Οι αστρολόγοι μας!
Δείτε επίσης !
Love Test Love Test Είστε πλασμένοι ο ένας για τον άλλον; Κάνε το Τεστ Αγάπης του Oroskopos.gr και μάθε αν ταιριάζετε!
Αριθμολογία Αριθμολογία Το Oroskopos.gr σου προσφέρει εντελώς δωρεάν Ανάλυση του Αριθμού Πεπρωμένου σου για να μάθεις όλες τις κρυφές πτυχές του χαρακτήρα σου!

Ινδική Αστρολογία

Διαλέξτε Ημερομηνία Γέννησης:


SIMHA

Ο Simha είναι θερμός, μεγαλοπρεπής, εντυπωσιακός και δημιουργικός. Τα στοιχεία αυτού του ζωδίου τείνουν προς την αισιοδοξία και στο φως. Η ηλιόλουστη διάθεση των ατόμων που ανήκουν στο ζώδιο αυτό τους κάνει να αποστρέφονται την μιζέρια και τα ημίμετρα. Είναι γεννημένοι για να κατακτήσουν την δόξα. Έτσι μπορούν άνετα να υπερηφανεύονται για τα κατορθώματά τους, αφού με τον τρόπο αυτόν, θα νιώθουν ξεχωριστοί και ανώτεροι στο περιβάλλον τους. Είναι ευάλωτοι στις κολακείες, κομπλιμέντα, ιδιαίτερα όταν αισθάνονται ανασφαλείς, ηττημένοι ή παραγκωνισμένοι. Είναι πρακτικοί, παραγωγικοί, ενθουσιώδεις και τους αρέσει να μεγαλουργούν. Στον έρωτα πιστοί, αφοσιωμένοι και ποτέ δεν κάνουν επιλογές βάσει του συμφέροντός τους, αλλά συντονίζονται απόλυτα με αυτό που επιθυμεί η καρδιά τους.

Επιλέξτε άλλο ζώδιο:
Δημοφιλέστερα άρθρα
 
Σύνοδος Ήλιου-Αφροδίτης: Ταινία η ζωή μας και ο έρωτας ο πρωταγωνιστής Το Σάββατο 15 Αυγούστου ο Ήλιος και η Αφροδίτη σχηματίζουν Σύνοδο και ο έρωτας πρωταγωνιστεί και εκφράζεται με όλο μας τ Περισσότερα !
Τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα: Ωφέλιμες αποκαλύψεις και πληροφορίες Στις 15 Αυγούστου Ο Ερμής σχηματίζει Τρίγωνο με τον Πλούτωνα και η αντίληψη μας γίνεται διαπεραστική και οι συζητήσεις μ Περισσότερα !
To απόφθεγμα της ημέρας!

Δε θέλω μεγάλα πράγματα στη ζωή αλλά μικρά πράγματα που κάνουν μεγάλη τη ζωή.

Che Guevara

Follow us on Facebook youtube Vrisko.gr