Εορτολόγιο: Αδαμαντία, Αθηνά, Αντιγόνη, Ασπασία, Αφροδίτη, Κλειώ
Οι αστρολόγοι μας!
Δείτε επίσης !
Love Test Love Test Είστε πλασμένοι ο ένας για τον άλλον; Κάνε το Τεστ Αγάπης του Oroskopos.gr και μάθε αν ταιριάζετε!
Αριθμολογία Αριθμολογία Το Oroskopos.gr σου προσφέρει εντελώς δωρεάν Ανάλυση του Αριθμού Πεπρωμένου σου για να μάθεις όλες τις κρυφές πτυχές του χαρακτήρα σου!

Κατάλογος Αστρολόγων

ΒΙΡΓΙΝΙΑ ΛΕΟΥΣΗ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΒΙΡΓΙΝΙΑ ΛΕΟΥΣΗ… ένα άτομο γεμάτο θετική ενέργεια και κύρος.Σέβεται, αγαπά και εκτιμά τους ανθρώπους που την εμπιστεύονται. Αυτό αποδεικνύεται και από την επιτυχημένη 20χρονη πορεία της στο χώρο της Αστρολογίας και Μαντείας.
Δείτε το video
Τηλεφωνήστε τώρα! 90 11 90 15 80
ΤΙΝΑ
ΤΙΝΑ Μόλις αποκτήσατε μία νέα φίλη! Είμαι η Τίνα και είμαι πολύ ευαίσθητη με το θέμα του χρόνου. Επειδή λοιπόν δεν έχουμε καιρό για άσκοπες λανθασμένες κινήσεις και αβεβαιότητα, τηλεφωνήστε μου τώρα για να σας δώσω την απόλυτα έγκυρη και πάνω από όλα σωστή πρόβλεψη που αναζητάτε.
Τηλεφωνήστε τώρα! 90 11 90 1450
Περισσότερα
ΓΛΥΚΕΡΙΑ
ΓΛΥΚΕΡΙΑ Είμαι η Γλυκερία και μπορώ να σας βοηθήσω άμεσα με σωστές και έγκυρες προβλέψεις που βασίζονται αποκλειστικά στην πανάρχαια μέθοδο ανάλυσης καρτών Ταρώ!
Τηλεφωνήστε τώρα! 90 11 90 1354
Περισσότερα
ΚΑΤΙΑ
ΚΑΤΙΑ Είμαι η Κάτια και είμαι εδώ για να σας βοηθήσω να αντιμετωπίσετε με επιτυχία κάθε πρόβλημα που σχετίζεται με την ερωτική σας ζωή και τις προσωπικές σας σχέσεις.
Τηλεφωνήστε τώρα! 90 11 90 1334
Περισσότερα
ΜΑΡΙΝΑ
ΜΑΡΙΝΑ Είμαι Αστρολόγος – Μέντιουμ και ειδικεύομαι στον έρωτα και την αγάπη! Εχω περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρία και είμαι απόλυτα ακριβείς! Μπορώ και βλέπω μέσα απο την σημερινή σου κατάσταση, το μέλλον σου!
Τηλεφωνήστε τώρα! 90 11 90 1427
Περισσότερα
ΑΛΙΚΗ
ΑΛΙΚΗ Είμαι η Αλίκη και δεν ζω βέβαια... στη Χώρα των Θαυμάτων, αλλά στην σκληρή πραγματικότητα της καθημερινότητας! Ζούμε σε μία εποχή που η απομόνωση και ο εγωισμός στις προσωπικές μας σχέσεις κυριαρχεί και βασιλεύει, αλλά πάντα υπάρχει ο τρόπος να ξεπεράσουμε μαζί ακόμα και το πιο δύσκολο εμπόδιο.
Τηλεφωνήστε τώρα! 90 11 90 1353
Περισσότερα
ΑΡΤΕΜΙΣ
ΑΡΤΕΜΙΣ Ονομάζομαι Αρτεμις και από πολύ μικρή ασχολούμαι με την ανάλυση των καρτών Ταρώ και την ερμηνεία των ονείρων που μου δίδαξε μια ηλικιωμένη μικρασιάτισσα μέντιουμ, η οποία μου αποκάλυψε όλα τα απόκρυφα μυστικά της!
Τηλεφωνήστε τώρα! 90 11 90 1359
Περισσότερα
ΑΥΡΑ
