Εορτολόγιο: Θεμιστοκλής
Οι αστρολόγοι μας!
Δείτε επίσης !
Love Test Love Test Είστε πλασμένοι ο ένας για τον άλλον; Κάνε το Τεστ Αγάπης του Oroskopos.gr και μάθε αν ταιριάζετε!
Αριθμολογία Αριθμολογία Το Oroskopos.gr σου προσφέρει εντελώς δωρεάν Ανάλυση του Αριθμού Πεπρωμένου σου για να μάθεις όλες τις κρυφές πτυχές του χαρακτήρα σου!

Ινδική Αστρολογία

Διαλέξτε Ημερομηνία Γέννησης:


DHANUR

Ο Dranur κυριαρχείται από ενέργεια, ενθουσιασμό και αισιοδοξία. Τα άτομα που ανήκουν στο ζώδιο αυτό έχουν κλίση προς τη φιλοσοφία, την ανώτερη γνώση και τον αποκρυφισμό. Είναι δυναμικοί, εύθυμοι και τολμηροί, ουσιαστικά, αρνητές του συντηρητισμού και του περιορισμού. Βάζουν στην ζωή τους στόχους που βιάζονται να τους εκπληρώσουν άμεσα, χωρίς να τους ενδιαφέρει εάν θα το κάνουν σωστά και μεθοδευμένα. Είναι ιδιαίτερα ανεξάρτητοι, γι’αυτό και αρνούνται τις δεσμεύσεις και τους περιορισμούς στην προσωπική τους ζωή. Όμως, απέναντι στους άλλους είναι τίμιοι και ειλικρινείς. Άλλωστε, δεν κινούνται βάσει των συμφερόντων τους, αλλά βάση του αυθορμητισμού τους. Διακρίνονται από επιπολαιότητα και βιασύνη, ενώ η προσοχή τους διασπάται εύκολα. Δεν αντέχουν τις μίζερες καταστάσεις και τους απαισιόδοξους ανθρώπους, είναι ονειροπόλοι και εναντιώνονται σε οποιονδήποτε προσπαθήσει να τους προσγειώσει στην πραγματικότητα.

Επιλέξτε άλλο ζώδιο:
Δημοφιλέστερα άρθρα
 
Οι προβλέψεις των ζωδίων για τα Χριστούγεννα 2014 από την Βιργινία Λεούση Η Βιργινία Λεούση προβλέπει πώς θα περάσει κάθε ζώδιο την εβδομάδα των Χριστουγέννων 2014 Περισσότερα !
Τα ζώδια το Σαββατοκύριακο 20-21 Δεκεμβρίου 2014 Ο Πέρρης Κρητικός, μας δίνει τις αστρολογικές προβλέψεις των ζωδίων για το Σαββατοκύριακο 20-21 Δεκεμβρίου Περισσότερα !
To απόφθεγμα της ημέρας!

Ο χρόνος είναι το νόμισμα της ζωής σου. Είναι το μοναδικό νόμισμα που έχεις, και μόνο εσύ μπορείς να αποφασίσεις πώς θα το ξοδεύεις. Πρόσεχε μόνο μην αφήνεις άλλους ανθρώπους να το ξοδεύουν αυτοί για σένα.  Carl Sandburg

Follow us on Facebook youtube Vrisko.gr