Εορτολόγιο: Μεγάλη Τετάρτη
Οι αστρολόγοι μας!
Δείτε επίσης !
Love Test Love Test Είστε πλασμένοι ο ένας για τον άλλον; Κάνε το Τεστ Αγάπης του Oroskopos.gr και μάθε αν ταιριάζετε!
Αριθμολογία Αριθμολογία Το Oroskopos.gr σου προσφέρει εντελώς δωρεάν Ανάλυση του Αριθμού Πεπρωμένου σου για να μάθεις όλες τις κρυφές πτυχές του χαρακτήρα σου!
Κριός Το προφίλ της ημέρας Η σημερινή αντίθεση του Ερμή με τον Άρη θα προκαλέσει νευρικότητα στο λόγο και θα προκληθούν αρκετοί καβγάδες .. Μεγάλη προσοχή χρειάζεται σε επικοινωνία και μετακίνηση!

Ετήσιο Ωροσκόπιο 2014 από τον Κ. Λεφάκη

Κριός (21/3-20/4)

Επιλέξτε Ζώδιο:
Γενικές
"Το 2014 θα πάρετε σημαντικές πρωτοβουλίες & θα κάνετε μεγάλες αναπροσαρμογές"

Ένα ιδιαίτερα σημαντικό έτος ξεκινά για εσάς φίλοι μου Κριοί! Το 2014, θα πάρετε σημαντικές πρωτοβουλίες οι οποίες θα σας οδηγήσουν σε αναγκαίες αναπροσαρμογές. Οι τελικές ανακατατάξεις που θα πραγματοποιηθούν στον τομέα των σχέσεων, θα φέρουν μία καινούργια αρχή στη ζωή σας!

Ο αισθηματικός αλλά και ο οικονομικός τομέας, θα αποτελέσουν το επίκεντρο των μεγάλων αλλαγών που θα δεχθείτε κατά την διάρκεια του 2014. Θα εκφράσετε έντονα την ανάγκη σας για την δημιουργία μίας σίγουρης βάσης προκειμένου να ξεκινήσετε με ενθουσιασμό τον αγώνα για την πρόοδο και την εξέλιξη.

Στην αισθηματική σας ζωή θα προκληθούν πολλές εντάσεις, ενώ οι ενδεχόμενες αλλαγές δεν θα λείψουν. Η παρουσία του Άρη για επτά μήνες στο Ζυγό, θα διαταράξει τις σχέσεις σας σε όλο το εύρος τους. Εσείς από την πλευρά σας θα πρέπει να αποδεχτείτε τις αλλαγές που ήδη έχουν πραγματοποιηθεί μέσα σας. Φροντίστε να απεξαρτηθείτε από το παρελθόν σας, πείτε «όχι» εκεί που σας καταπιέζουν και τολμήστε να πείτε το μεγάλο «ναι» εκεί που θέλετε, αλλά ο εγωισμός σας, δεν σας το επιτρέπει! Απαραίτητη προϋπόθεση για εσάς είναι να μην χάσετε από τα μάτια σας την πραγματικότητα. Μην διστάσετε να δώσετε τις μάχες σας, όταν οι συνθήκες σας αναγκάζουν!

Στον επαγγελματικό σας χώρο, θα χρειαστεί να δείξετε αγωνιστικότητα και εργατικότητα, ώστε να συντηρήσετε την καριέρα σας. Ο Δίας από το ζώδιο του Καρκίνου (μέχρι τις 15/7) και στη συνέχεια από το ζώδιο του Λέοντα, θα σημάνει για πολλούς από εσάς την επαγγελματική και δημιουργική πρόοδο.

Στον τομέα των οικονομικών σας, να αναμένεται ότι οι δυσκολίες θα συνεχιστούν, ενώ αυτή τη χρονιά θα χρειαστεί να μεριμνήσετε ιδιαίτερα για τα περιουσιακά σας ζητήματα.

Το 2014 θα πραγματοποιήσετε πολλές καινούργιες γνωριμίες, που θα σας βοηθήσουν να υπερασπιστείτε τα δικαιώματά σας, όταν οι άλλοι τα αμφισβητούν! Αισθητή θα είναι η εύνοια που θα δεχθείτε από το στενό σας περιβάλλον ιδιαίτερα από τον οικογενειακό σας τομέα.

Ο Ουρανός στο ζώδιο σας, θα συνεχίσει να σας δίνει το θάρρος και τον δυναμισμό για να επιδιώξετε μια μεγάλη αλλαγή σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Ωστόσο σε αυτή την προσπάθειά σας, θα συναντήσετε αρκετά εμπόδια αλλά και δυσκολίες! Μην χάνετε την ψυχραιμία και το κουράγιο σας και μετρήστε τις δυνάμεις σας προκειμένου να γνωρίζετε αν όντως είναι σκόπιμο να προσαρμοστείτε στις υπάρχουσες συνθήκες!

Τέλος, μην ξεχνάτε ότι είστε πολύ δυνατοί για να μπορέσετε να παίξετε το ρόλο του «θεατή» σε μια τόσο καθοριστική χρονιά.Για τις ετήσιες προσωπικές σου προβλέψεις κάλεσε ΤΩΡΑ στην γραμμή του ΚΡΙΟΥ στο 9011900432 ή στείλε με SMS ΚΡ5 (ΚΕΝΟ) & την ημερομηνία γέννησής σου στο 54754

Ετήσια πρόβλεψη για το ζώδιο:
Κριός Ταύρος Δίδυμος Καρκίνος Λέων Παρθένος Ζυγός Σκορπιός Τοξότης Αιγόκερως Υδροχόος Ιχθείς
Δημοφιλέστερα άρθρα
 
Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα: Προβλέψεις ζωδίων Η Χριστίνα Τανταλίδου μας αναλύει αστρολογικά πώς θα μας επηρεάσει το τετράγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα.... Περισσότερα !
Οι προβλέψεις του Κ. Λεφάκη για την εβδομάδα της Έκλειψης Ο Κώστας Λεφάκης δίνει τις προβλέψεις του ζωδίου σου για την εβδομάδα της Έκλειψης.... Περισσότερα !
To απόφθεγμα της ημέρας!

Πρέπει να γίνεις εσύ ήλιος για να φωτίσεις τους σβησμένους ήλιους των άλλων.

Νίκος Καζαντζάκης

14724
Follow us on Facebook youtube Vrisko.gr