ΑΥΡΑ Είμαι η Αύρα και από την στιγμή που θα μου τηλεφωνήσετε, θα γίνω σίγουρα ο προσωπικός σας οδηγός και σύμβουλος στα αισθηματικά σας.
Τηλεφωνήστε τώρα! 90 11 90 1360
Περισσότερα
ΑΦΡΟΔΙΤΗ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ Ονομάζομαι Αφροδίτη και έχω ιδιαίτερη επίδοση στις αισθηματικές προβλέψεις. Με τη δύναμη της Αστρολογίας και την ανάλυση των καρτών Ταρώ θα βρω τα στοιχεία εκείνα της ζωής σας, ώστε να σας δώσω μία απόλυτα έγκυρη πρόβλεψη που θα σας οδηγήσει στην προσωπική επιτυχία και ευτυχία. Γιατί, ευτυχισμένος είναι αυτός που ξέρει τι πραγματικά συμβαίνει στον εαυτό του και τι αισθάνονται οι γύρω του γι αυτόν!
Τηλεφωνήστε τώρα! 90 11 90 1366
Περισσότερα
ΒΕΤΑ
ΒΕΤΑ Όλες οι απαντήσεις και οι λύσεις βρίσκονται μέσα από την προσεκτική και σωστή ανάλυση των προσωπικών μας ωροσκοπίων σε σχέση με τις θέσεις των πλανητών. Αυτό σημαίνει ότι καθημερινά πρέπει απαραίτητα να έχουμε μία έγκυρη καθοδήγηση και συμβουλή που μας προσφέρουν τα Αστρα, για να αποφεύγουμε τις παγίδες που παραμονεύουν, για να μας κάνουν δύσκολη την προσωπική μας ζωή.
Τηλεφωνήστε τώρα! 90 11 90 1435
Περισσότερα
ΒΙΚΤΩΡΑΣ
ΒΙΚΤΩΡΑΣ Η Αρχή μου είναι: “Καλύτερα μία έγκυρη πρόβλεψη παρά διφορούμενες συμβουλές”. Είμαι ο Βίκτωρας και μελετώ την Αστρολογία πολλά χρόνια, με αποκλειστικό σκοπό μου να δίνω έγκυρες και πραγματικές απαντήσεις, σε θέματα αισθηματικά και επαγγελματικά.
Τηλεφωνήστε τώρα! 90 11 90 1367
Περισσότερα
ΓΙΑΝΝΑ
ΓΙΑΝΝΑ Ονομάζομαι Γιάννα και είμαι χαρισματική μελλοντολόγος με ειδίκευση στην ανάλυση και ερμηνεία των καρτών Ταρώ. Μπορώ να σας συμβουλεύσω έγκυρα και αποτελεσματικά μέσα από ακριβείς προβλέψεις για κάθε ζήτημα που αφορά στα αισθηματικά, τις σχέσεις, το γάμο σας αλλά και τα επαγγελματικά σας.
Τηλεφωνήστε τώρα! 90 11 90 1374
Περισσότερα
ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ Με την εμπειρία 40 και πλέον χρόνων και σε τόσο μεγάλη χρονική διαδρομή στο χώρο, καταλαβαίνετε πόσους ανθρώπους έχω βοηθήσει μέχρι σήμερα, για να αντιμετωπίσουν προβλήματα και καταστάσεις στη ζωή τους! Πιστέψτε με: αυτή είναι η πραγματική ανταμοιβή μου και η καταξίωσή μου!
Τηλεφωνήστε τώρα! 90 11 90 1423
Περισσότερα
ΕΥΔΟΚΙΑ
ΕΥΔΟΚΙΑ Ονομάζομαι Ευδοκία και το μόνο που χρειάζομαι για να σας δώσω μία έγκυρη και απόλυτα σωστή πρόβλεψη είναι η θετική σας ενέργεια και το τηλεφώνημα σας!
Τηλεφωνήστε τώρα! 90 11 90 14 54
Περισσότερα
ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ
ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ Κάθε άνθρωπος που γεννιέται σε αυτόν τον πλανήτη έχει την αδελφή του ψυχή, αρκεί να μπορέσει να την βρει! Αυτή ακριβώς είναι η δουλειά μου εδώ και είκοσι χρόνια και με χαρά σας ενημερώνω ότι ο απολογισμός των προβλέψεων μου περιλαμβάνει μόνο επιτυχίες!
Τηλεφωνήστε τώρα! 90 11 90 1436
Περισσότερα
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ Φίλες και φίλοι, είμαι η Κωνσταντίνα και αισοδοξώ να γίνω η προσωπική σας μελλοντολόγος, αλλά και μία αληθινή φίλη!
Τηλεφωνήστε τώρα! 90 11 90 1452
Περισσότερα
ΜΑΡΘΑ
ΜΑΡΘΑ Ηρθε ο καιρός να βγείς απο την “καταιγίδα” που σε καταστρέφει! Ελα στο φώς της καθοδήγησής μου, που θε σε οδηγήσει στην ελπίδα και την αλήθεια των πραγμάτων!... Γιατί ζωή είναι μόνο η πραγματικότητα!
Τηλεφωνήστε τώρα! 90 11 90 1426
Περισσότερα
ΜΕΤΑΞΙΑ
ΜΕΤΑΞΙΑ Είμαι η Μεταξία και χρησιμοποιώ την αρχαία μέθοδο ανάλυσης των καρτών Ταρώ για να προβλέπω και να συμβουλεύω τους επισκέπτες μου με απόλυτη επιτυχία εδώ και 16 χρόνια.
Τηλεφωνήστε τώρα! 90 11 90 1442
Περισσότερα
ΝΑΝΤΙΑ
ΝΑΝΤΙΑ Ονομάζομαι Νάντια και θεωρώ τον εαυτό μου ισχυρό μέντιουμ, κάτι που θα διαπιστώσετε αμέσως μόλις μου τηλεφωνήσετε!Απόδειξη αποτελούν οι έγκυρες και αληθινές προβλέψεις που κάνω εδώ και πάνω από είκοσι χρόνια.
Τηλεφωνήστε τώρα! 90 11 90 1457
Περισσότερα
ΝΙΚΟΣ
ΝΙΚΟΣ Προσφέρω σοβαρές και έγκυρες προβλέψεις και συμβουλές εδώ και 25 χρόνια πάνω σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά θέματα. Αυτά είναι άλλωστε τα καυτά ζητήματα που μας απασχολούν όλους και το μόνο που χρειαζόμαστε είναι η κατάλληλη συμβουλή και η σωστή πρόβλεψη που μας δίνει η μελέτη των Άστρων, η αλάνθαστη μέθοδος των καρτών Ταρώ, οι προσωπικοί αριθμοί μας καθώς και εκείνοι του συντρόφου μας.
Τηλεφωνήστε τώρα! 90 11 90 1449
Περισσότερα
ΡΕΒΕΚΚΑ
ΡΕΒΕΚΚΑ Το όνομά μου είναι Ρεβέκκα και θα ήταν χαρά μου να γίνω η προσωπική αισθηματική σας σύμβουλος.
Τηλεφωνήστε τώρα! 90 11 90 1456
Περισσότερα
ΡΕΝΑ
ΡΕΝΑ Η αρχαία μέθοδος πρόβλεψης των καρτών Ταρώ και η ακρίβεια της Αριθμολογίας δεν αφήνουν κανένα περιθώριο αμφιβολίας ότι θα έχετε κάνει την σωστή κίνηση που μου τηλεφωνήσατε!
Τηλεφωνήστε τώρα! 90 11 90 1453
Περισσότερα
ΧΡΥΣΑΝΘΗ
ΧΡΥΣΑΝΘΗ Είμαι η Χρυσάνθη και είμαι πάντα στην διάθεσή σας για να σας προσφέρω λύσεις!
Τηλεφωνήστε τώρα! 90 11 90 1443
Περισσότερα
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΤΙΟΥΑΡΤ
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΤΙΟΥΑΡΤ

