην ζωή τους στόχους που βιάζονται να τους εκπληρώσουν άμεσα, χωρίς να τους ενδιαφέρει εάν θα το κάνουν σωστά και μεθοδευμένα. Είναι ιδιαίτερα ανεξάρτητοι, γι’αυτό και αρνούνται τις δεσμεύσεις και τους περιορισμούς στην προσωπική τους ζωή. Όμως, απέναντι στους άλλους είναι τίμιοι και ειλικρινείς. Άλλωστε, δεν κινούνται βάσει των συμφερόντων τους, αλλά βάση του αυθορμητισμού τους. Διακρίνονται από επιπολαιότητα και βιασύνη, ενώ η προσοχή τους διασπάται εύκολα. Δεν αντέχουν τις μίζερες καταστάσεις και τους απαισιόδοξους ανθρώπους, είναι ονειροπόλοι και εναντιώνονται σε οποιονδήποτε προσπαθήσει να τους προσγειώσει στην πραγματικότητα.

Επιλέξτε άλλο ζώδιο:
Δημοφιλέστερα άρθρα
 
Ο Ερμής στον Τοξότη και οι προβλέψεις των ζωδίων μέχρι τις 17 Δεκεμβρίου Ο Ερμής στις 28 Νοεμβρίου 2014, κάνει το πέρασμά του στο ζώδιο του Τοξότη. Μάθε από την Αθηνά Βαγενά πώς θα επηρεάσει το Περισσότερα !
Η αισθηματική ζωή του Τοξότη και η επιρροή του από την Αφροδίτη στο ωροσκόπιο του Η Άννα Μπελίτση μας αναλύει την ερωτική συμπεριφορά του Τοξότη σύμφωνα με την Αφροδίτη στο ωροσκόπιο του Περισσότερα !
To απόφθεγμα της ημέρας!

Σ’ αυτούς που αγαπάς γίνεσαι θύμα και σ’ αυτούς απ’ τους οποίους αγαπιέσαι γίνεσαι θύτης. Αν αγαπάς κι αγαπιέσαι ταυτόχρονα δεν υπάρχει ούτε εγωισμός ούτε πληγή. Μαχάτμα Γκάντι

Follow us on Facebook youtube Vrisko.gr