Εορτολόγιο: Καμία γνωστή γιορτή
Οι αστρολόγοι μας!
Δείτε επίσης !
Love Test Love Test Είστε πλασμένοι ο ένας για τον άλλον; Κάνε το Τεστ Αγάπης του Oroskopos.gr και μάθε αν ταιριάζετε!
Αριθμολογία Αριθμολογία Το Oroskopos.gr σου προσφέρει εντελώς δωρεάν Ανάλυση του Αριθμού Πεπρωμένου σου για να μάθεις όλες τις κρυφές πτυχές του χαρακτήρα σου!

Ινδική Αστρολογία

Διαλέξτε Ημερομηνία Γέννησης:


MITHUNA

Ο Mithuna έχει ιδιαίτερα ευμετάβλητη διάθεση, ενεργητική και ανήσυχη φύση. Τα άτομα που ανήκουν στο ζώδιο αυτό είναι υπερκινητικά και απρόβλεπτα στην συμπεριφορά και στις ενέργειές τους. Είναι πολύ δύσκολο οι άλλοι να προβλέψουν την επόμενη κίνησή τους, και αυτό λόγω της πολύπλευρης προσωπικότητάς τους. Υιοθετούν οτιδήποτε τους εντυπωσιάζει και το προσαρμόζουν πολύ άνετα στα δικά τους χαρακτηριστικά. Αναζητούν τρόπους για να εκπλήσσουν τους άλλους, κάνοντας διάφορες καινοτομίες στις ιδέες τους, στις απόψεις τους ή σε οτιδήποτε αυτοί θεωρούν ότι χρειάζεται αναπροσαρμογή. Είναι ευφυείς, αντικομφορμιστές και ιδιαίτερα πνευματώδεις. Διαπρέπουν σε ό,τι αφορά την μάθηση, την έρευνα και την πληροφόρηση, γι’αυτό και τα ενδιαφέροντά τους κινούνται γύρω από αυτούς τους τομείς. Στην προσωπική τους ζωή αγαπούν την ποικιλία και το φλερτ, όμως ουσιαστικά δεν δεσμεύονται από τίποτα και από κανέναν. Πολύ δύσκολα μένουν προσκολλημένοι στον ίδιο άνθρωπο, στα ίδια ενδιαφέροντα για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Επιλέξτε άλλο ζώδιο:
Δημοφιλέστερα άρθρα
 
Τα ζώδια σήμερα 29 Μαΐου 2015 από την Βιργινία Λεούση Τα ζώδια σήμερα 29 Μαϊου 2015 από την Βιργινία Λεούση, Οι ημερήσιες προβλέψεις του ζωδίου σου Περισσότερα !
Τα ζώδια του Σαββατοκύριακου 30-31 Μαίου 2015 Διάβασε τις προβλέψεις του ζωδίου σου για το Σαββατοκύριακο 30-31 Μαίου 2015 από την Βιργινία Λεούση Περισσότερα !
To απόφθεγμα της ημέρας!

Όταν η ψυχή είναι ταραγμένη, θολώνει το λογικό και δε βλέπει καθαρά. μόνο, όταν η ψυχή είναι ήρεμη, φωτίζει το λογικό, για να βλέπει καθαρά την αιτία κάθε πράγματος.

Γέροντας Πορφύριoς

Follow us on Facebook youtube Vrisko.gr