Άλλαξε τη ζωή σου με ένα τηλεφώνημα!

Εγγυημένες Απαντήσεις από την ΑΛΑΝΘΑΣΤΗ Ελληνο-αμερικανίδα psychic reader Κατερίνα Στιούαρτ

-Πες μου αυτό που σε απασχολεί και άσε τα υπόλοιπα σε μένα, for sure!


90 11 90 1179  
ΑΠΟ ΣΤΑΘΕΡΟ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ

Περισσότερα
ΑΝΘΟΥΛΑ ΣΤΡΑΤΗΓΑΚΟΥ
ΑΝΘΟΥΛΑ ΣΤΡΑΤΗΓΑΚΟΥ Η Μανιάτισσα με περισσότερα από 20χρόνια πείρας και απίστευτη ακρίβεια στις προβλέψεις της, δεν μασάει τα λόγια της…!
Κάλεσε Τώρα
90 11 90 1122
ΑΠΟ ΣΤΑΘΕΡΟ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ
Περισσότερα
ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΜΟΝΔΙΝΟΥ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΜΟΝΔΙΝΟΥ «Εδώ και 38 ολόκληρα χρόνια έχω μάθει να λέω υπεύθυνα τα γεγονότα, με ακριβείς ημερομηνίες!»
ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΕ ΜΟΥ ΖΩΝΤΑΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ.
90 11 90 1145
ΑΠΟ ΣΤΑΘΕΡΟ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ
Περισσότερα
ΑΝΑ ΓΚΑΛΙΝΑ ΙΒΑΝΟΒΑ
ΑΝΑ ΓΚΑΛΙΝΑ ΙΒΑΝΟΒΑ

ΖΩΝΤΑΝΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ

Το καλύτερο μέντιουμ της Ρωσίας προβλέπει για σένα! Τηλεφώνησε στη μαντάμ Άνα-Γκαλίνα Ιβάνοβα στο 90 11 90 1160. Ετοιμάσου για τη μαντική πρόβλεψη της ζωής σου !!!! 

Περισσότερα
ΚΑΤΙΝΑ ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ
ΚΑΤΙΝΑ ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ

Ανακάλυψε και συ γιατί η τηλεφωνική γραμμή της κας Κατίνας παίρνει φωτιά… Μίλησε μαζί της 90 11 90 1166

Περισσότερα
ΒΑΣΩ ΠΑΠΟΥΤΣΗ
ΒΑΣΩ ΠΑΠΟΥΤΣΗ

οδός Ορφέως 35, Ν. Λιόσια
ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ – ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟ ΜΕΝΤΙΟΥΜ

• Απίστευτες Δυνάμεις, Ενόραση, Διαλογισμός!
• Δεν θα πιστεύετε στα αυτιά σας και στα μάτια σας!
• Ανεκτίμητες προβλέψεις με ακριβή γεγονότα και ημερομηνίες!

ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΕ ΑΠΟ ΣΤΑΘΕΡΟ Η΄ ΚΙΝΗΤΟ
90 11 90 1169

Περισσότερα
ΒΑΛΙΑ ΛΕΚΚΑ
ΒΑΛΙΑ ΛΕΚΚΑ

ΔΙΑΙΣΘΗΤΙΚΟΣ -ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΓΡΑΦΗ

«Επικοινωνώ με υπερφυσικές δυνάμεις από 5 χρονών. Συντονίζομαι με τις δονήσεις σου και με τις δονήσεις του υπερβατικού κόσμου, βλέπω την αύρα σου και θα απαντήσω σε ΟΛΕΣ τις ερωτήσεις σου.»

Τηλεφώνησέ μου από σταθερό ή κινητό τώρα:
90 11 90 1172

Περισσότερα
ΕΛΕΑΝΝΑ ΓΕΡΟΛΥΜΑΤΟΥ
ΕΛΕΑΝΝΑ ΓΕΡΟΛΥΜΑΤΟΥ

Χαρτομάντης – Οραματίστρια

Ανθρώπινη, ζεστή και φιλική έχει κάνει εκατοντάδες προβλέψεις προσωπικά και τηλεφωνικά.
Απόλαυσε και εσύ ένα ταξίδι στο μέλλον σου με την Ελεάννα.
Θα νομίζεις πως σε ξέρει από χρονια…
Ένα τηλεφώνημα είναι αρκετο!
90 11 90 1173

Περισσότερα
ΕΥΣΤΑΘΙΑ ΒΡΥΩΝΗ
ΕΥΣΤΑΘΙΑ ΒΡΥΩΝΗ

Ευσταθία Βρυώνη, η πρώτη αστρολόγος που δούλεψε στις τηλεφωνικές γραμμές!

«Έχεις κάποιο θέμα σχέσης ή οικονομικό που σε βασανίζει;
Άσε με να σε βοηθήσω να βρεις τις απαντήσεις που ψάχνεις!»

