Εορτολόγιο: Αθηναγόρας
Οι αστρολόγοι μας!
Δείτε επίσης !
Love Test Love Test Είστε πλασμένοι ο ένας για τον άλλον; Κάνε το Τεστ Αγάπης του Oroskopos.gr και μάθε αν ταιριάζετε!
Αριθμολογία Αριθμολογία Το Oroskopos.gr σου προσφέρει εντελώς δωρεάν Ανάλυση του Αριθμού Πεπρωμένου σου για να μάθεις όλες τις κρυφές πτυχές του χαρακτήρα σου!

Ινδική Αστρολογία

Διαλέξτε Ημερομηνία Γέννησης:


SIMHA

Ο Simha είναι θερμός, μεγαλοπρεπής, εντυπωσιακός και δημιουργικός. Τα στοιχεία αυτού του ζωδίου τείνουν προς την αισιοδοξία και στο φως. Η ηλιόλουστη διάθεση των ατόμων που ανήκουν στο ζώδιο αυτό τους κάνει να αποστρέφονται την μιζέρια και τα ημίμετρα. Είναι γεννημένοι για να κατακτήσουν την δόξα. Έτσι μπορούν άνετα να υπερηφανεύονται για τα κατορθώματά τους, αφού με τον τρόπο αυτόν, θα νιώθουν ξεχωριστοί και ανώτεροι στο περιβάλλον τους. Είναι ευάλωτοι στις κολακείες, κομπλιμέντα, ιδιαίτερα όταν αισθάνονται ανασφαλείς, ηττημένοι ή παραγκωνισμένοι. Είναι πρακτικοί, παραγωγικοί, ενθουσιώδεις και τους αρέσει να μεγαλουργούν. Στον έρωτα πιστοί, αφοσιωμένοι και ποτέ δεν κάνουν επιλογές βάσει του συμφέροντός τους, αλλά συντονίζονται απόλυτα με αυτό που επιθυμεί η καρδιά τους.

Επιλέξτε άλλο ζώδιο:
Δημοφιλέστερα άρθρα
 
Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με Ποσειδώνα: Ο απόλυτος έρωτας … Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα, φέρνει νέες ρομαντικές εξελίξεις στα αισθηματικά, δες πώς θα σε επηρεάσει ... Περισσότερα !
Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Δία στο Λέοντα-Η τύχη σου χαμογελά! Από τις 21  - 27 Ιουλίου 2014, θα υπάρξουν σημαντικές ευκαιρίες για όλα τα ζώδια! Δες πώς θα σε επηρεάσει η σύνοδος Περισσότερα !
To απόφθεγμα της ημέρας!

Δεν υπάρχει σύντομος δρόμος για κανένα μέρος που να αξίζει να πάει κανείς.

Beverly Sills

Follow us on Facebook youtube Vrisko.gr