Εορτολόγιο: Αχιλλέας, Ελισάβετ
Οι αστρολόγοι μας!
Δείτε επίσης !
Love Test Love Test Είστε πλασμένοι ο ένας για τον άλλον; Κάνε το Τεστ Αγάπης του Oroskopos.gr και μάθε αν ταιριάζετε!
Αριθμολογία Αριθμολογία Το Oroskopos.gr σου προσφέρει εντελώς δωρεάν Ανάλυση του Αριθμού Πεπρωμένου σου για να μάθεις όλες τις κρυφές πτυχές του χαρακτήρα σου!
Ταύρος Το προφίλ της ημέρας Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο λειτουργεί υποστηρικτικά για την σταθεροποίηση αισθηματικών σχέσεων, των ζωδίων της γης (Ταύρων, Παρθένων, Αιγόκερω)και των ζωδίων του νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθείς)

Ετήσιο Ωροσκόπιο 2014 από τον Κ. Λεφάκη

Ταύρος (21/4-20/5)

Επιλέξτε Ζώδιο:
Γενικές
«Αποχαιρετώντας ανθρώπους και καταστάσεις»

Το 2014 είναι η χρονιά που θα αποφασίσετε να πείτε το τελευταίο «αντίο» σε ανθρώπους, σε συνήθειες αλλά και σε καταστάσεις που σας προβλημάτισαν μέχρι σήμερα. Κατά την διάρκεια του 2013 μεσολάβησαν πολλά, για αυτό η νέα χρονιά έρχεται για να σημάνει την έναρξη μίας ιδιαίτερα αποφασιστικής περιόδου της ζωής σας! Θα υποστείτε αρκετές δοκιμασίες και θα πρέπει να σταθείτε συνετοί, δυνατοί και θαρραλέοι μπροστά στις δύσκολες στιγμές! Σημειώστε όμως, ότι δεν θα λείψουν και οι σχετικές βοήθειες αλλά και οι διέξοδοι, που θα σας αναπτερώνουν το ηθικό.

Η επτάμηνη παραμονή του Άρη στο ζώδιο του Ζυγού, θα οξύνει το κλίμα στον τομέα της εργασίας σας, στον οποίο θα αναλάβετε αρκετές ευθύνες και υποχρεώσεις που θα σας πιέσουν!

Στο πρώτο εξάμηνο του 2014, ο Δίας από τον Καρκίνο θα σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε τις δυνατότητες και τα εκφραστικά σας μέσα. Στη συνέχεια, το πέρασμά του στο ζώδιο του Λέοντα θα ενισχύσει το οικογενειακό σας περιβάλλον. Οι αποφάσεις που θα πρέπει να πάρετε, δεν θα είναι εύκολες αλλά δεν θα πρέπει να τις αναβάλετε. Οι κινήσεις σας για ένα καλύτερο «αύριο» θα πρέπει να είναι αρκετά πιο δραστήριες και επίμονες!

Ο Κρόνος, εγκατεστημένος στο ζώδιο του Σκορπιού, θα συνεχίσει και αυτή τη χρονιά να περνά από δοκιμασία τόσο τις αισθηματικές όσο και τις επαγγελματικές σας σχέσεις.

Ο Ουρανός από το ζώδιο του Κριού, θα αποτελέσει την αφορμή για να σας καταλαμβάνουν συχνά ανησυχίες! Παράλληλα, θα δημιουργούνται ξαφνικά παρασκηνιακά γεγονότα και θα πρέπει να βρίσκεστε σε εγρήγορση για να τα εντοπίζετε έγκαιρα.

Ο Πλούτωνας από τον Αιγόκερω, θα αποδειχθεί ο «μεγάλος σας ευεργέτης» σε αυτή τη χρονιά, γιατί θα σας βοηθήσει να ανακαλύψετε τις ουσιαστικές λύσεις που θα σας στηρίξουν για να διαμορφώσετε με έναν διαφορετικό τρόπο τη ζωή και το μέλλον σας!

Το 2014 δεν θα λείψουν από τη ζωή σας οι καλές στιγμές, σε βασικούς τομείς που σας απασχολούν. Προετοιμαστείτε όμως φίλοι μου Ταύροι, ότι θα δοθεί το οριστικό «τέλος» σε κάτι που μέχρι τώρα θεωρούσατε πολύ σημαντικό για εσάς! Αυτή η δυσάρεστη λήξη θα πραγματοποιηθεί προκειμένου να μπείτε σε μία ολοκαίνουργια περίοδο!

Σημαντική θα είναι η περίεργη αλλά συγκλονιστική αλλαγή που θα υπάρξει στην προσωπική σας ζωή! Αυτό που πρέπει να προσέξετε είναι να χτίσετε σωστά τις νέες βάσεις σας, διατηρώντας πάντα το θάρρος, την υπομονή και την ανάγκη της απόλυτης συνεργασίας.

Προφυλάξτε τον εαυτό σας από τους κινδύνους, φροντίστε να συμπαρασταθείτε στα προβλήματα των δικών σας ανθρώπων και κλείστε οριστικά τις γέφυρες που σας οδηγούν σε ένα «νεκρό» παρελθόν.

Το 2014 είναι χρονιά δύσκολη αλλά δημιουργική. Σας δίνει τις ευκαιρίες να διακριθείτε κοινωνικά, να επιβιώσετε της γενικότερης κατάστασης και να δημιουργήσετε τις προϋποθέσεις για την οικονομική σας αντοχή.

Για τις ετήσιες προσωπικές σου προβλέψεις κάλεσε ΤΩΡΑ στην γραμμή του ΤΑΥΡΟΥ στο 9011900433 ή στείλε με SMS ΤΑ5 (ΚΕΝΟ) & την ημερομηνία γέννησής σου στο 54754

Ετήσια πρόβλεψη για το ζώδιο:
Κριός Ταύρος Δίδυμος Καρκίνος Λέων Παρθένος Ζυγός Σκορπιός Τοξότης Αιγόκερως Υδροχόος Ιχθείς
Δημοφιλέστερα άρθρα
 
Μάθε αν πραγματικά σε αγαπά! Διάβασε το ζώδιο του ... Μην μαδάς άλλες μαργαρίτες για να δεις αν σε αγαπά, διάβασε το ζώδιό του ... Περισσότερα !
Ο Ερμής στον Ταύρο: Οργάνωσε τα σχέδια σου ... Μάθε πώς επηρεάζει ο Ερμής από τον Ταύρο το ζώδιό σου ... Περισσότερα !
To απόφθεγμα της ημέρας!

Τον άνθρωπο που δε χαρίζει, νίκησέ τον με δώρα: τον ύπουλο κατάκτησε με την πίστη, δάμασε τον οργισμένο με την ηπιότητα, αλλά τον κακό άνθρωπο να υποτάξεις με την καλοσύνη .  Ινδική παροιμία

14724
Follow us on Facebook youtube Vrisko.gr