Ο παλιος είναι… αλλιώς!
ΠΑΡΕ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΟΥ ΤΩΡΑ!
90 11 90 1174  
ΑΠΟ ΣΤΑΘΕΡΟ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ

Περισσότερα
Άννα Μπελίτση
Άννα Μπελίτση «Οι προβλέψεις της δεν πέφτουν ποτέ έξω…Εκατοντάδες άνθρωποι την εμπιστεύονται καθημερινά….Με την 20χρονη γνώση & εμπειρία της θα σε βοηθήσει»! ΜΙΛΗΣΕ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΣΤΟ 9011 900 201

Περισσότερα
Δανάη Καλλίδη
Δανάη Καλλίδη

«Πες ΤΕΛΟΣ στα διλήμματα, στις ανασφάλειες και στην αγωνία για το μέλλον, μόνο με ένα τηλεφώνημα» Κάλεσε ΤΩΡΑ στην προσωπική γραμμή προβλέψεων της Δανάης Καλλίδη, 90 11 900 090

Περισσότερα
Σεχραζάτ Τζαφέρ
Σεχραζάτ Τζαφέρ Χαρισματική Τουρκάλα Μελλοντολόγος, ειδική στα Ταρώ της Ανατολής..."Θέλεις να μάθεις ΟΛΗ την αλήθεια; Τηλεφώνησε μου στο 90 11 900 029,για να δώσω λύσεις στα προβλήματα σου! Εγώ θα σε βοηθήσω…"
Περισσότερα
Θεοδώρα (Ντορα) Ρόμπινσον
Θεοδώρα (Ντορα) Ρόμπινσον

«Η διάσημη Καναδέζα Αστρολόγος τώρα και στην Ελλάδα, αποκλειστικά από το Oroskopos.gr »Μιλήστε μαζί της τώρα στο 
90 11 900 189, Με τις αστρολογικές προβλέψεις της Θεοδώρας (Ντόρας)  Ρομπινσον κάνεις τα όνειρά σου πραγματικότητα!

Περισσότερα
Μαρία - Ντενίζ Διαμαντή
Μαρία - Ντενίζ Διαμαντή Ανησυχείς για το μέλλον;Δεν υπάρχει λόγος ….Μάθε τα πάντα  με απόλυτη ακρίβεια! Μίλησε με την Μαρία – Ντενίζ  Διαμαντή!Κάλεσε στο 9011 901 686
Περισσότερα
Μαίρη Γαλανού
Μαίρη Γαλανού Σε αυτήν την γραμμή μπορούμε να μιλάμε για οτιδήποτε σε απασχολεί  και να βρίσκουμε τις απαντήσεις σε όποιο ερώτημα βασανίζει το μυαλό σου...Tηλεφώνησε στο 90 11 901 789
Περισσότερα
Ηρώ Γαβριελάτου
Ηρώ Γαβριελάτου Το όνομά μου είναι Ηρώ Γαβριελάτου και έχω πολυετή εμπειρία στον χώρο των προβλέψεων! Η δύναμη της ενόρασης μου δίνει σημαντικά μηνύματα για το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον! Κάλεσέ με στο 90 11 900 125
Περισσότερα
Λευκή
Λευκή

«Έχω κάνει χιλιάδες ανθρώπους ευτυχισμένους με τις προβλέψεις μου, δεν πέφτω ΠΟΤΕ έξω, περιμένω το τηλεφώνημά σου 90 11 900 144


»

