Εορτολόγιο: Ιγνάτιος
Οι αστρολόγοι μας!
Δείτε επίσης !
Love Test Love Test Είστε πλασμένοι ο ένας για τον άλλον; Κάνε το Τεστ Αγάπης του Oroskopos.gr και μάθε αν ταιριάζετε!
Αριθμολογία Αριθμολογία Το Oroskopos.gr σου προσφέρει εντελώς δωρεάν Ανάλυση του Αριθμού Πεπρωμένου σου για να μάθεις όλες τις κρυφές πτυχές του χαρακτήρα σου!

Ινδική Αστρολογία

Διαλέξτε Ημερομηνία Γέννησης:


THULA

Τα άτομα που έχουν γεννηθεί στο ζώδιο αυτό έχουν ανεπτυγμένη την αίσθηση κοινωνικότητας, της αρμονίας και για το λόγο αυτό επιζητούν την επαφή με τους συνανθρώπους τους και την συντροφικότητα στην προσωπική τους ζωή. Ενώ επιζητούν μια αρμονική σχέση χωρίς συγκρούσεις, συνήθως απογοητεύονται. Όμως, η επιθυμία τους αυτή τους καταπιέζει και τους αποπροσανατολίζει από τις δικές τους ανάγκες. Ουσιαστικά, γίνονται δέσμιοι των απαιτήσεων των άλλων, επειδή πιστεύουν ότι η άρνησή τους θα δημιουργήσει δυσαρέσκειες στο περιβάλλον τους. Αυτό που δεν αντέχουν είναι η δυσαρμονία και η ανισορροπία στην ζωή τους, και έτσι συνήθως υποχωρούν ή παρακάμπτουν τα ελαττώματα των άλλων. Είναι γοητευτικοί, δίκαιοι και ευγενικοί, γι’αυτό και ξεχωρίζουν στον κοινωνικό χώρο τους. Όμως, πρέπει να μάθουν να είναι πιο αυτόνομοι και πιο αποφασιστικοί, καθώς και να μην υποχωρούν στις ιδέες και στις απόψεις τους εφόσον πιστεύουν ότι είναι οι σωστές. Εκτιμώντας την ανεξαρτησία τους, θα αποκτήσουν υγιείς και ισορροπημένες σχέσεις.

Επιλέξτε άλλο ζώδιο:
Δημοφιλέστερα άρθρα
 
Τρίγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα : Η έκφραση της αγάπης…
Την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2015 το Τρίγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα μας κάνει συναισθηματικούς και αισθαντικούς… Πως θα σε ε Περισσότερα !
Η επαναστατική αντίθεση Ερμή – Ουρανού και τα προβλήματα στην επικοινωνία Η Αντίθεση Ερμή-Ουρανού την Κυριακή 25 Οκτωβρίου δημιουργεί εντάσεις στις επικοινωνίες! Πώς θα σε επηρεάσει; Περισσότερα !
To απόφθεγμα της ημέρας!

Όταν δυο άνθρωποι μαλώνουν, φταίει εκείνος που είναι πιο έξυπνος. 

Βόλφγκανγκ Γκαίτε

Follow us on Facebook youtube Vrisko.gr