Εορτολόγιο: Καμία γνωστή γιορτή
Οι αστρολόγοι μας!
Δείτε επίσης !
Love Test Love Test Είστε πλασμένοι ο ένας για τον άλλον; Κάνε το Τεστ Αγάπης του Oroskopos.gr και μάθε αν ταιριάζετε!
Αριθμολογία Αριθμολογία Το Oroskopos.gr σου προσφέρει εντελώς δωρεάν Ανάλυση του Αριθμού Πεπρωμένου σου για να μάθεις όλες τις κρυφές πτυχές του χαρακτήρα σου!

Ινδική Αστρολογία

Διαλέξτε Ημερομηνία Γέννησης:


MESHA

Ο Mesha είναι το πρώτο ζώδιο της ινδικής αστρολογίας, γι’αυτό αντιπροσωπεύει τη νέα αρχή. Οι άνθρωποι που είναι γεννημένοι στο ζώδιο αυτό, είναι ενθουσιώδεις και δημιουργικοί, ιδιαίτερα ενεργητικοί αφού εκφράζονται και εκτονώνονται μέσω της δράσης και της παραγωγικότητας. Γεννημένοι για να ξεχωρίσουν με διάφορους τρόπους και μέσα, επιδιώκουν να είναι οι καλύτεροι στον τομέα τους αφού διακρίνονται από μεγάλη ανταγωνιστικότητα και διάθεση υπεροχής. Είναι γεμάτοι όνειρα, στόχους και αναζητούν τρόπους για να τα διοχετεύσουν και να τα εκπληρώσουν. Εάν δεν τα καταφέρουν, πληγώνονται πολύ διότι δεν αντέχουν την αποτυχία. Πολύ συχνά ρισκάρουν σε οποιονδήποτε τομέα, χωρίς να εξετάσουν πολύ σοβαρά τις συνέπειες αυτού του ρίσκου. Ουσιαστικά, δεν τους ενδιαφέρουν τα αποτελέσματα της ενέργειας αυτής, επειδή δεν φοβούνται να έλθουν αντιμέτωποι με τις συνέπειες των πράξεών τους. Ο Mesha δεν κινείται μέσω της σκέψεις και της λογικής, αλλά μέσω του ενστίκτου του. Ως άνθρωποι είναι γενναιόδωροι με τους άλλους, καλόκαρδοι, ανεξάρτητοι, απόλυτα ειλικρινείς, αν και συχνά επιθετικοί και διασπαστικοί.

Επιλέξτε άλλο ζώδιο:
Δημοφιλέστερα άρθρα
 
Love Stars : Ερωτικές Προβλέψεις Άνοιξης 2015 Παρακολούθησε τώρα τις ερωτικές προβλέψεις της Άνοιξης 2015 με τον Χρήστο Άρχο και την Αθηνά Βαγενά!  Περισσότερα !
Αστρολογικό Δελτίο: Εβδομαδιαίες προβλέψεις 30 Μαρτίου - 5 Απριλίου 2015 Ο Χρήστος Άρχος και η Αθηνά Βαγενά σου παρουσιάζουν τις προβλέψεις για την εβδομάδα 30 Μαρτίου ως 5 Απριλίου 2015 Περισσότερα !
To απόφθεγμα της ημέρας!
Το μεγαλύτερο πάθος του ανθρώπου είναι το ότι δεν αναγνωρίζει τα λάθη του. Γι’ αυτό λιθοβολεί τους πάντες. Λουκάς ο Ευαγγελιστής
Follow us on Facebook youtube Vrisko.gr