Εορτολόγιο: Δεν υπάρχει γνωστή γιορτή
Οι αστρολόγοι μας!
Δείτε επίσης !
Love Test Love Test Είστε πλασμένοι ο ένας για τον άλλον; Κάνε το Τεστ Αγάπης του Oroskopos.gr και μάθε αν ταιριάζετε!
Αριθμολογία Αριθμολογία Το Oroskopos.gr σου προσφέρει εντελώς δωρεάν Ανάλυση του Αριθμού Πεπρωμένου σου για να μάθεις όλες τις κρυφές πτυχές του χαρακτήρα σου!

Ινδική Αστρολογία

Διαλέξτε Ημερομηνία Γέννησης:


VRISHABHA

Ο Vrishabha είναι ζώδιο του προσδιορισμού, της σταθερότητας και της ήρεμης δύναμης. Μέσω αυτών των χαρακτηριστικών τα άτομα που ανήκουν στο ζώδιο αυτό ολοκληρώνουν τους στόχους που βάζουν με αργούς και σταθερούς ρυθμούς. Δεν είναι υπέρμαχοι του παρορμητισμού και της βιασύνης, αφού θέλουν να είναι σίγουροι για τα αποτελέσματα κάθε κίνησής τους. Η ζωή τους και οι ενέργειές τους προσαρμόζονται σύμφωνα με ότι νιώθουν πως τους προσφέρουν ασφάλεια, διάρκεια και σιγουριά. Έτσι οι επιλογές τους δεν γίνονται βάσει του αυθορμητισμού και των ιδεαλιστικών αξιών, αλλά βάσει της διασφάλισης των συμφερόντων τους. Δεν μπορούν να αντισταθούν στις ανέσεις, στην πολυτέλεια και στην υλική εξασφάλιση, γι’αυτό και στην προσωπική τους ζωή τείνουν να συνθηκολογούν περισσότερο. Παρόλο αυτά, είναι σταθεροί και ακλόνητοι στα συναισθήματα και στις πεποιθήσεις τους, καθώς και ιδιαίτερα προστατευτικοί με αυτούς που αγαπούν. Συνήθως, είναι άτομα που σέβονται πολύ τις παραδοσιακές αξίες και έχουν αναπτυγμένη την αίσθηση της ηθικής, εκτός αν αισθανθούν ότι πλήττεται το κύρος τους και οι κτήσεις τους, και αυτό επειδή δεν αντέχουν να υποστούν το αίσθημα απώλειας σε οτιδήποτε αυτοί θεωρούν κεκτημένο.

Επιλέξτε άλλο ζώδιο:
Δημοφιλέστερα άρθρα
 
Πώς θα περάσει κάθε ζώδιο το Πάσχα; Ποιοι ευνοούνται ; Τα ζώδια το Πάσχα και οι προβλέψεις τους για τις ημέρες των γιορτών ... Ποιοι θα περάσουν καλά; Περισσότερα !
Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα: Προβλέψεις ζωδίων Η Χριστίνα Τανταλίδου μας αναλύει αστρολογικά πώς θα μας επηρεάσει το τετράγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα.... Περισσότερα !
To απόφθεγμα της ημέρας!

Υπάρχουν 2 μέρες του χρόνου που δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Η μια ονομάζεται χθες και η άλλη αύριο. Η μέρα που μπορείς να αγαπήσεις, να προσευχηθείς και πάνω απ΄όλα να ζήσεις, είναι το σήμερα. Dalai Lama

Follow us on Facebook youtube Vrisko.gr