Εορτολόγιο: Γιώργος, Γεωργία
Οι αστρολόγοι μας!
Δείτε επίσης !
Love Test Love Test Είστε πλασμένοι ο ένας για τον άλλον; Κάνε το Τεστ Αγάπης του Oroskopos.gr και μάθε αν ταιριάζετε!
Αριθμολογία Αριθμολογία Το Oroskopos.gr σου προσφέρει εντελώς δωρεάν Ανάλυση του Αριθμού Πεπρωμένου σου για να μάθεις όλες τις κρυφές πτυχές του χαρακτήρα σου!
Ταύρος Το προφίλ της ημέρας Ο Ερμής ο πλανήτης της επικοινωνίας κάνει σήμερα την είσοδό του στο ζώδιο του Ταύρου, δημιουργώντας την επιθυμία για έναν πιο λογικό, πρακτικό, αλλά και σταθερό τρόπο σκέψης και έκφρασης! Τα πείσματα όμως δεν θα λείψουν....

Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο (21/4 - 27/4)

Ταύρος (21/4-20/5)

Επιλέξτε Ζώδιο:
Γενικές
Κάποιες καθυστερήσεις θα σου φέρουν αρκετά προβλήματα σε θέματα που σε αφορούν άμεσα αγαπητέ Ταύρε. Δεν πρέπει να εκνευρίζεσαι σε ότι γίνει πρέπει να έχεις την ψυχραιμία για να μπορέσεις να λύσεις τις προβληματικές καταστάσεις με τον καλύτερο τρόπο. Για να μάθεις λεπτομέρειες κάλεσε ΤΩΡΑ από σταθερό ΟΤΕ και όλα τα κινητά στη ΓΡΑΜΜΗ ΤΑΥΡΟΥ στο 9011901602. Από όλα τα υπόλοιπα σταθερά (Wind, Forthnet, Hol κλπ) κάλεσε στο 90 11 00 30 36 Αισθηματικές Μπορείς να κάνεις κάποιες αλλαγές που θέλεις στα αισθηματικά σου αλλά πρέπει να έχεις σκεφτεί πολύ καλά από πριν τι είναι ακριβώς αυτό που θέλεις. Μην πάρεις αποφάσεις που μετά μπορεί να μετανιώσεις. Και εσύ που ακόμη έχεις την μοναξιά κοντά σου σε βεβαιώνω ότι έφτασε ο καιρός που θα γίνουν αλλαγές που δεν θα τις περιμένεις. Επαγγελματικές - Οικονομικές Από τις 23 που θα μπει ο Ερμής στο ζώδιο σου η δουλειά σου θα πηγαίνει αρκετά καλά και αυτή την περίοδο δεν θα λείπουν και οι πολλές υποχρεώσεις που θα σε έχουν σε ένα συνεχές τρέξιμο. Φρόντισε να προγραμματιστείς περισσότερο γιατί στο τέλος της εβδομάδας βλέπω την εξάντληση να σου χτυπάει την πόρτα. Τα οικονομικά σου αυτή την εβδομάδα θα είσαι σε στασιμότητα. Θέλεις να αυξήσεις τα έσοδα σου αλλά αυτή η περίοδος θα φέρνει πολλά έξοδα.

Δείτε επίσης: Επιρροή πλανητών αυτή τη στιγμή στο Ωροσκόπιο του ΤΑΥΡΟΥ Ημερήσιο Ωροσκόπιο ΤΑΥΡΟΥ Μηνιαίο Ωροσκόπιο ΤΑΥΡΟΥ Δείτε ζωντανά την πρόβλεψη της Βιργινίας Λεούση
Δημοφιλέστερα άρθρα
 
Ο Ερμής στον Ταύρο: Οργάνωσε τα σχέδια σου ... Μάθε πώς επηρεάζει ο Ερμής από τον Ταύρο το ζώδιό σου ... Περισσότερα !
Εβδομαδιαίες Προβλέψεις ζωδίων από τον Κώστα Λεφάκη Διάβασε τις προβλέψεις σου για τη νέα εβδομάδα από τον Κώστα Λεφάκη Περισσότερα !
To απόφθεγμα της ημέρας!

Όταν έχεις αμφιβολίες, να απαντάς λέγοντας την αλήθεια. 

Mark Twain

14724
Follow us on Facebook youtube Vrisko.gr