Εορτολόγιο: Ζουμπουλιά
Οι αστρολόγοι μας!
Δείτε επίσης !
Love Test Love Test Είστε πλασμένοι ο ένας για τον άλλον; Κάνε το Τεστ Αγάπης του Oroskopos.gr και μάθε αν ταιριάζετε!
Αριθμολογία Αριθμολογία Το Oroskopos.gr σου προσφέρει εντελώς δωρεάν Ανάλυση του Αριθμού Πεπρωμένου σου για να μάθεις όλες τις κρυφές πτυχές του χαρακτήρα σου!

Ινδική Αστρολογία

Διαλέξτε Ημερομηνία Γέννησης:


ΚΑΤΑΚΑ

Είναι το ζώδιο της αισθηματικής ευαισθησίας και της συμπόνιας, γι’αυτό και αναζητεί άμεσα ή έμμεσα την εσωτερική ισορροπία. Οι άνθρωποι που έχουν γεννηθεί στο ζώδιο αυτό είναι πολυσύνθετοι, ανασφαλείς και καθόλου αυτόνομοι. Συνήθως έχουν προσκόλληση σε άτομα με δύναμη και έντονη προσωπικότητα, επειδή έτσι νιώθουν περισσότερο ασφαλείς και σίγουροι για τον εαυτό τους. Όπως η Chandra (Σελήνη) που είναι ετερόφωτη, έτσι και εκείνοι αποζητούν ένα αχνό φως στην ζωή τους, παίρνοντας ουσιαστικά κάτι ή μένοντας στην σκιά αυτών που θεωρούν πρότυπα. Δένονται με την θαλπωρή που τους προσφέρει η οικογένεια και δύσκολα αποδεσμεύονται από το παρελθόν τους. Έχουν έντονο το στοιχείο της μητρότητας, είναι προστατευτικοί με το περιβάλλον τους και συνήθως ισόβια δέσμιοι της οικογένειάς τους.

Επιλέξτε άλλο ζώδιο:
Δημοφιλέστερα άρθρα
 
Τα ζώδια σήμερα 2 Ιουλίου 2015 από την Βιργινία Λεούση Σήμερα 2 Ιουλίου 2015 έχουμε πανσέληνο στον Αιγόκερω! Η Βιργινία Λεούση μας δίνει τις προβλέψεις της... Περισσότερα !
Τα ζώδια σήμερα 3 Ιουλίου 2015 από την Βιργινία Λεούση
Ζώδια και ημερήσιες προβλέψεις για 3 Ιουλίου 2015 από την Βιργινία Λεούση
Περισσότερα !
To απόφθεγμα της ημέρας!

Η ύπαρξη μας είναι το αποτέλεσμα των σκέψεων μας... Ό,τι σκεφτόμαστε γινόμαστε!

Βούδας

Follow us on Facebook youtube Vrisko.gr