Εορτολόγιο: Μεγάλο Σάββατο
Οι αστρολόγοι μας!
Δείτε επίσης !
Love Test Love Test Είστε πλασμένοι ο ένας για τον άλλον; Κάνε το Τεστ Αγάπης του Oroskopos.gr και μάθε αν ταιριάζετε!
Αριθμολογία Αριθμολογία Το Oroskopos.gr σου προσφέρει εντελώς δωρεάν Ανάλυση του Αριθμού Πεπρωμένου σου για να μάθεις όλες τις κρυφές πτυχές του χαρακτήρα σου!
Κριός Το προφίλ της ημέρας

Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο (14/4 - 20/4)

Κριός (21/3-20/4)

Επιλέξτε Ζώδιο:
Γενικές
Αυτή την εβδομάδα πραγματοποιείται η Σεληνιακή Έκλειψη στον Ζυγό (την Τρίτη στις 15 του μήνα) και οι μέρες σου θα είναι γεμάτες από εκπλήξεις και απρόοπτα γεγονότα αγαπητέ Κριέ. Απόφυγε να εκνευριστείς και πρόσεξε τις επαφές με τα φιλικά σου πρόσωπα γιατί θα δημιουργηθούν αντιπαραθέσεις , ζητήματα δηλαδή που δεν τα θέλεις καθόλου να συμβαίνουν στην ζωή σου. Για να μάθεις λεπτομέρειες κάλεσε ΤΩΡΑ από σταθερό ΟΤΕ και όλα τα κινητά στη ΓΡΑΜΜΗ ΚΡΙΟΥ στο 9011901601. Από όλα τα υπόλοιπα σταθερά (Wind, Forthnet, Hol κλπ) κάλεσε στο 90 11 00 30 36 Αισθηματικές Η σχέση σου θα πάει μια χαρά και ο ερωτισμός σου για άλλη μια φορά θα καταπλήξει το ταίρι σου. Μπορείς να μιλήσεις και για την πορεία της σχέσης σου. Εσύ που ακόμη δεν έχεις τίποτα στην ζωή σου μην κάθεσαι. Άλλαξε λίγο την τακτική σου και το ταίρι που θέλεις σου εγγυώμαι ότι θα το βρεις πολύ γρήγορα. Επαγγελματικές - Οικονομικές Οι πλανήτες θα σε ευνοήσουν αρκετά και εσύ θα βρίσκεσαι στην καλύτερη φάση της δημιουργίας σου. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα ή να ξεκαθαρίσεις θέματα που μέχρι τώρα καθυστερούν στην δουλειά σου. Τα οικονομικά σου είναι σε καλό δρόμο αλλά πρέπει να περιορίσεις λίγο τα έξοδα σου γιατί σε έχει πιάσει πάλι η μανία της κατανάλωσης.

Δείτε επίσης: Επιρροή πλανητών αυτή τη στιγμή στο Ωροσκόπιο του ΚΡΙΟΥ Ημερήσιο Ωροσκόπιο ΚΡΙΟΥ Μηνιαίο Ωροσκόπιο ΚΡΙΟΥ Δείτε ζωντανά την πρόβλεψη της Βιργινίας Λεούση
Δημοφιλέστερα άρθρα
 
Πώς θα περάσει κάθε ζώδιο το Πάσχα; Ποιοι ευνοούνται ; Τα ζώδια το Πάσχα και οι προβλέψεις τους για τις ημέρες των γιορτών ... Ποιοι θα περάσουν καλά; Περισσότερα !
Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα: Προβλέψεις ζωδίων Η Χριστίνα Τανταλίδου μας αναλύει αστρολογικά πώς θα μας επηρεάσει το τετράγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα.... Περισσότερα !
To απόφθεγμα της ημέρας!

Όλα τα αγαθά και καλά και σπάνια είναι και δύσκολα, και με πολλούς κόπους γίνονται συνήθως. Τα δε ταπεινά και κακά, με μεγάλη ευκολία αποκτώνται. Αλκιδάμας

14724
Follow us on Facebook youtube Vrisko.gr