Εορτολόγιο: Αναστάσιος, Αναστασία, Πασχάλης, Πασχαλίνα
Οι αστρολόγοι μας!
Δείτε επίσης !
Love Test Love Test Είστε πλασμένοι ο ένας για τον άλλον; Κάνε το Τεστ Αγάπης του Oroskopos.gr και μάθε αν ταιριάζετε!
Αριθμολογία Αριθμολογία Το Oroskopos.gr σου προσφέρει εντελώς δωρεάν Ανάλυση του Αριθμού Πεπρωμένου σου για να μάθεις όλες τις κρυφές πτυχές του χαρακτήρα σου!
Κριός Το προφίλ της ημέρας ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ! Η φλόγα της Ανάστασης ας ανάψει στην καρδιά μας για να κρατήσει ζωντανά όλα τα όνειρά μας! Η ομάδα του Oroskopos.gr εύχεται σε όλους σας ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!

Κριός σήμερα 20/4

Ημερήσια πρόβλεψη – Ωροσκόπος

Επιλέξτε Ζώδιο:
Γενικές
Σήμερα νοιώθεις ότι έχεις τόση ενέργεια, που θα μπορούσες να φέρεις εις πέρας - εκτός από τις δικές σου υποθέσεις - και τις εκκρεμότητες των άλλων. Μην το παρακάνεις όμως. Καλύτερα ασχολήσου με τα δικά σου και γιατί όχι ρίξτο και λίγο έξω το βραδάκι. Διάλεξε μια καλή και χαλαρή παρέα και διασκέδασε όσο μπορείς. Έτσι θα φορτίσεις την ενέργειά σου και για τα επόμενα που έρχονται και που δεν πρόκειται να σε προσπεράσουν τις επόμενες μέρες. Για να μάθεις λεπτομέρειες κάλεσε ΤΩΡΑ από σταθερό ΟΤΕ και όλα τα κινητά στη ΓΡΑΜΜΗ ΚΡΙΟΥ στο 9011901601. Από όλα τα υπόλοιπα σταθερά (Wind, Forthnet, Hol κλπ) κάλεσε στο 90 11 00 30 36 Αισθηματικές Η σχέση σου δεν πάει άσχημα. Απόφυγε σήμερα να αναφερθείς στο ταίρι σου, σε ζητήματα που μπορεί να μην το αφορούν και να το κουράζουν. Επαγγελματικές - Οικονομικές Τα επαγγελματικά σου είναι σε καλά επίπεδα. Μπορείς σήμερα να ξεκουραστείς και να περάσεις καλά με δικά σου άτομα. Πρέπει να δεις τα οικονομικά σου με περισσότερη σοβαρότητα και να μην παρασύρεσαι σε τόσα έξοδα.
Δείτε επίσης: Τα χαρακτηριστικά του ΚΡΙΟΥ (21/3-20/4) Επιρροή πλανητών αυτή τη στιγμή στο Ωροσκόπιο του ΚΡΙΟΥ Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο ΚΡΙΟΥ Μηνιαίο Ωροσκόπιο ΚΡΙΟΥ Δείτε ζωντανά την πρόβλεψη της Βιργινίας Λεούση
Δημοφιλέστερα άρθρα
 
Πώς θα περάσει κάθε ζώδιο το Πάσχα; Ποιοι ευνοούνται ; Τα ζώδια το Πάσχα και οι προβλέψεις τους για τις ημέρες των γιορτών ... Ποιοι θα περάσουν καλά; Περισσότερα !
Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα: Προβλέψεις ζωδίων Η Χριστίνα Τανταλίδου μας αναλύει αστρολογικά πώς θα μας επηρεάσει το τετράγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα.... Περισσότερα !
To απόφθεγμα της ημέρας!
Η αγάπη φέρνει ειρήνη ανάμεσα στους ανθρώπους, γαλήνη στην ταραγμένη θάλασσα, ύφεση στους ανέμους και γλυκό ύπνο στους δυστυχείς.
Πλάτων
14724
Follow us on Facebook youtube Vrisko.gr