Περισσότερα
Ελευθερία Λάμπρη
Ελευθερία Λάμπρη Είμαι η βοήθεια που αναζητάς… θα σου αποκαλύψω το μέλλον σου με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες κάλεσέ με στο 90 11 90 1585
Περισσότερα
Πετρούλα Κορωνίδου
Πετρούλα Κορωνίδου «Σύντομα θα τραγουδάς… μία χαρτορίχτρα το είχε πει,
πως η σειρά μου δεν αργεί, θα σου ρίξω τα χαρτιά, κάλεσέ με στο 90 11 90 1634»
Περισσότερα
Μελίνα  Σοφιανού
Μελίνα Σοφιανού «Μπορώ να βρω στον αστρολογικό σου χάρτη, το  σημείο που πρέπει να ενεργοποιήσεις για να αλλάξεις  μια και καλή  τη ζωή σου προς το καλύτερο καλέσε με στο 90 11 90 1637»!
Περισσότερα
Χριστίνα Ρουπέσκου
Χριστίνα Ρουπέσκου «Μελέτησε αυτό που θες και το μαγικό εκκρεμές θα σου δώσει την ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΣΩΣΤΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ!!   100% επιτυχία, κάλεσέ με στο 90 11 90 1638 »
Περισσότερα
Γκαμζέ
Γκαμζέ Η «Μάντισσα από την Κωνσταντινούπολη», οραματίζεται & με την αυτόματη γραφή σου λέει όλα της μοίρας τα γραμμένα… Κάλεσέ την από σταθερό ή κινητό στο 90 11 90 1654
Περισσότερα
Μαριορή
Μαριορή Το χαρτί της δεν πέφτει ποτέ έξω.... Όλα θα στα βρει η Μαριορή κάλεσέ την στο 90 11 90 1658 
Περισσότερα
Ναζίμπα
Ναζίμπα Σου λέει ψέματα; Έχει αισθήματα; Θα παντρευτείτε; Θα γυρίσει κοντά σου;Η Ναζίμπα έχει την λύση & την απάντηση που ψάχνεις!Κάλεσέ την στο 90 11 90 1659
Περισσότερα
Η κλασική τράπουλα είναι «ανοιχτό βιβλίο» για μένα!
Η κλασική τράπουλα είναι «ανοιχτό βιβλίο» για μένα! Σου το «διαβάζω» λέξη – λέξη &  σου τα λέω ΟΛΑ!
Περισσότερα
Αστρολογία  Τεχνολογία
Αστρολογία Τεχνολογία Μπορείς να μάθεις τις εξελίξεις στη ζωή σου!
Περισσότερα
Αυτή η κυρία σε ξέρει καλύτερα από κάθε άλλον…
Αυτή η κυρία σε ξέρει καλύτερα από κάθε άλλον… Έχει μεγάλη πείρα στα Ταρώ
Περισσότερα
Λίλιαν
Λίλιαν Δες την αλήθεια κατάματα αρκεί να ξέρεις εγκαίρως τι θα σου συμβεί….
Περισσότερα
Μπορώ και βλέπω ανάμεσά τους το μέλλον σου
Μπορώ και βλέπω ανάμεσά τους το μέλλον σου Αποκλειστική γραμμή Ταρώ
Περισσότερα
Τασούλα
Τασούλα Ξέρω πως αισθάνεσαι, μαζί θα καταφέρουμε να βρούμε τη λύση σε κάθε πρόβλημά σου! Κάλεσέ με στο 90 11 90 01 12
Περισσότερα
Εύη Χατζηνικολή
Εύη Χατζηνικολή Θα σου δώσω τις προβλέψεις σου με 5 διαφορετικές μεθόδους… Κάλεσε με στο 90 11 90 01 19
Περισσότερα
Κλειώ
Κλειώ Η απλή τράπουλα μου αποκαλύπτει το μέλλον σου … Κάλεσε στο 90 11 90 01 13
Περισσότερα
Γεωργία
Γεωργία Λίγοι έχουν το «χάρισμα»… Εμπιστέψου με, κάλεσε στο 90 11 90 02 85
Περισσότερα
Στεφανία
Στεφανία Για μία σοβαρή πρόβλεψη βασισμένη στα Ταρώ και στην Κρυσταλλομαντεία είμαι κοντά σου! Κάλεσέ με από σταθερό ΟΤΕ και όλα τα κινητά στο 90 11 900 205 από όλα τα υπόλοιπα σταθερό κάλεσέ με στο  90 11 003 310
Περισσότερα
Δημοφιλέστερα άρθρα
 
Η Αστρολογική Ατζέντα Σεπτεμβρίου 2015 από τον Κώστα Λεφάκη Μάθε μέρα προς μέρα όλα τα αστρολογικά μυστικά του Σεπτεμβρίου 2015 από τον Κώστα Λεφάκη Περισσότερα !
Ήλιος αντίθεση με Ποσειδώνα: Η απατηλή μορφή του χαρακτήρα μας Η αντίθεση Ήλιου-Ποσειδώνα την Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2015, μας αποκαλύπτει ψεύτικες συμπεριφορές και βάζει απογοητευτικό τ Περισσότερα !
To απόφθεγμα της ημέρας!

Όποιος είναι απρόσεκτος με την αλήθεια στα μικρά ζητήματα, δεν μπορεί να είναι αξιόπιστος στα μεγάλα ζητήματα. ΑΛΜΠΕΡΤ ΑΪΝΣΤΑΪΝ

Follow us on Facebook youtube Vrisko.gr